Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Pisici, Catei si alte animale haioase EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Pisici, Catei si alte animale haioase EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Pisici, Catei si alte animale haioase EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Pisici, Catei si alte animale haioase EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Pisici, Catei si alte animale haioase EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Pisici, Catei si alte animale haioase EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Pisici, Catei si alte animale haioase EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Pisici, Catei si alte animale haioase EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Pisici, Catei si alte animale haioase EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Pisici, Catei si alte animale haioase EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Pisici, Catei si alte animale haioase EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Pisici, Catei si alte animale haioase EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Pisici, Catei si alte animale haioase EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Pisici, Catei si alte animale haioase EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Pisici, Catei si alte animale haioase EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Pisici, Catei si alte animale haioase EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Pisici, Catei si alte animale haioase EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Pisici, Catei si alte animale haioase EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Pisici, Catei si alte animale haioase EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Pisici, Catei si alte animale haioase EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Pisici, Catei si alte animale haioase EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Pisici, Catei si alte animale haioase EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Pisici, Catei si alte animale haioase EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Pisici, Catei si alte animale haioase EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Pisici, Catei si alte animale haioase EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Pisici, Catei si alte animale haioase EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 11 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 11 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Pisici, Catei si alte animale haioase

3 participan?i

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Pisici, Catei si alte animale haioase Empty Pisici, Catei si alte animale haioase Mar Noi 11, 2008 9:09 am

Eu Unul

admin

Playlist
I made this video

Cactus

Cactus
inger

????? ca io vad pagina alba...jos scrie ca TU ai facut nush-ce video...

Eu Unul

admin

Cum sa vezi pagina alba? Sunt acolo adunate mai multe filmulete despre pisici.

Cactus

Cactus
inger

Admin a scris:Cum sa vezi pagina alba? Sunt acolo adunate mai multe filmulete despre pisici.

O fi la voi, dar pe calculatorul de la mine de la scarbici e NIMIC... si ARE Java si alte blastamatzii calculatoriceshti

Eu Unul

admin

Cactus

Cactus
inger

Cactus a scris:
Admin a scris:Cum sa vezi pagina alba? Sunt acolo adunate mai multe filmulete despre pisici.

O fi la voi, dar pe calculatorul de la mine de la scarbici e NIMIC... si ARE Java si alte blastamatzii calculatoriceshti

Acuma, de acasa, vad chestia aia...

7Pisici, Catei si alte animale haioase Empty Re: Pisici, Catei si alte animale haioase Mier Noi 12, 2008 7:35 am

Bulache

Bulache
demon

Si ce mai vezi de acasa?Si io bolesc,timpul asta ii nasol. Evil or Very Mad

8Pisici, Catei si alte animale haioase Empty Re: Pisici, Catei si alte animale haioase Mier Noi 12, 2008 8:48 am

Cactus

Cactus
inger

Bulache a scris:Si ce mai vezi de acasa?Si io bolesc,timpul asta ii nasol. Evil or Very Mad
Pai nu tzi-am dat adresa aia de unde vezi posturi TV din toata lumea ???? Numai romanesti ai peste 40 - majoritatea jafuri dar le ai; Io m-am amuzat cu un program fain din Chile. Vino la mine si-tzi arat...Intra mai greu alea din Noua Zeelanda si din alte insule din Pacific. Itzi dau io linkul dar mai si trebe sa-tzi arat ceva acolo

Mi se pare ca l-am pus si aici sau l-oi fi pus in alta parte ? hmm hmm Oricum, daca l-am pus in alta parte si tu esti acolo ashea ca fa bine si cauta huggles

9Pisici, Catei si alte animale haioase Empty Re: Pisici, Catei si alte animale haioase Mier Noi 12, 2008 8:54 am

Eu Unul

admin

Pune aici, sa vedem si noi, ca tot stam la servici. A dat Bulache un link, dar nu stiu pe unde e.

10Pisici, Catei si alte animale haioase Empty Re: Pisici, Catei si alte animale haioase Mier Noi 12, 2008 8:57 am

Cactus

Cactus
inger

Admin a scris:Pune aici, sa vedem si noi, ca tot stam la servici. A dat Bulache un link, dar nu stiu pe unde e.

Stai sa ajung acasa si le mai dau o data; aici oricum nu le am la Favorite si sa rascolesc toate adresele imi ia timp...Acasa ma duc la fiks. Nu-i nici o taina...

11Pisici, Catei si alte animale haioase Empty Re: Pisici, Catei si alte animale haioase Mier Noi 12, 2008 9:00 am

Eu Unul

admin

Acesta l-a pus dl Bulache http://tvonline.radiourionline.com/

Mai bine il pun sus pe forum, sa vada toata lumea. Smile

12Pisici, Catei si alte animale haioase Empty Re: Pisici, Catei si alte animale haioase Mier Noi 12, 2008 9:08 am

Cactus

Cactus
inger

Admin a scris:Acesta l-a pus dl Bulache http://tvonline.radiourionline.com/

Mai bine il pun sus pe forum, sa vada toata lumea. Smile

Asta nu l-am avut nici eu; o sa mi-l pun si io acasa; si nu-l mai domni atata pe Bulache ca pana la urma nu-i mai ajungi la nas nici cu scara aia de la masinile de pompieri... rolf harhar

13Pisici, Catei si alte animale haioase Empty Re: Pisici, Catei si alte animale haioase Mier Noi 12, 2008 10:53 am

Bulache

Bulache
demon

Io-s modest,asa ca nu trebe sa ma domniti ,dar o halba sau un vin accept. Laughing cheers

14Pisici, Catei si alte animale haioase Empty Re: Pisici, Catei si alte animale haioase Mier Noi 12, 2008 11:04 am

Cactus

Cactus
inger

Bulache a scris:Io-s modest,asa ca nu trebe sa ma domniti ,dar o halba sau un vin accept. Laughing cheers

Io ies la 3 pm dar pot iesi mai repede; in cat timp ajungi la Limbrik ? dau io berea...Si maine, cand vin de la analiza ma opresc la Sandu si iau si vunul daŽ nu-l bem maine ca-i ziua lu Meda si nu stim ce face seara... mai vb noi pana atunci.
Tu urca pe ce ai tu cu doua rotzi si taburet la mijloc si da fugutza la Limbrik....

15Pisici, Catei si alte animale haioase Empty Re: Pisici, Catei si alte animale haioase Mier Noi 12, 2008 1:19 pm

Cactus

Cactus
inger

mai baga si astea:

http://www.surfmusic.de/

http://www.screamer-radio.com/

http://mediahopper.com/

ar trebui sa ajunga dar daca mai vrei...

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum