rectific der_bedeu,de id-ul respectiv era vb,,nu se pune vb de injuraturi,,,cer scuze
Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă
Mergi la pagina : 1, 2, 3
Spunea acum vreo 2500 ani un oarecare Pitagoras : "Ne te teme de zei, teme-te de oameni !". Lucifer este si el un fel de zeu. Nu de el trebuie sa ne ferim ci de cei ce se folosesc de numele lui pentru a manipula oamenii. Nu exista niciun Lucifer pe acest Pamant. Daca ma impiedic si cad ca tantalaul, nu Lucifer este de vina, Daca-mi da vecinul una-n cap ca-i spun ca nu cred ca exista diavolul, nu Lucifer este de vina ci vecinul si mai ales eu ca ma "bag" ca prostu' sa ma contrazic cu vecinul.No Name a scris:eu cred ca-l demasc (Lucifer, nota mea)....el se ascunde sub mantia religiilor .. :face:
Nebunu' s-ar putea sa nu stie ca-i nebun, dar omul beat iti pot spune sigur ca stie ca este beat.Ramses_90 a scris:... care nebun stie ca e nebun? sau care betiv stie ca e beat in acel moment?
Ma, da destepti sunt protestantii. Cum au reusit ei sa bage zazanie intre catolici si ortodocsi(ambii crestini) !! Eu cred ca pana cand ortodocsii si catolicii nu-si sparg capetele nu se lasa, spre bucuria protestantilor, musulmanilor, maoistilor, taoistilor si etc.NiceGame a scris:
1-ortodox egal credinta cea dreapta
2-catolic egal fatarnicie,
3-Lumina nu vine la ei
Freud a scris:Spunea acum vreo 2500 ani un oarecare Pitagoras : "Ne te teme de zei, teme-te de oameni !". Lucifer este si el un fel de zeu. Nu de el trebuie sa ne ferim ci de cei ce se folosesc de numele lui pentru a manipula oamenii. Nu exista niciun Lucifer pe acest Pamant. Daca ma impiedic si cad ca tantalaul, nu Lucifer este de vina, Daca-mi da vecinul una-n cap ca-i spun ca nu cred ca exista diavolul, nu Lucifer este de vina ci vecinul si mai ales eu ca ma "bag" ca prostu' sa ma contrazic cu vecinul.No Name a scris:eu cred ca-l demasc (Lucifer, nota mea)....el se ascunde sub mantia religiilor .. :face:
Asa ca n-are relevanta faptul ca "lumina" de la Jerusalim este reala sau facuta de om. Unii cred in aceasta lumina. Credinta lor. Altii cred ca miscarea unui baston a despartit apele. Credinta lor. S.a.m.d.
De multa vreme ma intreb ce este mai bine : sa exacerbam diferentele si inadvertentele sau sa le estompam ? La fiecare varianta sunt si avantaje si dezavantaje. Cum este mai bine
Freud a scris:Ma, da destepti sunt protestantii. Cum au reusit ei sa bage zazanie intre catolici si ortodocsi(ambii crestini) !! Eu cred ca pana cand ortodocsii si catolicii nu-si sparg capetele nu se lasa, spre bucuria protestantilor, musulmanilor, maoistilor, taoistilor si etc.NiceGame a scris:
1-ortodox egal credinta cea dreapta
2-catolic egal fatarnicie,
3-Lumina nu vine la ei
Nu stiu cum sa fac sa-i determin pe ortodocsii rom^ni sa nu mai lupte contra altora de alta religie ci sa lupte contra lor pentru a nu mai exista ortodox hot sau pungas sau violator sau escroc sau criminal sau care-si maltrateaza parintii sau care-si abandoneaza copii sau care-si abandoneaza scoala sau care se lasa pe drumul pierzaniei alcoolului, drogurilor, prostitutiei, perversiunilor de tot felul, etc. Sunt multi ortodocsi care-si dau in cap unul altuia pentru te miri ce. Si cei mai multi ortodocsi rom^ni se uzeaza in lupte inutile cu altii de alta credinta sau necredinta in loc sa se straduie sa-i ridice la moralitatea crestineasca pe proprii coreligionari. As vrea sa-i trezesc la realitate si sa vada raul unde este, la ei in curte si nu in curtea altora, Pe ortodocsii rom^ni sa-i intereseze de ortodocsii rom^ni nu de altii. Stiti cum se zice : cainele moare de drum lung si ...
Sper ca pana la urma sa se lumineze pana nu este prea tarziu pentru ortodocsii rom^ni.
Ultima editare efectuata de catre Ramses_90 in Mar Mai 27, 2008 9:43 pm, editata de 1 ori
Draga Ramses_90,Ramses_90 a scris:Cat despre lumina...aici cred ca ar trebui sa se cerceteze. In fiecare an, la Pastele Ortodox apare. Ai ocazia sa cercetezi. Cerceteaza. Pana si "a nu crede" poate fi o credinta oarba.
Freud a scris:Draga Ramses_90,Ramses_90 a scris:Cat despre lumina...aici cred ca ar trebui sa se cerceteze. In fiecare an, la Pastele Ortodox apare. Ai ocazia sa cercetezi. Cerceteaza. Pana si "a nu crede" poate fi o credinta oarba.
Nu am vrut sa te supar, nu-mi sta in fire sa supar oamenii. Nu m-ai deranjat cu replicile date, nu m-am simtit jignit. Cred ca eu nu am ales cea mai buna solutie de a exprima ceea ce gandesc. Eu poate ar trebui sa-mi cer scuze. Cred ca atunci cand s-a predat la scoala topica frazei, eu am lipsit si acum se vede. Sper sa ne intelegem si pe viitor.
S-auzim numai de bine !
Mergi la pagina : 1, 2, 3
» RELIGIE, ATEISM, ANTIRELIGIE » RELIGIE, ATEISM, ANTIRELIGIE » Crestinism » Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ?
Subiecte similare
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum