In divort se includsi barbatii?
.............................................................
Teorii academice zexelicesti.
.............................................................
Teorii academice zexelicesti.
Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4
Anton_LaVey a scris:HaymHerman a scris:Dumnezeu a divorțat de voi acum 1975 de ani.
........................................................................
.Ieremia a stiut ca vor exista si oameni gen zexelica de aia a scris ce a scris .Vezi Ier 31 ,36.
In divort se includ si barbatii?
HIRAN a scris:
Acum cativa ani faceam si eu calcule, si uite iti redau calculul perioadei de la caderea lui Adam la Potop luand ca repere anii nasterilor.
Il redau doar ca sa vezi ca nu ai nevoie de momentul deceselor.
https://i.servimg.com/u/f40/12/60/95/54/pana_l10.jpg.
IAR IN CALCULUL PE CARE L-AI FACUT CU TIMPUL DE LA MOMENTUL CREATIEI PANA LA NOI, DE UNDE AI LUAT VREMEA PE CARE A PETRECUT-O ADAM IN GRADINA EDENULUI ? Ca zici ca Dumnezeu nu mai vorbeste, asa ca nu ai cum sa invoci o revelatie personala
HIRAN a scris:Imi pare rau dar, nu imi convine sa ma cobor la modul tau de dialog. Pentru perversiuni si violuri verbale si intelectuale adreseaza-te in alta parte.
Referitor la Adam: cum numeri tu ani ai vietii lui cand pana sa manance din rodul pomului el era nemuritor ?
Apoi cum de a reusit Eva sa-i nasca pe toti cei vii in doar cateva zeci de ani ? Deoarece pana la Set au fost izgoniti si i-au mai avut si pe Cain si Abel.
Care este relevanța CALENDARISTICĂ vis-a-vis de acest eveniment?HIRAN a scris:Referitor la Adam: cum numeri tu ani ai vietii lui cand pana sa manance din rodul pomului el era nemuritor ?
Care câteva zeci de ani? Ia adu proba biblică unde scrie asta!Apoi cum de a reusit Eva sa-i nasca pe toti cei vii in doar cateva zeci de ani ? Deoarece pana la Set au fost izgoniti si i-au mai avut si pe Cain si Abel.
Eu pot să dialoghez în orice fel. Tu, încă de pe Softpedia, ai adoptat un limbaj "ușor jmecheresc". Culegi ce ai semănat. Dacă îți ceri scuze, ștergem și o luăm de la zero. Însă, nu cred că vei face asta. Eu, dacă te-am jignit, îmi cer scuze.Imi pare rau dar, nu imi convine sa ma cobor la modul tau de dialog. Pentru perversiuni si violuri verbale si intelectuale adreseaza-te in alta parte.
Ce este Softpedia?Zexelica a scris:Tu, încă de pe Softpedia, ...
Atunci bine...Zexelica a scris:Un alt forum.
Zexelica a scris:Care este relevanța CALENDARISTICĂ vis-a-vis de acest eveniment?HIRAN a scris:Referitor la Adam: cum numeri tu ani ai vietii lui cand pana sa manance din rodul pomului el era nemuritor ?
Calendarul este patriarhal: când un patriarh moare, altul se naște.
Într-adevăr, în multe cazuri se mai dau date despre evenimente intermediare. Însă, dacă nu se specifică , ce probă biblică ai tu să faci acel eveniment necesar calculului calendarului?
Sau, again, iar citezi din iubiții tăi teologi?
Care câteva zeci de ani? Ia adu proba biblică unde scrie asta!Apoi cum de a reusit Eva sa-i nasca pe toti cei vii in doar cateva zeci de ani ? Deoarece pana la Set au fost izgoniti si i-au mai avut si pe Cain si Abel.
Eu pot să dialoghez în orice fel. Tu, încă de pe Softpedia, ai adoptat un limbaj "ușor jmecheresc". Culegi ce ai semănat. Dacă îți ceri scuze, ștergem și o luăm de la zero. Însă, nu cred că vei face asta. Eu, dacă te-am jignit, îmi cer scuze.Imi pare rau dar, nu imi convine sa ma cobor la modul tau de dialog. Pentru perversiuni si violuri verbale si intelectuale adreseaza-te in alta parte.
Tot nu am înțeles câte fiice a avut Eva?HIRAN a scris:Sta scris in Ge 3:20 Adam a pus nevestei sale numele Eva: caci ea a fost mama tuturor celor vii.
Deci ca un fel de zombi precreștini...HIRAN a scris:Asa ca dupa izgonire, in afara de Abel si Set, toti ceilalti fii si fiice a lui Eva si Adam s-au nascut si au trait ca morti d.p.d.v. spiritual.
Delta a scris: Deci ca un fel de zombi precreștini...
Nu prea, deoarece eu nu am făcut sex nici cu mama, nici cu vreo soră, nici cu vreo verișoară sau altă rudă de sânge...HIRAN a scris:Da, exact ca tine. Morti in valea mortilor.Delta a scris: Deci ca un fel de zombi precreștini...
Delta a scris:Nu prea, deoarece eu nu am făcut sex nici cu mama, nici cu vreo soră, nici cu vreo verișoară sau altă rudă de sânge...HIRAN a scris:Da, exact ca tine. Morti in valea mortilor.Delta a scris: Deci ca un fel de zombi precreștini...
Da' ce Dumnezeul este comunist să apeleze la tactica vinei colective?HIRAN a scris:...da ..dar a facut stramosii tai ADAM si EVA ...asa ca toti suntem in aceasi oala ...
O fi scris, dar nu-i adevărat.No Name a scris:de aceea este scris :toti au pacatuit ...si toti se nasc in pacat ...
OK. Bv.HIRAN a scris:
Mai intai de toate imi cer scuze din toata inima pentru orice fel de ofensa adusa pe orice forum sau altundeva.
Da. Până aici ai probă biblică.Sta scris in Ge 3:20 Adam a pus nevestei sale numele Eva: caci ea a fost mama tuturor celor vii.
Aceasta actiune de punere a numelui are loc in momentul izgonirii, iar trecutul "a fost" arata ca toti cei vii erau deja nascuti.
De fapt prin izgonire se produce separarea (despartirea) de Dumnezeu, ceea ce este moarte spirituala.
Viu sau mort din ce pdv? Mort spiritual cu viu fizic? Adică pere cu portocale. Normal că nu respecți contextul spiritual.Acum niste morti nu puteau sa procreeze fiinte vii decat daca Dumnezeu le dadea o "Samanta vie". Asa ca dupa izgonire, in afara de Abel si Set, toti ceilalti fii si fiice a lui Eva si Adam s-au nascut si au trait ca morti d.p.d.v. spiritual.
Restu Scripturii te contrazice. Găsește probă biblică. Studiază cu interliniara să vezi ce cuvânt este folosit pt "avea 130 ani" și caută in restul Scripturii versuri care să-l aibă și care să confirme spusele tale.Eu cred ca cei 130 de ani pana la nasterea lui Set sunt numarati de la momentul izgonirii.
Da. Ai probă femeia = biserica, gune, gunaica din Apoc 19:7- Eva este icoana Ierusalimului ceresc, dupa cum Adam este icoana lui Iisus Hristos.
Da, clasica greșeală cu pante, pantas.Dupa cum numai cei morti in Adam vor invia in Hristos Iisus, tot asa numai cei ce au fost nascuti vii in Eva si apoi au murit in Adam, se vor naste in Ierusalimul ceresc.
Copii ăia nu aveau cum să fie TOȚI CEI VII, pt că io n-am cunoscut-o. Însă, prin unirea celor 2 avem noi astăzi trupul. De aceea este mama fizică a celor vii.Negresit ca fizic Eva i-a avut pe acei copii
Tocmai. Deci cei vii nu au cum să fie cei vii spiritual, ci cei vii fizic. Mama trupului.Pai Eva dupa izgonire a mai avut fii si fiice dintre care doar 2 erau dintre cei vii spiritual iar restul erau dintre cei morti.
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4
» RELIGIE, ATEISM, ANTIRELIGIE » RELIGIE, ATEISM, ANTIRELIGIE » Crestinism » Religia Babilonului de astazi !
Subiecte similare
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum