Trinitatea nu e o doctrină biblică. Câteva pasaje care infirmă afirmatiile tale:Someone a scris:Trinitatea este o doctrina biblica. Cateva pasaje care confirma asta: Geneza 1:26,27; 11:5-7; 18:1-5; Matei 28:19; Ioan 1:1-3; 14:6-17; 1 Ioan 5:7
Deuteronom 04:35 -... numai Domnul este Dumnezeu și nu este alt Dumnezeu afară de El.
Deuteronom 04:39 - ... numai Domnul este Dumnezeu, sus în cer și jos pe pământ și că nu este alt Dumnezeu afară de El.
Deuteronom 32:12 - Așa a călăuzit Domnul singur pe poporul Său...
Deuteronom 32:39 - Eu sunt Dumnezeu și nu este alt Dumnezeu afară de Mine.
2 Samuel 07:22 - Ce mare ești Dumnezeule! Nu este alt Dumnezeu afară de Tine - spune David.
1 Împărați 08:60 - ... pentru ca toate popoarele pământului să poată cunoaște că Domnul este Dumnezeu și că nu este alt Dumnezeu afară de El! - zice Solomon.
2 Împărați 19:15 - Tu ești singurul Dumnezeu al tuturor împărățiilor pământului! - zice Ezechia.
2 Cronici 06:14 - Nu este Dumnezeu ca Tine în ceruri și pe pământ.
Psalmul 18:31 - ... cine este Dumnezeu afară de Domnul și cine este o Stâncă afară de Dumnezeul nostru?
Psalmul 86:09,10 - Tu ești mare și faci minuni, numai Tu ești Dumnezeu.
Psalmul 40:05 - ... nimeni nu se poate asemăna cu Tine.
Isaia 09:06 - Căci un copil ni S-a născut, un Fiu ni S-a dat... Îl vor numi: Minunat, Dumnezeu tare, Părintele veșniciilor... "Iată Dumnezeul vostru... El Însușiva veni și vă va mântui." (Isaia 35:04)
Isaia 42:08 - Eu sunt Domnul, acesta este Numele Meu și slava Mea n-o voi da altuia - zice Domnul Dumnezeu.
Isaia 43:10 -12 - ... să credeți și să înțelegeți că Eu sunt: înainte de Mine n-a fost făcut niciun Dumnezeu și după Mine nu va fi. Eu, Eu sunt Domnul și afară de Mine nu este niciun Mântuitor.
Isaia 44:06 - Așa vorbește Domnul: Eu sunt Cel dintâi și Cel din urmă și afară de Mine nu este alt Dumnezeu.
Isaia 44:24 - Eu singur am desfășurat cerurile, Eu am întins pământul. Cine era cu Mine?
Isaia 45:05,06 - Eu sunt Domnul și nu mai este altul, afară de Mine nu este Dumnezeu. Aceleași cuvinte le găsim la Isaia 45:14, 18,21,22 și 46:05,09.
Isaia 48:11,12 - Nu voi da altuia Slava Mea.
Isaia 63:08 - El S-a făcut Mântuitorul lor.
Ezechiel 34:11 - Iată, Mă voi îngriji Eu Însumi de oile Mele și le voi cerceta. Același lucru specificat și la versetul 15, deasemenea la Ioan 10:11,14.
Osea 13:04 - Tu cunoști că nu este alt Dumnezeu afară de Mine și nu este alt Mântuitor afară de Mine.
Ioel 02:27 - Eu sunt Domnul, Dumnezeul vostru și nu este altul afară de Mine.
Zaharia 14:09 - "Domnul va fi singurul Domn și Numele Lui va fi singurul Nume."
Maleahi 02:10 - "N-avem toți un singur Tată? Nu ne-a făcut un singur Dumnezeu?"
Iacov 02:19 - "Tu crezi că Dumnezeu este unul și bine faci".
Astea sunt doar o parte din versetele ce zugrăvesc UN SINGUR DUMNEZEU . Unul, nu triunul!