Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 9 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 9 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ?

5 participan?i

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 2]

GERULA

GERULA
vrajitor

Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ?
Userul DerBedeu , catana batrina care a luptat pentru tarisoara sa in cinci razboaie , cel pe care eu il alint cu apelativul”Mos Teaca parasutistul” sau prin alternanta cu apelativul”Mos Teaca de la manutanta” imi reproseaza slaba cunoastere a istoriei statului Israel si are dreptate.Ii multumesc pe aceasta cale pentru semnalarea unui domeniu fascinant pe care il voi investiga in saptaminile si lunile urmatoare.
Se mai intreaba venerabilul razboinic in varsta de 73 de ani[e si cochet soldatelul , pe forum indica varsta de 58 de ani] cum o sa le predau eu elevilor mei din catunul fara nume de pilda despre razboiul de sase zile [nu de sapte, cum eronat am afirmat eu] ? Raspunsul e banal de simplu:Nu o sa le predau elevilor mei despre acest “glorios razboi” nici despre dezastrul din prima zi a razboiului din Yom Kippur .Daca pt.sionisti Israelul e considerat “buricul universului “ , pentru romanul de rand e o zona indepartata , sfasiata de interminabile ciocniri sangeroase , ciocniri in care pe langa combatanti cad victime numeroase personae civile nevinovate.Este insa de domeniul evidentei ca programa scolara face referire in treacat la teritoriul stravechi al Palestinei : geneza poporului evreu , exodul , aparitia crestinismului , cruciadele , Tora , Talmudul .Se acorda apoi atentie problemei holocaustului si se ignora deliberat contributia unor scelerati de etnie evreiasca la instaurarea terorii rosii.In momentul in care imi exprim opinia ca solutia pentru detensionarea zonei ar fi realizarea a doua entitati statale: Israel si Palestina bravul David din semintia lui David ma acuza ca as fi antisemit , legionar , etc.Daca eu consider de pilda ca fascinanta carte „Prietenul meu, dusmanul”, scrisa de Avnery, cel care dela 15 ani a luptat in cadrul celulelor Irgun pt. Materializarea proiectului Israel ofera o eventuala solutie pasnica pt.conflict , voi fi acuzat de antisionism. Ma mai trimite bravul parasutist pensionat sa consult lista cu detinatorii evrei ai Premiului Nobel.Am facut-o si intre altele , am gasit :
Itzak Rabin-Premiul Nobel pentru pace in anul 1994
Shimon Perez- - acuzat si de masacrul din Qana- Premiul Nobel pentru pace in 1994
Yasser Arafat- artizanul terorii Hamas- Premiul Nobel pentru pace in anul 1994
Menachem Begin- fost conducatorul organizatiei miliante Irgun, organizatie recunoscuta pe plan international ca fiind una terorista. Begin a fost responsabil, de asemenea, de raiduri si executii asupra populatiei arabe. Tot el a fost acuzat de exploziile de la hotelul King David in Ierusalim din anul 1946.Premiul Nobel pentru pace in anul 1978
Pentru mine personal aceste premii Nobel pt.pace nu au relevanta deoarece Mahatma Ghandi poate cel mai pasnic om politic din istorie, nu a beneficiat de nici un premiu Nobel. Nici Thomas Edison nu este pe lista castigatorilor de Nobel. La fel si romanii a caror contributie la dezvoltarea stiintei si medicinei a fost decisiva, nu sunt trecuti pe aceasta lista... si amintesc aici doar de Traian Vuia, Nicolae Teslea, Henry Coanda, Nicolae Paulescu, Gogu Constantinescu, Aurel Persu, Nicolae Vasilescu-Karpen, Ana Aslan, Gheorghe Botezatu, Ioan Cantacuzino, Ioan Procopiu, Dragomir Hurmuzescu si multi altii….
Singurul roman laureat de Nobel a fost savantul George Emil Palade care a castigat Premiul Nobel pentru medicina pentru descoperirea mecanismului celular de productie de proteine. Premiu a fost castigat de savantul roman pe data de 10 Noiembrie 1974.
PS Voi reveni , in masura in care subiectul prezinta interes. Astept iminenta unei explozii a minei marca DerBedeu cu fragmentare.

kisses1

GERULA

GERULA
vrajitor

Pentru mine pacea este preferabila razboiului iar violenta naste violenta.Asa cum evreii au un stat de care sunt pe buna dreptate mandri , si palestinienii au dreptul la propria lor tara.
INVITATIE LA LECTURA:

Va indrazni America sa se intrebe DE CE? AUTOR David Duke
www.davidduke.com/writings/09-17-01_ro.shtml

Der Bedeu

zeu

Ce vinzi tu incultule mate in saci? Nici sa ascunzi cat esti de ignorant in istoria care ai trebui sa o predai la elevii tai..Nu esti in stare sa ascunzi ca dragostea ta la palestinieni se bazeaza numai pe ura ta la evrei.
Ce sti tu de palestinieni? Daca as intreba un dobitoc,ar stie mai bine ca tine.
Forumul ista iti face impresia ca poate sa te scoata din mediocritatea ta. Din viata ta lipsita de sens acolo in catunul tau,cel fara nume.
Gresesti. Gresesti si ti-am scris deja: din piele de porc nu se poate face blana de astrahan. Sa-ti intre in capul tau cel gol: Blana nu o sa fii. O sa ramai piela lui Ghita.
Eu tocmai sunt foarte mandru de serviciul meu militar si ce am facut si inca mai fac pentru patria mea. Faptul ca tu nu ai facut serviciu militar da de inteles ca esti ne apt si pentru asta.
Cred ca ne simplificam daca o sa schimbi numele tau in CURULE ca sa semene cu fratele tau Cocorule

Tudorel666

eliberat

Der Bedeu a scris:Ce vinzi tu incultule mate in saci? Nici sa ascunzi cat esti de ignorant in istoria care ai trebui sa o predai la elevii tai..Nu esti in stare sa ascunzi ca dragostea ta la palestinieni se bazeaza numai pe ura ta la evrei.
Forumul ista iti face impresia ca poate sa te scoata din mediocritatea ta. Din viata ta lipsita de sens acolo in catunul tau,cel fara nume.
Gresesti. Gresesti si ti-am scris deja: din piele de porc nu se poate face blana de astrahan. Sa-ti intre in capul tau cel gol: Blana nu o sa fii. O sa ramai piela lui Ghita.
Eu tocmai sunt foarte mandru de serviciul meu militar si ce am facut si inca mai fac pentru patria mea. Faptul ca tu nu ai facut serviciu militar da de inteles ca esti ne apt si pentru asta.
Cred ca ne simplificam daca o sa schimbi numele tau in CURULE ca sa semene cu fratele tau Cocorule

Esti mandru ca ai facut armata si ai ucis oameni?...Slaba si blestemata mandrie...

Pe de alta parte, dupa ce criterii consideri "curul" omenesc drept o parte anatomica de dispretuit?! Daca stai sa te gandesti temeinic, pielea curului este oricand mai fina decat pielea obrazului oricarui barbat, iar pielea unei femei intrece catifelata piele a "curului" doar cat este tanara si cel mult in floarea varstei.
Nu poate fi placere tactila mai placuta decat sa mangai curul unei femei, in timpul preludiului sexual, si nu sunt sigur ca nu cumva si pentru ele este aceeasi placere cand mangaie curul unui barbat!
Daca domnia ta dispretuiesti curul, incep sa cred ca nu ai mangaiat decat patul... armei, corzile... parasutei si cuiul ...de la grenada!

http://lazarmariantudorel.blogsite.ro

5Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? Empty Mos Teaca cu perciuni , Mier Sept 10, 2008 5:20 pm

GERULA

GERULA
vrajitor

Der Bedeu a scris:Ce vinzi tu incultule mate in saci? Nici sa ascunzi cat esti de ignorant in istoria care ai trebui sa o predai la elevii tai..Nu esti in stare sa ascunzi ca dragostea ta la palestinieni se bazeaza numai pe ura ta la evrei.

Esti un bou.Situatia din Orientul Apropiat se va rezolva in final pe cale pasnica.E opinia mea cu care poti sau nu sa fii de acord.
->Mediteaza la continutul textului de mai jos:", , : dacă represiunile continuă în Gaza și Cisiordania, dacă Israelul nu consimte să negocieze existența unui stat palestinian, s-ar putea ajunge la o situație asemănătoare cu cea a apartheidului sudafrican, “două popoare care ocupă același teritoriu, dar care sunt complet separate unul de altul, în care israelienii se află în poziția dominantă și îi privează, într-un mod violent și represiv, pe palestinieni de drepturile lor fundamentale”. Apud "Palestine. Peace not Apartheid"-autor J.Carter , fost presedinte al SUA.
->Mediteaza la faptul ca "Rezoluțiile 242 și 338 ale Organizației Națiunilor Unite interzic însușirea de teritorii cu forța, cerând retragerea Israelului din Cisiordania și Gaza, precum și “recunoașterea poporului palestinian ca entitate politică diferită și având dreptul să-și determine viitorul”.
->Am admirat-o pe Golda Meyr pentru barbatia cu care a dispus urmarirea si pedepsirea ticalosilor care au organizat masacrul olimpicilor israelieni la Munchen dar nu pot fi de acord cu faptul ca au existat si victime colaterale din randurile unor civili nevinovati.
Daca nu stii sa discuti un subiect fara patima si ura incrancenata , nu ai decat sa maninci palestinieni pe paine de trei ori pe zi dar mai scuteste-ma de comentariile tembele.Eventual , du-te si consulta un psihiatru.Ai nevoie.Nesimtit si nespalat ce esti.Nu-i forumul maica-ti sau al tau , lasat mostenire de la Iahve.Te comporti ca un animal lipsit de ratiune.In rest , am facut serviciul militar, pentru cultura ta generala.Am avut sansa sa avem ani multi de pace , lucru pe care il doresc si israelienilor si palestinienilor.Rahat cu perciuni ce esti, nu ma impresionezi cu gradul tau de maior in rezerva.Istoria militara a Israelului cunoaste mai multe cazuri de generali la 28-32 de ani.Daca nu esti in stare sa discuti civilizat un subiect, du-te si mai maninca o halca de slanina din mostenirea de la fratele tau ghita nespalatul si apoi aprinde lumanarele.Bleah.Provoci greata .

6Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? Empty Tudorel , nu ai dreptate Mier Sept 10, 2008 5:25 pm

GERULA

GERULA
vrajitor

Tudorel666 a scris:

Esti mandru ca ai facut armata si ai ucis oameni?...Slaba si blestemata mandrie...

Pe de alta parte, dupa ce criterii consideri "curul" omenesc drept o parte anatomica de dispretuit?! Daca stai sa te gandesti temeinic, pielea curului este oricand mai fina decat pielea obrazului oricarui barbat, iar pielea unei femei intrece catifelata piele a "curului" doar cat este tanara si cel mult in floarea varstei.
Nu poate fi placere tactila mai placuta decat sa mangai curul unei femei, in timpul preludiului sexual, si nu sunt sigur ca nu cumva si pentru ele este aceeasi placere cand mangaie curul unui barbat!
Daca domnia ta dispretuiesti curul, incep sa cred ca nu ai mangaiat decat patul... armei, corzile... parasutei si cuiul ...de la grenada!

Israelul e in permanenta stare de asediu.Nu stiu daca retin exact , au circa 7 milioane de locuitori si sunt inconjurati de o mare ostila de circa 300 000 000 de musulmani.Am o buna prietena casatorita in Israel si in fiecare zi tremura pana ii ajung copiii si nepotii acasa.Mai nou islamistii fanatici folosesc si femei sau copii kamikaze .Teroristii prefera sa se razboiasca cu civili fara aparare.Pe de alta parte nu pot fi de acord cu masacrarea de catre armata israeliana a unor civili nevinovati.In timp , ratiunea cred ca va invinge si armele vor tacea in favoarea negocierilor .

Der Bedeu

zeu

Canti pe o singura coarda ca nu esti in stare la mai mult. Ura te face sa inventezi aiureli si sa le prezinti ca fapte reale.Reale numai in capul gol al tau.

De exemplu: 7 ani palestinienii din Fasia gaza trage cu rachete in localitatile israeliene din sudul tarii. Omor CIVILI, FEMEI SI COPII.
Cu toate ca Israelul nu are problema sa bombardeze palestinienii inapoi, 7 ani Israel se retine si nu trage inapoi. Nu exista inca un stat in lume sa sufere asa si sa se abtina sa nu raspunda la atacuri. DECE?
PENTRU CA ISRAEL NU VREA SA LOVEASCA IN POPULATIE CIVILA.
Tu, tampitule scri ca evreii omoara palestinieni...Nu tu scrii. Ura ta contra evreilor scrie. De unde ai scos masacre, debilule?

8Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? Empty Halitorule de seu ranced Mier Sept 10, 2008 6:54 pm

GERULA

GERULA
vrajitor

Der Bedeu a scris:Canti pe o singura coarda ca nu esti in stare la mai mult. Ura te face sa inventezi aiureli si sa le prezinti ca fapte reale.Reale numai in capul gol al tau.

De exemplu: 7 ani palestinienii din Fasia gaza trage cu rachete in localitatile israeliene din sudul tarii. Omor CIVILI, FEMEI SI COPII.
Cu toate ca Israelul nu are problema sa bombardeze palestinienii inapoi, 7 ani Israel se retine si nu trage inapoi. Nu exista inca un stat in lume sa sufere asa si sa se abtina sa nu raspunda la atacuri. DECE?
Tu, tampitule scri ca evreii omoara palestinieni...Nu tu scrii. Ura ta contra evreilor scrie. De unde ai scos masacre, debilule?

comenteaza textul acesta :
"In 1956, Israelul a atacat intentionat, cu torpiloare si turboreactoare de razboi fara insemne, nava U.S.S. "Liberty", un vas al marinei americane din apropierea Peninsulei Sinai, deschizând foc de mitraliera chiar si asupra barcilor de salvare de la bord. Atacul s-a soldat cu moartea a treizeci si unu de militari americani si ranirea altor o suta saptezeci.*7 Evreii cautasera sa scufunde nava, sa-i omoare pe toti americanii de la bord si sa dea vina pe egipteni, spre a beneficia de sprijinul american pentru cucerirea unor regiuni mai intinse ale lumii arabe.
Atacul asupra navei "Liberty" nu a fost altceva decât un perfid act de razboi contra Statelor Unite, din partea Israelului. In pofida faptului ca Secretarul de Stat al S.U.A. Dean Rusk si Amiralul Moorer, comandantul marinei, au afirmat ca atacul comis de Israel asupra vasului U.S.S. "Liberty" fusese deliberat, atotputernicul lobby sionist a impiedicat o ancheta oficiala din partea Congresului. "
In rest , debil e copilul lui muma-ta , perciunat nespalat ce esti.O sa iti caut exprase din presa care vorbesc despre victime dintre civili provocate de armata israeliana.Pentru unul din aceste masacre e vinovat unul dintre "gloriosii vostri detinatori de Premiu Nobel pt.pace".Te orbeste ura animalica pt.cei care refuza sa gandeasca altfel decit tine.De unde ai tras tu concluzia tembela ca eu as fi de acord cu lansarea de rachete de catre adversarii vostri asupra asezarilor civile ? Sunt de condamnat toti cei care se razboiesc cu cei fara putere . Daca sunt viteji , sa infrunte Thasalul , pusca contra pusca , soldat contra soldat. Imi cer scuze , te-am jignit fara sa vreau.Am considerat ca esti un interlocutor decent.M-am inselat.Esti un gunoi.

9Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? Empty Halitorule de seu ranced Mier Sept 10, 2008 6:57 pm

GERULA

GERULA
vrajitor

Der Bedeu a scris:Canti pe o singura coarda ca nu esti in stare la mai mult. Ura te face sa inventezi aiureli si sa le prezinti ca fapte reale.Reale numai in capul gol al tau.

"In 1956, Israelul a atacat intentionat, cu torpiloare si turboreactoare de razboi fara insemne, nava U.S.S. "Liberty", un vas al marinei americane din apropierea Peninsulei Sinai, deschizând foc de mitraliera chiar si asupra barcilor de salvare de la bord. Atacul s-a soldat cu moartea a treizeci si unu de militari americani si ranirea altor o suta saptezeci.*7 Evreii cautasera sa scufunde nava, sa-i omoare pe toti americanii de la bord si sa dea vina pe egipteni, spre a beneficia de sprijinul american pentru cucerirea unor regiuni mai intinse ale lumii arabe.
Atacul asupra navei "Liberty" nu a fost altceva decât un perfid act de razboi contra Statelor Unite, din partea Israelului. In pofida faptului ca Secretarul de Stat al S.U.A. Dean Rusk si Amiralul Moorer, comandantul marinei, au afirmat ca atacul comis de Israel asupra vasului U.S.S. "Liberty" fusese deliberat, atotputernicul lobby sionist a impiedicat o ancheta oficiala din partea Congresului. "
In rest , debil e copilul lui muma-ta , perciunat nespalat ce esti.O sa iti caut exprase din presa care vorbesc despre victime dintre civili provocate de armata israeliana.Pentru unul din aceste masacre e vinovat unul dintre "gloriosii vostri detinatori de Premiu Nobel pt.pace".Te orbeste ura animalica pt.cei care refuza sa gandeasca altfel decit tine.De unde ai tras tu concluzia tembela ca eu as fi de acord cu lansarea de rachete de catre adversarii vostri asupra asezarilor civile ? Sunt de condamnat toti cei care se razboiesc cu cei fara putere . Daca sunt viteji , sa infrunte Thasalul , pusca contra pusca , soldat contra soldat. Imi cer scuze , te-am jignit fara sa vreau.Am considerat ca esti un interlocutor decent.M-am inselat.Esti un gunoi.

GERULA

GERULA
vrajitor

In 1982, Israelul a invadat Libanul. In timpul invaziei si al ocupatiei de optsprezece ani care a urmat, au murit aproximativ patruzeci de mii de civili. Israelul a atacat si a bombardat incontinuu orasele si satele, precum si numeroase spitale si orfelinate (dupa cum atesta documentar rapoartele Crucii Rosii Norvegiene) si a devastat vechiul oras Beirut, cândva o frumusete unica a Orientului Mijlociu.

11Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? Empty Ia si citeste Mier Sept 10, 2008 7:00 pm

GERULA

GERULA
vrajitor

GERULA a scris:

GERULA

GERULA
vrajitor

"Actualul prim ministru al Israelului, Ariel Sharon, nu indrazneste nici macar sa puna piciorul in Belgia sau Olanda, de teama ca va fi pus sub acuzare de Tribunalul Mondial pentru crime de razboi. Sharon este raspunzator pentru asasinarea a doua mii de refugiati in lagarele de la Sabra si Shatila din Liban."

GERULA

GERULA
vrajitor

1. BBCRomanian.com
Israelul a lovit o bază a ONU din sudul Libanului joi, ucigând patru ... să înceteze a mai susține terorismul și să respecte suveranitatea Libanului. ...
www.bbc.co.uk/romanian/news/story/2006/07/060729_israel_onu_apel_resping.shtml - 28k -

ONU a făcut un apel la declararea unei încetări a focului de trei zile între Israel și Liban pentru a permite ajutoarelor umanitare să ajungă în sudul Libanului și pentru evacuarea răniților.
Israelul a respins însă apelul.
Secretarul general adjunct pe probleme umanitare al ONU, Jan Egeland, a declarat că mulți copii, bătrâni și invalizi au fost izolați din cauza celor două săptămâni de lupte și că din acest motib e nevoie ca luptele să înceteze pentru trei zile.

14Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? Empty Au si evreii oameni care vor pacea Mier Sept 10, 2008 7:13 pm

GERULA

GERULA
vrajitor

Independența din noi
articol [ ]
publicat în Revista 22 - 13.05.2008 - București, România și Jurnalul Săptămânii , Tel Aviv, Israel
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
de Vlad Solomon [Vlad Solomon ]
2008-05-25 | |

Într-un dialog, pe un forum internetic, un coleg israelian ne-a atenționat asupra unei scrisori, publicată în ziarul britanic "Guardian", 30.4.2008, intitulată " Nu celebrăm aniversarea Israelului". Semnatarii acestei misive înștiințează cititorii că organizațiile evreiești sărbătoresc, în luna mai, 60 de ani de la înființarea Statului Israel, lucru de înțeles, în contextul secolelor de persecuții, culminând cu Holocaustul. Dar ei, cca 100 de evrei, cetățeni ai Angliei, nu vor lua parte la această sărbătorire. Presupun că mulți sunt binecunoscuți publicului britanic și s-au afirmat în diferite domenii științifice, culturale, universitare (de ex. Harold Pinter, premiul Nobel pentru literatură) și țin să-și manifeste această desolidarizare scoțând în evidență narativa palestineană în conflictul din Orientul Mijlociu, prezentând în mod unilateral, tendențios, tragedia celor 750000 de refugiați palestinieni, aducând un citat din Edward Said, în care Holocaustul este pus în aceeași ecuație cu Naqba palestineană, fără a aminti, nici măcar aluziv, de istoria, dinamica și cauzele stării beligerante din zonă.

PS Te consideri mai demn fiu al lui Israel decit Harold Pinter, premiul Nobel pentru literatură) ? Cand vei constientiza ca in final armele trebuie sa taca si sa triumfe ratiunea ? Soldatoi infect ce esti.

GERULA

GERULA
vrajitor

Dupa expulzarea a 415 palestinieni la sfarsitul anului 1992, Avnery, impreuna cu mai multi evrei si arabi israelieni si-au instalat corturi vizavi de biroul Primului Ministru unde au stat timp de 45 de zile, chiar si pe timp de iarna. Acest moment a marcat crearea organizatiei Gush Shalom („Blocul pentru Pace”) care a devenit principala voce din Israel care cere crearea statului Palestina in toata zona Fasiei de Vest si Gaza precum si eliberarea prizonierilor palestinieni, renuntarea la colonii si recunoasterea Ierusalimului drept capitala ambelor state.
De la crearea sa, Gush Shalom a organizat sute de demonstratii si proteste, un boicot continuu al produselor provenite din colonii precum si manifestul „Ierusalimul Nostru” semnat de peste 750 de lideri proemineti, israelieni si palestinieni. Acest manifest scris de Avnery cere recunoasterea Israelului drept capitala a doua state: Israel si Palestina.

GERULA

GERULA
vrajitor

GERULA a scris:Dupa expulzarea a 415 palestinieni la sfarsitul anului 1992, Avnery, impreuna cu mai multi evrei si arabi israelieni si-au instalat corturi vizavi de biroul Primului Ministru unde au stat timp de 45 de zile, chiar si pe timp de iarna. Acest moment a marcat crearea organizatiei Gush Shalom („Blocul pentru Pace”) care a devenit principala voce din Israel care cere crearea statului Palestina in toata zona Fasiei de Vest si Gaza precum si eliberarea prizonierilor palestinieni, renuntarea la colonii si recunoasterea Ierusalimului drept capitala ambelor state.
De la crearea sa, Gush Shalom a organizat sute de demonstratii si proteste, un boicot continuu al produselor provenite din colonii precum si manifestul „Ierusalimul Nostru” semnat de peste 750 de lideri proemineti, israelieni si palestinieni. Acest manifest scris de Avnery cere recunoasterea Israelului drept capitala a doua state: Israel si Palestina.

Orasul Osnabrueck i-a inmant lui Avnery premiul Erich Maria Remarque pentru Pace in 1995. La ceremonie a fost prezent atat ambasadorul israelian cat si cel palestinian. De atunci a mai primit premiul Aachen pentru Pace (Germania), premiul Kreisky pentru Drepturile Omului (Austria).

Sunt si altii care pledeaza pt.solutionarea pasnica a conflictului israeliano-palestinian.

17Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? Empty Uite si linckul.Nu e grenada Mier Sept 10, 2008 7:22 pm

GERULA

GERULA
vrajitor

GERULA a scris:Dupa expulzarea a 415 palestinieni la sfarsitul anului 1992, Avnery, impreuna cu mai multi evrei si arabi israelieni si-au instalat corturi vizavi de biroul Primului Ministru unde au stat timp de 45 de zile, chiar si pe timp de iarna. Acest moment a marcat crearea organizatiei Gush Shalom („Blocul pentru Pace”) care a devenit principala voce din Israel care cere crearea statului Palestina in toata zona Fasiei de Vest si Gaza precum si eliberarea prizonierilor palestinieni, renuntarea la colonii si recunoasterea Ierusalimului drept capitala ambelor state.

www.patrir.ro/jurnalulpacii/get_archive.php?issue=9&id=36 - 32k

18Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? Empty Ia si linckul.Nu e racheta Scoud. Mier Sept 10, 2008 7:23 pm

GERULA

GERULA
vrajitor

GERULA a scris:

Orasul Osnabrueck i-a inmant lui Avnery premiul Erich Maria Remarque pentru Pace in 1995. La ceremonie a fost prezent atat ambasadorul israelian cat si cel palestinian. De atunci a mai primit premiul Aachen pentru Pace (Germania), premiul Kreisky pentru Drepturile Omului (Austria).

Sunt si altii care pledeaza pt.solutionarea pasnica a conflictului israeliano-palestinian.

Tudorel666

eliberat

Domnule Gerula, legile din vreme de pace difera de cele din vreme de razboi. Israelul se afla in razboi, si nu cred ca el este cel care a ales asta! Nu cred ca Israelul este cel care a ales sa-i moara copiii, femeile, batranii si civili nevinovati!
In vreme de razboi, este inevitabil sa nu se comita si nedreptati, mai ales cand spiritele se infierbanta si este in joc fiinta nationala. Nu cred ca, daca cineva ti-ar palmui sotia iar domnia ta l-ai lua apoi la pumni pe respectivul, ti s-ar parea dreapta o hotarare judecatoreasca in care sa fii acuzat ca ti-ai depasit atributiile si trebuia sa-i raspunzi respectivului tot cu o palma! Cu atat mai mult, daca sotia si copii ti-ar fi ucisi, nu cred ca te-ai multumi doar sa-i bati pe umar pe respectivii si sa le spui sa nu mai faca!
Nu stiu daca realizezi faptul ca razboiul este o stare exceptionala, care cere legi exceptionale.
Ca urmare, a-l acuza pe un om, a-l jigni si a-l face albie de porci, pentru fapte ale statului sau, facute in vreme de razboi, denota un sistem de judecata cel putin superficial, din partea domniei tale.
Te-ai gandit vreodata la faptul ca poate Der Bedeu a pierdut persoane dragi in acest razboi? Te-ai gandit vreodata ca Der Bedeu se teme ca poate, intr-o zi, nepotii sai ii vor fi livrati la domiciliu in doua sacose?!
Tinand cont de asta, as zice ca Der Bedeu este un domn, orice limbaj ar folosi, in opozitie totala cu domnia ta, care nu ai participat la acest razboi decat ca spectator si comentator...
Nu stiu daca intelegi, dar lovesti intr-un om ranit, cu rani sangerande, aflat in mijlocul unui conflict ce poate avea oricand urmari nefaste pentru oricine din ai sai, in timp ce domnia ta proferezi insulte, bandu-ti cafeluta si fumandu-ti tigara, in fotoliu, in fata televizorului...
De aceea, ne bucura mult ca ne impartasesti din cunostintele domniei tale, si istoria este un domeniu fascinant, dar nu uita niciodata ca teoria nu face doi bani, daca nu o imbini cu practica!

20Lui David, din semintia lui David, shalom.EVREII ? Empty Domnule Tudorel , buna ziua. Joi Sept 11, 2008 9:10 am

GERULA

GERULA
vrajitor

Tudorel666 a scris:Domnule Gerula, legile din vreme de pace difera de cele din vreme de razboi. Israelul se afla in razboi, si nu cred ca el este cel care a ales asta! Nu cred ca Israelul este cel care a ales sa-i moara copiii, femeile, batranii si civili nevinovati!
In vreme de razboi, este inevitabil sa nu se comita si nedreptati, mai ales cand spiritele se infierbanta si este in joc fiinta nationala. Nu cred ca, daca cineva ti-ar palmui sotia iar domnia ta l-ai lua apoi la pumni pe respectivul, ti s-ar parea dreapta o hotarare judecatoreasca in care sa fii acuzat ca ti-ai depasit atributiile si trebuia sa-i raspunzi respectivului tot cu o palma! Cu atat mai mult, daca sotia si copii ti-ar fi ucisi, nu cred ca te-ai multumi doar sa-i bati pe umar pe respectivii si sa le spui sa nu mai faca!
Nu stiu daca realizezi faptul ca razboiul este o stare exceptionala, care cere legi exceptionale.
Ca urmare, a-l acuza pe un om, a-l jigni si a-l face albie de porci, pentru fapte ale statului sau, facute in vreme de razboi, denota un sistem de judecata cel putin superficial, din partea domniei tale.
Te-ai gandit vreodata la faptul ca poate Der Bedeu a pierdut persoane dragi in acest razboi? Te-ai gandit vreodata ca Der Bedeu se teme ca poate, intr-o zi, nepotii sai ii vor fi livrati la domiciliu in doua sacose?!
Tinand cont de asta, as zice ca Der Bedeu este un domn, orice limbaj ar folosi, in opozitie totala cu domnia ta, care nu ai participat la acest razboi decat ca spectator si comentator...
Nu stiu daca intelegi, dar lovesti intr-un om ranit, cu rani sangerande, aflat in mijlocul unui conflict ce poate avea oricand urmari nefaste pentru oricine din ai sai, in timp ce domnia ta proferezi insulte, bandu-ti cafeluta si fumandu-ti tigara, in fotoliu, in fata televizorului...
De aceea, ne bucura mult ca ne impartasesti din cunostintele domniei tale, si istoria este un domeniu fascinant, dar nu uita niciodata ca teoria nu face doi bani, daca nu o imbini cu practica!

Paerial aveti dreptate:nu am participat la acest conflict si , sincer , m-as fi bucurat ca acest conflict sa nu aiba loc.Cred cu toata convingerea ca trebie sa fie gasita o solutionare pasnica acestui conflict.Inteleg ratiunile politico-militare ale forosirii de catre israelieni a tacticii loviturilor preventive . Nu pot fi de acord cu incercari repetate ale Israelului de internationalizare a conflictului .
EXEMPLE:
www.davidduke.com/writings/09-17-01_ro.shtml - 38k
Israelul are antecedente teroriste bogate la adresa Statelor Unite, datând inca din 1954. In acel an, guvernul israelian a complotat aruncarea in aer a unor unitati americane din Cairo si Alexandra, astfel incât vina sa cada pe nationalistii egipteni. Intâmplator, complotul a esuat si a fost descoperit. A primit denumirea de Afacerea Lavon, dupa numele celui care se sustine ca a organizat actiunea, Pinhas Lavon, ministrul israelian al apararii. Lavon a demisionat dupa incident, in 1955.*6
In 1956, Israelul a atacat intentionat, cu torpiloare si turboreactoare de razboi fara insemne, nava U.S.S. "Liberty", un vas al marinei americane din apropierea Peninsulei Sinai, deschizând foc de mitraliera chiar si asupra barcilor de salvare de la bord. Atacul s-a soldat cu moartea a treizeci si unu de militari americani si ranirea altor o suta saptezeci.*7 Evreii cautasera sa scufunde nava, sa-i omoare pe toti americanii de la bord si sa dea vina pe egipteni, spre a beneficia de sprijinul american pentru cucerirea unor regiuni mai intinse ale lumii arabe.
Atacul asupra navei "Liberty" nu a fost altceva decât un perfid act de razboi contra Statelor Unite, din partea Israelului. In pofida faptului ca Secretarul de Stat al S.U.A. Dean Rusk si Amiralul Moorer, comandantul marinei, au afirmat ca atacul comis de Israel asupra vasului U.S.S. "Liberty" fusese deliberat, atotputernicul lobby sionist a impiedicat o ancheta oficiala din partea Congresului. Daca acest lobby poate musamaliza chiar si cele mai mârsave crime ale Israelului impotriva Americii, nici nu mai e de mirare ca poate acoperi interminabilele abuzuri si atrocitati ale evreilor contra palestinienilor. Si totusi, dupa atacul asupra navei "Liberty", America nici macar nu a redus ajutoarele in valoare de miliarde de dolari, iar subiectul a disparut din atentia presei dupa numai câteva zile.
In 1986, Israelul a ajuns pâna la a ne determina sa declansam un razboi nedrept, atacând cu mijloace militare alta natiune. Mossadul a instalat un emitator in Tripoli, Libia, si a inceput sa transmita mesaje teroriste in cod libian, indicât responsabilitatea libienilor in uciderea a doi americani cu ocazia exploziei din discoteca "La Belle" din Germania.*8 (Mai târziu, s-a dovedit ca Libia nu avusese nici un amestec in sabotaj). Cu ajutorul acestei inselatorii, Israelul a determinat bombardarea Libiei de catre americani. Bombele americane au facut ravagii la Tripoli. Una dintre acestea a omorât-o pe cea mai mica fiica a presedintelui libian. Cum altfel se poate numi, daca nu act perfid de razboi, faptul de a determina o natiune sa atace fara motiv alta natiune? "
Este de domeniul evidentei ca se pregateste o interventie militara impotriva Iranului , avem deja in Romania militari americani , Romania poate deveni tinta a unor atacuri teroriste . E firesc sa ma intereseze problema si apoi , suntem pe un forum de discutii politice.Nu aprob actiuni teroriste arabe , nu aprob actiuni militare in forta care produc mii , zeci de mii de victime in randurile civililor.Copii si batrinii in caz de razboi nu au etnie:au doar suferinte.Aceasta este opinia mea, eu sper in solutii politice si renuntarea la arma razboiului.Faptul ca userul derBedeu este in Israel nu il indreptateste sa jigneasca in mod repetat si grav alti forumisti.Inteleg ca il deranjeaza de pilda faptul ca am facut referire la unii scelerati criminali care au facut de rusine neamul lui Israel si au contribuit masiv la instaurarea terorii rosii in Romania, cu referire la Ana Pauker &co.Acestia au fost niste criminali dar vinile de acest fel sunt individuale , nu etnice.In treacat fie spus , Ana Pauker si-a trimis prin denunt propriul sot in fata plutonului de executii NKVD.Zi buna si inca o data , LA MULTI ANI.

kisses1

Der Bedeu

zeu

Cand vei ajunge la protocoalele batranilor din zion? Ca la sfarsit(ul lor)
totii descriu cele scrise in cartea asta, biblia antisemitilor,cu mare convingere si placere cat de salbatici sunt evreii...
Eu nu pot sa`l chem pe curule gunoi cum m`a chemat pe mine ca la el asta este un compliment.

Tudorel666

eliberat

GERULA a scris:
Paerial aveti dreptate:nu am participat la acest conflict si , sincer , m-as fi bucurat ca acest conflict sa nu aiba loc.Cred cu toata convingerea ca trebie sa fie gasita o solutionare pasnica acestui conflict.Inteleg ratiunile politico-militare ale forosirii de catre israelieni a tacticii loviturilor preventive . Nu pot fi de acord cu incercari repetate ale Israelului de internationalizare a conflictului .
EXEMPLE:
Israelul are antecedente teroriste bogate la adresa Statelor Unite, datând inca din 1954. In acel an, guvernul israelian a complotat aruncarea in aer a unor unitati americane din Cairo si Alexandra, astfel incât vina sa cada pe nationalistii egipteni. Intâmplator, complotul a esuat si a fost descoperit. A primit denumirea de Afacerea Lavon, dupa numele celui care se sustine ca a organizat actiunea, Pinhas Lavon, ministrul israelian al apararii. Lavon a demisionat dupa incident, in 1955.*6
In 1956, Israelul a atacat intentionat, cu torpiloare si turboreactoare de razboi fara insemne, nava U.S.S. "Liberty", un vas al marinei americane din apropierea Peninsulei Sinai, deschizând foc de mitraliera chiar si asupra barcilor de salvare de la bord. Atacul s-a soldat cu moartea a treizeci si unu de militari americani si ranirea altor o suta saptezeci.*7 Evreii cautasera sa scufunde nava, sa-i omoare pe toti americanii de la bord si sa dea vina pe egipteni, spre a beneficia de sprijinul american pentru cucerirea unor regiuni mai intinse ale lumii arabe.
Atacul asupra navei "Liberty" nu a fost altceva decât un perfid act de razboi contra Statelor Unite, din partea Israelului. In pofida faptului ca Secretarul de Stat al S.U.A. Dean Rusk si Amiralul Moorer, comandantul marinei, au afirmat ca atacul comis de Israel asupra vasului U.S.S. "Liberty" fusese deliberat, atotputernicul lobby sionist a impiedicat o ancheta oficiala din partea Congresului. Daca acest lobby poate musamaliza chiar si cele mai mârsave crime ale Israelului impotriva Americii, nici nu mai e de mirare ca poate acoperi interminabilele abuzuri si atrocitati ale evreilor contra palestinienilor. Si totusi, dupa atacul asupra navei "Liberty", America nici macar nu a redus ajutoarele in valoare de miliarde de dolari, iar subiectul a disparut din atentia presei dupa numai câteva zile.
In 1986, Israelul a ajuns pâna la a ne determina sa declansam un razboi nedrept, atacând cu mijloace militare alta natiune. Mossadul a instalat un emitator in Tripoli, Libia, si a inceput sa transmita mesaje teroriste in cod libian, indicât responsabilitatea libienilor in uciderea a doi americani cu ocazia exploziei din discoteca "La Belle" din Germania.*8 (Mai târziu, s-a dovedit ca Libia nu avusese nici un amestec in sabotaj). Cu ajutorul acestei inselatorii, Israelul a determinat bombardarea Libiei de catre americani. Bombele americane au facut ravagii la Tripoli. Una dintre acestea a omorât-o pe cea mai mica fiica a presedintelui libian. Cum altfel se poate numi, daca nu act perfid de razboi, faptul de a determina o natiune sa atace fara motiv alta natiune? "
Este de domeniul evidentei ca se pregateste o interventie militara impotriva Iranului , avem deja in Romania militari americani , Romania poate deveni tinta a unor atacuri teroriste . E firesc sa ma intereseze problema si apoi , suntem pe un forum de discutii politice.Nu aprob actiuni teroriste arabe , nu aprob actiuni militare in forta care produc mii , zeci de mii de victime in randurile civililor.Copii si batrinii in caz de razboi nu au etnie:au doar suferinte.Aceasta este opinia mea, eu sper in solutii politice si renuntarea la arma razboiului.Faptul ca userul derBedeu este in Israel nu il indreptateste sa jigneasca in mod repetat si grav alti forumisti.Inteleg ca il deranjeaza de pilda faptul ca am facut referire la unii scelerati criminali care au facut de rusine neamul lui Israel si au contribuit masiv la instaurarea terorii rosii in Romania, cu referire la Ana Pauker &co.Acestia au fost niste criminali dar vinile de acest fel sunt individuale , nu etnice.In treacat fie spus , Ana Pauker si-a trimis prin denunt propriul sot in fata plutonului de executii NKVD.Zi buna si inca o data , LA MULTI ANI.

kisses1

Domnule Gerula, ma uimesc si ma incanta cunostintele dvs. privitoare la statul Israel si istoria sa contemporana, dar nu stiu daca faceti bine considerand informatiile preluate din mass-media drept imbatabile si pertinente. Sunteti sigur ca detineti toate dedesubturile conflictului libiano-american si ale celorlalte conflicte de care pomeniti mai sus?! Ca istoric, ar trebui sa cunoasteti faptul ca exista secrete de stat care nu ajung in presa decat dupa multi ani de zile, iar altele niciodata! A crede, in acest caz, ca puteti face o judecata corecta a unei situatii conflictuale, doar pe baza a ceea ce afirma presa, inseamna ca sunteti ori prea tanar, ori prea naiv...
Privitor la celebra Ana Pauker si extraordinarul ei rol in aducerea comunismului la noi in tara, nu credeti totusi ca exagerati? Daca ar fi sa ma iau dupa dvs, aceasta Ana Pauker a fost cel putin un mare geniu, fara de care comunistii cadeau in gropi si dispareau de pe fata pamantului...E buna si exaltarea, dar numai la teatru, cand este nevoie sa declami ceva, in rest, in viata de zi cu zi, este bine sa judeci pe indelete totul si sa nu te grabesti sa tragi concluzii, mai ales cand este vorba de un fapt atat de complex cum este instaurarea unui regim comunist, sau de orice alta natura, intr-o tara a lumii.
Sa fiti iubit!

Tudorel666

eliberat

Der Bedeu a scris:Cand vei ajunge la protocoalele batranilor din zion? Ca la sfarsit(ul lor)
totii descriu cele scrise in cartea asta, biblia antisemitilor,cu mare convingere si placere cat de salbatici sunt evreii...
Eu nu pot sa`l chem pe curule gunoi cum m`a chemat pe mine ca la el asta este un compliment.

"Curule" nu este gunoi si nici domnia voastra nu sunteti. Eu sunt convins ca, dupa ce va veti mai descarca nitel, veti putea discuta civilizat. Pana atunci, ma bucur ca ambele parti ale "conflictului" au inteles sa-si mai indulceasca "urarile" si "suavele apelative".
Sa fiti iubit, prieten scump!

GERULA

GERULA
vrajitor

Tudorel666 a scris:
GERULA a scris:
EXEMPLE:

kisses1

Domnule Gerula, ma uimesc si ma incanta cunostintele dvs. privitoare la statul Israel si istoria sa contemporana, dar nu stiu daca faceti bine considerand informatiile preluate din mass-media drept imbatabile si pertinente. Sunteti sigur ca detineti toate dedesubturile conflictului libiano-american si ale celorlalte conflicte de care pomeniti mai sus?! Ca istoric, ar trebui sa cunoasteti faptul ca exista secrete de stat care nu ajung in presa decat dupa multi ani de zile, iar altele niciodata! A crede, in acest caz, ca puteti face o judecata corecta a unei situatii conflictuale, doar pe baza a ceea ce afirma presa, inseamna ca sunteti ori prea tanar, ori prea naiv...
Privitor la celebra Ana Pauker si extraordinarul ei rol in aducerea comunismului la noi in tara, nu credeti totusi ca exagerati? Daca ar fi sa ma iau dupa dvs, aceasta Ana Pauker a fost cel putin un mare geniu, fara de care comunistii cadeau in gropi si dispareau de pe fata pamantului...E buna si exaltarea, dar numai la teatru, cand este nevoie sa declami ceva, in rest, in viata de zi cu zi, este bine sa judeci pe indelete totul si sa nu te grabesti sa tragi concluzii, mai ales cand este vorba de un fapt atat de complex cum este instaurarea unui regim comunist, sau de orice alta natura, intr-o tara a lumii.
Sa fiti iubit!

1.Daca e vorba de sus invocata "tinerete" ,desi sunt inca "tanar si nelinistit" la varsta mea de 57 de ani , totusi , "A sosit toamna in vii ....".Deci , tanar nu mai sunt , naiv nu sunt din moment ce imi pun intrebari si caut raspunsuri.
2.Nu am aprofundat subiectul statului Israel .Nu inca, dar o voi face.Imi plac provocarile si pentru mine a aprofunda acest subiect a devenit o provocare.
3.Statul evreu nu are decit istorie contemporana [istoria contemporana , conform unei conventii unanim acceptate incepe in 1918 , anul incheierii primei conflagratii mondiale.Statul Israel apare mai tarziu].Evreii insa au o istorie milenara si o civilizatie milenara ,una din marile civilizatii ale umanitatii.
4.Nu cunosc toate dedesupturile conflictelor mentionate , doar foarte putini initiati le cunosc si poate , candva , cand noi vom fi devenit amintire , informatiile vor fi declasificate si date publicitatii.
DAR:
->Afacerea si cazul Pinhas Lavon sunt de notorietate publica.Verificati.
->Afacerea navei USS "Liberty" si incercari israeline de atragere a SUA in conflict au fost invocate de un american - a se vedea :www.davidduke.com/writings/09-17-01_ro.shtml - 38k
->Iminenta unui atac impotriva Iranului este mentionata de presa , precum si faptul ca in Georgia se gasesc specialisti israelieni care au ajutat la modernizarea armatei georgiene , miza strategica a acestui sprijin fiind se pare aeroporturile georgiene, necesare pt.un eventual atac prin surprindere asupra instalatiilor nucleare iraniene.Iranul trebuie oprit sa devina o putere nucleara si va fi oprit .Ar fi preferabil sa fie oprit pe calea tratativelor .
->Cu referire la Ana Pauker , nu ati fost atent: Formularea era "ANA PAUKER & CO"[b].Ana Pauker a facut parte dintr-o echipa redutabila , trimisa de Stalin pt. a sovietiza Romania.Multi din membrii acestei echipe au fost evrei.Altii au fost romani .Eficienta "muncii" lor este demonstrat de dramele de la Sighetul Marmatiei , de "reeducarea"-fenomenul Pitesti , de cele peste 300000 de victime ale terorii comuniste. Episodul cu denuntarea de catre Ana Pauker a lui Marcel Pauker si a executarii acestuia de catre NKVD este de notorietate publica.
Sa fiti iubit si dvs.
PS Nu azi cu certitudine , dar poate chiar azi am sa deschid un topic referitor la artizanii terorii rosii in Romania .Unii dintre ei au fost evrei dar aceasta nu inseamna ca facem din asta o invinuire adusa poporului lui Israel.Fiecare natie are sceleratii sai si in speta de fata, vinovatiile sunt individuale.Se poate discuta mult pe aceasta tema.

Tudorel666

eliberat

GERULA a scris:
1.Daca e vorba de sus invocata "tinerete" ,desi sunt inca "tanar si nelinistit" la varsta mea de 57 de ani , totusi , "A sosit toamna in vii ....".Deci , tanar nu mai sunt , naiv nu sunt din moment ce imi pun intrebari si caut raspunsuri.
2.Nu am aprofundat subiectul statului Israel .Nu inca, dar o voi face.Imi plac provocarile si pentru mine a aprofunda acest subiect a devenit o provocare.
3.Statul evreu nu are decit istorie contemporana [istoria contemporana , conform unei conventii unanim acceptate incepe in 1918 , anul incheierii primei conflagratii mondiale.Statul Israel apare mai tarziu].Evreii insa au o istorie milenara si o civilizatie milenara ,una din marile civilizatii ale umanitatii.
4.Nu cunosc toate dedesupturile conflictelor mentionate , doar foarte putini initiati le cunosc si poate , candva , cand noi vom fi devenit amintire , informatiile vor fi declasificate si date publicitatii.
DAR:
->Afacerea si cazul Pinhas Lavon sunt de notorietate publica.Verificati.
->Afacerea navei USS "Liberty" si incercari israeline de atragere a SUA in conflict au fost invocate de un american - a se vedea :www.davidduke.com/writings/09-17-01_ro.shtml - 38k
->Iminenta unui atac impotriva Iranului este mentionata de presa , precum si faptul ca in Georgia se gasesc specialisti israelieni care au ajutat la modernizarea armatei georgiene , miza strategica a acestui sprijin fiind se pare aeroporturile georgiene, necesare pt.un eventual atac prin surprindere asupra instalatiilor nucleare iraniene.Iranul trebuie oprit sa devina o putere nucleara si va fi oprit .Ar fi preferabil sa fie oprit pe calea tratativelor .
->Cu referire la Ana Pauker , nu ati fost atent: Formularea era "ANA PAUKER & CO"[b].Ana Pauker a facut parte dintr-o echipa redutabila , trimisa de Stalin pt. a sovietiza Romania.Multi din membrii acestei echipe au fost evrei.Altii au fost romani .Eficienta "muncii" lor este demonstrat de dramele de la Sighetul Marmatiei , de "reeducarea"-fenomenul Pitesti , de cele peste 300000 de victime ale terorii comuniste. Episodul cu denuntarea de catre Ana Pauker a lui Marcel Pauker si a executarii acestuia de catre NKVD este de notorietate publica.
Sa fiti iubit si dvs.
PS Nu azi cu certitudine , dar poate chiar azi am sa deschid un topic referitor la artizanii terorii rosii in Romania .Unii dintre ei au fost evrei dar aceasta nu inseamna ca facem din asta o invinuire adusa poporului lui Israel.Fiecare natie are sceleratii sai si in speta de fata, vinovatiile sunt individuale.Se poate discuta mult pe aceasta tema.

Mai intai, imi cer scuze ca am indraznit sa rostesc cuvantul naiv, privitor la persoana dvs. Chiar daca nu va cunosteam varsta, tot ar fi trebuit sa il evit, lucru pe care ma voi stradui sa-l si aplic, pe viitor.
Privitor la artizanii terorii rosii in Romania, sunt convins ca veti spune lucruri interesante. Totusi, privitor la informatiile pe care le puteti folosi, sunt silit sa ma repet si sa spun ca nu sunt chiar atat de sigure pe cat ar trebui. Daca stam bine sa ne gandim, inca nu au putut fi desconspirati artizanii revolutiei din 1989, si cu atat mai mult este greu sa-i descoperi pe artizanii unei revolutii care a avut loc acum peste 60 de ani si a avut un caracter mondial.

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 2]

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum