Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 8 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 8 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Comunismul, evreii si Romania

+13
Garrybaldi
Ronin
Vizitator Blue
Anticristul
Bloom
Der Bedeu
Tudorel666
Optyk
Freud
Puiu.T
Radu161
SPRS
Zyraxes
17 participan?i

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 4 din 5]

76Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Joi Noi 13, 2008 9:17 am

Bulache

Bulache
demon

Inseamna ca ateii is mai modesti si nu le pasa decat de familie. clap good

77Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Joi Noi 13, 2008 4:06 pm

Hades

Hades
muritor de rand

Comunismul a disparut, evreii sunt bine-mersi, ce rost are sa discutam despre aceste subiecte?

http://astroviata.blogspot.com

78Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Lun Noi 17, 2008 8:01 am

Zyraxes

demon

Hades a scris:Comunismul a disparut, evreii sunt bine-mersi, ce rost are sa discutam despre aceste subiecte?

Ca sa nu mori prost!

PS:Comunismul nu a disparut, vezi de exemplu Cuba, Coreea de Nord, China...

79Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Lun Noi 17, 2008 9:46 am

Bulache

Bulache
demon

Cea ce se afla in aceste tari nu-i comunism.Comunism se afla in Israel si in comunele din SUA[daca mai exista].In Israel e comunitatea Likuda care traieste chiar dupa principiile reale a le comunismului. Laughing study

80Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Lun Noi 17, 2008 7:17 pm

Garrybaldi

vrajitor

Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 Wallbash

Unde in America, bulache? In Utah? rolf
Si ce inseamna "principii reale" dupa tine?
Ce-i al tau e si al meu, sau cum ? Smile

Ultima editare efectuata de catre Garrybaldi in Lun Noi 17, 2008 7:24 pm, editata de 1 ori

81Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Lun Noi 17, 2008 7:23 pm

Bulache

Bulache
demon

Erau comunele de hipie ,nu stiu daca mai exista .Cele religioase nu le pun la socoteala,aia is deja dusi cu pluta. Laughing

82Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Lun Noi 17, 2008 7:25 pm

Garrybaldi

vrajitor

Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 Tdr

83Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Lun Noi 17, 2008 8:06 pm

Cactus

Cactus
inger

Mă, Lache, mă; tu ai ce ai cu religia; ok - nu-tzi place... foarte bine; las-o-n muntzi de religie dacă nu-tzi place, dar măcar nu întărâta boborul că de la asta se iscă certuri, supărări, insulte și uite ashea se duce cu pluta si forumul ăsta. Fiecare cu a lui; ce ? am pretins io cuiva că trebe să vină la Limbrik ???? Ăla-i locul nostru; dacă cineva vrea să vină, e bine venit... Se poate bea orice de la sucuri la spirtoase - toată gama; plus că or pus si internet. Lasă religia dacă nu ești cu ea... Pusici, tu dragă...

84Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Lun Noi 17, 2008 8:27 pm

Eu Unul

admin

Daca pune internet la d-stra la Limbrik, sa invitati si colegii de acolo sa intre aci. Laughing O sa fie un forumel de turmentati.

85Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Lun Noi 17, 2008 8:42 pm

Garrybaldi

vrajitor

Lasa mai Cactus, ca nu ne certam.
Cum sa ma cert eu cu bulache?
si chiar daca ne certam...noi ne certam noi ne impacam, si care-i treaba?
Nu mai fii atat de ingrijorat de "tulburarea linistii" publice ca daca nu sant "evenimente" nici la limbrik nu mai ai motiv sa mergi. Very Happy

Pusici tu, draga. Laughing

Si sa stii ca lui bulache i-ar place tare mult sa mearga la biserica, numai ca atunci ar trebui ca Impartasania sa fie facuta de mai multe ori in timpul slujbei si in cantitate muuult mai mare. Very Happy

86Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Mar Noi 18, 2008 6:28 am

Anticristul

eliberat

Pai se poate impartasi si acasa,singur sau cu un prieten.I-si pune patrafirul pe cap si zice Doamne ajuta.Nu l opreste nimeni.Cit crede ca e sanatos.

87Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Mar Noi 18, 2008 6:41 am

Bulache

Bulache
demon

Ma ! Ce grije aveti voi de mine?Sa dea Mama Natura sa gustati di rachia pe care am primito. Cactus io am o vorba:Domnul cu tine,doamna cu mine.Garibaldi a ras dar nu scriam prostii.Dar e dreptul lui sa creada si sa vada ce vrea.Daca io trag un detz si el se uita daca-i baiat fain ii dau si lui o gura. Laughing harhar

88Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Mar Noi 18, 2008 7:40 am

Anticristul

eliberat

Eu am Turt original.Adus special in Israel.Cred ca e mai bun decit al tau,Sau mai stii?Nu zic nu,pina nu gust.

89Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Mar Noi 18, 2008 6:49 pm

Bulache

Bulache
demon

recent la un prieten am baut de caise,asta da zeama sfintita.Sau sa bei coniac de casa,tinut in butoi de lemn de dud.Anticristule nu am baut licoarea de asta,dar ce am baut aia scoala si moti numai cu aroma. drunk

90Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Mier Noi 19, 2008 4:54 pm

Garrybaldi

vrajitor

Daca vreti eu va spun de ce a devenit bulache ateu.

El era credincios si mergea la biserica, dar preotul n-a mai vrut sa-i de-a Impartasania cu vin pentru ca atunci cand ii duce cupala buze, ca sa be a numai putin, cateva picaturi acolo, el creea vid si o sorbea toata chiar de la distanta. rolf
Preotul s-a mirat si-a facut cruce si a zis ca-i ceva satanic.

Daca s-ar schimba ritul si i s-ar da o cupa din aia mare, asa de vre-o doi litri, numai lui, cheers ar deveni iarasi crestin.

Iar dupa slujba ar arata asa:
https://www.youtube.com/watch?v=SirutCHZ-QI&feature=related

91Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Mier Noi 19, 2008 5:26 pm

Anticristul

eliberat

Aia acuma au iesit de la impartasanie?

92Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Mier Noi 19, 2008 6:16 pm

Cactus

Cactus
inger

Lasă că dacă-mi trece durerea asta nasoală până vineri, îl iau pă Lache și mergem la catedrala ortodoxa (aia veche) din centru; nu facem împărtășanie, da de-o rugăciune tot se lasă. Nu am zis de catedrala aia nouă fiindcă-i o monstruozitate arhitectonica cum nici mintea bolnavă a lu Ceashkă n-ar fi putut concepe...
Numai să-l lase Ursoaica pe Lache să vină... Văd io cum pot chiuli de la serviciu să nu ajungem prea târziu..

93Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Mier Noi 19, 2008 6:22 pm

Anticristul

eliberat

Pai sa ajungeti pe cind se imparte vinul.
Ca prescura nu va prea intereseaza.

94Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Mier Noi 19, 2008 6:29 pm

Cactus

Cactus
inger

Anticristul a scris:Pai sa ajungeti pe cind se imparte vinul.
Ca prescura nu va prea intereseaza.

Aia nu dau vin acolo; nici n-am vazut sa se dea vin la vreo biserica din Arad... Vin este la Sandu la crama - la doi pasi de catedrala...

95Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Mier Noi 19, 2008 6:36 pm

Cactus

Cactus
inger

Bă Lache - ăștia ne cred mai stricați decât însăși Stricăciunea....grav..Norocul nostru e că n-au dovezi... yes

96Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Mier Noi 19, 2008 7:55 pm

Anticristul

eliberat

Pai atunci veniti la sinagoga ,ca la noi se da de toate

97Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Joi Noi 20, 2008 6:58 am

Bulache

Bulache
demon

Garrybaldi a scris:Daca vreti eu va spun de ce a devenit bulache ateu.

El era credincios si mergea la biserica, dar preotul n-a mai vrut sa-i de-a Impartasania cu vin pentru ca atunci cand ii duce cupala buze, ca sa be a numai putin, cateva picaturi acolo, el creea vid si o sorbea toata chiar de la distanta. rolf
Preotul s-a mirat si-a facut cruce si a zis ca-i ceva satanic.

Daca s-ar schimba ritul si i s-ar da o cupa din aia mare, asa de vre-o doi litri, numai lui, cheers ar deveni iarasi crestin.

Iar dupa slujba ar arata asa:
https://www.youtube.com/watch?v=SirutCHZ-QI&feature=related

Gresit!De mic copil nu pot sta in biserica,apoi am prins si ciuda pe popi ca te bateau de nu stiai TATAL NOSTRU. Laughing
Asa ca nu am mai mers la biserica decat invizit sa vad picturile. Evil or Very Mad Recent am fost la o inmormantare unde mi-a amortit mana.deci nu le am cu bisericile.Fiecare cse roaga unde poate.Avem in Arad un local care este poreclita MILOAGA,se milogea lumea sa poata bea bere[asta pe vremea lui ceasca] crazy Laughing

98Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Joi Noi 20, 2008 1:04 pm

Garrybaldi

vrajitor

Anticristul a scris:Pai atunci veniti la sinagoga ,ca la noi se da de toate

Gratis? shades

99Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Joi Noi 20, 2008 2:31 pm

Bulache

Bulache
demon

Ia fii atent ce intrebare? Laughing Io cred ca tre sa stii cuvintele Domnului. good

100Comunismul, evreii si Romania - Pagina 4 Empty Re: Comunismul, evreii si Romania Joi Noi 20, 2008 7:22 pm

Anticristul

eliberat

Gratis ca noi nu mergem in Sabat cu bani la sinagoga.

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 4 din 5]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum