Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ? - Pagina 3 EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 13 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 13 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Este Lumina de la Ierusalim adevar sau falsificare ?

+6
Coman
Arpisz
Der Bedeu
HaymHerman
NiceGame
No Name
10 participan?i

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

In jos  Mesaj [Pagina 3 din 3]

Coman

rectific der_bedeu,de id-ul respectiv era vb,,nu se pune vb de injuraturi,,,cer scuze

Vizitato

Vizitator

Nu am inteles nici eu de ce la ce vine....aici s-a creat o confuzie se pare. Imi cer scuze daca te-ai referit la asta si nu a fost o ironie.

Freud

muritor de rand

No Name a scris:eu cred ca-l demasc (Lucifer, nota mea)....el se ascunde sub mantia religiilor .. :face:
Spunea acum vreo 2500 ani un oarecare Pitagoras : "Ne te teme de zei, teme-te de oameni !". Lucifer este si el un fel de zeu. Nu de el trebuie sa ne ferim ci de cei ce se folosesc de numele lui pentru a manipula oamenii. Nu exista niciun Lucifer pe acest Pamant. Daca ma impiedic si cad ca tantalaul, nu Lucifer este de vina, Daca-mi da vecinul una-n cap ca-i spun ca nu cred ca exista diavolul, nu Lucifer este de vina ci vecinul si mai ales eu ca ma "bag" ca prostu' sa ma contrazic cu vecinul.
Asa ca n-are relevanta faptul ca "lumina" de la Jerusalim este reala sau facuta de om. Unii cred in aceasta lumina. Credinta lor. Altii cred ca miscarea unui baston a despartit apele. Credinta lor. S.a.m.d.
De multa vreme ma intreb ce este mai bine : sa exacerbam diferentele si inadvertentele sau sa le estompam ? La fiecare varianta sunt si avantaje si dezavantaje. Cum este mai bine Friends

Freud

muritor de rand

Ramses_90 a scris:... care nebun stie ca e nebun? sau care betiv stie ca e beat in acel moment?
Nebunu' s-ar putea sa nu stie ca-i nebun, dar omul beat iti pot spune sigur ca stie ca este beat. bounce

Freud

muritor de rand

NiceGame a scris:
1-ortodox egal credinta cea dreapta
2-catolic egal fatarnicie,
3-Lumina nu vine la ei
Ma, da destepti sunt protestantii. Cum au reusit ei sa bage zazanie intre catolici si ortodocsi(ambii crestini) !! Eu cred ca pana cand ortodocsii si catolicii nu-si sparg capetele nu se lasa, spre bucuria protestantilor, musulmanilor, maoistilor, taoistilor si etc.
Nu stiu cum sa fac sa-i determin pe ortodocsii rom^ni sa nu mai lupte contra altora de alta religie ci sa lupte contra lor pentru a nu mai exista ortodox hot sau pungas sau violator sau escroc sau criminal sau care-si maltrateaza parintii sau care-si abandoneaza copii sau care-si abandoneaza scoala sau care se lasa pe drumul pierzaniei alcoolului, drogurilor, prostitutiei, perversiunilor de tot felul, etc. Sunt multi ortodocsi care-si dau in cap unul altuia pentru te miri ce. Si cei mai multi ortodocsi rom^ni se uzeaza in lupte inutile cu altii de alta credinta sau necredinta in loc sa se straduie sa-i ridice la moralitatea crestineasca pe proprii coreligionari. As vrea sa-i trezesc la realitate si sa vada raul unde este, la ei in curte si nu in curtea altora, Pe ortodocsii rom^ni sa-i intereseze de ortodocsii rom^ni nu de altii. Stiti cum se zice : cainele moare de drum lung si ...
Sper ca pana la urma sa se lumineze pana nu este prea tarziu pentru ortodocsii rom^ni. Idea

Vizitato

Vizitator

Freud a scris:
No Name a scris:eu cred ca-l demasc (Lucifer, nota mea)....el se ascunde sub mantia religiilor .. :face:
Spunea acum vreo 2500 ani un oarecare Pitagoras : "Ne te teme de zei, teme-te de oameni !". Lucifer este si el un fel de zeu. Nu de el trebuie sa ne ferim ci de cei ce se folosesc de numele lui pentru a manipula oamenii. Nu exista niciun Lucifer pe acest Pamant. Daca ma impiedic si cad ca tantalaul, nu Lucifer este de vina, Daca-mi da vecinul una-n cap ca-i spun ca nu cred ca exista diavolul, nu Lucifer este de vina ci vecinul si mai ales eu ca ma "bag" ca prostu' sa ma contrazic cu vecinul.
Asa ca n-are relevanta faptul ca "lumina" de la Jerusalim este reala sau facuta de om. Unii cred in aceasta lumina. Credinta lor. Altii cred ca miscarea unui baston a despartit apele. Credinta lor. S.a.m.d.
De multa vreme ma intreb ce este mai bine : sa exacerbam diferentele si inadvertentele sau sa le estompam ? La fiecare varianta sunt si avantaje si dezavantaje. Cum este mai bine Friends

"Asa ca n-are relevanta faptul ca "lumina" de la Jerusalim este reala sau facuta de om. Unii cred in aceasta lumina. Credinta lor." Vezi ca acest fapt paote fi dovedid. Nu crezut. Am zis sa luati aparatul foto si ochisorii vostri si sa va duceti la Ierusalim. Pana atunci nu poti spune "unii cred in lumina". O vad cu ochii lor, o vad pe camera lor, vad ca nu arde. Ei vad. Pana nu te duci sa vezi, sau sa vada cineva apropiat tie care nu te-ar minti atunci nu ai dreptul sa iti dai cu parerea in privinta credintei aici. Vin-o cu dovezi ca e doar o credinta, nu un adevar dovedid cu argumente.

Dincolo e vorba de faptul ca divaolul e in noi. Aici a dat destule citate NO Name, nu mai stau si eu sa dau copy paste. Important e daca putem reusi sa il excludem si sa il tinem la distanta.

"Nu de el trebuie sa ne ferim ci de cei ce se folosesc de numele lui pentru a manipula oamenii. Nu exista niciun Lucifer pe acest Pamant." Pune problema si asa. Insusi ce zici tu nu ar fi o manipulare a diavolului sa crezi ca el nu exista ca astfel sa nu crezi in DUmnezeu? Asa de ce nu pui problema?

Vizitato

Vizitator

Freud a scris:
NiceGame a scris:
1-ortodox egal credinta cea dreapta
2-catolic egal fatarnicie,
3-Lumina nu vine la ei
Ma, da destepti sunt protestantii. Cum au reusit ei sa bage zazanie intre catolici si ortodocsi(ambii crestini) !! Eu cred ca pana cand ortodocsii si catolicii nu-si sparg capetele nu se lasa, spre bucuria protestantilor, musulmanilor, maoistilor, taoistilor si etc.
Nu stiu cum sa fac sa-i determin pe ortodocsii rom^ni sa nu mai lupte contra altora de alta religie ci sa lupte contra lor pentru a nu mai exista ortodox hot sau pungas sau violator sau escroc sau criminal sau care-si maltrateaza parintii sau care-si abandoneaza copii sau care-si abandoneaza scoala sau care se lasa pe drumul pierzaniei alcoolului, drogurilor, prostitutiei, perversiunilor de tot felul, etc. Sunt multi ortodocsi care-si dau in cap unul altuia pentru te miri ce. Si cei mai multi ortodocsi rom^ni se uzeaza in lupte inutile cu altii de alta credinta sau necredinta in loc sa se straduie sa-i ridice la moralitatea crestineasca pe proprii coreligionari. As vrea sa-i trezesc la realitate si sa vada raul unde este, la ei in curte si nu in curtea altora, Pe ortodocsii rom^ni sa-i intereseze de ortodocsii rom^ni nu de altii. Stiti cum se zice : cainele moare de drum lung si ...
Sper ca pana la urma sa se lumineze pana nu este prea tarziu pentru ortodocsii rom^ni. Idea

Crezi ca daca tu nu ai crede in NT ai dreptul sa judeci si eu nu?
E problema mea, pacatul meu daca gresesc si judec nu al tau. Cu ce drept vii si imi spui sa nu judec cand tu insuti judeci. Spui sa te uiti la altii dar tu de uiti la tine? Eu platesc dupa moarte pentur judeca mea nu tu. Asa ca nu incerca sa ma luminezi inainte sa te luminezi pe tine insuti. Ma cunosc destul de bine si sunt un pacatos. Si gresesc si aici caci printr-o constientizare si e posibil sa cad in alt pacat mare: Pacatul in care te crezi smerit si esti mandru. Asta e cel mai apropiat pacat pe care tre sa il infrang si care e si cel mai greu, prin faptul ca constientizez. Eu incerc sa apar credinta, dar si gresesc prin faptul ca imi apar si orgoliul. [b]Dar iar e problema mea nu a ta[b]. Atata timp cat nu te-am injurat sau insultat nu ai dreptul sa imi dai mie sfaturi, sfaturi pe care nu le aplici pentru tine.

"Nu stiu cum sa fac sa-i determin pe ortodocsii rom^ni sa nu mai lupte contra altora de alta religie ci sa lupte contra lor pentru a nu mai exista ortodox hot sau pungas sau violator sau escroc sau criminal sau care-si maltrateaza parintii sau care-si abandoneaza copii sau care-si abandoneaza scoala sau care se lasa pe drumul pierzaniei alcoolului, drogurilor, prostitutiei, perversiunilor de tot felul, etc" Nu mai ortodocsi fac asta? Eu parca stiu ca si altii. Aceia sunt numai cu numele nu cu credinta. Aici am si eu problemele mele dar iar nu e relevant. Sunt un pacatos, cum scrie in BIblie. Speranta e sa ma ierte Dumnezeu dar asta nu stiu daca se va intampla. Dar nu aplica tu pentru altii sfaturi care nu le aplici pentur tine. Pentru mine catolicii au destule gresile si daca vrei ti le si aduc. Doar cere.

Cel ce face cele spuse de tine mai sus nu e ortodox. Verifica mai bine definitia ortodox. El se numeste pe sine ortodox, dar nu face nimic sa apere acest concept. E doar cu numele, nimic mai mult. Vezi ca identifici Ortodoxia cu individul, si asta e o greseala care am mai spus-o de nu stiu cate ori. Mai citeste si posturile anterioare.

Ultima editare efectuata de catre Ramses_90 in Mar Mai 27, 2008 9:43 pm, editata de 1 ori

Vizitato

Vizitator

Imi cer scuze pentru atitudine, dar a venit ca un raspuns la alte atacuri, in special cel cu ortodocsi care ucid violeaza, etc....e o aluzie la mn. E greseala mea ca am raspuns i nu m-am stapanit.

Vizitato

Vizitator

Cat despre lumina...aici cred ca ar trebui sa se cerceteze. In fiecare an, la Pastele Ortodox apare. Ai ocazia sa cercetezi. Cerceteaza. Pana si "a nu crede" poate fi o credinta oarba.

ISIHAST

ISIHAST
-

crezi ca nici o religie nu este adevarata , ca toate sunt minciuni ?

Anticristul

eliberat

Pina cind mai poate prosti Biserica ,omenirea cu lumina de la Ierusalim?A ti vazut cred ,si Briul fecoarei.Va fermecat putin?Ati vazut cite zeci de mii de oameni i si irosesc timpul si puterea amagiti si inselati de preoti?Eu traiesc la Ierusalim ,sa nu mi veniti cu povesti gogonate ca nu tine.

Freud

muritor de rand

Ramses_90 a scris:Cat despre lumina...aici cred ca ar trebui sa se cerceteze. In fiecare an, la Pastele Ortodox apare. Ai ocazia sa cercetezi. Cerceteaza. Pana si "a nu crede" poate fi o credinta oarba.
Draga Ramses_90,
Nu am vrut sa te supar, nu-mi sta in fire sa supar oamenii. Nu m-ai deranjat cu replicile date, nu m-am simtit jignit. Cred ca eu nu am ales cea mai buna solutie de a exprima ceea ce gandesc. Eu poate ar trebui sa-mi cer scuze. Cred ca atunci cand s-a predat la scoala topica frazei, eu am lipsit si acum se vede. Sper sa ne intelegem si pe viitor.
S-auzim numai de bine !

Sunna

Sunna
vrajitor

Freud a scris:
Ramses_90 a scris:Cat despre lumina...aici cred ca ar trebui sa se cerceteze. In fiecare an, la Pastele Ortodox apare. Ai ocazia sa cercetezi. Cerceteaza. Pana si "a nu crede" poate fi o credinta oarba.
Draga Ramses_90,
Nu am vrut sa te supar, nu-mi sta in fire sa supar oamenii. Nu m-ai deranjat cu replicile date, nu m-am simtit jignit. Cred ca eu nu am ales cea mai buna solutie de a exprima ceea ce gandesc. Eu poate ar trebui sa-mi cer scuze. Cred ca atunci cand s-a predat la scoala topica frazei, eu am lipsit si acum se vede. Sper sa ne intelegem si pe viitor.
S-auzim numai de bine !

Ramses a fost exclus de pe forum, Freud!

Freud

muritor de rand

Ramses a fost exclus de pe forum, Freud!

Imi pare rau de raul altuia. Poate totusi este exclus temporar si sa revina dupa un timp.

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 3 din 3]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum