Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 9 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 9 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Trinitate ...adevar sau falsificare ?

+22
Delta
NiceGame
Fresh
Tok`Ra
Someone
Yahiya
ISIHAST
Anticristul
Dorstor
Heruer
Alice Bailey
SPRS
Der Bedeu
SAVIN
HIRAN
Diana
Azazel
Remussatala
Sunna
Emil Condor
Vlad
No Name
26 participan?i

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 3 din 10]

51Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 Empty Re: Trinitate ...adevar sau falsificare ? Dum Iun 15, 2008 2:27 pm

Azazel

demon

Pai daca asa scrie ca dumnezei au creat cerul si pamintul si au facut pe om dupa chipul si asemanarea lor,noi de ce inventam un dumnezeu unic,nu ascultam de biblie

52Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 Empty Re: Trinitate ...adevar sau falsificare ? Dum Iun 15, 2008 2:28 pm

Dorstor

Dorstor
-

dar daca Moise a gresit exprimarea?

53Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 Empty Re: Trinitate ...adevar sau falsificare ? Dum Iun 15, 2008 2:45 pm

Azazel

demon

Pai dupa cum am mai discutat moise a facut cam multe greseli,daca a gresit si legile date de dumnezeu,s-au nu le-a aplicat cum trebuie,cam multe daca

54Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 Empty Re: Trinitate ...adevar sau falsificare ? Dum Iun 15, 2008 4:21 pm

Dorstor

Dorstor
-

Despe proiectie in tridimensional ai auzit?

55Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 Empty Re: Trinitate ...adevar sau falsificare ? Dum Iun 15, 2008 6:29 pm

Azazel

demon

nu dar chiar vroiam sa te intreb ce este cu BUCEGI si ce mare descoperire s-a facut acolo?

56Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 Empty Re: Trinitate ...adevar sau falsificare ? Dum Iun 15, 2008 9:28 pm

Anticristul

eliberat

Azazel a scris:Pai daca asa scrie ca dumnezei au creat cerul si pamintul si au facut pe om dupa chipul si asemanarea lor,noi de ce inventam un dumnezeu unic,nu ascultam de biblie
....................................................................................................................................................................
Nu este scris asa cum citezi tu.Esti liber sa ti expui parerile dar citatele trebuie sa fie corecte.Iar problemele cheie sa fie scoase din Original .

57Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 Empty Re: Trinitate ...adevar sau falsificare ? Lun Iun 16, 2008 1:16 am

Emil Condor

Emil Condor
vrajitor

Azazel a scris:Pai daca asa scrie ca dumnezei au creat cerul si pamintul si au facut pe om dupa chipul si asemanarea lor,noi de ce inventam un dumnezeu unic,nu ascultam de biblie
Dorstor a scris:dar daca Moise a gresit exprimarea?
Nu, nu-a gresit! Stiti bine că Elohim chiar dacă este la plural, acesta în ebraică se foloseste ca formă de respect pentru singular. Să vă spună evreii (chiar dacă si eu sunt dintre ei).

58Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 Empty Re: Trinitate ...adevar sau falsificare ? Lun Iun 16, 2008 12:10 pm

Azazel

demon

Se estimeaza ca in univers ar exista peste 100 miliarde de galaxi ,care la rindul lor au miliarde de stele,si cred ca este foarte complicat sa formezi o stea si sa o pui pe orbita ,un numar impresionant,noi nici nu putem numara in cursul vietii ,acest numar,imensitatea lui ma face sa cred ca dumnezeu nu este singur ,ci sunt mai multi ,sau cel putin are ajutoare la fel de dotate ca el,

59Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 Empty Re: Trinitate ...adevar sau falsificare ? Lun Iun 16, 2008 12:35 pm

Heruer

inger

Azazel a scris:Se estimeaza ca in univers ar exista peste 100 miliarde de galaxi ,care la rindul lor au miliarde de stele,si cred ca este foarte complicat sa formezi o stea si sa o pui pe orbita ,un numar impresionant,noi nici nu putem numara in cursul vietii ,acest numar,imensitatea lui ma face sa cred ca dumnezeu nu este singur ,ci sunt mai multi ,sau cel putin are ajutoare la fel de dotate ca el,
Corectie ...
Se estimeaza ca in universul cunoscut (accesibil observatiilor optice si radio), exista cca 150 miliarde de galaxii, fiecare galaxie avand, in medie, cca 150 miliarde de stele.

N-am inteles "chestia" cu punerea pe orbita a unei stele, dar mi-a placut cum suna (m-a amuzat teribil).

60Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 Empty Re: Trinitate ...adevar sau falsificare ? Lun Iun 16, 2008 5:30 pm

Azazel

demon

Pai m-am referit ca fiecare stea este pusa la un loc bine gindit si masurat astfel sa nu interactioneze cu celelalte stele sau planete,prin forta atractiei,ca ar fi un haos,la fel cum planetele sunt puse la distante bine masurate,fata de steaua sistemului solar,nu stiu cum sa-i spun ,daca nu orbita,ma rog,spune-i cum vrei,
in fapt m-am referit ca stelele odata create sunt foarte bine amplasate in cadrul galexiei,si deci a fost munca nu gluma,cam greu sa te apuci de unul singur,nu credeti

61Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 Empty Re: Trinitate ...adevar sau falsificare ? Lun Iun 16, 2008 10:41 pm

Emil Condor

Emil Condor
vrajitor

Heruer a scris:
Azazel a scris:Se estimeaza...
Se estimeaza...
Perfect de acord cu voi doi: se estimează DOAR!

62Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 Empty Re: Trinitate ...adevar sau falsificare ? Mar Iun 17, 2008 3:24 am

Heruer

inger

Iosunt a scris:
Heruer a scris:
Azazel a scris:Se estimeaza...
Se estimeaza...
Perfect de acord cu voi doi: se estimează DOAR!
Evident ca se estimeaza. Astronomia, la aceasta scara, se bazeaza, acum, numai pe evaluari statistice.

63Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 Empty Re: Trinitate ...adevar sau falsificare ? Mar Iun 17, 2008 11:07 pm

Emil Condor

Emil Condor
vrajitor

Sunt de acord cu spusele tale, Heruer, stiu că ai dreptate asupra acelor evaluări.
Am vrut doar să accentuez faptul că nimic nu e cert - doar presupuneri (mai educate sau mai putin educate) din toate directiile.

64Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 Empty Re: Trinitate ...adevar sau falsificare ? Mier Iun 18, 2008 4:19 am

ISIHAST

ISIHAST
-

exista oameni care L-au vazut pe Dumnezeu , si au vazut ca este Sfanta Treime ... si au vazut ca Iisus este Dumnezeu intrupat ...

65Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 Empty Re: Trinitate ...adevar sau falsificare ? Mier Iun 18, 2008 5:16 am

Azazel

demon

Emanuel sti cum se spune,daca vorbesti tu cu dumnezeu se numeste credinta ,dar cind esti convins ca vorbeste el cu tine este schizofrenie,cine l-a vazut cind chiar in biblie spune ca nu poate fi vazut?

66Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 Empty Re: Trinitate ...adevar sau falsificare ? Mier Iun 18, 2008 5:49 am

Heruer

inger

Emanuel a scris:exista oameni care L-au vazut pe Dumnezeu , si au vazut ca este Sfanta Treime ... si au vazut ca Iisus este Dumnezeu intrupat ...
- Te numeri printre ei ? Daca da, probeaza, argumenteaza, sustine credibil ceea ce ai vazut.

- Nu te numeri printre ei ? De ce as acorda credit celor care sustin ca au vazut (fara sa probeze, argumenteze, sustina credibil, altfel decat prin sloganuri dogmatice repetate papagaliceste) si nu celor care sustin, cu argumente, de asta data, ca nu exista ceea ce sustin ceilalti ?

Ce ar trebui sa ma determine sa acord credit 100% unei categorii si 0% celeilalte categorii ?

P.S. nu trage concluzia pripita ca sunt ateu/negredincios/blasfemiator/ etc. Sunt doar un om care nu prea mai "inghite" tot ce zboara, indiferent cat de frumos "colorat" este ceea ce zboara.

67Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 Empty Re: Trinitate ...adevar sau falsificare ? Mier Iun 18, 2008 5:54 am

Yahiya

Yahiya
zeu

Azazel a scris:Emanuel sti cum se spune,daca vorbesti tu cu dumnezeu se numeste credinta ,dar cind esti convins ca vorbeste el cu tine este schizofrenie,cine l-a vazut cind chiar in biblie spune ca nu poate fi vazut?

mi se pare o prostie sa afirmi asa ceva sint n la puterea d persoane care au vorbit si le-a vorbit dumnezeu cu ce drept ii cataloghezi schizo ca nu se incadreaza in tiparele societaii aste de 2 lei? care nu are nici in clin nici in maneca cu divinitatea ,care e stapanita de material.

68Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 Empty Re: Trinitate ...adevar sau falsificare ? Mier Iun 18, 2008 6:06 am

Heruer

inger

Yahiya a scris:
Azazel a scris:Emanuel sti cum se spune,daca vorbesti tu cu dumnezeu se numeste credinta ,dar cind esti convins ca vorbeste el cu tine este schizofrenie,cine l-a vazut cind chiar in biblie spune ca nu poate fi vazut?

mi se pare o prostie sa afirmi asa ceva sint n la puterea d persoane care au vorbit si le-a vorbit dumnezeu cu ce drept ii cataloghezi schizo ca nu se incadreaza in tiparele societaii aste de 2 lei? care nu are nici in clin nici in maneca cu divinitatea ,care e stapanita de material.
(bolduirea imi apartine)
Ai dreptate in ceea ce priveste categorisirea abuziva.
Nu cred ca ai dreptate cand faci acelasi gen de categorisire abuziva (v. bolduirea)

Daca tu iti arogi dreptul de a folosi expresiile de mai sus, Azazel de ce n-ar avea aceleasi drepturi ?

69Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 Empty Re: Trinitate ...adevar sau falsificare ? Mier Iun 18, 2008 6:43 am

Azazel

demon

Revin ,in biblie spune clar ca dumnezeu nu poate fi vazut ,ii spune lui moise,cand acesta ii cere s-a il vada,ca va muri daca il va vedea,vorbim deci de dumnezeu ,nu de ingeri ,serafimi sau alte creatii ,mesageri de-ai lui,deci cine afirma ca l- a vazut ,crede-ma ca are probleme

70Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 Empty Re: Trinitate ...adevar sau falsificare ? Mier Iun 18, 2008 7:32 am

Yahiya

Yahiya
zeu

Heruer a scris:
Yahiya a scris:

(bolduirea imi apartine)
Ai dreptate in ceea ce priveste categorisirea abuziva.
Nu cred ca ai dreptate cand faci acelasi gen de categorisire abuziva (v. bolduirea)

Daca tu iti arogi dreptul de a folosi expresiile de mai sus, Azazel de ce n-ar avea aceleasi drepturi ?
i`m sorry sa te contrazic ca societatea este departe de divinitate este fapt si ca sintem dependenti de material iar e fapt so ? eu nu am categorisit persoane ca fiind schizo ci sistemul care indobitoceste lumea si ii creaza dependenta de material ne lasand omul sa se apropie de divinitate e o mica mare diferenta

71Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 Empty Re: Trinitate ...adevar sau falsificare ? Mier Iun 18, 2008 8:05 am

ISIHAST

ISIHAST
-

Dumnezeu nu poate fi vazut si poate fi vazut asa cum este ... aceste amandoua afirmatii eu le-am scos din biblie ... uneori se spune ca nu poate fi vazut , dar este in sensul ca nu poate fi vazut cu ochii trupesti , sau ca nu poate fi vazuta FIREA lui , adica nu poti sa Il vezi complet pe Dumnezeu , sa ii vezi absolut toate trasaturile Lui vesnice ... asta nu se poate ... insa Dumnezeu poate fi vazut asa cum este El , dupa cum spune sf apostol pavel , adica El poate fi vazut in mare , adica se pot vedea foarte mare parte din trasaturile Lui vesnice , insa nu toate ...
cat despre persoanele care L-au vazut pe El se numara si Iisus si Maica Domnului si sfintii ortodocsi ... toti acestia au avut vedenii in care au vazut pe Dumnezeu ... cat despre mine , daca L-as fi vazut pe El atunci lucrul acesta mi s-ar parea mie fara de tagada , insa altora nu as putea sa le-o dovedesc caci ei nu fost cu mine in momentul in care L-as fi vazut ... si dovezi materiale nu se pot aduce , caci Dumnezeu nu este materie si nu lasa urme materiale ... iar daca ar fi facut totusi vre-o minune in locul in care L-as fi vazut , totusi eu nu pot sa pun acea dovada materiala pe forum ca sa o vedeti ...
insa , nu inseamna totusi ca vedera lui Dumnezeu si vorbirea cu El nu se poate vefirica daca exista ... se poate verifica acest lucru : daca cineva se va pocai de pacatele lui cu credinta mare si ortodoxa , si se va ruga cu rugaciunea lui Iisus mult , cu siguranta ca va ajunge si la vederea lui Dumnezeu si la vorbirea cu El ... insa de vorbit cu El nu se poate oricum , ci numai in timpul vederii Lui , adica numai in timpul acelei vedenii si atat ... iar despre cei care spun ca vorbesc cu Dumnezeu si in restul timpului intr-adevar sunt bolnavi ... dar asta nu inseamna totusi ca El nu ne aude rugaciunile , numai noi nu putem sa il auzim pe El ce ne spune din cauza pacatelor noastre ...

72Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 Empty Re: Trinitate ...adevar sau falsificare ? Mier Iun 18, 2008 9:51 am

Azazel

demon

Nu inteleg ,l-ai vazut sau nu?
lasind laoparte gluma ,

73Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 Empty Re: Trinitate ...adevar sau falsificare ? Mier Iun 18, 2008 7:11 pm

Yahiya

Yahiya
zeu

nu cred ca cineva de pe forumul asta e atat de puternic si elevat ca sa poata macar de departe sa il vada dar poate fi auzit

74Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 Empty Re: Trinitate ...adevar sau falsificare ? Mier Iun 18, 2008 9:00 pm

Emil Condor

Emil Condor
vrajitor

Emanuel a scris:exista oameni care au vazut... Sfanta Treime ...
Este pentru prima dată în viata mea când aud o asa afirmatie! Credeam că le-am auzit pe toate...
au vazut ca Iisus este Dumnezeu intrupat
Poate se vede treimea aici?! Eu nu reusesc "performanta" ta!!

În asa numita treime avem pe Tatăl (Duh - nu orice duh, ci, chiar Cel Sfânt), avem Duhul Sfânt (normal, tot duh) si avem pe Fiul (trup omenesc). Câti dintre "cei trei" pot fi văzuti?! Exact: doar Fiul Omului. De unde se poate naste afirmatia ta de mai sus, nu stiu! Trinitate văzută!!!

Câtiva dintre cei ce au postat mai în fată afirmă în conformitate cu adevărul din scripturi că Dumnezeu e Duh si nu poate fi văzut în acea formă de manifestare. Au perfectă dreptate. Că Atotputernicul S-a manifestat de-a lungul istoriei omenirii în diferite feluri, este altceva - nu putem spune că focul prin care S-a manifestat El, este Dumnezeu, sau porumbelul, îngerul, samd. Dumnezeu este Duh Sfânt Atotputernic. Asa stim unii dintre noi.

75Trinitate ...adevar sau falsificare ? - Pagina 3 Empty Re: Trinitate ...adevar sau falsificare ? Mier Iun 18, 2008 10:28 pm

HIRAN

demon

La botezul Domnului Iisus, cerurile s-au deschis si s-a pogorat Duhul Sfant in chip de porumbel, iar din cer s-a auzit glasul Tatalui care a spus: "Acesta este Fiul Meu prea iubit, in care Imi gasesc placerea". (Matei 3:16-17)
Nu sunt toti trei in scena aceasta ?

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 3 din 10]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum