Io sunt curios... ce ar face o baba crestina daca ar veni isus la ea.... ce reactie ar avea baba .... probabil infarct
Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă
Mergi la pagina : 1, 2, 3
Apai sa sti ca drept ai mai grait!Anticristul a scris:Eu am mais spus ca l-as cinsti cu un pahar de vin daca are intentii bune,asa cum am si eu.
Soimos a scris:Apai sa sti ca drept ai mai grait!Anticristul a scris:Eu am mais spus ca l-as cinsti cu un pahar de vin daca are intentii bune,asa cum am si eu.
Pai cred ca Isus de nimic nu s-ar bucura mai mult decat de un pahar cu vin!
Faptul ca vinul era primordial in preocuparile sale il vedem si prin minunea cu apa transformata in vin ... si daca stai sa te gandesti cate minuni mai importante putea sa faca ...de exemplu sa faca penicilina din paine mucegaita se poate face chiar fara minuni ... deci iti dai seama ca primea cu bucurie invitatia ta!
ISIHAST a scris:Iisus vindeca boli mult mai grave decat vindeca penicilina ...
Ultima editare efectuata de catre Soimos in Dum Apr 19, 2009 7:26 am, editata de 1 ori
Anticristul a scris:Acuma-l chinuie mai tare.
Anticristul a scris:Acuma-l chinuie mai tare.
Anticristul a scris:Astazi il ridica -n slavi si pe urma uita si-l omoara cu tot felul de excrocherii.
Asa cum am mai spus ... diavolul recurge la orice viclesuguri ca sa fie crezut drept Dumnezeu!ISIHAST a scris:nu numai Iisus a vindecat ci si sfintii care au urmat invataturii Lui ; avem in secolul trecut un sfant care intra in spitale si pe unde intra se ridicau bolnavii de pe paturi orice boala aveau ( sf ioan maximovici ) ; alt sfant din secolul trecut a facut si el multe minuni ( sf paisie aghioritul ) ... si au fost mai multi sfinti facatori de minuni in secolul trecut ...
Si Hitler, Lenin sau Mao propovaduiau niste adevaruri care doreau sa intemeieze un nou legamant!ISIHAST a scris:problema este ca Iisus propovaduia niste adevaruri care depaseau VT si intemeia un nou legamant ,
Dumnezeul care profeteste nu e Dumnezeu ci dracu!
acela care a fost profetit de Dumnezeu
Exact ca preotii ortodocsi de astazi ...degeaba spune Isus ca "Imparatia lui Dumnezeu este corpul omului" ca voi tot in minciuna o tineti cu "Imparatii din cer"!
insa arhiereii si fariseii si invatatorii de lege , fiind niste oameni inchisi fata de Adevar , si fiind insetati de putere , nu vroiau sa creada poporul in Iisus ,
Habar n-ai!
caci asta ameninta invatatura VT cu anumite schimbari ...
ei nu au fost in stare sa inteleaga ca aceste schimbari sunt intru Dumnezeu si Adevar si spre a lor mantuire ,
Sau cu alte cuvinte Dumnezeu e un prost ptr ca a dat legi strambe ...si noroc cu niste mincinosi si criminali ca au indreptat "prostia dumnezeiasca"!
si ca ele sunt insasi implinirea profetiilor si de fapt ele nu elimina nimic bun din VT ci din contra , aduc la starea perfecta invatatura din VT
.. neputatnd ei sa inteleaga aceasta au rasculat poporul impotriva Lui cu acuzatii mincinoase si astfel L-au dus la cruce ... ei se temeau ca minunile Lui atrageau poporul si de aia au luat aceasta masura extrema ...
ISIHAST a scris:eu nu am zis ca au fost schimbate legi dumnezeiesti , ci doar ca VT nu cuprindea intreaga invatatura dumnezeiasca mantuitoare , si ca deci trebuiau aduse niste imbunatatiri ... pe care le-a adus Iisus ...
ISIHAST a scris:atunci mantuirea nu ar mai fi insemnat eliberarea oamenilor din iadul cel vesnic ci un lucru trecator ; o astfel de mantuire este o falsa mantuire odata ce este trecatoare , caci orice om este dator cu a muri si apoi se duce in iad ; iar a sta in iad vesnic nu se cheama asta mantuire nicidecum
iar dupa moarte toti oamenii s-ar fi dus tot in iad !!!!!!!!!!!!!!!!!! iar iadul vesnic nu este mantuire !!!!!! de ce sa nu se ingrijesaca el de a-i scapa pe oameni de iadul cel vesnic ?
ISIHAST a scris:bis ortodoxa nu sustine ca sfintii sunt in iad ; din contra , sfintii sunt in rai cu Iisus Hristos , altfel , daca nu ar fi fost asa , desarta ar fi fost crucea Lui ...
iadul nu are cum sa nu exista ; si iudeii cred in iad ... in VT Dumnezeu afirma ca iadul exista ... de altfel , odata cu caderea omului din rai , unde poate omul sa se duca daca nu in iad dupa moarte : doar nu in rai ? caci daca s-ar duce in rai , de ce nu ar sta in rai si pe pamant , de ce ar mai fi trebuit sa fie scos afara ? apoi cine dintre noi poate fi nebunul acela care sa zica ca pe pamant acuma este raiul ?
Mergi la pagina : 1, 2, 3
» RELIGIE, ATEISM, ANTIRELIGIE » RELIGIE, ATEISM, ANTIRELIGIE » Crestinism » Ce ai face daca a veni Isus la tine?
Subiecte similare
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum