Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Cursuri de ebraica biblica si alte anunturi EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Cursuri de ebraica biblica si alte anunturi EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Cursuri de ebraica biblica si alte anunturi EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Cursuri de ebraica biblica si alte anunturi EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Cursuri de ebraica biblica si alte anunturi EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Cursuri de ebraica biblica si alte anunturi EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Cursuri de ebraica biblica si alte anunturi EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Cursuri de ebraica biblica si alte anunturi EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Cursuri de ebraica biblica si alte anunturi EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Cursuri de ebraica biblica si alte anunturi EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Cursuri de ebraica biblica si alte anunturi EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Cursuri de ebraica biblica si alte anunturi EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Cursuri de ebraica biblica si alte anunturi EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Cursuri de ebraica biblica si alte anunturi EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Cursuri de ebraica biblica si alte anunturi EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Cursuri de ebraica biblica si alte anunturi EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Cursuri de ebraica biblica si alte anunturi EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Cursuri de ebraica biblica si alte anunturi EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Cursuri de ebraica biblica si alte anunturi EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Cursuri de ebraica biblica si alte anunturi EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Cursuri de ebraica biblica si alte anunturi EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Cursuri de ebraica biblica si alte anunturi EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Cursuri de ebraica biblica si alte anunturi EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Cursuri de ebraica biblica si alte anunturi EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Cursuri de ebraica biblica si alte anunturi EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Cursuri de ebraica biblica si alte anunturi EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 4 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 4 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Cursuri de ebraica biblica si alte anunturi

5 participan?i

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Eu Unul

admin

Trecand pe langa Cathedrala Sfantul Iosif din Bucuresti, am vazut un anunt pentru inceperea unor cursuri de Iudaism si ebraica biblica. Daca va intereseaza, gasiti mai multe amanunte aici: [Doar administratorii au dreptul sa vada acest link]

Asemeni, in fiecare joi la ora 18.45, la biserica Baratia, se studiaza Biblia catholica.

Institutul Catholic organizeaza si diverse activitati de consiliere profesionala(implicand si angajatori si persoane interesate spre angajare), cursuri de calificare/perfectionare cu posibilitatea de practica si angajare in alta tara, la un pret mai mult decat rezonabil(precum cele de asistenti medicali, care includ si studierea limbii italiene).

Parca m-ar tenta si pe mine cursul de ebraica biblica. Rolling Eyes

Ultima editare efectuata de catre Admin in Sam Noi 08, 2008 7:14 am, editata de 1 ori

Anticristul

eliberat

Cine intretine acest curs?
Bis Catolica?
In fond nu are importanata,,daca poti sa ti insusesti citeva notiuni este bine.

Eu Unul

admin

Anticristul a scris:Cine intretine acest curs?
Bis Catolica?
In fond nu are importanata,,daca poti sa ti insusesti citeva notiuni este bine.
O sa dau chiar acum un telefon sa ma interesez si va dau mai multe amanunte. Bine era sa fii tu profesorul nostru de ivrit aici pe forum.

Eu Unul

admin

Cursurile de ebraica biblica se organizeaza o data pe saptamana - vinerea intre orele 16.30-18 la Cathedrala Sf Iosif din Bucuresti si costa 10 ron/saptamana. Sunt structurate pe o perioada de 2 ani si au inceput deja, dar sunt in faza alfabetului, asa ca, cine vrea sa se inscrie, o poate face fara probleme. Sunt persoane de toate varstele, pana la 70 ani.

Cursurile de Iudaism se organizeaza o data la 2 saptamani, sambata inte 10-16, si costa 50 ron/ 2 luni, structurate pe 1 an sau 2 ani de studiu.

Cursurile sunt in special pentru suflet, dar se obtine in final un atestat cu care, cine doreste, poate sustine cursuri la randul lui.
Se pare ca aceste cursuri pot fi urmate si prin corespondenta. Se mai organizeaza si si alte cursuri, precum cele de greaca veche.

Mihai

vrajitor

Convenabil 10 lei/saptamana. Putem apoi exersa ebraica aici cu Simah si Anticristul.

Simah

Simah
djin

Cursuri de ebraica biblica se predau sau s-au predat la toate facultatile de teologie ortodoxa din Romania.Exista si o carte editata cu astfel de cursuri!

Anticristul

eliberat

Studenti la teologie erau obligati sa invete ebraica.Dar aceste cursuri erau predate numai lor(studentilor)

Simah

Simah
djin

Eu am vazut cursuri de vanzare la liber!

Anticristul

eliberat

Probabail ,in ultimi ani,am auzit ca sint si preoti de vinzare.Cumparatori se gasesc mai putini.

Simah

Simah
djin

sunt destui si cumparatori de clerici de toate religiile!si...invers!religiile au ajuns un balci aducator de profituri!

Eu Unul

admin

Da, aceste cursuri sunt cele predate studentilor de la Teologie si anul universitar a inceput la 1 octombrie. Acum, daca nu stiai, facultatile din Romania sunt majoritar cu plata. Cursurile de ebraica biblica sunt sutinute de directoarea Institutlui Teologic Catholic, Cristina Mares. Nu este o suma 10/ron. Atestatul nu se ia oricum. Persoanele care le urmeaza sunt interesate mai mult pentru sufletul lor, nu pentru acel atestat. Cine nu are bani, poate fi scutit chiar si de aceasta taxa simbolica.

Am colegi de servici care urmeaza doctoratul la Institutul Catholic si au fost initial ortodocsi. Sunt foarte multumiti, se simt impliniti spiritual.
Toate religiile sunt cai spre Dumnezeu.

Simah

Simah
djin

Biserica roma-papala este o biserica fals crestina ,este o biserica lyuciferica!se poate demonstra doctrinar!

Eu Unul

admin

Simah a scris:Biserica roma-papala este o biserica fals crestina ,este o biserica lyuciferica!se poate demonstra doctrinar!
Deocamdata ma intereseaza cursurile de ebraica biblica si cele de Iudaism. Caracterizez o grupare/ biserica dupa calitatea membrilor sai si nu dupa doctrina. Daca nu da roade si nu se vede o schimbare in om, inseamna ca ceva nu este in regula. Asa...si eu iubesc mult adventismul si il stiu mai bine ca un adventist(doctrina bisericii, cartile intemeitorilor, scriitorii soliei 1888), dar roadele nu le-am vazut in membrii bisericii. Nu se vede ca ar fi lucrat Duhul Sfant asupra lor. Nu am sesizat o transformare la nivelul inimii ca la baptisti. Oamenii lui Dumnezeu se afla in toate bisericile si, mai mult, in toate religiile, majoritar in ograda cea mare, adica in cadrul Bisericii Catholice(care este religia cu cei mai multi membri). Cu siguranta, Dumnezeu nu se va uita la indeplinirea unor ritualuri, ci la inima noastra.

Cactus

Cactus
inger

Admin a scris:
Simah a scris:Biserica roma-papala este o biserica fals crestina ,este o biserica lyuciferica!se poate demonstra doctrinar!
Deocamdata ma intereseaza cursurile de ebraica biblica si cele de Iudaism. Caracterizez o grupare/ biserica dupa calitatea membrilor sai si nu dupa doctrina. Daca nu da roade si nu se vede o schimbare in om, inseamna ca ceva nu este in regula. Asa...si eu iubesc mult adventismul si il stiu mai bine ca un adventist(doctrina bisericii, cartile intemeitorilor, scriitorii soliei 1888), dar roadele nu le-am vazut in membrii bisericii. Nu se vede ca ar fi lucrat Duhul Sfant asupra lor. Nu am sesizat o transformare la nivelul inimii ca la baptisti. Oamenii lui Dumnezeu se afla in toate bisericile si, mai mult, in toate religiile, majoritar in ograda cea mare, adica in cadrul Bisericii Catholice(care este religia cu cei mai multi membri). [b]Cu siguranta, Dumnezeu nu se va uita la indeplinirea unor ritualuri, ci la inima noastra[/b
]
.

Corect; sa nu uitam ca atunci cand Dumnezeu a impartit religiile nu a spus nici unui popor ca a lui ar fi cea mai buna...Oameni buni gaseshti peste tot; rai - de asemenea.
Intr-adevar biserica romana are cei mai multi credinciosi
Multi sunt si in bisericile protestante si vor
fi tot mai multi in cele neoprotestante.
Mai nou sa observa o aplecare spre aspectele sociale
ale vietii cotidiene si din partea bisericii ortodoxe;
s-au trezit tarziu, dar incep sa se trezeasca. Asta e bine

Eu Unul

admin

Daca va intereseaza Vocabularul de Teologie Biblica, Editura Arhiepiscopiei Romano-Catolice, 2001, la un pret de doar 5 lei, gasiti la Institutul Romano-Catolic din Bucuresti(in curtea Cathedralei Sf. Iosif)

A avut loc o inundatie in depozitul de carti al institutului si mai multe carti de valoare(doar usor afectate) sunt daruite gratuit sau puse in vanzare la un pret nesemnificativ. kisses1

Vocabularul respectiv este o lucrarea ampla, care pune accent pe semnificatia doctrinala si spirituala a cuvintelor biblice, pe parcursul a 800 pagini.

Cactus

Cactus
inger

Admin a scris:Daca va intereseaza Vocabularul de Teologie Biblica, Editura Arhiepiscopiei Romano-Catolice, 2001, la un pret de doar 5 lei, gasiti la Institutul Romano-Catolic din Bucuresti(in curtea Cathedralei Sf. Iosif)

A avut loc o inundatie in depozitul de carti al institutului si mai multe carti de valoare(doar usor afectate) sunt daruite gratuit sau puse in vanzare la un pret nesemnificativ. kisses1

Vocabularul respectiv este o lucrarea ampla, care pune accent pe semnificatia doctrinala si spirituala a cuvintelor biblice, pe parcursul a 800 pagini.

IO vreau dar nu stiu cum sa ajung la el; se poate comanda prin poshta ? Serios; cred ca as vrea doua exemplare sa trimit unul la soru-mea in Doiciland...

Eu Unul

admin

E o fata care e directoarea scolii, cica, Cristina Mares. Are o adresa de mail si un nr de tel in partea de jos a paginii

[Doar administratorii au dreptul sa vada acest link]

Eu acum ma chinui sa descifrez literele alea ebraice. Am vazut pe alte forumuri deschise topice de gen ENGLISH...Am putea deschide si aici, ca sunt multi vorbitori, ori la Italiana(asa m-as pune si eu la punct), numai ca o sa deschid de IVRIT. Rolling Eyes Il astept pe Anticristul sa apara din Sabat si sa imi explice ca la prosti. Am fost aseara pe la cursuri la ebraica si eram inconjurat de surori cu baticutz. Am pus ochii pe una care arata ca un inger, numai ca profa m-a mutat langa o tanti urata. Dar tot am prins-o pe maicuta aia faina cand am iesit... rolf

Ultima editare efectuata de catre Admin in Sam Noi 08, 2008 12:47 pm, editata de 1 ori

Cactus

Cactus
inger

Ai pm.... trebe sa raspunzi ca arde...
De exemplu acuma io ma zbat cu o carte - zic eu - destul de "grea" : "Handbuch zur Bibel" - introducere in textele Bibliei . Cartea nu are ISBN - dar sunt incluse texte scrise de:
- Dr. Ulrich Betz - Bis. Evanghelica Düsseldorf
- Prof E. Blaiklock - Universitatea Auckland
- Sir Fredrick Catherwood - fost director al Economic Development Council
- Dr. Donald Guthrie - London Bible College
- Kenneth A. Kitchen - Docent pentru egiptologie si coptica la School of Archaeology and Oriental Studies -Liverpool Univewrsity
- Dr. Gordon Wenham - docent la Semitic Stdies QueeenŽs University, Belfast...
etc.........

Cumplit de grea carte...

Cactus

Cactus
inger

Cactus Magnificus si Distrugatorius a zis si zice voua cum ca IO CMD (adikatelea Cactus Magnificus et Distragatorius)poftesc - adica VREAU 2 bukatzi exemplare din cartea asta. Admine - tu dragule - ai un maldar de pm-uri pe tema asta. Multzam mult de tot. Esti un (O ?????????? No ) dulce.

Eu Unul

admin

O sa dau acum telefon la maicutza, chiar daca par nesimtit. Autorul coordonator al Vocabularului este Leon-Dufor Xavier.

Mai vreti careva? Sa stiti ca sunt cam umede, inca, dar in buna stare.

Eu Unul

admin

Am sunat, dar nu raspunde. Incerc mai tarziu.

Cactus

Cactus
inger

Admin a scris:O sa dau acum telefon la maicutza, chiar daca par nesimtit. Autorul coordonator al Vocabularului este Leon-Dufor Xavier.

Mai vreti careva? Sa stiti ca sunt cam umede, inca, dar in buna stare.

MUSAISA CAPAT::: DANKE MULT DE TOT::: huggles

Anticristul

eliberat

M-ati luat cam pe nepregatite.Ce vreti sa insemneze topicul acesta?Astept pe net.Cu stima.

Eu Unul

admin

E cel despre care iti spuneam ca sa deschizi la Iudaism. O sa caut eu un tabel bun cu vocalele si scrierea de mana si de tipar. Apoi luam fiecare litera in parte, ca sa imi intre in cap pana saptamana viitoare.

Vorbim peste 2 ore. iconsmile

Anticristul

eliberat

Bine eu o sa fiu aici dar eu ma descurc mai greu cu netul.Literele de mina nu le am si nici vocalele aici petabla .Dar sa vedem cum reusim sa la aranjam.

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum