Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 8 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 8 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale?

4 participan?i

merita mai mult respect credinta decat gusturile muzicale sau parerile politice

Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? Vote_lcap38%Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? Vote_rcap 38% [ 3 ]
Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? Vote_lcap62%Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale? Vote_rcap 62% [ 5 ]
Total voturi : 8

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Arpisz

Arpisz
muritor de rand

Constat ca majoritatea pensoanelui ofera gratuit respect credintelor religioase.
credinta tinde sa devina un subiect mediatizat doar pro niciodata anti (in afara unor referiri la terorismul cu substrat religios)
Merita oare religia mai mult respect decat gusturile muzicale sau parerile politice ale persoanelor?
daca da de ce ?
daca nu de ce ?

Sunna

Sunna
vrajitor

Arpisz, cu credinta distrugem marile opere de arta ale omenirii! Vezi prostitutia muzicala din bisericile neoprotestante, in acest sens. Daca ar fi dupa indoctrinati, ar trebui sa distrugem de la tablouri si pana la marile catedrale, totul!

Poate ca merita mai mult respect, deoarece asa se tine prostimea in frau, "pasunea pastorilor miseliei"!

Arpisz

Arpisz
muritor de rand

Sunna a scris:
Cu credinta distrugem marile opere de arta ale omenirii!
Vezi prostitutia muzicala din bisericile neoprotestante, in acest sens.
Daca ar fi dupa indoctrinati, ar trebui sa distrugem de la tablouri si pana la marile catedrale, totul!

Poate ca merita mai mult respect, deoarece asa se tine prostimea in frau, "pasunea pastorilor miseliei"!

Din nefericire asa este ... cate si cate opere au fost distruse din cauza unor si a altor credinte lipsite de toleranta cum au facut talibanii dar asta nu face o religie mai buna ca si cealalta toate au avut asemenea iesiri.
muzica neoprotestanta o consider arta ca oricare alta arta ... unele abordari mi se par ilare dar asta e parerea mea
daca prin aceasta metoda se poate tine in frau "prostime" nu implica ca trebuie respectata
mai degraba as educa "prostimea" castigul ar fi mai mare pentru umanitate .... "pastorii" sar reprofila

Sunna

Sunna
vrajitor

La ce te referi cand spui "muzica neoprotestanta"? La acele cantecele pe versuri de poeti ratati , care se canta cu viori dezacordate si behaituri gen "care cum poate"?

Arpisz

Arpisz
muritor de rand

Sunna a scris:La ce te referi cand spui "muzica neoprotestanta"? La acele cantecele pe versuri de poeti ratati , care se canta cu viori dezacordate si behaituri gen "care cum poate"?
de exemplu cubismul mi se pare o aberatie ca si muzica neoprotestanta (majoritatea variatiilor) dar asta nu inseamna ca nu este arta (pentru ei)
mai am o nelamurire care tine de acest subiect :
de ce inclusiv statul roman autodeclarat echidistant fata de orice confesiune sau orientare filozofica apara si finanteaza bisericile de ce are o mai mare consideratie fata de confesiuni decat fata de orientari filozofice care se bazeaza pe ratiune

Fresh

muritor de rand

"Muzica neoprotestanta cuprinde creatia unor reformatori de mai tarziu, a unor pastori baptisti, presbiterieni, metodisti (J.Wesley) sau simpli crestini convertiti la aceste credinte neoprotestante. Majoritatea autorilor de muzica neoprotestanta au activat in S.U.A. unde la loc de cinste se situeaza scoala lui Lowell Masson de la inceputul sec.XIX , din Boston.

La aceasta scoala s-a format o pleiada de compozitori de imnuri apartinand diverselor biserici cum ar fi cea baptista, metodista, presbiteriana, etc. Spre deosebire de muzica liturgica ortodoxa si catolica ce se caracterizeaza, asa cum am aratat, prin introvertire, prin inducerea acelor sentimente de teama, de nimicnicie sau de extaz in sufletele ascultatorilor, muzica imnurilor neoprotestante se caracterizeaza prin extrovertire, optimism, bucurie, inclusiv sentimente de indrazneala, de mobilizare in sufletele credinciosilor care participa din plin la cantarea din cadrul seriviciilor divine."

Aceata numesti tu arta? affraid

Arpisz

Arpisz
muritor de rand

conform definitiei cuvantului este arta muzicala

Remussatala

Remussatala
demon

Ăsta e un subiect care trebuie mutat la cultură. "[ Sondaj ] Religiile merita mai mult respect decat alte credinte si crezuri personale?"Asta e ceva mult prea general pentru ateism. Ăsta e clar subiect de cultură.

http://win9x.forum-free.org/

Fresh

muritor de rand

Remus, esti mult prea analitic! Esti bun de filosof! Smile

Arpisz

Arpisz
muritor de rand

de acorc ar avea ce cauta si la cultura
dar tinand cont ca ateii sunt cei care nu acorda un respect necuvetit (gratuit) religiilor si o considera la acelasi nivel cu crezurile politice sau gusturile muzicale printre atei ai gasii tabara pro

Remussatala

Remussatala
demon

Arpisz a scris:de acorc ar avea ce cauta si la cultura
dar tinand cont ca ateii sunt cei care nu acorda un respect necuvetit (gratuit) religiilor si o considera la acelasi nivel cu crezurile politice sau gusturile muzicale printre atei ai gasii tabara pro
Ateismul nu e o parte din cultură stimate Arpisz?

http://win9x.forum-free.org/

Arpisz

Arpisz
muritor de rand

cine a zis ca ateismul face parte din cultura ? eu nu doar ti-am aratat categoria care nu respecta religia gratuit Wink

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum