Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 7 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 7 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Sunt ateii mai rai decat credinciosii?

+11
Heruer
Freud
Dorstor
HaymHerman
SAVIN
Ada_Pal
SPRS
AdiM
Cris
Remussatala
Arpisz
15 participan?i

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

ateii sunt mai rai decat credinciosii?

Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 Vote_lcap15%Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 Vote_rcap 15% [ 4 ]
Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 Vote_lcap85%Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 Vote_rcap 85% [ 22 ]
Total voturi : 26

In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

26Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 Empty Re: Sunt ateii mai rai decat credinciosii? Mier Iun 11, 2008 9:00 pm

Remussatala

Remussatala
demon

Freud a scris:
Arpisz a scris:ateii sunt mai rai decat credinciosii?
M-am cam grabit sa raspund cu NU la intrebarea din sondaj, gandindu-ma la inchizitie, la decapitarea Brancovenilor ca nu s-au convertit la islamism, etc. Dar daca stau bine si ma gandesc, multe rele au facut la inceput si ateii comunisti. Dar nu as fi raspuns nici cu DA. Poate as fi votat pentru o optiune neutra daca ea ar fi fost formulata. Desi recunosc faptul ca inca mai am convingeri ateiste,(poate nu pentru mult timp), eu cred ca ateul din mine este mult mai bun la suflet ca un credincios. Daca un credincios mi-ar spune ca Marx si Darvin sunt oameni de nimic, nu i-as da cu nimic in cap. Dar daca "face to face" i-as spune unui religios ca nu cred ca Moshe a despartit apele cu toiagul si nici ca Maria a ramas gravida de la Duhul Sfant, pecis ca acestia mi-ar da cu un baston in cap. S-au daca n-au baston cred ca ar apela la "alintari" de genul : bai handicapatule, etc. Daca gresesc imi cer scuze pentru cei ce s-ar simti ofensati de spusele mele.
Câtă vreme sunt eu moderator aici nimic nu va fi cenzurat ci doar din când în când voi mai interveni cât pot de politics cu rugăminți să se discute despre subiect.
Cât despre religiozitate eu aș mai avea de adăugat că dacă ea este combătută de fapt nu este combătută religia ci este combătută imaginea de responsabil moral pe care o oferă statutul de religios în societate. Atunci când tu te arăți societății drept credincios ai iluzia unei recunoașteri sociale de responsabil moral prin faptul că "dacă Dumnezeu nu este totul este permis" cum spun mulți preoți când li se ia interviuri. Când li se atacă imaginea asta de responsabil moral în care religioșii au investit foarte mult timp și răbdare ei devin foarte agresivi.

http://win9x.forum-free.org/

27Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 Empty Re: Sunt ateii mai rai decat credinciosii? Vin Iul 04, 2008 6:10 am

Vizitato

Vizitator

Ada_Pal a scris:
Remussatala a scris:Încă ceva! În cazul în care religiile au fost create de către atei sau mai sunt conduse tot de către atei atunci în acest caz ateii ar cam trebui să fie foarte răi! Dacă inchiziția de exemplu a fost făcută în realitate de către niște atei care s-au dat drept creștini? Dacă terorismul internațional despre care știm că ar fi un fanatism religios islamic de fapt este creația unor atei?
:suspect:
Terorismul islamic este creatia celor care se considera putere Unica Mondiala si vor petrol.
Terorismul Islamic este ID-ul ce le ofera posibilitatea americanilor sa distruga vietile milioanelor de oameni nevinovati...........este nisipul in ochi pe care unii refuza sa-l declare sau recunoasca.

Stiam eu ca americanii sunt de vina! Ateii aia americani care conduc lumea ulala !! Nu sunt de vina musulmani fundamentalisti, sunt de vina americanii....care sunt pe cale sa devina fundamentalisti da' crestini! Nimic nu are legatura cu religia bineinteles! harhar

Alah akbar vs In God we trust

28Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 Empty Re: Sunt ateii mai rai decat credinciosii? Vin Iul 04, 2008 11:10 am

SPRS

demon

Freud a scris:
Arpisz a scris:ateii sunt mai rai decat credinciosii?
M-am cam grabit sa raspund cu NU la intrebarea din sondaj, gandindu-ma la inchizitie, la decapitarea Brancovenilor ca nu s-au convertit la islamism, etc. Dar daca stau bine si ma gandesc, multe rele au facut la inceput si ateii comunisti. Dar nu as fi raspuns nici cu DA. Poate as fi votat pentru o optiune neutra daca ea ar fi fost formulata. Desi recunosc faptul ca inca mai am convingeri ateiste,(poate nu pentru mult timp), eu cred ca ateul din mine este mult mai bun la suflet ca un credincios. Daca un credincios mi-ar spune ca Marx si Darvin sunt oameni de nimic, nu i-as da cu nimic in cap. Dar daca "face to face" i-as spune unui religios ca nu cred ca Moshe a despartit apele cu toiagul si nici ca Maria a ramas gravida de la Duhul Sfant, pecis ca acestia mi-ar da cu un baston in cap. S-au daca n-au baston cred ca ar apela la "alintari" de genul : bai handicapatule, etc. Daca gresesc imi cer scuze pentru cei ce s-ar simti ofensati de spusele mele.

Brancovenii nu au fost decapitati pt ca nu s-au convertit, asta e o poveste frumoasa servita publiculi.
C Brancoveanu, pus in scaun DE CATRE TURCI, conducea tratative cu austriecii si rusii, tratative care urmareau SUBORDONAREA Tarii Romanesti uneia dintre acestea, din pct de vedere economic si administrativ, ar fi fost o miscarer benefica pt Tara Romaneasca, ducand la o dezvoltare rapida, Brancoveanu fiind un reformator si inovator.
Din nefericire planul a esuat, iar pedeapsa pe masura.

29Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 Empty Re: Sunt ateii mai rai decat credinciosii? Sam Iul 05, 2008 6:33 pm

Remussatala

Remussatala
demon

Eu_Unul a scris:Stiam eu ca americanii sunt de vina! Ateii aia americani care conduc lumea ulala !! Nu sunt de vina musulmani fundamentalisti, sunt de vina americanii....care sunt pe cale sa devina fundamentalisti da' crestini! Nimic nu are legatura cu religia bineinteles! harhar

Alah akbar vs In God we trust
Păi dacă religia e un rezultat al ateismului și religia e bună atunci de ce să nu fie bun și ateismul???
Wink

30Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 Empty Re: Sunt ateii mai rai decat credinciosii? Lun Iul 14, 2008 5:46 am

Heruer

inger

Sunt ateii mai rai decat credinciosii ?
Nu. Mai mult decat atat ... cu un ateu mai ai sansa sa poti discuta, pentru ca este uman si are indoieli, dar cu un credincios nu ai nici o sansa. Urmariti cu atentie unele postari de pe acest forum si/sau alte forumuri care au topic-uri cu tematica religioasa.
Nota : prin credincios definesc acea categorie de persoane care nu stie si/sau nu accepta altceva decat scriptura religiei lui si nu persoanele obisnuite, care se numesc/autonumesc credincioase pentru ca se inchina din cand in cand, merg pe la biserica si practica unele ritualuri specifice.

31Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 Empty Re: Sunt ateii mai rai decat credinciosii? Vin Iul 25, 2008 3:56 pm

Remussatala

Remussatala
demon

Religioșii se cred mai buni și afirmă că religia îi poate face pe oameni mai buni pentru că cică Dumnezeu e o autoritate înaintea căreia noi vom răspunde la judecată cândva.

Cică acolo unde nu este Dumnezeu totul este permis.

32Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 Empty Re: Sunt ateii mai rai decat credinciosii? Sam Aug 02, 2008 11:20 pm

Cris

inger

Heruer a scris:Sunt ateii mai rai decat credinciosii ?
Nu. Mai mult decat atat ... cu un ateu mai ai sansa sa poti discuta, pentru ca este uman si are indoieli, dar cu un credincios nu ai nici o sansa. Urmariti cu atentie unele postari de pe acest forum si/sau alte forumuri care au topic-uri cu tematica religioasa.
Nota : prin credincios definesc acea categorie de persoane care nu stie si/sau nu accepta altceva decat scriptura religiei lui si nu persoanele obisnuite, care se numesc/autonumesc credincioase pentru ca se inchina din cand in cand, merg pe la biserica si practica unele ritualuri specifice.

Corect,si eu prefer un ateu unui fanatic ,ai cu cine discuta si nu-ti da cu biblia-n cap si nu profereaza extremisme.

33Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 Empty Re: Sunt ateii mai rai decat credinciosii? Mar Sept 09, 2008 10:02 am

Phoenixxx

Phoenixxx

Remussatala a scris:
Cică acolo unde nu este Dumnezeu totul este permis.
Serios ! Cine ti-a spus prostia asta ?!? crazy
Mai gandeste-te putin. Pana la judecata de apoi exista cea de aici (pe pamant) ! Wink

34Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 Empty Re: Sunt ateii mai rai decat credinciosii? Lun Sept 29, 2008 8:05 pm

Simah

Simah
djin

ateii sunt o expresie a necunoasterii!

35Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 Empty Re: Sunt ateii mai rai decat credinciosii? Mar Sept 30, 2008 4:50 am

Heruer

inger

Simah a scris:ateii sunt o expresie a necunoasterii!
Sau a neacceptarii "inghitirii pe nemestecate" a orice de la oricine ...

36Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 Empty Re: Sunt ateii mai rai decat credinciosii? Mar Sept 30, 2008 2:36 pm

Dracool

Dracool

Simah a scris:ateii sunt o expresie a necunoasterii!

bine ca dragii de crestini le stiu pe toate...
la orice rahat ce nu poate fi explicat imediat sar in sus :"Miracol!!!"

http://www.info-arad.ro

37Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 Empty Re: Sunt ateii mai rai decat credinciosii? Mar Sept 30, 2008 3:39 pm

Vizitato

Vizitator

Dracool a scris:

Pai ce sa faca saracii daca NU au explicatii pentru fenomenul respectiv(enoriasii aia is in majoritate batarani de care biserica isi bate joc cum vrea, care nu au acces la informatie + ca nici nu prea acaepta informatiile sau ce e mai nou...)....... din fraiereala d-asta si-a castigat biserica lor existenta timp de secole si inca o mai castiga gratie faptului ca... inca mai exista fraieri de inselat......

38Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 Empty Re: Sunt ateii mai rai decat credinciosii? Mar Sept 30, 2008 4:57 pm

Simah

Simah
djin

Anton_LaVey a scris:
Dracool a scris:

Pai ce sa faca saracii daca NU au explicatii pentru fenomenul respectiv(enoriasii aia is in majoritate batarani de care biserica isi bate joc cum vrea, care nu au acces la informatie + ca nici nu prea acaepta informatiile sau ce e mai nou...)....... din fraiereala d-asta si-a castigat biserica lor existenta timp de secole si inca o mai castiga gratie faptului ca... inca mai exista fraieri de inselat......
Este usor a bate din gura si scoate ce ai pe limba.eu nu prea sunt crestin ,da cat de cat religios sunt!
dimpotriva eu nu am vorbit de minune ci de cunoastere...da'a venit unul caruia ii miroase gura de ceea ce iese din ea si nici nu e instare sa citeasca ce am postat pe forum.Ateism inseamna necunoastere,pt ca stiinta este o religie a cunoasterii.Pai voi nu sunteti nici macar satanisti, caci nici asta nu stiti: cu ce se nmananca.Si satanismul este o religie!Dar trebuie sa las asa cum este, ca fiind atei chiar ati dovedit acum ca este real ce am postat eu.
Si un sfat pt Dracoo:clateste-ti gura cand vrei sa postezi :dar este problema ta pt ca tu iti reprezinti postarea!

39Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 Empty Re: Sunt ateii mai rai decat credinciosii? Mier Oct 01, 2008 1:56 pm

Bulache

Bulache
demon

Cand citesc ce se scrie de Ateinm ma unfla rasul. Antoane!religia a fost inventata de om pt om si Eminescu a redus totul la o fraza:Religia?O fraza de dansi inventata....Nu scriu restul,dar gandestete ca ce-i mai bogati in lume sunt clerul si trupa lui de pedofili.In adevaratul sens al cuvantului si ateul are credinta,ca nu in religie! Dar este mult mai corect decat ce-l ce se roaga in biserica ,iar cand iese uita si ucide in numele DOMNULUI.Nu vreau sa filozofez ar fi multe de spus.

40Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 Empty Re: Sunt ateii mai rai decat credinciosii? Mier Oct 01, 2008 5:39 pm

Dracool

Dracool

Simah a scris:
Anton_LaVey a scris:
Dracool a scris:

Este usor a bate din gura si scoate ce ai pe limba.eu nu prea sunt crestin ,da cat de cat religios sunt!
dimpotriva eu nu am vorbit de minune ci de cunoastere...da'a venit unul caruia ii miroase gura de ceea ce iese din ea si nici nu e instare sa citeasca ce am postat pe forum.Ateism inseamna necunoastere,pt ca stiinta este o religie a cunoasterii.Pai voi nu sunteti nici macar satanisti, caci nici asta nu stiti: cu ce se nmananca.Si satanismul este o religie!Dar trebuie sa las asa cum este, ca fiind atei chiar ati dovedit acum ca este real ce am postat eu.
Si un sfat pt Dracoo:clateste-ti gura cand vrei sa postezi :dar este problema ta pt ca tu iti reprezinti postarea!

o religie a cunoasterii...??? astea-s povesti de creationist....
o sa-mi clatesc gura dupa ce o sa-ti ragai in nas...sper sa-ti placa mireasma...

http://www.info-arad.ro

41Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 Empty Re: Sunt ateii mai rai decat credinciosii? Mier Oct 01, 2008 5:45 pm

Heruer

inger

Bulache a scris:Cand citesc ce se scrie de Ateinm ma unfla rasul. Antoane!religia a fost inventata de om pt om si Eminescu a redus totul la o fraza:Religia?O fraza de dansi inventata....Nu scriu restul,dar gandestete ca ce-i mai bogati in lume sunt clerul si trupa lui de pedofili.In adevaratul sens al cuvantului si ateul are credinta,ca nu in religie! Dar este mult mai corect decat ce-l ce se roaga in biserica ,iar cand iese uita si ucide in numele DOMNULUI.Nu vreau sa filozofez ar fi multe de spus.
Dar daca acest concept, religia, nu a fost inventat de om, acesta fiind doar cobaiul ? Daca teoria lui Zecharia Sitchin, expusa in cartile sale (printre care si "A 12-a planeta), este corecta si anunnaki, locuitori planetei Nibiru sunt "veriga lipsa" din evolutia de la primate la om, sunt "creatorii" nostri (geneticieni) si "creatorii" religiei, ca metoda de control si dominare ? Dar daca ?

42Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 Empty Re: Sunt ateii mai rai decat credinciosii? Mier Oct 01, 2008 6:00 pm

Vizitato

Vizitator

Simah a scris:Pai voi nu sunteti nici macar satanisti, caci nici asta nu stiti: cu ce se nmananca....

Daca stii tu cu ce se mananca, zi tu....... ca tot te dai mare.... crazy

43Sunt ateii mai rai decat credinciosii? - Pagina 2 Empty Re: Sunt ateii mai rai decat credinciosii? Joi Oct 02, 2008 8:33 am

Bulache

Bulache
demon

Heruer a scris:
Bulache a scris:Cand citesc ce se scrie de Ateinm ma unfla rasul. Antoane!religia a fost inventata de om pt om si Eminescu a redus totul la o fraza:Religia?O fraza de dansi inventata....Nu scriu restul,dar gandestete ca ce-i mai bogati in lume sunt clerul si trupa lui de pedofili.In adevaratul sens al cuvantului si ateul are credinta,ca nu in religie! Dar este mult mai corect decat ce-l ce se roaga in biserica ,iar cand iese uita si ucide in numele DOMNULUI.Nu vreau sa filozofez ar fi multe de spus.
Dar daca acest concept, religia, nu a fost inventat de om, acesta fiind doar cobaiul ? Daca teoria lui Zecharia Sitchin, expusa in cartile sale (printre care si "A 12-a planeta), este corecta si anunnaki, locuitori planetei Nibiru sunt "veriga lipsa" din evolutia de la primate la om, sunt "creatorii" nostri (geneticieni) si "creatorii" religiei, ca metoda de control si dominare ? Dar daca ?

Nu spun NU la ce ai scris,e posibil si, daca studiezi legendele anumitor popoare, ele zic ca au coborat ZEII si l-au creat pe om. Acum trebuie sa recunoastem ca e posibil, a existat omul dinNeathental si homo sapiens, cel din urma avand infatisarea ca si a noastra, adica omul nou, iar celalalt dispare in timp. Vechimea omului e de aproximativ 1,5 milioane de ani, dupa biblie omul este creat acum 10 000-12 000 de ani. Pana si piramidele-s mai vechi. Laughing

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum