Pai daca asa scrie ca dumnezei au creat cerul si pamintul si au facut pe om dupa chipul si asemanarea lor,noi de ce inventam un dumnezeu unic,nu ascultam de biblie
Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă
....................................................................................................................................................................Azazel a scris:Pai daca asa scrie ca dumnezei au creat cerul si pamintul si au facut pe om dupa chipul si asemanarea lor,noi de ce inventam un dumnezeu unic,nu ascultam de biblie
Azazel a scris:Pai daca asa scrie ca dumnezei au creat cerul si pamintul si au facut pe om dupa chipul si asemanarea lor,noi de ce inventam un dumnezeu unic,nu ascultam de biblie
Nu, nu-a gresit! Stiti bine că Elohim chiar dacă este la plural, acesta în ebraică se foloseste ca formă de respect pentru singular. Să vă spună evreii (chiar dacă si eu sunt dintre ei).Dorstor a scris:dar daca Moise a gresit exprimarea?
Corectie ...Azazel a scris:Se estimeaza ca in univers ar exista peste 100 miliarde de galaxi ,care la rindul lor au miliarde de stele,si cred ca este foarte complicat sa formezi o stea si sa o pui pe orbita ,un numar impresionant,noi nici nu putem numara in cursul vietii ,acest numar,imensitatea lui ma face sa cred ca dumnezeu nu este singur ,ci sunt mai multi ,sau cel putin are ajutoare la fel de dotate ca el,
Perfect de acord cu voi doi: se estimează DOAR!Heruer a scris:Se estimeaza...Azazel a scris:Se estimeaza...
Evident ca se estimeaza. Astronomia, la aceasta scara, se bazeaza, acum, numai pe evaluari statistice.Iosunt a scris:Perfect de acord cu voi doi: se estimează DOAR!Heruer a scris:Se estimeaza...Azazel a scris:Se estimeaza...
- Te numeri printre ei ? Daca da, probeaza, argumenteaza, sustine credibil ceea ce ai vazut.Emanuel a scris:exista oameni care L-au vazut pe Dumnezeu , si au vazut ca este Sfanta Treime ... si au vazut ca Iisus este Dumnezeu intrupat ...
Azazel a scris:Emanuel sti cum se spune,daca vorbesti tu cu dumnezeu se numeste credinta ,dar cind esti convins ca vorbeste el cu tine este schizofrenie,cine l-a vazut cind chiar in biblie spune ca nu poate fi vazut?
(bolduirea imi apartine)Yahiya a scris:Azazel a scris:Emanuel sti cum se spune,daca vorbesti tu cu dumnezeu se numeste credinta ,dar cind esti convins ca vorbeste el cu tine este schizofrenie,cine l-a vazut cind chiar in biblie spune ca nu poate fi vazut?
mi se pare o prostie sa afirmi asa ceva sint n la puterea d persoane care au vorbit si le-a vorbit dumnezeu cu ce drept ii cataloghezi schizo ca nu se incadreaza in tiparele societaii aste de 2 lei? care nu are nici in clin nici in maneca cu divinitatea ,care e stapanita de material.
i`m sorry sa te contrazic ca societatea este departe de divinitate este fapt si ca sintem dependenti de material iar e fapt so ? eu nu am categorisit persoane ca fiind schizo ci sistemul care indobitoceste lumea si ii creaza dependenta de material ne lasand omul sa se apropie de divinitate e o mica mare diferentaHeruer a scris:(bolduirea imi apartine)Yahiya a scris:Azazel a scris:Emanuel sti cum se spune,daca vorbesti tu cu dumnezeu se numeste credinta ,dar cind esti convins ca vorbeste el cu tine este schizofrenie,cine l-a vazut cind chiar in biblie spune ca nu poate fi vazut?
mi se pare o prostie sa afirmi asa ceva sint n la puterea d persoane care au vorbit si le-a vorbit dumnezeu cu ce drept ii cataloghezi schizo ca nu se incadreaza in tiparele societaii aste de 2 lei? care nu are nici in clin nici in maneca cu divinitatea ,care e stapanita de material.
Ai dreptate in ceea ce priveste categorisirea abuziva.
Nu cred ca ai dreptate cand faci acelasi gen de categorisire abuziva (v. bolduirea)
Daca tu iti arogi dreptul de a folosi expresiile de mai sus, Azazel de ce n-ar avea aceleasi drepturi ?
Este pentru prima dată în viata mea când aud o asa afirmatie! Credeam că le-am auzit pe toate...Emanuel a scris:exista oameni care au vazut... Sfanta Treime ...
Poate se vede treimea aici?! Eu nu reusesc "performanta" ta!!au vazut ca Iisus este Dumnezeu intrupat
» RELIGIE, ATEISM, ANTIRELIGIE » RELIGIE, ATEISM, ANTIRELIGIE » Crestinism » Trinitate ...adevar sau falsificare ?
Subiecte similare
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum