Citat
"Uneori ma gandeam precum ca noi am fost creati din pamant, asemanatori planetei pe care locuim, din materia grosiera specifica acestei planete. Pe alte planete, unde predominanta este alta forma de materie(precum focul ), este posibil ca locuitorii sa fi fost creati din materia predominanta de acolo.
Exista materie si forme subtile de energie pe care ochiul nostru nu le poate percep. Cum am putea percepe fiintele de lumina? Cum am putea rezista prezentei unei finite de foc?
Pamantul este prezentat in Scripturi ca fiind centrul Universului si asta si este pentru om, locuitorul acestei planete!".)
Deductia ta e cit se poate de inteligenta....de ce?
Insusi compozitia organismului uman inansamblu este aceeasi cu compozitia solului din care a fost creat Adam.Apa,N,O,C,microelementele sunt componente umane si terestre dupa cum stiinta o dezvaluie.
Asa ca "fabrica de lut "din care Dumnezeu l-a creat pe Adam ,a avut chiar sectie de arta si pictura pentru ca in creatia lui Adam s-a folosit turba colorata de unde si rasele umane aparute mai tirziu.
(am mutat discutia de la Extraterestrii din forumul lui Zeus pe topicul curent .)