Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 3 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 3 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Violenta asupra femeii in islam

+14
Marayna
Mihai
Cris
Sunna
Yahiya
AdiM
Der Bedeu
Eblis
Ada_Pal
Naeema
Amina
Diana
Dorstor
Hello
18 participan?i

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 2 din 9]

26Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Vin Mai 30, 2008 10:37 am

Eblis

Eblis
muritor de rand

fetelor, vacanta placuta!
io m-am dat de doua ori cu calul si acum ma dau cu bicicleta. cu elefantul nu m-am dat desi m-am jucat o data cu un pui care mi-a halit din mana vreo doua paini. iar despre camile... uf, nu prea mi-e drag zaduful, deci poate o camila de bactrian din aia din asia, unde e mai racoare.
cred ca cel mai tare ma enerveaza cand vine cate un dobitoc sa-i trateze pe musulmani de camilari sau de " plimba cort" sau pe iranieni de arabi. este cea mai crasa dovada de ignoranta a lumii arabo-muslmane si a islamului in general (prezent in africa si in asia in tari care nu au nimic a vedea cu arabii)

27Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Vin Mai 30, 2008 10:38 am

Amina

Amina
muritor de rand

salamo aleikum !dragi surori vad ca sunteti cu gindul la vacanta Very Happy .E frumos la piramide si poti merge cu camila dar caldura mare.Inshaallah sa te plimbi cu elefantul draga Naeema si apoi sa ne povestesti si noua Laughing ,desigur si eu astept vacanta Cool

28Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Vin Mai 30, 2008 12:11 pm

Ada_Pal

inger

Salam alekum wa rahmatullah wa barakatu
Pacea si Binecuvintarea lui Allah asupra voastra,dragele mele!

Va dresc sa aveti si voi o vacanta cit mai plina si relaxanta!!!! cheers

29Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Vin Mai 30, 2008 12:29 pm

Der Bedeu

zeu

La nici o femeie nu i se cuvine sa primeasca lovituri si sa fie batuta.Nici la animalele de langa casa.
Femeia este o coasta indispensabila in familie. In familile judaice religioase si laice locul femeii in familie este foarte important deoarece afara de grijile casei ca gatitul curatatul si spalatul,pe ea obligatia educarei a copiilor,ce se numeste 7 ani de acasa.

Din pacate, la Islam nu este la fel. Daca o femeie maritata sau nemaritata este acuzata ca are /avut un roman cu un barbat,Familia femeii nu se vor gandi de doua ori. Ei vor omora biata femeie dar de barbat nu se vor atinge. Nu de mult a fost arestata o mama care si-a omorat fica cu ajutorul a doi fii ai ei. De necrezut.
Ceace femeia a facut,dupa traditia musulmana a fost patarea onoarei familii. Mama ei, prin crima ei, a "curatat"
pata.
Daca o femeie musulmana este violata,in majoritatea cazurilor ea fuge de la familie deoarece este probabil ca si in cazul ista va fi omorata ca sa se "curete" onoarea familii.
Un lucru care poate descrie cel mai bine situatia femeii in familia musulmana este faptul ca barbatul ei, prin proclamarea de trei ori; "TU ESTI ALUNGATA!" termina cu asta aventura lui matrimoniala si ea va fi nevoita sa plece deoarece familia nu mai este familia ei. Inca un mic amanunt,femeile nu pot mosteni nimic. Numai barbatii din familie mostenesc.
Acuma cantariti daca va mai convine sa faceti parte dintr`o familie Musulmana,voi femeilor. No No No

30Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Vin Mai 30, 2008 12:58 pm

Ada_Pal

inger

Der Bedeu a scris:La nici o femeie nu i se cuvine sa primeasca lovituri si sa fie batuta.Nici la animalele de langa casa.:
corect.........................atunci de ce sunt inchise femei in inchisorile israeliene,mai ales unele care sunt insarcinate.....pe motiv politic???

Der Bedeu a scris:Femeia este o coasta indispensabila in familie. In familile judaice religioase si laice locul femeii in familie este foarte important deoarece afara de grijile casei ca gatitul curatatul si spalatul,pe ea obligatia educarei a copiilor,ce se numeste 7 ani de acasa.
Din pacate, la Islam nu este la fel. Daca o femeie maritata sau nemaritata este acuzata ca are /avut un roman cu un barbat,Familia femeii nu se vor gandi de doua ori. Ei vor omora biata femeie dar de barbat nu se vor atinge. Nu de mult a fost arestata o mama care si-a omorat fica cu ajutorul a doi fii ai ei. De necrezut.
Ceace femeia a facut,dupa traditia musulmana a fost patarea onoarei familii. Mama ei, prin crima ei, a "curatat"
pata.
Daca o femeie musulmana este violata,in majoritatea cazurilor ea fuge de la familie deoarece este probabil ca si in cazul ista va fi omorata ca sa se "curete" onoarea familii.:
Adulterul este pedepsit cu crima in cazul a 4 martori ce marturisesc aceasta ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,cazurile mentionate sunt extrem,extrem de rare in societatile musulmane.Nu sunt multe proaste care sa-si riste viata pt. un "fraier de mascul."
Cu toate ca sunt rare cazurile amintite de d-voastra sunt reale si asta mai ales din cauza inapoieri si necunoasterea islamului de catre persoanele respective.Iertarea este mai buna si mentionata chiar in Quran,stiu cazuri in care mama unui fiu ucis l-a iertat pe criminal iar acesta i-a sarutat picioarele regretind amarnic ce-a facut.....cazuri si cazuri......ca in orice societate,religie sau grup de oameni.

Der Bedeu a scris:Un lucru care poate descrie cel mai bine situatia femeii in familia musulmana este faptul ca barbatul ei, prin proclamarea de trei ori; "TU ESTI ALUNGATA!" termina cu asta aventura lui matrimoniala si ea va fi nevoita sa plece deoarece familia nu mai este familia ei. :
Divortul este dat cu usurinta in islam insa este considerat CEL MAI URIT LUCRU DE INSUSI DUMNEZEU ....de aceea intervin foarte multe rude in cazul problemelor pt. a-i impaca pe tinerii cuplului respectiv.
In orice caz divortul la musulmani nu atinge niciodata statisticile occidentale....Sa fim seriosi!!!!

Der Bedeu a scris:Inca un mic amanunt,femeile nu pot mosteni nimic. Numai barbatii din familie mostenesc.
Acuma cantariti daca va mai convine sa faceti parte dintr`o familie Musulmana,voi femeilor. No No No

Femeile mostenesc o parte iar barbatii doua parti in cazul mostenirii dupa parinti tocmai datorita faptului ca femeia are drepturi dupa sot si familia acestuia+maher(dota de nunta)+t;akher(suma ceruta de ea la inceputul casniciei in cazul in care casnicia falimenteaza).....DECI ELE NU AU DREPTURI IN iSLAM////////SAU IN FAMILIILE UNOR INAPOIATI CARE NU LE DAU DREPTUL SI SE ASCUND DUPA ISLAM>>>>?????
Stiti d-voastra cafemeia in islam poate munci si tot salariul ei ai apartine in intregime fara sa fie obligata sa dea un ban in casa????Sotul ei este obligat s-o intretina de la imbracaminte,alimente,studii(daca se inteleg)........si pina la urma ea nu are drepturi in Islam?!!!!

Sunt insa la ora actuala barbati sau familii in care femeile au de suferit datorita tratamentului soacrei,cumnatei.......lipsa intimitatii si spatiului,lipsa unui loc de munca a intretinatorului familiei,adevarate cazuri sociale in care nu doar femeia ci si copii sunt cei mai vulnerabili..........si acest fenomen este raportat de UNDP si FAO atit in Cisiordania cit si In Gaza datorita Intifadei si Ocupatiei.....

31Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Vin Mai 30, 2008 3:07 pm

Naeema

Naeema
muritor de rand

Der Bedeu....eu zic sa vorbesti numai atunci cind ai ceva de spus care are putina substanta si atunci cind poti sa-ti argumentezi generalizarile si aberatiile cu ceva concret nu cu exemple izolate. Dar vezi sa nu ma astept eu cumva la o minune din partea unui evreu,cind e vorba de islam.Sansele sunt mai putin decit inexistente.

32Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Vin Mai 30, 2008 8:27 pm

Dorstor

Dorstor
-

citez
Tare adevarat spui. Pina si in ziua de azi cind mentionezi cuvintul "musulmanca" ba chiar si "araboaica" imaginea care vine in minte multor oameni este de o femeie grasa,urita,rea,invesmintata in negru din cap pina in picioare si care tipa si urla toata ziua profanitati impotriva vestului,aruncindu-si tarina in cap.
Asta e o imagine.A doua ar fi de o femeie firava,speriata,batuta si terorizata in submisie,la fel de imbrobodita in negru,cu frica in ochi,tacuta si nu prea inteligenta.

de unde ai scos asa ceva?eu am cunoscut o araboaica care a murit langa mine.am prins serpi trei luni impreuna si nu i-am vazut chipul dar a fost de cateva ori salvatoarea mea.cand a murit(Violent si nu eram cu ea cand a cazut) a rezistat pana am venit,a deschis ochii m-a privit si apoi a privit cerul si a murit.I-am tras iasmacul peste ochi...Nu am vazut niciodata cum arata cu adevarat dar mi-o imaginez ca o frumusete gratioasa!

33Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Vin Mai 30, 2008 10:10 pm

Naeema

Naeema
muritor de rand

Dorstor a scris:

de unde ai scos asa ceva?eu am cunoscut o araboaica care a murit langa mine.am prins serpi trei luni impreuna si nu i-am vazut chipul dar a fost de cateva ori salvatoarea mea.cand a murit(Violent si nu eram cu ea cand a cazut) a rezistat pana am venit,a deschis ochii m-a privit si apoi a privit cerul si a murit.I-am tras iasmacul peste ochi...Nu am vazut niciodata cum arata cu adevarat dar mi-o imaginez ca o frumusete gratioasa!

Povestea asta e adevarata sau e caterinca? :o

Anyway,ascultind si vorbind cu multi non-musulmani dea lungul anilor am ramas cu impresia ca asta este opinia generala despre noi.

34Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Sam Mai 31, 2008 9:26 am

Ada_Pal

inger

Eu il cred pe Dorstor....................mai ales dupa ce i-am citit si poezia . Smile

Conceptia unor oameni despre altii este in functie de ceea ce au invatat ei (sa nu uitam ca si noi am invatat la istorie ca otomanii erau cruzi,rai si pagini.........si-am crezut-o multi ani pina am deschis ochii spre o alta realitate.

Dorstor ,cunoaste cultura islamica si valorile sale .............este evident dupa modul cum posteaza. Mi-am dat seama dintr-o postare a dumnealui unde a spus ca Allah se numeste si AL WARITH(CEL CE MOSTENESTE,UNCUL MOSTENITOR).La fel a exprimat corect cum este vazuta femeia musulmanca in societatea islamica.

Mai sunt si exceptii care confirma regula ,Naema,in ce priveste cum sunt vazute femeile de catre non-muslemi.

35Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Sam Mai 31, 2008 7:36 pm

Dorstor

Dorstor
-

Eu nu am fost crestin.Cu 35 de ani in urma eram cunoscut in lumea musulmana sub numele de Delih Mur.Acea femeie era sotia unui bun prieten al meu care murise si el de o mana lasa!Fusese fratele meu de arme!Dupa acele intamplari am uitat drumul sangelui si am devenit crestin!

36Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Sam Mai 31, 2008 7:39 pm

Dorstor

Dorstor
-

nu am fost nici musulman ci un aventurier cu principii!Islamul il cunosc mai mult prin filiera tataro-turca!

37Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Sam Mai 31, 2008 7:51 pm

Ada_Pal

inger

Care ar fi atunci principiile islamice cu care nu ati fi de acord....din ceea ce stiti despre islam?
Si ce va place cel mai mult in islam?

Care credeti ca sunt motivele decaderii islamului si musulmanilor in zilele noastre?

Sunt curioasa de asmenea despre numele lui Allah,al Wareth (mostenitorul,cel ce mosteneste)....am avut impresia ca nu sunteti de acord cu aceasta denumire atribuita lui Allah....pt ca "el nu are nevoie de mostenire"sau ma insel?

38Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Sam Mai 31, 2008 8:03 pm

AdiM

AdiM
muritor de rand

Dorstor a scris:Nu intelegi nimic.Femeia in islam are importanta ei,dar este vorba despre alt mod de a percepe cuplu!In fond barbatul se crede slab ca purtator de sex si islamul nu vrea ca barbatul sa fie ispitit.de aceea trupul femeii este acoperit pt toti barbatii afatra de unul si toate celelalte reguli.pur si simplu femeia este considerata de o valoare mare si deci o ispita foarte mare si la asa valoare se cere prudenta deosebita,Asta este in spiritul islamului!

A fost o vreme cind femeia conducea in societatea umana. Se numeste epoca matriarhatului, o epoca foarte veche, argumentata mai ales de multiplele reprezentari ale zeitelor feminine, cu multe mii de ani in urma. La un moment dat, barbatul a preluat conducerea si a detronat femeia, si atunci reprezentarile zeilor conducatori au devenit masculine.

Si crestinismul are metode de a desconsidera femeia, de pilda interdictia pusa femeii de a fi preot, sau de a intra in altar, sau obligatia ei de a se supune intru totul barbatului sau. Islamul nu face decit sa ilustreze un apogeu al patriarhatului, si chiar daca teoretic tu zici ca femeia e de mare valoare in Islam, umilinta la care e supusa femea islamica in fata barbatului, impusa si prin reguli si norme sociale, nu demonstreaza deloc ca barbatul islamic de azi mai e constient de valoarea femeii. Nu zic, femeia inca e umilita sau desconsiderata din anumite puncte de vedere si in alte religii, dar observ ca in Islam e cel mai mult desconsiderata prin aceste practici "traditionale".

Spiritul oricarei religii ar trebui sa fie si pus in practica, nu doar dezbatut teoretic. Traditiile nu sunt decit obiceiuri transmise de generatii, dar si ele s-au nascut undeva si vor muri altundeva, cind alte traditii mai bune le vor lua locul. Daca o religie ar fi perfecta, nu ar apare alte religii dupa ea. Cred ca toate religiile sunt experimente ale Divinitatii, menite sa le dea oamenilor moduri de gindire si de intelegere a lumii pe masura nevoilor de moment in evolutia lor. Dar mai cred ca orice om poate trai si intelegind toate religiile si gasindu-si propria sa relatie cu Divinitatea, cind este pregatit.

39Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Sam Mai 31, 2008 8:05 pm

Diana

inger

si care crezi ca este religia adevarata?

40Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Sam Mai 31, 2008 8:13 pm

Diana

inger

AdiM a scris:
Si crestinismul are metode de a desconsidera femeia, de pilda interdictia pusa femeii de a fi preot, sau de a intra in altar, sau obligatia ei de a se supune intru totul barbatului.

in crestinism, interdicitia pusa femeii de a nu intra in altar sa de a nu putea fi preot nu este desconsiderare, acest canon a venit pentru ca exista anumite circumstante care o opresc de la acestea, ca de exemplu menstruatia ( si preotul daca se taie din greseala in timpul slujbei trebuie sa-si opreasca sangerarea si abia apoi sa continue) sau sarcina, sau leuzie, cum ar fi ca o femeie insarcinata in a 9-a luna sa tina o slujba de 2 ore in picioare si sa treaca asa printre credinciosi? lol!
obligatia femeie este sa se supuna, iar obligatia barbatului este sa-si iubeasca sotia la fel de mult cum Iisus si-a iubit Biserica, oare a cui sarcina este mai grea?

41Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Sam Mai 31, 2008 8:23 pm

Dorstor

Dorstor
-

Mi-ati pus niste intrebari care necesita un spatiu mare de raspuns.eu cunosc islamul un pic mai profund si nu cred cavoi posta public o polemica.
eu cred intr-un Dumnezeu unitar in trinitate deci nu sunt decat probleme de dogmasi nu de principii de comportament.Nu vreau sa supar 'dar din datele istorice detinute de mine rezulta ca Profetul ,inainte de revelatie a fost un timp crestin nestorian.Deci foarte multe dintre principiile islamului sunt una cu cele crestine.eu evit dispute religioase cu musulmanii.
imi place ccel mai mult chiar principiul care le da numele-Credinciosul este un rob al lui Dumnezeu!Imi place rugaciunea zilnica!Imi place conservatorismul ca pastrator a moralitatii religioase.
Nu vreau inca sa postez ce nu-mi place!
Islamul nu este azi in decadere ci in revenire.
Islamul a inceput sa decada odata cu aparitia slabiciunilor si coruptiei in institutia califatului.Au venit apoi turcii si treptat si-au asumat sarcina de a dezvolta islamul.la un moment dat sultanii turci au devenit si califi,adica au subordonat institutia califatului prioritatilor unui imperiu care nu era chiar toata lumea musulmana.Faptul ca mult timp soarta islamui a fost legata de Imperiul otoman a facut ca atunci cand acest imperiu s-a prabusit sa apara si decaderea islamului.dar acum se observa o timida unificare a islamului si un progres mediatic.

Despre al Vareth eu consider o eroare pt ca daca este mostenitor inseamna ca a fost cineva inaintea sa pe care l-a mostenit.Ori inaintea unui Dumnezeu nu a mai fost nimeni pt ca Dumnezeu este in Afara de timp!
mai mult nu stiu daca este bine sa discut intr-un spatiu public!

42Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Sam Mai 31, 2008 8:37 pm

Ada_Pal

inger

Daca ar intelege o femeie ce drepturi si ce obligatii are ea in islam,sunt convinsa ca s-ar converti cu zecile .....Mass media din zilele noastre,traditia si aplicarea acesteia in mare masura in tarile cu majoritate islamica sunt mai puternice insa decit Qoranul si inavatmitele lui Allah.

Primul cuvint de inceput al Quranului este :"Citeste"
Oare citi din cei ce se considera musulmani sau musulmance ,,,,,citesc si-si dezvolta capacitatile mentale? Analfabetismul este o boala crincena prezenta inca in multe tari islamice cu saracie destul de mare......................cum putem oare sa-i dam drepturi femeii si s-o trimtem la scoala daca ea nu are cesa manince sau si-a pierdut familia in razboi si e orfana?

Nu zic, femeia inca e umilita sau desconsiderata din anumite puncte de vedere si in alte religii, dar observ ca in Islam e cel mai mult desconsiderata prin aceste practici "traditionale".

Intotdeauna ,Organizatiile Mondiale de Ajutor ,Fao,WFP,UNDP precum si Crucea rosie,Semiluna rosie,Medicii fara frontiere,,,,,,,,,,,,,singurele care patrund in zonele de conflict islamice fac niste rapoarte cu absolut toate detaliile acelui loc ,resurselor necesare vietii,studiu asupra populatiei active si non active.Aceste sunt datele reale care ajung pe masele de lucrul ale ONU si nu stirile date in mass media sau mai stiu eu ce ziar ramolit regional romanesc.
Ca sa putem analiza Femeia in Islam sau Copilul musulman in anumite zone geografice,ori ne deplasam la locul respectiv,ori studiem datele organizatiilor mai sus mentionate,pt. a incadra cit mai aproape de realitate personajul studiat. Si numai dupa aceea vom fi capabili sa aratam daca reala cauza a unei situatii aparente in societate este Islamul,Saracia,razboiul,lipsa apei(sursa principala ce sta la baza civilizatiei umane)

43Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Sam Mai 31, 2008 9:43 pm

AdiM

AdiM
muritor de rand

Studenta_87 a scris:si care crezi ca este religia adevarata?

Religia care il uneste pe om cu Dumnezeu si cu Omul. Acea religie fara biserici, fara ierarhii, fara lupte pentru putere, pentru adepti sau pentru "cine are dreptate in privinta lui Dumnezeu". La ora actuala, vedem doar biserici care se confrunta. Cred ca ele nu au mare legatura cu religia adevarata. Religia este a omului constient de sine si de Dumnezeu, si nu a institutiilor sau gruparilor care se bat in numele ei.

44Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Dum Iun 01, 2008 6:10 am

Dorstor

Dorstor
-

daca crestinii ar cunoaste calitatile femeii musulmane s-ar casatori cu musulmanesi le-ar converti la crestinism cu obligatia de a pastra neschimbate regulile musulmane ale relatiilor in familie!

45Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Dum Iun 01, 2008 6:11 am

Ada_Pal

inger

Fii binecuvintat, domnule Dorstor!

Tocamai citisem diferentele intre femeia musulmanca si evraica....asa ca-mi pica bine replica dumitale,un om cu greutate.

Intr-adevar spiritul de sacrificiu intilnit la femeia musulmanca si respectul pt. sot si familia acestuia este de nedescris.

Insa si rafinamentul,eleganta si bunul simt al barbatului crestin este apreciat printre musulmani.

46Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Dum Iun 01, 2008 6:18 am

Dorstor

Dorstor
-

Musulmanii nu consuma alcool!o femeie daca naste are dreptul la intretinere separata.mersul pe la amante este cam riscant pt un musulman adevarat.v-am spus,judecati un stil de viata dupa aparente si din auzite.

47Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Dum Iun 01, 2008 6:19 am

Dorstor

Dorstor
-

raspunsul de mai sus a fost pt Hello!

48Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Dum Iun 01, 2008 6:36 am

Dorstor

Dorstor
-

Ada--_Pal, eu sunt imun la ,,coplimente''.si de obicei spun ce cred fara sa ma tem de ceva pt ca capul meu sta pe umerii mei cu voia Lui Dumnezeu si nici un fir de par nu va cadea din capul meu fara voia lui Dumnezeu.iudeii si musulmanii sunt sabii taioase care greu incap in aeeasi teaca,

49Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Dum Iun 01, 2008 7:14 am

Ada_Pal

inger

Iar eu am invatat in religia mea ca un zimbet este "hasana"(o rasplata de la D-zeu),la fel cum o vorba buna este hasana.
Pt. mine un compliment este o vorba folosita pentru ridicarea moralului cuiva,sau a obtine un interes.............pe cind hasana are un interes divin.

de obicei spun ce cred fara sa ma tem de ceva pt ca capul meu sta pe umerii mei cu voia Lui Dumnezeu si nici un fir de par nu va cadea din capul meu fara voia lui Dumnezeu.

Corect si precis. ..........insa trebuie sa stiti ca pt cineva care se lupota pe forumuri cu altii pt o idee este o reala multumire cind mai dialogheaza si cu oameni care au habar de viata musulmanului de zi cu zi.

Pacea fie cu D-voastra!

50Violenta asupra femeii in islam - Pagina 2 Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Dum Iun 01, 2008 7:20 am

Yahiya

Yahiya
zeu

Dorstor a scris:daca crestinii ar cunoaste calitatile femeii musulmane s-ar casatori cu musulmanesi le-ar converti la crestinism cu obligatia de a pastra neschimbate regulile musulmane ale relatiilor in familie!

cand te casatoresti cu o femeie musulmana te convertesti tu la islam. nu ai sa vezi o femeie musulmana convertita la crestinism prin casatorie.

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 2 din 9]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum