Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 12 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 12 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ?

+6
Coman
Arpisz
Der Bedeu
HaymHerman
NiceGame
No Name
10 participan?i

Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 3]

No Name

inger

http://www.ortodoxtv.com/filme-video/sfanta-lumina.php

hai sa vedem ce ne spune SCRIPTURA despre acesta lumina ...

noi traim aceste inselaciuni astazi

cititi APOCALIPSA 13;13 ....OARE ESTE O COINCINDENTA ...13;13

13. Și face semne mari, încât și foc face să se pogoare din cer, pe pământ, înaintea oamenilor,
14. Și amăgește pe cei ce locuiesc pe pământ prin semnele ce i s-au dat să facă.....

NiceGame

NiceGame
muritor de rand

eu am vazut-o

No Name

inger

bun si ...la ce te-a ajutat? scratch

NiceGame

NiceGame
muritor de rand

nu m-a ajutat cu nimic.
TU ai intrebat daca este reala, eu iti spun ca am vazut-o.
atat Smile

No Name

inger

Eu nu am zis ca nu e real ...ci m-am referit la o inselaciune ...pe care si Lucifer ..o poate face ,cu scopul de ai tine pe oameni legati de religii si minuni ....de traditii ,sentimente ,emotii...etc.! EVIL

NiceGame

NiceGame
muritor de rand

hai mai...ce profund esti blum

NiceGame

NiceGame
muritor de rand

si..apropos, cine dacu' e Lucifer? eu nu am auzit de el.. Evil or Very Mad

No Name

inger

SERIOS ....nici eu ! Basketball

NiceGame

NiceGame
muritor de rand

Very Happy eu cred ca ii faci reclama

No Name

inger

eu cred ca-l demasc ....el se ascunde sub mantia religiilor .. :face:

NiceGame

NiceGame
muritor de rand

mantia cea lunga? blum

No Name

inger

MANTIA CEA LUNGA SI PURPURIE ....(cine stie sa inteleaga ) affraid

HaymHerman

vrajitor

Spune-i pe nume no name dar sa stii ca Noul Testament e al lor.Buletinul tau de identitate ca crestin este emis de Biserica catolica zis universala.Ei au schimbat sabatul in duminica si nu Pavel si nu Isus.

NiceGame

NiceGame
muritor de rand

ortodox egal credinta cea dreapta

catolic egal fatarnicie, si Lumina nu vine la ei

No Name

inger

HaymHerman a scris:Spune-i pe nume no name dar sa stii ca Noul Testament e al lor.Buletinul tau de identitate ca crestin este emis de Biserica catolica zis universala.Ei au schimbat sabatul in duminica si nu Pavel si nu Isus.

Eu nu sunt inregimentat nici unui cult religios ,mai degraba esti tu mozaic ...tot un cult religios formal ..fara putere !

Vizitato

Vizitator

si parintii mei au fost si au vazut lumina. Cum poti spune ca e fatarnicie cand se vede cu ochiul liber(nu prin foto sau aparat foto, chiar daca apar si pe imaginile lor)? Pana acuma nu am auzit stiinta sa explice fenomenul si cum de vine tot timpul numai la ortodocsi. Aspectul cu falsificarea a fost rezolvat prin aducerea unor musulmani si evrei care sa verifice daca patriarhul are la sine obiecte prin care ar putea sa falsifice(si fii sigur ca ei au verificat si imprejurimile destul) si cum explici si faptul ca nu arde?

Der Bedeu

zeu

Deoarece eu locuiesc nu departe de Ierusalim si cunosc bine meleagurile, va asigur ca nu este nici o lumina care nu estefacuta de oameni.
M`am uitat la video si mi s`a parut ca e luat la o coada unde se vinde zahar, pe timpul lui Ceausescu.
Daca este vorba de o parada religioasa sau o ceremonie,sa fie rusine la cine a organizat-o asa.

No Name

inger

Ramses_90 a scris:si parintii mei au fost si au vazut lumina. Cum poti spune ca e fatarnicie cand se vede cu ochiul liber(nu prin foto sau aparat foto, chiar daca apar si pe imaginile lor)? Pana acuma nu am auzit stiinta sa explice fenomenul si cum de vine tot timpul numai la ortodocsi. Aspectul cu falsificarea a fost rezolvat prin aducerea unor musulmani si evrei care sa verifice daca patriarhul are la sine obiecte prin care ar putea sa falsifice(si fii sigur ca ei au verificat si imprejurimile destul) si cum explici si faptul ca nu arde?

si eu l-am vazut pe DAVID COPPERFIELD ....a facut sa dispara o gara ...si alte "minuni"!

Iane si Iambre ...si ei au facut minuni ...asta inseamna ca erau ortodocsi ???? lol!

Vizitato

Vizitator

No Name a scris:
Ramses_90 a scris:si parintii mei au fost si au vazut lumina. Cum poti spune ca e fatarnicie cand se vede cu ochiul liber(nu prin foto sau aparat foto, chiar daca apar si pe imaginile lor)? Pana acuma nu am auzit stiinta sa explice fenomenul si cum de vine tot timpul numai la ortodocsi. Aspectul cu falsificarea a fost rezolvat prin aducerea unor musulmani si evrei care sa verifice daca patriarhul are la sine obiecte prin care ar putea sa falsifice(si fii sigur ca ei au verificat si imprejurimile destul) si cum explici si faptul ca nu arde?

si eu l-am vazut pe DAVID COPPERFIELD ....a facut sa dispara o gara ...si alte "minuni"!

Iane si Iambre ...si ei au facut minuni ...asta inseamna ca erau ortodocsi ???? lol!

stai ca nu cred ca ai inteles o secventa: zona si patriarhul si alti clerici sunt verificati de musulmani, iudei, etc. Cum este lumina falsificata?
Nu vad relevanta lucrurilor tale. Ei au fost verificati?

Si pentru cel ce a scris cu caseta video si a zis ca e o lumina nu stiu cum. daca tot stai langa Ierusalim du=te de Pasti pana acolo si vezi ce iti iese pe aparatul tau foto. Si apoi sa spui lucrurile astea.

No Name

inger

Ramses_90 a scris:
No Name a scris:

stai ca nu cred ca ai inteles o secventa: zona si patriarhul si alti clerici sunt verificati de musulmani, iudei, etc. Cum este lumina falsificata?
Nu vad relevanta lucrurilor tale. Ei au fost verificati?

Si pentru cel ce a scris cu caseta video si a zis ca e o lumina nu stiu cum. daca tot stai langa Ierusalim du=te de Pasti pana acolo si vezi ce iti iese pe aparatul tau foto. Si apoi sa spui lucrurile astea.

2 Corinteni 11:13 Oamenii aceștia sunt niște apostoli mincinoși, niște lucrători înșelători, care se prefac în apostoli ai lui Hristos.
14 Și nu este de mirare, căci chiar Satana se preface într-un înger de lumină.
15 Nu este mare lucru dar, dacă și slujitorii lui se prefac în slujitori ai neprihănirii. Sfârșitul lor va fi după faptele lor.

Apocalipsa 13:13 Săvârșea semne mari, până acolo că făcea chiar să se pogoare foc din cer pe pământ, în fața oamenilor.
14 Și amăgea pe locuitorii pământului prin semnele pe care i se dăduse să le facă în fața fiarei.
Ea a zis locuitorilor pământului să facă o icoană fiarei, care avea rana de sabie și trăia.

Vizitato

Vizitator

Apocalipsa daca citesti cu atentie, tine doar cativa ani nu 1000. Lumina apare de 1000 de ani.
Prin aceste citate recunosti ca lumina exista, deci te contrazici cu ceea ce ai zis mai sus.
Vrei sa sugerezi ca locul unde a fost inmormantat Iisus Hristos e un loc condus de Satana? hmm....ciudat.....se c-am contrazice cu dogma bisericeasca si fii sigur ca Dumnezeu nu ar lasa sa se intample asta.
Pentru "oamneii acestia sunt niste apostoli mincinosi": lumina e om?

No Name

inger

2 Tesaloniceni 2:9 Arătarea lui se va face prin puterea Satanei, cu tot felul de minuni, de semne și puteri mincinoase,
10 și cu toate amăgirile nelegiuirii pentru cei ce sunt pe calea pierzării, pentru că n-au primit dragostea adevărului ca să fie mântuiți.
11 Din această pricină, Dumnezeu le trimite o lucrare de rătăcire, ca să creadă o minciună:

12 pentru ca toți cei ce n-au crezut adevărul, ci au găsit plăcere în nelegiuire, să fie osândiți.

Vizitato

Vizitator

Si ce te face sa crezi ca lumina indeplineste aceste criterii? Hmmm,
promit sa caut citatele respective sa vad si contextul caci daca aleg si eu asa citate iti dau exemplu de "Mancati beti si va veseliti fratilor". Iar continurea este evitata des "caci imparatia cerurilor nu va fi a voastra". Vezi sa imi dai niste dovezi mai concrete ca e mana diavolului si nu a lui Dumnezeu, nu doar citate culese din context. Vreau ceva cu referire mai directa nu cu replici interpretabile.

No Name

inger

Intra si pe topicul cu satanisti si vezi ce recunosc si satanistii ,,,ce spun de religii,,!

9. Satana reprezinta cel mai bun prieten al Bisericii, pentru ca a tinut-o in afaceri in tot acest timp!
affraid

Vizitato

Vizitator

No Name a scris:Intra si pe topicul cu satanisti si vezi ce recunosc si satanistii ,,,ce spun de religii,,!

9. Satana reprezinta cel mai bun prieten al Bisericii, pentru ca a tinut-o in afaceri in tot acest timp!
affraid

As dori sa faci o mica diferenta intre invatatura unei bisericii si ceea ce fac anumiti reprezentanti ai ei. Cunosc destule uscaturi in BO, dar cunosc si multi oameni care merita tot respectul din lume, si aici ma refer si la preoti, pentru ambele cazuri. Nu judeca Biserica dupa anumiti oameni, caci ca orice sistem are si lucruri bune si lucruri rele. Daca e posibil te rog raporteaza strict la invatatura. Cat despre acea aberatie care ai zis-o(imi pare rau dar e o jignire adusa la adresa modului meu de a vedea BO) as dori in primul rand sa specifici pentru cine o aplici. Eu unul sunt foarte intrigat de BC si protestanti si cand voi vorbi de crestinism ma voi referi strict la BO, restul fiind, pentru mine, cum scrie si in Biblie, invataturi promovate de "Hristosi mincinosi". Si daca verifici un pic modul in care functioneaza BO o sa vezi ca nimeni nu te obliga sa platesti ceva, poti sta la slujba fara sa dai nimic si sa asculti. Poti fi ortodox fara sa fii obligat sa dai 10% din salariul tau printr-un contrac. Nu neg ca exista si uscaturi care te-ar obliga, dar in dogma bisericeasca nu o sa vezi scris obligatia prin care sa dai bani la preot pentru slujbele savarsite(e doar o traditie de bun simt.....). Si iti spun ca am cazuri concrete pe langa mine de preoti buni dar si de preoti ipocriti.

Pentru citatele tale: uite ca am ales si eu din Biblie cateva:
Ioan 1:5 "Si lumina lumineaza in intuneric si intunericul nu a cuprins-o".

Ioan 3:19 " Iar aceasta este judecata, ca Lumina a venit in lume si oamenii au iubit intunericul mai mult decat Lumina. Caci faptele lor erau rele."
Ioan 3:20 " Ca oricine face fapte rele uraste Lumina si nu vine la Lumina, ca sa arate faptele lui, ca in Dumnezeu sunt savarsite."

Ioan 8:12 "Deci iarasi le-a vorbit Iisus zicand: Eu sunt Lumina lumii; cel ce Imi urmeaza Mie nu va umbla in intuneric, ci va avea lumina vietii."

Ioan 11:9 "A raspuns Iisus; Nu sunt oare douasprezece ceasuri intr-o zi? Daca umbla cineva ziua, nu se impiedica, pentru ca el vede lumina acestei lumi;"
Ioan 11:10 "Iar daca umbla cineva noaptea se impiedica, pentru ca lumina nu este in el."

Faptele Sfintilor Apostoli 22:6 "Dar pe cand mergeam eu si ma apropiam de Damasc, pe la amiaza, deodata o lumina puternica din cer m-a invaluit ca un fulger."

Daca vrei pot sa mai gasesc, astea le-am cautat citind pe diagonala. Asa ca fii mai atent cand spui de unde vine lumina.

P.S. nu mai folosit bold ca sa scoti in evidenta numai partile care te intereseaza, pot sa observ si singur.

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 3]

Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum