Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Violenta asupra femeii in islam EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Violenta asupra femeii in islam EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Violenta asupra femeii in islam EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Violenta asupra femeii in islam EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Violenta asupra femeii in islam EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Violenta asupra femeii in islam EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Violenta asupra femeii in islam EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Violenta asupra femeii in islam EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Violenta asupra femeii in islam EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Violenta asupra femeii in islam EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Violenta asupra femeii in islam EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Violenta asupra femeii in islam EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Violenta asupra femeii in islam EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Violenta asupra femeii in islam EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Violenta asupra femeii in islam EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Violenta asupra femeii in islam EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Violenta asupra femeii in islam EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Violenta asupra femeii in islam EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Violenta asupra femeii in islam EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Violenta asupra femeii in islam EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Violenta asupra femeii in islam EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Violenta asupra femeii in islam EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Violenta asupra femeii in islam EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Violenta asupra femeii in islam EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Violenta asupra femeii in islam EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Violenta asupra femeii in islam EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 5 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 5 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Violenta asupra femeii in islam

+14
Marayna
Mihai
Cris
Sunna
Yahiya
AdiM
Der Bedeu
Eblis
Ada_Pal
Naeema
Amina
Diana
Dorstor
Hello
18 participan?i

Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 9]

1Violenta asupra femeii in islam Empty Violenta asupra femeii in islam Mar Mai 27, 2008 8:42 pm

Hello

muritor de rand

http://www.terrorismawareness.org/videos/108/the-violent-oppression-of-women-in-islam/

Confirmata de intregul Coranul in special versetul

[4:34]
Bărbații sunt mai presus decât femeile, fiindcă Dumnezeu le-a dat întâietate asupra lor și fiindcă ei cheltuiesc din averi pentru ele. Femeile cinstite sunt pioase, păstrând în taină ceea ce Dumnezeu păstrează. Dojeniți-le pe cele de a căror neascultare vă este teamă! Părăsiți-le în așternuturi! Loviți-le! Nu le căutați însă gâlceavă, dacă vă dau apoi ascultare. Dumnezeu este Înalt, Mare.

http://femeiainislam.blogspot.com/

2Violenta asupra femeii in islam Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Mar Mai 27, 2008 8:58 pm

Dorstor

Dorstor
-

Nu intelegi nimic.Femeia in islam are importanta ei,dar este vorba despre alt mod de a percepe cuplu!In fond barbatul se crede slab ca purtator de sex si islamul nu vrea ca barbatul sa fie ispitit.de aceea trupul femeii este acoperit pt toti barbatii afatra de unul si toate celelalte reguli.pur si simplu femeia este considerata de o valoare mare si deci o ispita foarte mare si la asa valoare se cere prudenta deosebita,Asta este in spiritul islamului!

3Violenta asupra femeii in islam Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Mar Mai 27, 2008 9:03 pm

Diana

inger

aa deci barbatii cheltuiesc din averi pentru ele, femeile...sincer nu mi se pare o violenta; au intaietate asupra lor in sensul ca ei sunt cei care le intretin pe femei, iar ele le datoreaza lor ascultare, la fel cum si in crestinism femeia trebuie sa se supuna barbatului
despre ultima parte: cu lovirea, citisem mai demult o explicare la acest verset si anume: in cazul in care sotia ii greseste cu ceva sotului, acesta trebuie sa urmeze 3 pasi 1. sa nu mai vorbeasca cu ea, daca ea continua atunci 2. sa nu mai doarma cu ea, iar daca ea continua 3. sa o loveasca, dar usor si niciodata peste fata, iar daca femeia isi recunoaste vina atunci barbatul trebuie sa o ierte, dar nu ai mai spus si partea asta din coran...

va rog corectati-ma daca gresesc

dar violenta asupra femeii nu poate fi direct legata de islam, pentru sunt atatea si atatea cazuri de femei maltratate in lume, indiferent de religie, aici vorbim si despre educatia primita acasa, mentalitate, traditii, alcool, droguri etc etc...

4Violenta asupra femeii in islam Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Mar Mai 27, 2008 9:12 pm

Hello

muritor de rand

Dorstor a scris:Nu intelegi nimic.Femeia in islam are importanta ei,dar este vorba despre alt mod de a percepe cuplu!In fond barbatul se crede slab ca purtator de sex si islamul nu vrea ca barbatul sa fie ispitit.de aceea trupul femeii este acoperit pt toti barbatii afatra de unul si toate celelalte reguli.pur si simplu femeia este considerata de o valoare mare si deci o ispita foarte mare si la asa valoare se cere prudenta deosebita,Asta este in spiritul islamului!

Adica... daca asa zice islamul este sfant?

Femeia daca nu stiai are suflet, este o fiinta umana deci cu drepturi si obligatii depline de la dinivinate sau de la natura (cum vrea sa creada fiecare).

Daca barbatul nu stie sa isi tina penisul in pnataloni trebuie sa oprime femeia tinandu-o in corturi ? Respectul si iubirea se respecta. In plus femeia nu a fost creata sa satisfaca poftele bolnave ale psihopatilor . Cum barbatul doar un singur penis..cum a permis susnumitul Allah sa abuzeze femeile. Ce fel de allah drept si milostiv e ala?

5Violenta asupra femeii in islam Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Mar Mai 27, 2008 9:15 pm

Hello

muritor de rand

Studenta_87 a scris:aa deci barbatii cheltuiesc din averi pentru ele, femeile...sincer nu mi se pare o violenta; au intaietate asupra lor in sensul ca ei sunt cei care le intretin pe femei, iar ele le datoreaza lor ascultare, la fel cum si in crestinism femeia trebuie sa se supuna barbatului
despre ultima parte: cu lovirea, citisem mai demult o explicare la acest verset si anume: in cazul in care sotia ii greseste cu ceva sotului, acesta trebuie sa urmeze 3 pasi 1. sa nu mai vorbeasca cu ea, daca ea continua atunci 2. sa nu mai doarma cu ea, iar daca ea continua 3. sa o loveasca, dar usor si niciodata peste fata, iar daca femeia isi recunoaste vina atunci barbatul trebuie sa o ierte, dar nu ai mai spus si partea asta din coran...

va rog corectati-ma daca gresesc

dar violenta asupra femeii nu poate fi direct legata de islam, pentru sunt atatea si atatea cazuri de femei maltratate in lume, indiferent de religie, aici vorbim si despre educatia primita acasa, mentalitate, traditii, alcool, droguri etc etc...

Apoi domnita draga...daca iti vine barbatul ca nu l-a satisfacut a patra nevasta si vine si iti trage o mama de bataie sora cu moartea...ti-ar place? si sa nu te poti plange caci de...e datorita sfanta a musulmanului sa o aplicce cand ceva nu ii convine...

si asta e nivelul tau? Asta e opinia ta? Ca barbatul are intaietate asupra ta ca fiinta umana si tu esti fiinta umana de categoria a doua???

6Violenta asupra femeii in islam Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Mar Mai 27, 2008 9:18 pm

Diana

inger

dar daca ar veni pentru ca nu l-a satifacut amanta? si sa mai fie si mort de beat?

7Violenta asupra femeii in islam Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Mar Mai 27, 2008 9:21 pm

Hello

muritor de rand

Studenta_87 a scris:dar daca ar veni pentru ca nu l-a satifacut amanta? si sa mai fie si mort de beat?

Individul beat care isi bate nevasta o bate din aburii betiei...musulmanii o bate in aburul lui Allah Basketball

Si chiar crezi ca meriti sa fii batuta? Cum ti se pare Allah pentru tine?

8Violenta asupra femeii in islam Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Mar Mai 27, 2008 9:29 pm

Diana

inger

Hello a scris:
si asta e nivelul tau? Asta e opinia ta? Ca barbatul are intaietate asupra ta ca fiinta umana si tu esti fiinta umana de categoria a doua???
pai aici depinde ce intelegi prin intaietate si intaietate in fata cui? in fata Lui Dumnezeu suntem toti egali si raspundem individual pentru pacatele noastre? in fata societati? ce m-a mirat foarte mult la islam este faptul ca islamul le-a acordat dreptul la propritate personala, la mostenire cu mult timp inainte ca aceste drepturi sa fie stipulate in orice constitutie, ori in occident femeile au castigat acestea prin anii 1900
iar daca luam toate religiile monoteiste , in toate se vorbeste despre faptul ca barbatul este capul femeii
parerea mea - asta nu inseamna ca femeia este o fiinta de categoria a 2-a, in nici un caz doar ca grija zilei de maine a fost lasata altcuiva

9Violenta asupra femeii in islam Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Mar Mai 27, 2008 9:32 pm

Diana

inger

Hello a scris: Cum ti se pare Allah pentru tine?
pai Allah inseamna Dumnezeu, cum este el pentru mine, in viziunea islamului, sincer nu stiu sa-ti raspund... sunt in cercetari in cea ce priveste religia sau mai bine zis religii

10Violenta asupra femeii in islam Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Mar Mai 27, 2008 10:00 pm

Hello

muritor de rand

Studenta_87 a scris:
Hello a scris: Cum ti se pare Allah pentru tine?
pai Allah inseamna Dumnezeu, cum este el pentru mine, in viziunea islamului, sincer nu stiu sa-ti raspund... sunt in cercetari in cea ce priveste religia sau mai bine zis religii

esti sigura? Chiar Mohamed in Coran iti explica cine a fost ALLAH in versetele satanice ale lui Mohamed care apoi le-a abrogat..dar au mai ramas ramasite: mai pe scurt Allah este zeul preislamic persian aflat in kabba la care se inchina azi musulmanii si ale carui fiice erau Al-Lat și Al-Uzza,
și cealaltă, Manat la care s-au rugat stramosii lui Mohamed si el insusi pana la varsta de 40 de ani cand i s-a nazarit ca e profet

Sura an-Najm (Star) 53:19-22

Ce socotiți despre Al-Lat și Al-Uzza,
și cealaltă, Manat, a treia?
Veți avea voi băieți și El fete?
Ce împărțire samavolnică!
http://www.altafsir.com/ViewTranslations.asp?Display=yes&SoraNo=53&Ayah=0&Language=20&TranslationBook=12

http://coransicontradictii.blogspot.com/2008/04/versetele-satanice-koran.html

http://coransicontradictii.blogspot.com/2008/04/versetele-satanice-coran.html

Daca avem in vedere faptul ca majoritatea arabilor sunt musulmani...cuvantul a intrat in uz fara a fi sesizat in timp. Asta e

Stiai ca in evrita ALAH inseamna - blestem?

daca inca esti in cautari te rog fugi cat poti la propriu si la figurat de musulmani si islam. Si nu glumesc. Banuiesc ca stii o limba straina cel putin engleza

http://www.faithfreedom.org/forum/ forumul asta e un bun start sa intelegi ce e islamul cu adevarat. Sunt forumuri si in alte limbi

http://www.faithfreedom.org/index.htm

sau alte situri

http://inthenameofallah.org/

http://www.prophetofdoom.net/

http://www.islam-watch.org/

Nu te baga in gura lupului de buna voie. Ai grija de tine. Sanatate si minte multa!

11Violenta asupra femeii in islam Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Mar Mai 27, 2008 10:16 pm

Amina

Amina
muritor de rand

salamo aleikum!draga Hello chiar esti simpatica foc,chiar nu stiu de ce urasti asa de mult islamul,e alagerea ta,dar nu uita nici o clipa Dumnezeu e unul singur chiar daca ii spunem Allah,Dios,Dumnezeu etc.Dumnezeu cu tine draga Hello

12Violenta asupra femeii in islam Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Mar Mai 27, 2008 10:19 pm

Amina

Amina
muritor de rand

iar despre violenta femeii in islam....? :shock: in islam femeia are un statut special,islamul a oferit femeii un loc special.

13Violenta asupra femeii in islam Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Mier Mai 28, 2008 3:34 am

Naeema

Naeema
muritor de rand

Hello a scris:

Femeia daca nu stiai are suflet, este o fiinta umana deci cu drepturi si obligatii depline de la dinivinate sau de la natura (cum vrea sa creada fiecare).

Daca barbatul nu stie sa isi tina penisul in pnataloni trebuie sa oprime femeia tinandu-o in corturi ?

Sincer prefer sa fiu acoperita si sa nu se uite nimeni dupa mine,decit sa umblu pe trei sferturi despuiata pe strada sa mi se vada toate si sa-l vad pe cite unul cum se holbeaza la mine imaginindu-si in cite pozitii mar pune si pe unde. Asa ca nu mai zi tu.
Am confidenta destula ca ce-i al meu e al meu si nu trebuie sa-mi afisez corpul la toata lumea pentru a ma simti bine sau apreciata.Daca de exemplu barbatul meu imi spune ca sunt atractiva,e deajuns.Nu-mi trebuie confirmatia asta de la jumate din barbatii din oras . Si nici nu sunt lihnita dupa complimente de genu "vai draga da ai slabit? ce bine arati"...."ce bronzata esti"..."ce frumos iti sta in pantalonii aia mulati" si "ce job misto ti-a facut doftoru' la baloane....cit sunt dublu D?"...Rolling Eyes
Cred ca la asta te-ai referit cind ai zis ca suntem tinute in "corturi".La felul cum ne imbracam.
Daca cumva te-ai referit la corturi reale...afla ca s-a inventat cimentul si la musulmani si nu mai traieste nimeni in corturi decit vreo citiva beduini prin Africa. Laughing

14Violenta asupra femeii in islam Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Mier Mai 28, 2008 10:52 pm

Hello

muritor de rand

Naeema a scris:
Hello a scris:

Daca barbatul nu stie sa isi tina penisul in pnataloni trebuie sa oprime femeia tinandu-o in corturi ?

Sincer prefer sa fiu acoperita si sa nu se uite nimeni dupa mine,decit sa umblu pe trei sferturi despuiata pe strada sa mi se vada toate si sa-l vad pe cite unul cum se holbeaza la mine imaginindu-si in cite pozitii mar pune si pe unde. Asa ca nu mai zi tu.
Am confidenta destula ca ce-i al meu e al meu si nu trebuie sa-mi afisez corpul la toata lumea pentru a ma simti bine sau apreciata.Daca de exemplu barbatul meu imi spune ca sunt atractiva,e deajuns.Nu-mi trebuie confirmatia asta de la jumate din barbatii din oras . Si nici nu sunt lihnita dupa complimente de genu "vai draga da ai slabit? ce bine arati"...."ce bronzata esti"..."ce frumos iti sta in pantalonii aia mulati" si "ce job misto ti-a facut doftoru' la baloane....cit sunt dublu D?"...Rolling Eyes
Cred ca la asta te-ai referit cind ai zis ca suntem tinute in "corturi".La felul cum ne imbracam.
Daca cumva te-ai referit la corturi reale...afla ca s-a inventat cimentul si la musulmani si nu mai traieste nimeni in corturi decit vreo citiva beduini prin Africa. Laughing

Dar ce vrei sa iti zica? "CE CORT MISTO AI PUS PE TINE AZI?"...
Femeie sau barbat, lumea tot isi clateste ochii pe strada uitanduse unul la altul ca doar de aia ne-a dat divinitatea chip (altfel s-ar fi limitat Allahul vostru sa va dea chip de cort) lol!

Educativa bine feciorii musulmani sa respecte femeia...si nu va tineti femeile in colivii sau corturi.

Daca tie iti e dea juns ca barbat'u sa iti zica ca esti atractiva....pai lui nu ii e de ajuns nici 4 muieri sa le complimenteze si nu doar cu vorbe ci si in pat...Asa egalitate sa i-o zici surdului ca nici ala nu o sa ti-o accepte.

15Violenta asupra femeii in islam Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Mier Mai 28, 2008 11:01 pm

Hello

muritor de rand

Amina a scris:iar despre violenta femeii in islam....? :shock: in islam femeia are un statut special,islamul a oferit femeii un loc special.

mmm citeste Coranul draguta...aia e legea care ti-a dat-o Allahul tau ...sa fiti casatorite de bebelusi daca se poate, sa va imartiti patul cu inca trei, sa fiti la dispozitia baratului oricand doreste maria sa...de nu chiar sa fiti violate ca deh...nu exista viol in islam, sa fiti batute ca tot asa o dictat Mohamed, sa fiti consdierate deficiente mental si ca aveti dreptul de a fi doar jumatate de fiinta umana (bineineles fiinta umana deplina in drepturi e barbatul)

http://www.news.com.au/heraldsun/story/1,9191,23748721-663,00.html/

A MALAYSIAN MP told Parliament there would be fewer marital problems and divorces if Muslim women were taught to accept polygamy.

Ibrahim Ali, an independent MP, proposed a solution to complaints that women were always blamed for marital problems.

"Such problems happen because women cannot accept polygamy. From a preventive point of view, what about doing a big campaign so that women can accept polygamy?" the Star daily quoted him as saying.

The ethnic Malay Muslim lawmaker said women who were pregnant or who have "problems" when they hit their 50s did not understand men still want to "have fun".

Fuziah Salleh, an Opposition MP, had spoken of complaints from women that they were forced to take the blame for most marital problems.

"If it is a family problem, they must be patient. If they are beaten up, they must also be patient," she said.

Muslim men in Malaysia are allowed up to four wives."

Nu va mai pacaliti pe voi insiva...este inimaginabil. Daca va spunea cineva sa faceti toate astea inainte de a va gasi musulmani care sa va intretina , pardon, inainte de a va converti l-ati fi denuntat de abuz....acum taceti si inghiteti abuzul...ca asa zice Barbatul (dumnezeul musulman de altfel)

16Violenta asupra femeii in islam Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Mier Mai 28, 2008 11:04 pm

Hello

muritor de rand

Amina a scris:salamo aleikum!draga Hello chiar esti simpatica foc,chiar nu stiu de ce urasti asa de mult islamul,e alagerea ta,dar nu uita nici o clipa Dumnezeu e unul singur chiar daca ii spunem Allah,Dios,Dumnezeu etc.Dumnezeu cu tine draga Hello

Dumnezeu cu mine si Allah cu tine...wacx.

stiai ca Allah habar nu are ca pamantul e rotund? E inca plat si acum conform Coranului

[2:187]
Împreunarea cu femeile voastre vă este îngăduită în nopțile de post, căci ele vă sunt vouă veșmânt, precum și voi le sunteți lor veșmânt. Dumnezeu știe că voi înșivă v-ați trăda și atunci El s-a întors către voi și v-a încuviințat. Împreunați-vă acum cu ele și cereți ceea ce Dumnezeu v-a scris! Mâncați și beți până ce veți putea deosebi în zori un fir alb de un fir negru! Apoi postiți până în noapte și nu vă împreunați cu ele, ci stați și chibzuiți în locurile de rugăciune. Acestea sunt hotarele lui Dumnezeu, nu vă apropiați de ele! Așa lămurește Dumnezeu oamenilor semnele Sale. Poate se vor teme!

La Polul nord ar fi fatal sa implinesti aceasta "sfanta" porunca a lui Allah...unde jumatate de an e zi si jumatate de an e noapte lol!

17Violenta asupra femeii in islam Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Joi Mai 29, 2008 12:55 am

Naeema

Naeema
muritor de rand

Hello a scris:
Dar ce vrei sa iti zica? "CE CORT MISTO AI PUS PE TINE AZI?"...
Femeie sau barbat, lumea tot isi clateste ochii pe strada uitanduse unul la altul ca doar de aia ne-a dat divinitatea chip (altfel s-ar fi limitat Allahul vostru sa va dea chip de cort) lol!

Educativa bine feciorii musulmani sa respecte femeia...si nu va tineti femeile in colivii sau corturi.

Daca tie iti e dea juns ca barbat'u sa iti zica ca esti atractiva....pai lui nu ii e de ajuns nici 4 muieri sa le complimenteze si nu doar cu vorbe ci si in pat...Asa egalitate sa i-o zici surdului ca nici ala nu o sa ti-o accepte.

Prefer ca lumea sa nu-mi zica nimic.Nu am nevoie ca nu sunt complexata incit sa trebuiasca sa fiu complimentata de lume. blum

Clateste-ti tu ochii holbindu-te la muieri pe strada.Oamenii decenti nu au nevoie de clatiri din astea.

Nu trebuie sa accepti tu nimic.Nu ti se cere asta.Ci se cere sa fii mai politicos,respectuos si sa faci comentarii mai inteligente,trecute de nivelul de gradinita.

That's it.

18Violenta asupra femeii in islam Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Joi Mai 29, 2008 7:13 am

Ada_Pal

inger

Hello
Abtine-te sa ataci useri!

E ultima data ca-ti trag atentia!!!!!

19Violenta asupra femeii in islam Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Joi Mai 29, 2008 9:57 am

Eblis

Eblis
muritor de rand

lasa-l ada sa atace. atacul intareste apararea! luati-l in coarne fetelor, nu va lasati! aparati-va libertatea de a alege!
atacurile pe care le suportati zilnic sunt cele ale unor ignoranti hraniti cu propaganda si cu clisee. aparati-va cu vorbele voastre, nu cu citate!

20Violenta asupra femeii in islam Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Joi Mai 29, 2008 10:07 am

Ada_Pal

inger

Eblis a scris:lasa-l ada sa atace. atacul intareste apararea! luati-l in coarne fetelor, nu va lasati! aparati-va libertatea de a alege!
atacurile pe care le suportati zilnic sunt cele ale unor ignoranti hraniti cu propaganda si cu clisee. aparati-va cu vorbele voastre, nu cu citate!

Ca bine mai zici .......pe cuvint!!!!

21Violenta asupra femeii in islam Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Joi Mai 29, 2008 10:14 am

Eblis

Eblis
muritor de rand

femeile musulmane nu au numai a lupta cu macismul barbatului in general (muslman sau de alta confesiune) ci mai ales cu fantasmele pe care le-a vehiculat timp de secole asa-zisul curent "orientalist" - in arte plastice, literatura - care facea din femeia musulmana o cadana dolofana si apatica si care descriau haremurile muslmanilor bogati ca pe niste bordeluri parfumate unde se fuma hasish si se facea sex in grup.

22Violenta asupra femeii in islam Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Joi Mai 29, 2008 6:03 pm

Naeema

Naeema
muritor de rand

Eblis a scris:femeile musulmane nu au numai a lupta cu macismul barbatului in general (muslman sau de alta confesiune) ci mai ales cu fantasmele pe care le-a vehiculat timp de secole asa-zisul curent "orientalist" - in arte plastice, literatura - care facea din femeia musulmana o cadana dolofana si apatica si care descriau haremurile muslmanilor bogati ca pe niste bordeluri parfumate unde se fuma hasish si se facea sex in grup.

Tare adevarat spui. Pina si in ziua de azi cind mentionezi cuvintul "musulmanca" ba chiar si "araboaica" imaginea care vine in minte multor oameni este de o femeie grasa,urita,rea,invesmintata in negru din cap pina in picioare si care tipa si urla toata ziua profanitati impotriva vestului,aruncindu-si tarina in cap.
Asta e o imagine.A doua ar fi de o femeie firava,speriata,batuta si terorizata in submisie,la fel de imbrobodita in negru,cu frica in ochi,tacuta si nu prea inteligenta.
Cam astea sunt cliseele occidentale cind e vorba de femeile musulmane.
Un alt cliseu este asa zisul harem pe care chipurile il intretin musulmanii cu mai multe neveste. Geaba le zice omul ca fiecare nevasta are locuinta ei si barbatul isi imparte timpul intre ele,fiind numai cu una odata nu mai multe in acelesi timp. Ignorantii tot se incapatineaza sa creada ca locuiesc toti in aceiasi camera si intretin orgii sexuale.
Ia sa vedem ce clisee mai dezgrop? Aaa...corturile si camilele. In mintea ingusta a unora,ne plimbam tot cu camila si locuim in corturi.Fereasca Dumnezeu...ce-i aia masina? Ce-i aia casa sau bloc?....imi spune si mie careva...ca io-s musulmana si nu stiu. Laughing

23Violenta asupra femeii in islam Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Joi Mai 29, 2008 6:37 pm

Ada_Pal

inger

Apropos......de-ai sti cit de mult mi doresc sa ma urc pe-o camila si sa ma plimb cu ea prin desert.

Imi aduc aminte cind m-am maritat ,unchiul meu ridea de mine ca ma va vinde barbatu-miu pe-o camila,isi punea cearsaful pe cap ,si se dadea drept beduin.
Fiica lui s-a maritat cu un evreu in Hedeera....ca sa vezi destinul.......

Ce ma doare pa mine acu....este ca dupa atitia ani ...si totusi nu m-am urcat pe-o camila Crying or Very sad

24Violenta asupra femeii in islam Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Joi Mai 29, 2008 7:20 pm

Naeema

Naeema
muritor de rand

Ada_Pal a scris:Apropos......de-ai sti cit de mult mi doresc sa ma urc pe-o camila si sa ma plimb cu ea prin desert.

Imi aduc aminte cind m-am maritat ,unchiul meu ridea de mine ca ma va vinde barbatu-miu pe-o camila,isi punea cearsaful pe cap ,si se dadea drept beduin.
Fiica lui s-a maritat cu un evreu in Hedeera....ca sa vezi destinul.......

Ce ma doare pa mine acu....este ca dupa atitia ani ...si totusi nu m-am urcat pe-o camila Crying or Very sad

Daca ajungi prin Egypt in vacanta da o tura pe la Giza si acolo vei avea ocazia sa faci o mica escapada pe camila pina la piramide. cheers

Eu pe elefant as fi curioasa sa ma urc sau mai bine zis sa ma plimb. Vreau sa merg in India anul asta in concediu si poate o sa am ocazia.

25Violenta asupra femeii in islam Empty Re: Violenta asupra femeii in islam Vin Mai 30, 2008 10:33 am

Amina

Amina
muritor de rand

salamo aleikum!Nu ma asteptam de la Hello la un raspuns frumos desigur.Cred ca esti plina de rautate si invidie Smile ,eu citesc Koranul si tu vad ca il citest numai ca intelegi verset elele cum vrei,Dumnezeu sa te lumineze.Dumnezeu sau Allah e unul si acelasi asa ca poti spune cum vrei nu e nici o suparare.Salamo aleikum!

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 9]

Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum