Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 17 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 17 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Ce ai face daca a veni Isus la tine?

+5
ISIHAST
Bagherra
Anticristul
Artistu
Anton_LaVey
9 participan?i

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

In jos  Mesaj [Pagina 3 din 3]

51Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 Empty Re: Ce ai face daca a veni Isus la tine? Lun Apr 20, 2009 5:44 pm

Artistu

demon

ISIHAST a scris:oamenii se duceau in iad automat inainte de venirea Lui Hristos pe pamant ... dar de 2000 de ani nu mai este asa ...
raiul era tot pamantul inainte de cadere ...
sufletul nu moare ci numai trupul ... daca ar muri si sufletul ar disparea persoana respectiva complet ; ori persoana nu dispare ci se duce in iad sau in rai ... invierea este numai inviere a trupurilor nu si a sufletelor , caci sufletele nu dispar dupa moarte ...

Asta scotand-o de unde moncher? Pana ce a lovit crestinismul teritoriul romaniei, stramosii nostrii credeau ca moartea este doar o trecere dintr-o lume in alta. Nu am citit nicaieri spunandu-se ca s-ar fi dus in iad. Chiar ramasese si ideea de a te veseli cand moare omul si sa nu-l plangi. Asta cu iadul e inventia crestina facuta cu scopul de a infricosa omul si al face obedient si maleabil la "poruncile" bisericii.
Pamantul, raiul inainte de cadere... Bula, cum ar fi putut sa decada Pamantul de la rolul de rai daca era cu adevarat rai? Tu ai citit Biblia de fapt?
Inviere a trupurilor? Gogomanie mai mare n-am auzit. Si alea mancate de viermi cum invie?

52Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 Empty Re: Ce ai face daca a veni Isus la tine? Lun Apr 27, 2009 6:18 pm

ISIHAST

ISIHAST
-

a decazut din cauza pacatului oamenilor ...

53Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 Empty Re: Ce ai face daca a veni Isus la tine? Mar Apr 28, 2009 7:24 am

Anton_LaVey

Anton_LaVey
vrajitor

ISIHAST a scris:a decazut din cauza pacatului oamenilor ...

Si care e pacatul oamenilor? EVIL

http://www.churchofsatan.com

54Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 Empty Re: Ce ai face daca a veni Isus la tine? Mar Apr 28, 2009 11:17 am

Sophia

SORY, LA MINE A VENIT!

55Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 Empty Re: Ce ai face daca a veni Isus la tine? Mar Apr 28, 2009 11:50 am

Dulgherul

djin

Sophia a scris:SORY, LA MINE A VENIT!

Cînd?

56Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 Empty Re: Ce ai face daca a veni Isus la tine? Mar Apr 28, 2009 12:01 pm

Fay

vrajitor

Atunci...
Adica atunci cand a venit, a spus "SORY" si-a facut stanga-nprejur!

57Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 Empty Re: Ce ai face daca a veni Isus la tine? Mar Apr 28, 2009 12:50 pm

Soimos

admin

Adica El Fiul ca parte a unei Treim inseparabile o reguleaza pe propria sa mama ...si culmea dracoveniei e ca din acea sarcina se naste tot el Isus ...(adica e propriul sau tata ...curat diabolic) ... si noi suntem pacatosii ?

Hai mai las-o ca macane!

58Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 Empty Re: Ce ai face daca a veni Isus la tine? Mar Apr 28, 2009 1:06 pm

Dulgherul

djin

Soimos a scris:
Adica El Fiul ca parte a unei Treim inseparabile o reguleaza pe propria sa mama ...si culmea dracoveniei e ca din acea sarcina se naste tot el Isus ...(adica e propriul sau tata ...curat diabolic) ... si noi suntem pacatosii ?

Hai mai las-o ca macane!
Lasă vrăjala șoimușule, că nu-i chiar așa.

59Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 Empty Re: Ce ai face daca a veni Isus la tine? Mar Apr 28, 2009 4:21 pm

Artistu

demon

Atunci...
Adica atunci cand a venit, a spus "SORY" si-a facut stanga-nprejur!

O cauta pe una Sory (Sorina???) la adresa unde stateai tu de fapt. Asta explica si graba cu care a plecat. Nu gasise ce cauta. Daca vroia sa se scuze scria cu 2R.

60Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 Empty Re: Ce ai face daca a veni Isus la tine? Mar Apr 28, 2009 5:18 pm

Anton_LaVey

Anton_LaVey
vrajitor

Transmite-i salutari din partea mea! Wink

http://www.churchofsatan.com

61Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 Empty Re: Ce ai face daca a veni Isus la tine? Mier Apr 29, 2009 6:40 am

Soimos

admin

Doamne Feri!
Dar ce ai pacatuit ca a venit moartea (adica Isus) dupa tine?

62Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 Empty Re: Ce ai face daca a veni Isus la tine? Mier Apr 29, 2009 7:10 pm

Anticristul

eliberat

Na. Ai gresit .El e doar cu registru de la poarta.sa stie evidenta primiri iesiri.

63Ce ai face daca a veni Isus la tine? - Pagina 3 Empty Re: Ce ai face daca a veni Isus la tine? Joi Apr 30, 2009 1:07 pm

Soimos

admin

Anticristul a scris:Na. Ai gresit .El e doar cu registru de la poarta.sa stie evidenta primiri iesiri.
Mtz ... de greseit gresesti tu ... pentru ca in Apocalipsa nu scrie ca e contopist la poarta mortii ....ci STAPANUL cheilor mortii si celor ale IADULUI ... adica el Isus Christos ne deschide usa mortii ca prin ea sa ajungem in IAD! ...nu in rai !

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 3 din 3]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum