Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Inainte la bataie.In folosul forumului. EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Inainte la bataie.In folosul forumului. EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Inainte la bataie.In folosul forumului. EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Inainte la bataie.In folosul forumului. EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Inainte la bataie.In folosul forumului. EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Inainte la bataie.In folosul forumului. EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Inainte la bataie.In folosul forumului. EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Inainte la bataie.In folosul forumului. EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Inainte la bataie.In folosul forumului. EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Inainte la bataie.In folosul forumului. EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Inainte la bataie.In folosul forumului. EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Inainte la bataie.In folosul forumului. EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Inainte la bataie.In folosul forumului. EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Inainte la bataie.In folosul forumului. EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Inainte la bataie.In folosul forumului. EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Inainte la bataie.In folosul forumului. EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Inainte la bataie.In folosul forumului. EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Inainte la bataie.In folosul forumului. EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Inainte la bataie.In folosul forumului. EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Inainte la bataie.In folosul forumului. EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Inainte la bataie.In folosul forumului. EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Inainte la bataie.In folosul forumului. EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Inainte la bataie.In folosul forumului. EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Inainte la bataie.In folosul forumului. EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Inainte la bataie.In folosul forumului. EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Inainte la bataie.In folosul forumului. EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 3 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 3 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Inainte la bataie.In folosul forumului.

+6
Ignorantul
Delta
Alice Bailey
GERULA
Eu Unul
Der Bedeu
10 participan?i

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 2]

1Inainte la bataie.In folosul forumului. Empty Inainte la bataie.In folosul forumului. Lun Sept 08, 2008 7:41 am

Der Bedeu

zeu

Observ ca in ultimul timp,daca nu este cearta si scandal, forumul este in agonie.
Una din doua: Poate s`a gresit cu strategia forumului ca de la inceput am fost pusi pe linie de bataie intre grupuri ,diferite religii si tzionisti contra antisemiti ? Poate alegerea subiectelor nu a fost asa de reusita? A luat in socoteala Adminul ca subiectele impuse de el au adus la forum o groaza de "oameni mici "cu gura mare?
Azi nu se poate discuta in liniste de nimic ca imediat iti sar in cap extremisti. Da, din cand in cand si din ce mai mult mi-e dor de discutie civilizata cu lumanarele si muzica linistita la fond.
Dece nu se poate discuta de un nou film sau o carte? In situatia de azi, nu ai cu cine discuta.Ai numai cu cine sa te certi. Oamenilor buni
li s`a urat de prostii,porcarii si lipsa de educatie/cultura si azi pasc pe alte meleaguri.Trebuie de inceput de la zero cu mai multa gandire.
Forumuri certarete soarta lor este sa dispara ca oamenii au rabdarea masurata. Interesant ce gandesc altii despre asta. Acuma ma duc sa aprind lumanarele... smileywar fryingpan bataita suicide bann bom Evil or Very Mad
.

Eu Unul

admin

Der Bedeu a scris:Observ ca in ultimul timp,daca nu este cearta si scandal, forumul este in agonie.
Una din doua: Poate s`a gresit cu strategia forumului ca de la inceput am fost pusi pe linie de bataie intre grupuri ,diferite religii si tzionisti contra antisemiti ?
Eu nu am folosit nici o strategie pentru forum, pur si simplu mi-am invitat cunostintele de pe forumurile unde am activat.
Poate alegerea subiectelor nu a fost asa de reusita? A luat in socoteala Adminul ca subiectele impuse de el au adus la forum o groaza de "oameni mici "cu gura mare?

Topicele nu au fost deschise de Admin, ci de d-stra...Cine sunt cei cu gura mai mare, ma intreb si eu?!
Very Happy
Azi nu se poate discuta in liniste de nimic ca imediat iti sar in cap extremisti.
Petru Clej a primit interdictie, asa ca puteti vorbi in liniste...Cocorul nu vrea sa mai intre...
Da, din cand in cand si din ce mai mult mi-e dor de discutie civilizata cu lumanarele si muzica linistita la fond.
Dece nu se poate discuta de un nou film sau o carte? In situatia de azi, nu ai cu cine discuta.Ai numai cu cine sa te certi.
Te pune cineva sa nu deschizi topicele pe care le doresti, ori sa propui un nou forum de discutie, precum SANATATE ori BUCATARIE? Ori nu poti sa iti inviti amicii pe care ti-i doresti, daca cei invitati de mine nu iti plac?
Oamenilor buni li s`a urat de prostii,porcarii si lipsa de educatie/cultura si azi pasc pe alte meleaguri.
Nu cunosc cine sunt acesti..."oameni buni"..Poate dai si un exemplu...
Trebuie de inceput de la zero cu mai multa gandire.
Forumuri certarete soarta lor este sa dispara ca oamenii au rabdarea masurata.
Da, propuneti organizari! De moderatori nu mai e nevoie, ci doar de useri si sectiuni noi.

Interesant ce gandesc altii despre asta. Acuma ma duc sa aprind lumanarele... smileywar fryingpan bataita suicide bann bom Evil or Very Mad
.
Sa fii iubit!
Ma intreb pe cine ai vrea pe acest forum? Banuiesc ca nu echipa de pe Ro-Israel?! Smile
Oricum, aceia nu vor sa vina spunand ca tu esti "certaretul". Wink

Der Bedeu

zeu

Numai cineva m`a intrecut la cearta la Romania-Israel.
Ghici ghicitoarea mea, Adminule.....

Oi....Deja mi s`au stins lumanarelele. La dracu cu ele, ca din piele de porc nu se poate face blana de Astrahan...

Cocorule s`a suparat ca nu ma cert cu el? Si Gerula la fel? Nu-i nenorocire. Adu alti doi antisemiti din prietenii tai. In genul forumului, le voi manca si lor ficatul ca eu sunt evreu mandru ca sunt evreu si nimeni nu ma sperie ca in spatele meu se afla TOT poporul meu.

Eu Unul

admin

Der Bedeu a scris:Numai cineva m`a intrecut la cearta la Romania-Israel.
Nu stiu despre cine e vorba! Rolling Eyes

5Inainte la bataie.In folosul forumului. Empty Re: Inainte la bataie.In folosul forumului. Lun Sept 08, 2008 10:08 am

Der Bedeu

zeu

Admin a scris:
Nu stiu despre cine e vorba! Rolling Eyes

Nu-i grav ca daca nu sti ,atunci nici nu doare... harhar

6Inainte la bataie.In folosul forumului. Empty Visezi antisemiti Lun Sept 08, 2008 10:43 am

GERULA

GERULA
vrajitor

Ghici ghicitoarea mea, Adminule.....

Oi....Deja mi s`au stins lumanarelele. La dracu cu ele, ca din piele de porc nu se poate face blana de Astrahan...

Cocorule s`a suparat ca nu ma cert cu el? Si Gerula la fel? Nu-i nenorocire. Adu alti doi antisemiti din prietenii tai. In genul forumului, le voi manca si lor ficatul ca eu sunt evreu mandru ca sunt evreu si nimeni nu ma sperie ca in spatele meu se afla TOT poporul meu.

Nu inteleg ce te motiveaza sa afirmi ca user Gerula e antisemit.In rest , e bine ca cineva poate sa spuna "eu sunt evreu mandru ca sunt evreu si nimeni nu ma sperie ca in spatele meu se afla TOT poporul meu".Din fericire , poporul lui Israel are multi , foarte multi oameni de valoare care sunt capabili de dialog civilizat.Cred ca esti exceptia care intareste regula.Shalom.

7Inainte la bataie.In folosul forumului. Empty Re: Inainte la bataie.In folosul forumului. Lun Sept 08, 2008 11:58 am

Der Bedeu

zeu

SPUNE-MI CINE ESTE PRIETENUL TAU SI ITI VOI ZICE CINE ESTI.
Am vazut cu cine canti impreuna in cor asa ca plangete mai putin.

Ca eu sunt o exceptie, asta e clar.Eu nu sunt acel evreu care il cunoasteti din Romania. Eu sunt un evreu care s`a educat in tara lui,libera si democratica. Eu sunt un evreu care s`a luptat in cinci razboaie contra dusmanilor tarii mele care a iesit victoroasa intr`adevar in toate-le.

Nu am problema cand mi se scrie ceva neplacut despre evrei numai sa fie adevarat si nu propaganda mincinoasa a dusmanilor nostri. de exemplu, daca un profesor de istorie scrie ca Israelul a fost un pas de nimicire si numai cand a amenintat cu bomba atomica s`a incetat focul...Asa un profesor as trimete inapoi la clasa 4 elementara...

8Inainte la bataie.In folosul forumului. Empty Re: Inainte la bataie.In folosul forumului. Lun Sept 08, 2008 12:02 pm

Der Bedeu

zeu

Nu? Cine la rand? Cine vrea sa se certe? Fara lumanarele! La sfarsit scoatem cutitele...Sa fie mai vesel. huglove wife beater love

9Inainte la bataie.In folosul forumului. Empty Re: Inainte la bataie.In folosul forumului. Lun Sept 08, 2008 12:06 pm

Alice Bailey

Alice Bailey
vrajitor

Vad ca ati inceput sa va pupaciti! Nu cumva sunteti pe invers? Laughing

Delta unde este? Crying or Very sad

10Inainte la bataie.In folosul forumului. Empty Re: Inainte la bataie.In folosul forumului. Lun Sept 08, 2008 12:21 pm

Der Bedeu

zeu

Alice Bailey a scris:Vad ca ati inceput sa va pupaciti! Nu cumva sunteti pe invers? Laughing

ADEVARUL ESTE CA VREAU SA MA AGAT DE O DOAMNA ACI LA FORUM SI NU PREA I-MI MERGE.
Nu Delta ca-i fata desteapta. Doamna aia e cam "sarita" (ca cine vrea sa ma agat eu de ea?) si nu intra des in discutii.
Apropo, ce faci asta seara Alice? Esti ocupata?

11Inainte la bataie.In folosul forumului. Empty Re: Inainte la bataie.In folosul forumului. Lun Sept 08, 2008 12:32 pm

Alice Bailey

Alice Bailey
vrajitor

Der Bedeu a scris:
Alice Bailey a scris:Vad ca ati inceput sa va pupaciti! Nu cumva sunteti pe invers? Laughing

ADEVARUL ESTE CA VREAU SA MA AGAT DE O DOAMNA ACI LA FORUM SI NU PREA I-MI MERGE.
Nu Delta ca-i fata desteapta. Doamna aia e cam "sarita" (ca cine vrea sa ma agat eu de ea?) si nu intra des in discutii.
Apropo, ce faci asta seara Alice? Esti ocupata?
Delta e baiat. rolf

Eu sunt departe de Israel si, in plus, sunt o tipa agresiva si o sa ma intalnesc in seara asta cu un tip cu plete si e ... nonagresiv... harhar

Ultima editare efectuata de catre Alice Bailey in Lun Sept 08, 2008 1:19 pm, editata de 2 ori

12Inainte la bataie.In folosul forumului. Empty Re: Inainte la bataie.In folosul forumului. Lun Sept 08, 2008 12:40 pm

GERULA

GERULA
vrajitor

Der Bedeu a scris:SPUNE-MI CINE ESTE PRIETENUL TAU SI ITI VOI ZICE CINE ESTI.
Am vazut cu cine canti impreuna in cor asa ca plangete mai putin.

Ca eu sunt o exceptie, asta e clar.Eu nu sunt acel evreu care il cunoasteti din Romania. Eu sunt un evreu care s`a educat in tara lui,libera si democratica. Eu sunt un evreu care s`a luptat in cinci razboaie contra dusmanilor tarii mele care a iesit victoroasa intr`adevar in toate-le.

Nu am problema cand mi se scrie ceva neplacut despre evrei numai sa fie adevarat si nu propaganda mincinoasa a dusmanilor nostri. de exemplu, daca un profesor de istorie scrie ca Israelul a fost un pas de nimicire si numai cand a amenintat cu bomba atomica s`a incetat focul...Asa un profesor as trimete inapoi la clasa 4 elementara...

Sa fii sanatos si sa iti porti decoratiile dobandite in cele cinci razboaie glorioase .Modestia este ceea ce te caracterizeaza ?Nu stiu despre ce grup coral vorbesti si , sincer , nici nu ma intereseaza.Fiecare are dreptul sa isi sustina punctul de vedere si daca vine un idiot gen Cocorul de pilda si bruiaza , e normal sa fie pus la punct. Cat despre propaganda mincinoasa a dusmanilor vostri , nu e necesara o astfel de propaganda. Actiuni ale statului evreu impotriva civililor palestinieni sunt cea mai buna propaganda antiisraeliana.Inainte de a trimite un profesor de istorie in clasa a IV-a elementara , mandre fiu al lui Israel , fa bine si te du prima data la alfabetizare , nu de alta dar faci niste greseli copilaresti nedemne de un razboinic shabra. In rest , din pacate , in Romania nu au prea ramas evrei ca sa am un termen de comparatie.Majoritatea au plecat in Israel si aiurea .Succes in continuare in razboaiele pe care le porti pe forum sau...poate te cheama patria sub drapel din nou ca sa calmati civilii palestinieni care revendica si ei un colt de tara al lor. In rest , datorezi scuze pentru o acuzatie nefondata dar unii , indiferent de etnie nu stiu pronunta acest cuvant.Nu mai e necesar sa raspunzi la aceasta postare.Shalom , bravule razboinic shabra. harhar

13Inainte la bataie.In folosul forumului. Empty Re: Inainte la bataie.In folosul forumului. Lun Sept 08, 2008 12:43 pm

Der Bedeu

zeu

De unde stii tu toate? Tudorel, plete,nonagresiv, asta miroase a evreu cu perciuni...Ai grija sa nu te molipsesti...
Eu am crezut ca scri din Israel ca nu am citit nicaieri unde locuiesti.
Poate sar la Bucuresti pentru o saptamana doua. Tu te-ai intalni si cu unu chel? blum

14Inainte la bataie.In folosul forumului. Empty Re: Inainte la bataie.In folosul forumului. Lun Sept 08, 2008 12:50 pm

Alice Bailey

Alice Bailey
vrajitor

Der Bedeu a scris:De unde stii tu toate? Tudorel, plete,nonagresiv, asta miroase a evreu cu perciuni...Ai grija sa nu te molipsesti...Eu am crezut ca scri din Israel ca nu am citit nicaieri unde locuiesti.
Poate sar la Bucuresti pentru o saptamana doua. Tu te-ai intalni si cu unu chel? blum

Imi place ca tipii sa se travesteasca, sa poarte pelluchia si dres Basketball

Ultima editare efectuata de catre Alice Bailey in Lun Sept 08, 2008 1:20 pm, editata de 1 ori

15Inainte la bataie.In folosul forumului. Empty Re: Inainte la bataie.In folosul forumului. Lun Sept 08, 2008 1:03 pm

Der Bedeu

zeu

Domnul profesor,daca si tu nu ai fi scris 50 de ani romaneste si tu ai fi facut greseli...Prea tarziu pentru mine sa ma duc la scoala...
Cand am scris de propaganda mincinoasa ,exact la asta m`am referat. Si tu ai cazut cu placere in ea ca asa ai inputernicirea sa critici pe israelieni care fac mari necazuri la sarmanii palestinieni. Hai ca am sa te ajut si eu: Ai stiut ca evreii se imbraca in paltoane pline cu explozive si se sinucid in preajma copiilor si femeilor palestiniene? Ai stiut ca evreii invata pe copii lor de la gradinita sa urasca palestinienii? Ai stiut ca evreii explodeaza autobuze pline de palestinieni si dupa aceia se impart bomboane la oameni la Gaza si alte orase?

Ma Gerula,daca si tu nu ai fi avut sange de antisemit ,nu ai fi crezut balivernele care le povestesc prietenii tai palestinieni...

Cocorul este deodata inamicul tau! Inainte cu cateva zile ati mers impreuna la crucea de piatra.I-ati sarit impreuna in capul lui Clej care v`a pus la loc.
La sfarsit,cred ca este de preferat sa scri cu greseli de ortografie decat sa fie transparent din ce scri ca esti incult si inca prost educat cu toate ca esti "profesor de istorie" intr`un catun fara nume.

16Inainte la bataie.In folosul forumului. Empty Re: Inainte la bataie.In folosul forumului. Lun Sept 08, 2008 1:04 pm

Delta

Delta
demon

Alice Bailey a scris:Delta unde este? Crying or Very sad
În Sanctuar.
Acolo suntem feriți de abuzurile moderatorilor și site-administratorilor...

17Inainte la bataie.In folosul forumului. Empty Re: Inainte la bataie.In folosul forumului. Lun Sept 08, 2008 1:15 pm

Alice Bailey

Alice Bailey
vrajitor

Delta a scris:
Alice Bailey a scris:Delta unde este? Crying or Very sad
În Sanctuar.
Acolo suntem feriți de abuzurile moderatorilor și site-administratorilor...
Daca ti-e dor de noi, ne gasesti tot aici! Ne place pe teritoriul nostru. harhar

18Inainte la bataie.In folosul forumului. Empty Desi nu meriti , iti raspund Lun Sept 08, 2008 1:30 pm

GERULA

GERULA
vrajitor

Der Bedeu a scris:Domnul profesor,daca si tu nu ai fi scris 50 de ani romaneste si tu ai fi facut greseli...Prea tarziu pentru mine sa ma duc la scoala...
Cand am scris de propaganda mincinoasa ,exact la asta m`am referat. Si tu ai cazut cu placere in ea ca asa ai inputernicirea sa critici pe israelieni care fac mari necazuri la sarmanii palestinieni. Hai ca am sa te ajut si eu: Ai stiut ca evreii se imbraca in paltoane pline cu explozive si se sinucid in preajma copiilor si femeilor palestiniene? Ai stiut ca evreii invata pe copii lor de la gradinita sa urasca palestinienii? Ai stiut ca evreii explodeaza autobuze pline de palestinieni si dupa aceia se impart bomboane la oameni la Gaza si alte orase?

Ma Gerula,daca si tu nu ai fi avut sange de antisemit ,nu ai fi crezut balivernele care le povestesc prietenii tai palestinieni...

Cocorul este deodata inamicul tau! Inainte cu cateva zile ati mers impreuna la crucea de piatra.I-ati sarit impreuna in capul lui Clej care v`a pus la loc.
La sfarsit,cred ca este de preferat sa scri cu greseli de ortografie decat sa fie transparent din ce scri ca esti incult si inca prost educat cu toate ca esti "profesor de istorie" intr`un catun fara nume.
1.Nu aprob atentatele sinucigase si in plus , este pacat ca atentatorii vizeaza civili,spitale , gradinite , mijloace de transport in comun.
2.Solutia pasnica ar fi de preferat si , in final am convingerea ca intelepciunea va invinge.
3.Cocorul este un gunoi.
4.Cu referire la Clej , nu vad in ce a constat celebra "punere la punct".
5.Cu referire la "catunul fara nume "te informez ca esti in confuzie.E vorba de o frumoasa comuna bihoreana dar , ca sa nu iti raman dator , probabil tu locuiesti intr-un kibutz fara nume si te speli pe botul jegos cu pisat de camila.
BONUS : Mai du-te dragul meu perciunat dracului.Din cauza ta pleaca unii , din cauza Cocorului nu ramin altii iar Clej mi se pare ca are interdictie pe acest forum.
PS Nu inteleg de ce vrei sa faci din soriciul tau nespalat blanita de Astrahan.Acum , du-te si aprinde lumanarele.Inca nu s-a nascut forumistul care sa ma jigneasca gratuit si sa ii ramin dator.Shalom , bravule razboinic shabra.

19Inainte la bataie.In folosul forumului. Empty Re: Inainte la bataie.In folosul forumului. Lun Sept 08, 2008 6:25 pm

Der Bedeu

zeu

Vai ce margele....I-mi dai voie sa le insir impreuna si sa le dau la Admin pentru nevasta lui ca el te-a facut sa vii la forumul ista.
Vad ca ai problema cu perciunii mei... Incearca sa faci bae si sa-ti speli gura, poate o sa-ti treaca.

"probabil tu locuiesti intr-un kibutz fara nume si te speli pe botul jegos cu pisat de camila." Am citit randul ista de cateva ori.Am invatat din el o multime de lucruri: In special ca esti un tip sarman, lipsit de fantezie si de talente. Un mediocru.Cum spun Americani,unu care numai pierde in viata. Hai, de mila sa-ti descopar inca cateva lucruri despre mine. Am fost in armata ofiter reangajat,maior la o unitate de parasutisti. Azi sunt la pensie si ma distrez cu animale ca tine ca nu am nici pisica si nu caine...
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad

20Inainte la bataie.In folosul forumului. Empty Sa iti folosesti pensia sanatos Lun Sept 08, 2008 7:03 pm

GERULA

GERULA
vrajitor

Der Bedeu a scris:Vai ce margele....I-mi dai voie sa le insir impreuna si sa le dau la Admin pentru nevasta lui ca el te-a facut sa vii la forumul ista.
Vad ca ai problema cu perciunii mei... Incearca sa faci bae si sa-ti speli gura, poate o sa-ti treaca.

"probabil tu locuiesti intr-un kibutz fara nume si te speli pe botul jegos cu pisat de camila." Am citit randul ista de cateva ori.Am invatat din el o multime de lucruri: In special ca esti un tip sarman, lipsit de fantezie si de talente. Un mediocru.Cum spun Americani,unu care numai pierde in viata. Hai, de mila sa-ti descopar inca cateva lucruri despre mine. Am fost in armata ofiter reangajat,maior la o unitate de parasutisti. Azi sunt la pensie si ma distrez cu animale ca tine ca nu am nici pisica si nu caine...
Evil or Very Mad Evil or Very Mad Evil or Very Mad
Faptul ca ai fost maior la parasutisti nu e o scuza pt.ca esti nesimtit.Ca fapt divers , stiam ca esti ofiter pensionar . In rest , cumpara-ti pisica desi poate ti-ar sta mai bine ...cu un animal cu sorici gros ca al tau , din care nu poti face blanita de astrahan.Grohai penibil , nu de altceva.
PS Nu ma intereseaza perciunii tai , sa ii porti sanatos. De facut fac baie , fii linistit.Apropo , pe forumul Ro-Israel tot pt. limbaj cazon ai fost marginalizat ? Shalom , catana batrina.Fii sanatos.

21Inainte la bataie.In folosul forumului. Empty Domnule DerBedeu , Lun Sept 08, 2008 7:28 pm

GERULA

GERULA
vrajitor

Am fost prea dur cu dvs., un veneralbil militar care a luptat in cinci razboaie si , acum ,se distreaza pe forumuri.Fiti sanatos si va iert pt.toate mizeriile.E la romani o vorba: "Cel mai inteligent cedeaza primul".Poate proverbul e cunoscut si la evrei.Eu il stiu din copilarie de la sarmanul domn Weiss care s-a refugiat la noi din zona ocupata de horty in 1940.A avut o pravalioara mica si era un om de treaba.A avut si speranta unei batrineti linistite intre goimi ,asta pana a venit securitatea si l-a ridicat.Cel care l-a arestat era tot evreu , se numea Neuman.Au venit multi securisti provenind dintre evrei in Romania adusi de sovietici.Ana pauker e iar un nume ce merita tinut minte, cum nu trebuiesc uitate nici Saul Brukner sau Neulander , tatal lui Petre Roman.Shalom.Nu ai identificat tinta corecta.

22Inainte la bataie.In folosul forumului. Empty Re: Inainte la bataie.In folosul forumului. Lun Sept 08, 2008 7:59 pm

Ignorantul

Ignorantul
vrajitor

Der Bedeu a scris:Nu? Cine la rand? Cine vrea sa se certe? Fara lumanarele! La sfarsit scoatem cutitele...Sa fie mai vesel. huglove wife beater love
Eu!Hai la lupta!

23Inainte la bataie.In folosul forumului. Empty Re: Inainte la bataie.In folosul forumului. Lun Sept 08, 2008 8:01 pm

Ignorantul

Ignorantul
vrajitor

A luat-o Ucraina!

24Inainte la bataie.In folosul forumului. Empty Re: Inainte la bataie.In folosul forumului. Mar Sept 09, 2008 9:05 am

Der Bedeu

zeu

Ignorantul a scris:
Der Bedeu a scris:Nu? Cine la rand? Cine vrea sa se certe? Fara lumanarele! La sfarsit scoatem cutitele...Sa fie mai vesel. huglove wife beater love
Eu!Hai la lupta!

Dar fara ciupituri si muscaturi ca dupa aia cum sa explic nevestei semnele albastre pe mine? Ultima data cand am venit acasa cu o muscatura am dormit doua luni in salon... happy

GERULA

GERULA
vrajitor

Ignorantul a scris:
Eu!Hai la lupta!

E vorba de cutitul cu care, atunci cand nu il vede rabi mai taie cate o bucata de slanina afumata , ca e pofticios tare. Inainte de a manca slana cu ceapa , aprinde lumanarele . Daca mos Teaca parasutistul nu e pe forum , nu are viata nici un farmec. harhar
PS Ne certam ca fraierii.Macar creste traficul. Crying or Very sad

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 2]

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum