Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Comunismul, evreii si Romania EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Comunismul, evreii si Romania EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Comunismul, evreii si Romania EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Comunismul, evreii si Romania EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Comunismul, evreii si Romania EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Comunismul, evreii si Romania EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Comunismul, evreii si Romania EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Comunismul, evreii si Romania EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Comunismul, evreii si Romania EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Comunismul, evreii si Romania EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Comunismul, evreii si Romania EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Comunismul, evreii si Romania EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Comunismul, evreii si Romania EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Comunismul, evreii si Romania EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Comunismul, evreii si Romania EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Comunismul, evreii si Romania EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Comunismul, evreii si Romania EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Comunismul, evreii si Romania EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Comunismul, evreii si Romania EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Comunismul, evreii si Romania EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Comunismul, evreii si Romania EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Comunismul, evreii si Romania EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Comunismul, evreii si Romania EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Comunismul, evreii si Romania EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Comunismul, evreii si Romania EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Comunismul, evreii si Romania EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 4 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 4 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Comunismul, evreii si Romania

+13
Garrybaldi
Ronin
Vizitator Blue
Anticristul
Bloom
Der Bedeu
Tudorel666
Optyk
Freud
Puiu.T
Radu161
SPRS
Zyraxes
17 participan?i

Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 5]

1Comunismul, evreii si Romania Empty Comunismul, evreii si Romania Vin Iul 11, 2008 1:23 pm

Zyraxes

demon

The American Hebrew: „Revoluția din Rusia a fost produsul creierelor evreiești, a nemulțumirii evreilor, a planificării lor, al cărei scop este să creeze o nouă ordine în lume. Ceea ce a putut să fie realizat atât de bine în Rusia datorită creierelor evreiești, din cauza nemulțumirilor lor și prin planificarea lor, prin același efort intelectual și fizic va trebui să poată deveni o realitate și la scară mondială”.

The Jewish World...:„Marele ideal al iudaismului este ca întreaga lume să fie îmbibată cu învățătura iudaică, și apoi, într-o Fraternitate universală, a națiunilor – de fapt într-un mare iudaism – toate rasele și religiile individuale să dispară”

Pe tot acest fundal, Corneliu Zelea Codreanu , referindu-se la Rom^nia susținea neclintit: Triumful comunismului coincide cu visul iudaismului de a stăpâni și exploata popoarele creștine în virtutea teoriei «poporului ales», care stă la baza religiei jidănești” .
„Triumful mișcării comuniste în România, ar însemna: (;)desființarea Bisericii, desființarea Familiei, desființarea proprietății individuale și desființarea libertății. Înseamnă, într-un cuvânt deposedarea noastră de ceea ce formează patrimoniul moral al omenirii și în același timp deposedarea de orice bunuri materiale, în favoarea profitorilor din umbră ai comunismului, care sunt Jidanii” . „Iudaismul a ajuns la stăpânire în lume prin masonerie și în Rusia prin comunism".

Sursa: "Secretul Sabiei de Foc"

2Comunismul, evreii si Romania Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Vin Iul 11, 2008 8:43 pm

SPRS

demon

Si iata ca am trecut si prin comunism, biserica este inca acolo (cam schioapa, ce e drept), familia este inca acolo( deh pana si comunistii spuneau ca familia e celula de baza a societatii), libertatile au fost ingradite si pe timpul dictaturii regale, in continuare au fost ingradite in timpul dictaturii legionare, libertatiile au fost ingradite si pe durata dictaturii antonesciene, asa ca efectul dictaturii comuniste a fost doar o prelungire si variatiune a celor anterioare.
Culmea este ca evreii au fost gazati pana in 45 si deportati in siberia dupa 50.

3Comunismul, evreii si Romania Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Sam Iul 12, 2008 7:25 am

Zyraxes

demon

SPRS a scris:
Culmea este ca evreii au fost gazati pana in 45 si deportati in siberia dupa 50.

Stii cum se spune: Cine sapa groapa altuia cade singur in ea! Sau mai bine zis: Cine seamana vant, culege furtuna!

4Comunismul, evreii si Romania Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Sam Iul 12, 2008 10:31 am

SPRS

demon

Ai perfecta dreptate, vezi romania, care se zbate in mocirla de 60 de ani. Smile

5Comunismul, evreii si Romania Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Sam Iul 12, 2008 10:45 am

Zyraxes

demon

Referitor la Rom^nia gresesti. Altii au adus comunismul in Rom^nia cu tancurile, nu a fost vointa poporului sa vina comunistii la putere.

6Comunismul, evreii si Romania Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Sam Iul 12, 2008 11:24 am

SPRS

demon

Din cate imi amintesc, la ultima demontratie majora impotriva comunismului se striga "Regele si Patria", nu "Traiasca Legiunea si Capitanul".
In alta ordine de idei, iti amintesc un slogan foarte la moda in acea vreme "Capitane nu fi trist, Legiunea merge inainte, prin partidul Comunist." Smile

7Comunismul, evreii si Romania Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Sam Iul 12, 2008 12:04 pm

Radu161

Radu161
muritor de rand

Nu stiu de unde ai scos tu sloganul asta...oare ai trait in perioada aia?
Tin sa-ti amintesc ca legionarii, impreuna cu multi alti cetateni au ales sa formeze diverse grupuri de rezistenta in munti. Dintre cetateni se pot enumera fosti membri de partide politice care au uitat de certurile cu legionarii (si invers e valabil) si au ales sa lupte impreuna impotriva comunismului!
In acest timp, comunistii de frunte, din care multi erau evrei bolsevici "romanizati" (fapt ce l-am aflat direct de la oameni care au trait in perioada aia) trimiteau in inchisori crema societatii romanesti intelectuali, profesori, politicieni, preoti. Totul pentru a distruge vechea Romanie, care nu se potrivea cu idealurile aduse din est !

8Comunismul, evreii si Romania Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Sam Iul 12, 2008 4:15 pm

Puiu.T

Puiu.T
inger

alaturarea legionarilor de bolsevism este o eroare
legionarii, tocmai asta combateau..urgia rosie
ptr asta ei au imbratisat spiritul national
apoi: DA in Romania comunismul, de fapt influienta rusa s-a facut mai ales prin negustorii, comerciantii evrei
asta nu inseamna insa ca evrei ca popor au vreo vina
si daca ma gandesc, pana dupa al doilea razboi si infiintarea statului Israel, evreii erau doar nomazi, poate ultimii nomazi la nivel global si s-au aciuit cam peste tot unde le-a fost permis...inclusiv, sau mai ales in Romania
atentie insa! nu sunt antisemit, faptele trecute fiind doar istorie

9Comunismul, evreii si Romania Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Dum Iul 13, 2008 10:29 am

SPRS

demon

Ma intreb, cati dintre voi ati citit "Fenomenul Pitesti".

10Comunismul, evreii si Romania Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Lun Sept 01, 2008 4:37 pm

Freud

muritor de rand

Legionarii nu sunt de sorginte rom^neasca. Rom^nii, oamenii de rand i-au urat si pe legionari si pe Antonescu. Chiar daca au fost unii "pacaliti" initial de legionari, cum am fost si eu pacalit de lovitura de stat a Dlui Ion Iliescu in 1989, cei mai multi s-au trezit din reverie si nu au mai muscat din momeala "dreptatii" cu care intoxicau poporul legionarii. Martorul meu ocular este mama mea (Dzeu s-o odihneasca). De aceea pot zice fara ezitare, "jos legionarismul".

11Comunismul, evreii si Romania Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Lun Sept 01, 2008 9:58 pm

Optyk

Radu161 a scris:......comunistii de frunte, din care multi erau evrei bolsevici "romanizati" (fapt ce l-am aflat direct de la oameni care au trait in perioada aia) trimiteau in inchisori crema societatii romanesti intelectuali, profesori, politicieni, preoti. Totul pentru a distruge vechea Romanie, care nu se potrivea cu idealurile aduse din est !
In:
http://www.procesulcomunismului.com/marturii/fonduri/gcaraza/aiud/docs/cap1.htm
exista printre alte marturii, unele despre evenimente care s-au petrecut la sediul securitatii din Piatra Neamt in 1949 si in cadrul celor povestite sunt enumerati si securistii de acolo, cu date biologige, locuri de nastere descendenta... Iata-i:
Casapu, Nedelcu și Ciurea;Modest Ruscioru ;Munteanu-un evreu cu nume de imprumut ; plt. Cucu; frații Corbu; col. Aurel Ceia si cu doctorul(neevreu, ca daca era....se mentiona, ca la Munteanu...)....
Total: 10nume....9 romani si 1 evreu
Cred ca acest exercitiu simplu vorbeste de la sine pentru cei ce au urechi sa auda, dar si minte sa inteleaga.
De altfel, este jignitor pentru poporul roman ca sa existe mereu voci care cred ca el, poporul roman a fost mereu condus si manipulat....comunismul nu ei l-au adus, revolutia altii le-au confiscat-o, libertatea altii le-au furat-o, saracia doar masonii (pardon=iudeo-masonii ) le-au implementat-o....doar ei nu au facut nimic....

12Comunismul, evreii si Romania Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Mar Sept 02, 2008 1:03 pm

Tudorel666

eliberat

Optyk a scris: De altfel, este jignitor pentru poporul roman ca sa existe mereu voci care cred ca el, poporul roman a fost mereu condus si manipulat....comunismul nu ei l-au adus, revolutia altii le-au confiscat-o, libertatea altii le-au furat-o, saracia doar masonii (pardon=iudeo-masonii ) le-au implementat-o....doar ei nu au facut nimic....

Toate popoarele sunt conduse si manipulate, nu numai romanii. Daca nu ar fi asa, ar fi anarhie!

http://lazarmariantudorel.blogsite.ro

13Comunismul, evreii si Romania Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Mar Sept 02, 2008 1:30 pm

Zyraxes

demon

Freud a scris:Legionarii nu sunt de sorginte rom^neasca. Rom^nii, oamenii de rand i-au urat si pe legionari si pe Antonescu. Chiar daca au fost unii "pacaliti" initial de legionari, cum am fost si eu pacalit de lovitura de stat a Dlui Ion Iliescu in 1989, cei mai multi s-au trezit din reverie si nu au mai muscat din momeala "dreptatii" cu care intoxicau poporul legionarii. Martorul meu ocular este mama mea (Dzeu s-o odihneasca). De aceea pot zice fara ezitare, "jos legionarismul".

Iar bati campii. Istoricul liberal Neagu Djuvara a afirmat clar ca Miscarea Legionara a fost o creatie exclusiv rom^neasca.

14Comunismul, evreii si Romania Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Mar Sept 02, 2008 1:33 pm

Zyraxes

demon

Optyk a scris:
Radu161 a scris:......comunistii de frunte, din care multi erau evrei bolsevici "romanizati" (fapt ce l-am aflat direct de la oameni care au trait in perioada aia) trimiteau in inchisori crema societatii romanesti intelectuali, profesori, politicieni, preoti. Totul pentru a distruge vechea Romanie, care nu se potrivea cu idealurile aduse din est !
In:
http://www.procesulcomunismului.com/marturii/fonduri/gcaraza/aiud/docs/cap1.htm
exista printre alte marturii, unele despre evenimente care s-au petrecut la sediul securitatii din Piatra Neamt in 1949 si in cadrul celor povestite sunt enumerati si securistii de acolo, cu date biologige, locuri de nastere descendenta... Iata-i:
Casapu, Nedelcu și Ciurea;Modest Ruscioru ;Munteanu-un evreu cu nume de imprumut ; plt. Cucu; frații Corbu; col. Aurel Ceia si cu doctorul(neevreu, ca daca era....se mentiona, ca la Munteanu...)....
Total: 10nume....9 romani si 1 evreu
Cred ca acest exercitiu simplu vorbeste de la sine pentru cei ce au urechi sa auda, dar si minte sa inteleaga.
De altfel, este jignitor pentru poporul roman ca sa existe mereu voci care cred ca el, poporul roman a fost mereu condus si manipulat....comunismul nu ei l-au adus, revolutia altii le-au confiscat-o, libertatea altii le-au furat-o, saracia doar masonii (pardon=iudeo-masonii ) le-au implementat-o....doar ei nu au facut nimic....

Bati campii la greu. De unde stii tu care de acolo erau rom^ni si care nu, ca eu am gasit o multime de evrei in Raportul Tismaneanu si nu se preciza ca sunt evrei.

Mai las-o balta cu aburelile tale de doi bani.

ana pauker si cu walter roman au venit de la moscova pe tancurile rusesti si au impus comunismul in romania. ei luau deciziile in tara.

15Comunismul, evreii si Romania Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Mar Sept 02, 2008 1:43 pm

Zyraxes

demon

evrei in structurile de decizie ale statului rom^n

http://www.miscarea.net/1-evrei-in-structurile-de-decizie.htm

16Comunismul, evreii si Romania Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Mar Sept 02, 2008 3:48 pm

Freud

muritor de rand

Zyraxes a scris:
Freud a scris:Legionarii nu sunt de sorginte rom^neasca. Rom^nii, oamenii de rand i-au ur^t si pe legionari si pe Antonescu..... "jos legionarismul".
Iar bati campii. Istoricul liberal Neagu Djuvara a afirmat clar ca Miscarea Legionara a fost o creatie exclusiv rom^neasca.
Domnule Zyraxes,
1- Neagu Djuvara este de origine cuman. Tariceanu este de origine grec. Ludovic Orban este de origine maghiar(ca si Bogdan Olteanu), etc. Deci istoricii liberari nu prea au tangenta cu rom^nii decat ca traiesc in Rom^nia.
2- Pai probabil Neagu Djuvara a vorbit in prealabil cu Radu Ioanid si a primit sarcina sa zica despre legionari ca sunt o creatie exclusiv rom^neasca. Interesul poarta fesul. Te anunt ca tot Dl Neagu Djuvara a mentionat ca "patriotul" Corneliu Zelea Codreanu era de fapt Zelinski, polonez sau rutean daca nu ma insel. Iar ideologul legionarilor profesorul iesean A. C. Cuza, care a lansat cuzismul ce a stat la baza legionarismului, nici el nu era rom^n. S.a.m.d.
3- Iar Dvs Dle Zyraxes tineti cu dintii de sintagma "legionarii creatie exclusiv rom^neasca" pentru a ridica mingea la fileu lui Radu Ioanid si Vladimir Voronin cum ca poporul roman, un popor imputit, jegos, nenorocit si fascist a facut el de capul lui holocaust, cu bratul lui inarmat, legionarii condusi de Antonescu . Nu m-ar mira sa fiti chiar ungur pentru ca justificand "esenta milenara legionara, fascista si antisemita a poporului rom^n, sa acreditati ideea ca Ardealul a fost acaparat prin jaf de legionarii fascisti si nazisti rom^ni si deci trebuie sa fie retrocedat de drep Ungariei.

17Comunismul, evreii si Romania Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Mar Sept 02, 2008 4:32 pm

Der Bedeu

zeu

Domnul Zyraxes nu este de loc Roman ci cetatean a republicii Moldova,in trecus URSS. El se baga in discutii ca si cum Roman deoarece cetatenii republici Moldova si in special cetatenele au nume foarte rau in apusul Europei. Afara de asta, ca buretele el a supt ura contra evreilor dintr`un ambiaj primitiv si inapoiat care dau vina situatei lor pe evrei,lucru mai mult decat tampit.
Si nivelul educatiei, instruirii si inteligentei lui lasa de dorit...

18Comunismul, evreii si Romania Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Mier Sept 03, 2008 11:47 am

Bloom

Acum n-ar strica o discutie privind implicarea politica a evreilor in Europa sfarsitul secolului al XIX-lea, inceputul sec. 20. Sper sa vad un ton fara patima si discutii care au legatura cu tematica sectiunii: ideologii politice. S-ar putea dezbate teme precum emanciparea evreilor, relatia elitelor iudaice cu structurile economice occidentale, contributia evreilor la cultura moderna si postmoderna europeana.
Nu aduceti nici un serviciu comunitatii romanesti diablizand evreii, asa cum victimizarea continua, perpetuarea discutiilor in registrul "Evreii, victime ale sovinismului si nationalismului european", etc. conduc mai devreme sau mai tarziu la inchiderea tuturor forumurilor. Daca sunteti in stare sa purtati un dialog, nu un monolog, vorbiti fara draci, pe date istorice concrete, despre contributia elitelor evreiesti la formarea si exportul ideologiei comuniste, cauze de ordin istoric, economic, cultural. Este de notorietate faptul ca evreii au format pana in anii '50 in majoritate covarsitoare aparatul de partid din tarile ex-comuniste, au avut o contributie la ascensiunea si implementarea comunismului. Alb pe negru, nu poate fi negat. Insa discutia aluneca din toate partile spre trivial, atacuri la persoana, culpabilizarea colectiva atat a evrilor, cat si a moldovenilor.
Der Bedeu, cum sunt priviti in Israel evreii provenind din Republica Moldova?

http://www.jamestown.org

19Comunismul, evreii si Romania Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Mier Sept 03, 2008 1:41 pm

Zyraxes

demon

Freud a scris:
Domnule Zyraxes,
1- Neagu Djuvara este de origine cuman. Tariceanu este de origine grec. Ludovic Orban este de origine maghiar(ca si Bogdan Olteanu), etc. Deci istoricii liberari nu prea au tangenta cu rom^nii decat ca traiesc in Rom^nia.
2- Pai probabil Neagu Djuvara a vorbit in prealabil cu Radu Ioanid si a primit sarcina sa zica despre legionari ca sunt o creatie exclusiv rom^neasca. Interesul poarta fesul. Te anunt ca tot Dl Neagu Djuvara a mentionat ca "patriotul" Corneliu Zelea Codreanu era de fapt Zelinski, polonez sau rutean daca nu ma insel. Iar ideologul legionarilor profesorul iesean A. C. Cuza, care a lansat cuzismul ce a stat la baza legionarismului, nici el nu era rom^n. S.a.m.d.
3- Iar Dvs Dle Zyraxes tineti cu dintii de sintagma "legionarii creatie exclusiv rom^neasca" pentru a ridica mingea la fileu lui Radu Ioanid si Vladimir Voronin cum ca poporul roman, un popor imputit, jegos, nenorocit si fascist a facut el de capul lui holocaust, cu bratul lui inarmat, legionarii condusi de Antonescu . Nu m-ar mira sa fiti chiar ungur pentru ca justificand "esenta milenara legionara, fascista si antisemita a poporului rom^n, sa acreditati ideea ca Ardealul a fost acaparat prin jaf de legionarii fascisti si nazisti rom^ni si deci trebuie sa fie retrocedat de drep Ungariei.

1. De acord in general cu precizarea ca Bogdan Olteanu provine dintr-o familie de evrei maghiari.
2.Despre Miscarea Legionara:
http://ro.metapedia.org/wiki/Legiunea_Arhanghelul_Mihail
Despre Corneliu Zelea Codreanu:
http://ro.metapedia.org/wiki/Corneliu_Zelea_Codreanu
3.Treba asta cu romanii fascisti face parte din cunoscutul discurs al holocaustologilor si al sovieticilor prin care jignesc tot timpul poporul rom^n. Nici Miscarea Legionara, si nici Anotnescu nu au fost fascisti!

Ce voiai sa zici despre legionari si evrei? Ce au facut?

Ultima editare efectuata de catre Zyraxes in Mier Sept 03, 2008 1:45 pm, editata de 1 ori (Motiv : intrebare)

20Comunismul, evreii si Romania Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Mier Sept 03, 2008 1:48 pm

Zyraxes

demon

Der Bedeu a scris:Domnul Zyraxes nu este de loc Roman ci cetatean a republicii Moldova,in trecus URSS. El se baga in discutii ca si cum Roman deoarece cetatenii republici Moldova si in special cetatenele au nume foarte rau in apusul Europei. Afara de asta, ca buretele el a supt ura contra evreilor dintr`un ambiaj primitiv si inapoiat care dau vina situatei lor pe evrei,lucru mai mult decat tampit.
Si nivelul educatiei, instruirii si inteligentei lui lasa de dorit...

Eu nu sunt roman, sunt DAC, ptr ca stramosii mei provin din tribul Dacilor Carpi.
Iar tu nu esti evreu, esti israelian si provii din al 13-lea trib: khazarii

21Comunismul, evreii si Romania Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Mier Sept 03, 2008 9:40 pm

SPRS

demon

Zyraxes a scris:

Eu nu sunt roman, sunt DAC, ptr ca stramosii mei provin din tribul Dacilor Carpi.

Esti convins de ceeace spui? Poate ca esti Sarmat, sau Zaporojan, de ce nu Nohai, sau chiar Rusnac sau Polonez.
Cum poti dovedi ca esti Dac?

22Comunismul, evreii si Romania Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Mier Sept 03, 2008 10:09 pm

Der Bedeu

zeu

Freud a scris:Legionarii nu sunt de sorginte rom^neasca. Rom^nii, oamenii de rand i-au urat si pe legionari si pe Antonescu. Chiar daca au fost unii "pacaliti" initial de legionari, cum am fost si eu pacalit de lovitura de stat a Dlui Ion Iliescu in 1989, cei mai multi s-au trezit din reverie si nu au mai muscat din momeala "dreptatii" cu care intoxicau poporul legionarii. Martorul meu ocular este mama mea (Dzeu s-o odihneasca). De aceea pot zice fara ezitare, "jos legionarismul".

Frumos ai scris. Drept si cinstit. Exact cum a fost. Raposata a avut dreptate. Eu nu ma bag la 1989 der intotdeauna am precizat ca in general legionarismul si antisemitismul a mai mult daunat Romaniei si Romanilor decat i-a ajutat.Recrutatii la miscarile astea au fost si inca sunt cei lipsiti de inteligenta si cultura.Cei care cand s`au plans de starea lor li s`a explicat si "dovedit" ca vinovatii sunt evreii si tziganii.Fara dor si poate,situatia Romaniei ar fi fost foarte buna daca ar fi fost lasati evreii sa ajute economiei tarii.
Evreii nativi din Romania fac parte in Israel din elita tarii. Profesori de universitatii,inventatori,doctori, ingineri,ofiteri inalti in armata,conducatori de societati si concerne care valoreaza zeci si sute de miliarde de dolari. Nu exista de fapt un sector unde nu s`au evidentiat. Ei fac parte den largele cadre care au facut din Israel una din cele mai inaintate state din lume in multe domenii. Istia sunt cei pe care uraste Zyraxes fara motiv. Numai din [nestiinta].

Ultima editare efectuata de catre Tudorel666 in Joi Sept 04, 2008 10:24 am, editata de 1 ori (Motiv : Jignirile dauneaza de multe ori si nu ajuta argumentatiei.)

23Comunismul, evreii si Romania Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Joi Sept 04, 2008 4:24 am

Zyraxes

demon

SPRS a scris:
Zyraxes a scris:

Esti convins de ceeace spui? Poate ca esti Sarmat, sau Zaporojan, de ce nu Nohai, sau chiar Rusnac sau Polonez.
Cum poti dovedi ca esti Dac?

mi-am facut examen ADN

24Comunismul, evreii si Romania Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Joi Sept 04, 2008 7:37 am

Der Bedeu

zeu

Inca o data gresesti din cauza ca lnu intelegi ce ti se face. Asta nu a fost examen de ADN ci au vrut sa vada daca intr`adevar ai SIDA cum a iesit in prima analiza...

25Comunismul, evreii si Romania Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Joi Sept 04, 2008 9:28 am

Zyraxes

demon

Der Bedeu a scris:Inca o data gresesti din cauza ca lnu intelegi ce ti se face. Asta nu a fost examen de ADN ci au vrut sa vada daca intr`adevar ai SIDA cum a iesit in prima analiza...

Stai linistit ca eu nu sunt degenerat genetic cum sunteti voi, eu sunt dintr-o rasa pura. Numai voi aveti SIDA in sange

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 5]

Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum