Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 5 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 5 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Religia Babilonului de astazi !

+6
Cris
Emil Condor
Teroristul
Leo Luke
HIRAN
No Name
10 participan?i

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 3 din 4]

51Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Sam Iul 26, 2008 6:22 pm

HaymHerman

vrajitor

In divort se includsi barbatii?
.............................................................
Teorii academice zexelicesti.

52Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Sam Iul 26, 2008 7:01 pm

Cactus

Cactus
inger

Anton_LaVey a scris:
HaymHerman a scris:Dumnezeu a divorțat de voi acum 1975 de ani.
........................................................................
.Ieremia a stiut ca vor exista si oameni gen zexelica de aia a scris ce a scris .Vezi Ier 31 ,36.

In divort se includ si barbatii? rolf

No hmm nu are logica; ca sa divortzeze, trebuia sa se instituie parte civila in procesul de divortz or, cu totzii stim ca un proces este judecat de un complet de judecata sau de judecatorul de pace; pai, cine sa-l judece pe Dumnezeu ???? Si mai este o kestie - la orice divortz se acorda termenul de impacare Idea deci, chiar ca nu-i clar; si colegul Anton_etc a pus o intrebare foarte pertinenta care, daca stai si te apleci cu mai multa atentzie asupra ei potzi sa ajungi la nishte concluzii cutremuratoare - in sensul adevarat; adikatelea scary, de groaza. Think about it... hmm Nu sunt ateu dar n-as pune problema in felul asta...

53Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Dum Iul 27, 2008 9:59 am

Vizitato

Vizitator

HIRAN a scris:
Acum cativa ani faceam si eu calcule, si uite iti redau calculul perioadei de la caderea lui Adam la Potop luand ca repere anii nasterilor.
Il redau doar ca sa vezi ca nu ai nevoie de momentul deceselor.
https://i.servimg.com/u/f40/12/60/95/54/pana_l10.jpg.

"Făceai" tu calcule........... rolf Le COPIAI, vrei să spui.
Iar, trebuie să probezi că descendenții sunt direcți, adică tată-fiu și nu stră-stră-nepoți. Ceea ce..... n-ai cum să o faci.
Asta vis-a-vis de meserie..... care nu o cunoști, ți-am mai arătat.

IAR IN CALCULUL PE CARE L-AI FACUT CU TIMPUL DE LA MOMENTUL CREATIEI PANA LA NOI, DE UNDE AI LUAT VREMEA PE CARE A PETRECUT-O ADAM IN GRADINA EDENULUI ? Ca zici ca Dumnezeu nu mai vorbeste, asa ca nu ai cum sa invoci o revelatie personala

rolf "it's like taking candies from a little girl" cu tine rolf .... Tu cică ai studiat Biblia rolf rolf

Geneza 5:3

3La vîrsta de o sută treizeci de ani, Adam a născut un fiu după chipul și asemănarea lui, și i -a pus numele Set.

Uite că nu am nevoie să știu cât a stat Adam în grădină. rolf E important doar la ce vârstă l-a născut pe Set, după care se ține calendarul în continuare. Trebuie doar să CITEȘTI Scriptura. rolf Iar tu, se vede treaba că tocmai asta nu faci. beach beach

54Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Dum Iul 27, 2008 5:03 pm

HIRAN

demon

Imi pare rau dar, nu imi convine sa ma cobor la modul tau de dialog. Pentru perversiuni si violuri verbale si intelectuale adreseaza-te in alta parte.

Referitor la Adam: cum numeri tu ani ai vietii lui cand pana sa manance din rodul pomului el era nemuritor ?
Apoi cum de a reusit Eva sa-i nasca pe toti cei vii in doar cateva zeci de ani ? Deoarece pana la Set au fost izgoniti si i-au mai avut si pe Cain si Abel.

55Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Dum Iul 27, 2008 5:19 pm

No Name

inger

HIRAN a scris:Imi pare rau dar, nu imi convine sa ma cobor la modul tau de dialog. Pentru perversiuni si violuri verbale si intelectuale adreseaza-te in alta parte.

Referitor la Adam: cum numeri tu ani ai vietii lui cand pana sa manance din rodul pomului el era nemuritor ?
Apoi cum de a reusit Eva sa-i nasca pe toti cei vii in doar cateva zeci de ani ? Deoarece pana la Set au fost izgoniti si i-au mai avut si pe Cain si Abel.

din nou TOUCHE .... bounce bounce bounce

56Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Lun Iul 28, 2008 9:36 am

Vizitato

Vizitator

HIRAN a scris:Referitor la Adam: cum numeri tu ani ai vietii lui cand pana sa manance din rodul pomului el era nemuritor ?
Care este relevanța CALENDARISTICĂ vis-a-vis de acest eveniment?
Calendarul este patriarhal: când un patriarh moare, altul se naște.
Într-adevăr, în multe cazuri se mai dau date despre evenimente intermediare. Însă, dacă nu se specifică , ce probă biblică ai tu să faci acel eveniment necesar calculului calendarului?
Sau, again, iar citezi din iubiții tăi teologi?

Care câteva zeci de ani? Ia adu proba biblică unde scrie asta!

Imi pare rau dar, nu imi convine sa ma cobor la modul tau de dialog. Pentru perversiuni si violuri verbale si intelectuale adreseaza-te in alta parte.
Eu pot să dialoghez în orice fel. Tu, încă de pe Softpedia, ai adoptat un limbaj "ușor jmecheresc". Culegi ce ai semănat. Dacă îți ceri scuze, ștergem și o luăm de la zero. Însă, nu cred că vei face asta. Eu, dacă te-am jignit, îmi cer scuze.

57Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Lun Iul 28, 2008 9:41 am

Delta

Delta
demon

Zexelica a scris:Tu, încă de pe Softpedia, ...
Ce este Softpedia? Sad

58Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Lun Iul 28, 2008 10:04 am

Vizitato

Vizitator

Un alt forum.

59Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Lun Iul 28, 2008 10:40 am

Delta

Delta
demon

Zexelica a scris:Un alt forum.
Atunci bine... Cool

60Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Lun Iul 28, 2008 11:54 am

HIRAN

demon

Zexelica a scris:
HIRAN a scris:Referitor la Adam: cum numeri tu ani ai vietii lui cand pana sa manance din rodul pomului el era nemuritor ?
Care este relevanța CALENDARISTICĂ vis-a-vis de acest eveniment?
Calendarul este patriarhal: când un patriarh moare, altul se naște.
Într-adevăr, în multe cazuri se mai dau date despre evenimente intermediare. Însă, dacă nu se specifică , ce probă biblică ai tu să faci acel eveniment necesar calculului calendarului?
Sau, again, iar citezi din iubiții tăi teologi?

Care câteva zeci de ani? Ia adu proba biblică unde scrie asta!

Eu pot să dialoghez în orice fel. Tu, încă de pe Softpedia, ai adoptat un limbaj "ușor jmecheresc". Culegi ce ai semănat. Dacă îți ceri scuze, ștergem și o luăm de la zero. Însă, nu cred că vei face asta. Eu, dacă te-am jignit, îmi cer scuze.

Mai intai de toate imi cer scuze din toata inima pentru orice fel de ofensa adusa pe orice forum sau altundeva.

Sta scris in Ge 3:20 Adam a pus nevestei sale numele Eva: caci ea a fost mama tuturor celor vii.
Aceasta actiune de punere a numelui are loc in momentul izgonirii, iar trecutul "a fost" arata ca toti cei vii erau deja nascuti.
De fapt prin izgonire se produce separarea (despartirea) de Dumnezeu, ceea ce este moarte spirituala.
Acum niste morti nu puteau sa procreeze fiinte vii decat daca Dumnezeu le dadea o "Samanta vie". Asa ca dupa izgonire, in afara de Abel si Set, toti ceilalti fii si fiice a lui Eva si Adam s-au nascut si au trait ca morti d.p.d.v. spiritual.

Eu cred ca cei 130 de ani pana la nasterea lui Set sunt numarati de la momentul izgonirii.

61Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Lun Iul 28, 2008 12:28 pm

Delta

Delta
demon

HIRAN a scris:Sta scris in Ge 3:20 Adam a pus nevestei sale numele Eva: caci ea a fost mama tuturor celor vii.
Tot nu am înțeles câte fiice a avut Eva? Crying or Very sad
HIRAN a scris:Asa ca dupa izgonire, in afara de Abel si Set, toti ceilalti fii si fiice a lui Eva si Adam s-au nascut si au trait ca morti d.p.d.v. spiritual.
Deci ca un fel de zombi precreștini... superstition

62Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Lun Iul 28, 2008 12:32 pm

HIRAN

demon

Delta a scris: Deci ca un fel de zombi precreștini... superstition

Da, exact ca tine. Morti in valea mortilor.

63Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Lun Iul 28, 2008 12:51 pm

Delta

Delta
demon

HIRAN a scris:
Nu prea, deoarece eu nu am făcut sex nici cu mama, nici cu vreo soră, nici cu vreo verișoară sau altă rudă de sânge...

64Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Lun Iul 28, 2008 1:05 pm

No Name

inger

Delta a scris:
HIRAN a scris:
Nu prea, deoarece eu nu am făcut sex nici cu mama, nici cu vreo soră, nici cu vreo verișoară sau altă rudă de sânge...

...da ..dar a facut stramosii tai ADAM si EVA ...asa ca toti suntem in aceasi oala ...

de aceea este scris :toti au pacatuit ...si toti se nasc in pacat ...

65Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Lun Iul 28, 2008 1:11 pm

Delta

Delta
demon

HIRAN a scris:...da ..dar a facut stramosii tai ADAM si EVA ...asa ca toti suntem in aceasi oala ...
Da' ce Dumnezeul este comunist să apeleze la tactica vinei colective?
Nu nene!
Sigur nu-s de vină ca unii și-au pus-o între ei.
Asta este de parcă oaia ar fi de vină pentru poluarea apei spre amonte, unde bea lupul.
Bașca Adam și Eva sunt mai degrabă niște simboluri, chiar dacă voi luați mot-a-mot.
Adică luați mot-a-mot textele din Biblie atunci când vă convine.
Și când nu vă convine, atunci treceți pe simbolistică... Wink
No Name a scris:de aceea este scris :toti au pacatuit ...si toti se nasc in pacat ...
O fi scris, dar nu-i adevărat. Wink

66Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Lun Iul 28, 2008 2:51 pm

Vizitato

Vizitator

HIRAN a scris:
Mai intai de toate imi cer scuze din toata inima pentru orice fel de ofensa adusa pe orice forum sau altundeva.
OK. Bv.

Sta scris in Ge 3:20 Adam a pus nevestei sale numele Eva: caci ea a fost mama tuturor celor vii.
Aceasta actiune de punere a numelui are loc in momentul izgonirii, iar trecutul "a fost" arata ca toti cei vii erau deja nascuti.
De fapt prin izgonire se produce separarea (despartirea) de Dumnezeu, ceea ce este moarte spirituala.
Da. Până aici ai probă biblică.

Acum niste morti nu puteau sa procreeze fiinte vii decat daca Dumnezeu le dadea o "Samanta vie". Asa ca dupa izgonire, in afara de Abel si Set, toti ceilalti fii si fiice a lui Eva si Adam s-au nascut si au trait ca morti d.p.d.v. spiritual.
Viu sau mort din ce pdv? Mort spiritual cu viu fizic? Adică pere cu portocale. Normal că nu respecți contextul spiritual.
Morții spiritual pot crea fizic pe cei vii spiritual. Un tată și o mamă nesalvați pot crea un copil care să fie ales.
Iar, nu specifică mama viilor spiritual. Concluzia nu poate fi trasă decât de restul Scripturii.

Eu cred ca cei 130 de ani pana la nasterea lui Set sunt numarati de la momentul izgonirii.
Restu Scripturii te contrazice. Găsește probă biblică. Studiază cu interliniara să vezi ce cuvânt este folosit pt "avea 130 ani" și caută in restul Scripturii versuri care să-l aibă și care să confirme spusele tale.

67Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Mar Iul 29, 2008 1:18 am

HIRAN

demon

Reiau doar Ge 3:20 Adam a pus nevestei sale numele Eva: caci ea a fost mama tuturor celor vii.
si las pe mai tarziu problema celor 130 de ani.

Mai intai sa vedem cine sunt „toti cei vii” a caror mama a fost Eva.

Marcu 12:27 Dumnezeu nu este un Dumnezeu al celor morti, ci al celor vii. Tare va mai rataciti!"
Fapte 10:42 Isus ne-a poruncit sa propovaduim norodului, si sa marturisim ca El a fost rânduit de Dumnezeu Judecatorul celor vii si al celor morti.
Romani 14:9 Caci Hristos pentru aceasta a murit si a înviat ca sa aiba stapânire si peste cei morti si peste cei vii.

O prima constatare este ca sunt doua categorii: „cei vii” si „cei morti”

1 Samuel 25:29 Daca se va ridica cineva care sa te urmareasca si sa vrea sa-ti ia viata, sufletul domnului meu va fi legat în manunchiul celor vii la domnul, Dumnezeul tau, si sa arunce cu prastia sufletul vrajmasilor tai.
Iov 24:18 Dar nelegiuitul aluneca usor pe fata apelor, pe pamânt n-are decât o parte blestemata, si niciodata n-apuca pe drumul celor vii!
Iov 33:30 ca sa-l ridice din groapa, ca sa-l lumineze cu lumina celor vii.
Psalmii 56:13 Caci mi-ai izbavit sufletul de la moarte, mi-ai ferit picioarele de cadere, ca sa umblu înaintea lui Dumnezeu, în lumina celor vii.
Psalmii 116:9 Voi umbla înaintea Domnului, pe pamântul celor vii.
Iov 30:23 Caci stiu ca ma duci la moarte, în locul unde se întâlnesc toti cei vii.
Isaia 4:3 Si cel ramas în Sion, cel lasat în Ierusalim, se va numi "sfânt", oricine va fi scris printre cei vii, la Ierusalim.
Isaia 8:19 Daca vi se zice însa: "Întrebati pe cei ce cheama mortii si pe cei ce spun viitorul, care soptesc si bolborosesc," raspundeti: "Nu va întreba oare un popor pe Dumnezeul sau? Va întreba el pe cei morti pentru cei vii?"
2 Corinteni 4:11 Caci noi cei vii, totdeauna suntem dati la moarte din pricina lui Isus, pentru ca si viata lui Isus sa se arate în trupul nostru muritor.

Apoi observam ca „cei vii” sunt alesii; cei ce umbla inaintea lui Dumnezeu; cei scrisi in carte.

Tot ei sunt cei intai nascuti, pe care ii rascumpara Mantuitorul.
Exodul 4:22 Tu vei zice lui Faraon: ‘Asa vorbeste Domnul: ‘Israel este fiul Meu, întâiul Meu nascut.
Exodul 13:2 "Pune-Mi deoparte ca sfânt pe orice întâi-nascut, pe orice întâi nascut dintre copiii lui Israel, atât dintre oameni cât si dintre dobitoace: este al Meu".

Asa ca Eva nu l-a nascut primul pe Cain, caci atunci acesta ar fi fost un inatai nascut, ci „toti cei vii” au fost inatai nascuti.
Geneza 3:16 Femeii i-a zis: "Voi mari foarte mult suferinta si însarcinarea ta; cu durere vei naste copii, ………..
Iata, aici este un grad de comparatie intre cum nastea Eva copii inainte si cum va fi dupa. Pentru intaii nascuti Eva nu a avut durere.

Normal este sa ne intrebam: ce s-a intamplat cu acesti intai nascuti ?
Romani 5:12 De aceea, dupa cum printr-un singur om a intrat pacatul în lume, si prin pacat a intrat moartea, si astfel moartea a trecut asupra tuturor oamenilor, din pricina ca toti au pacatuit…
15 Dar cu darul fara plata nu este ca si cu gresala; caci, daca prin gresala unuia singur, cei multi au fost loviti cu moartea, ……………

In continuare Iisus vine sa rascumpere pe toti cei vii care au murit in Adam.
De aceea se foloseste cuvantul RASCUMPARARE deoarece Dumnezeu isi cumpara inapoi ceea ce a fost mai inainte a Lui. Altfel i-ar fi cumparat.
1 Corinteni 15:22 Si dupa cum toti mor în Adam, tot asa, toti vor învia în Hristos;

Acum cred ca nu trebuie sa mai demonstrez cine sunt acei toti care vor invia in Hristos.

68Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Mar Iul 29, 2008 8:11 am

Vizitato

Vizitator

În primul rând, viii sunt de două categorii: vii fizic și vii spiritual.

Ge 3:20 Adam a pus nevestei sale numele Eva: caci ea a fost mama tuturor celor vii
Eva nu putea fi ea mama celor vii spiritual. Aceea este numită IERUSALIMUL CERESC.

Eva nu era slobodă, salvată.

În sens SPIRITUAL e simplu.

Ge 3:20 Adam a pus nevestei sale numele Eva: caci ea a fost mama tuturor celor vii
Cine e Eva=femeia? Ef 5, Apoc 19:7, Gal 4:24-31 => FEMEIA=BISERICA
Biserica ESTE mama tuturor celor vii.

Galateni 4:26

26Dar Ierusalimul cel de sus este slobod, și el este mama noastră.

69Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Mar Iul 29, 2008 9:51 am

HIRAN

demon

Mai fac o ultima postare, dar nu din spirit de contradictie.

- Eva este icoana Ierusalimului ceresc, dupa cum Adam este icoana lui Iisus Hristos.
- Dupa cum numai cei morti in Adam vor invia in Hristos Iisus, tot asa numai cei ce au fost nascuti vii in Eva si apoi au murit in Adam, se vor naste in Ierusalimul ceresc.
- Timpul folosit acolo este TRECUTUL "a fost";
- Ierusalimul de sus ii RENASTE pe cei ce au fost mai inainte in El. Ei se intorc acasa din robie. Se intorc doar cei ce au locuit mai inainte in El.
- Toti cei ce umbla inaintea lui Dumnezeu sunt vii si sunt liberi. Numai cei ce au umblat la inceput inaintea lui Dumnezeu sunt fii Lui si vor fi adusi din nou sa umble inaintea Lui.
- Dumnezeu cand a spus lui Adam ca va muri in ziua cand va manca din pomul cunostintei binelui si raului, nu s-a referit la moartea fizica.
- Salvarea (mantuirea, izbavirea, etc) presupune o situatie critica a cuiva. Cei vii au intrat in moarte, au fost robiti stricaciunii si trebuaiau readusi la viata.
- Cand s-a produs accidentul, nenorocirea sau situatia din care trebuie sa fie cineva salvat ?
- Mortii spiritual nu au cum sa mai moara spiritual. Deci cei ce au murit in Adam au fost mai inainte vii.
- La inceput toate lucrurile erau foarte bune.
- La sfarsit va fi ca la inceput.
- Dumnezeu este viu. Numai cei ce au fost la inceput in El (adica vii) sunt scrisi in cartea vietii. Ei sunt fii Sai. Restul sunt NEAMURI, nepoti, stranepoti, etc.
Versurile sunt in carte.

70Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Mar Iul 29, 2008 10:40 am

Vizitato

Vizitator

- Eva este icoana Ierusalimului ceresc, dupa cum Adam este icoana lui Iisus Hristos.
Da. Ai probă femeia = biserica, gune, gunaica din Apoc 19:7

Dupa cum numai cei morti in Adam vor invia in Hristos Iisus, tot asa numai cei ce au fost nascuti vii in Eva si apoi au murit in Adam, se vor naste in Ierusalimul ceresc.
Da, clasica greșeală cu pante, pantas.
În Scriptură cuvintele TOȚI, TOATĂ, TOATE definesc o mulțime stabilită de restul Scripturii.

Exemplu.

Luca 2
1În vremea aceea a ieșit o poruncă de la Cezar August să se înscrie toată lumea.

TOATĂ lumea? Adică America, Australia, etc? Bineînțeles că nu. Este
TOATĂ lumea x (de sub autoritatea lui Cezar).

Așa și acolo, în 1 Cor 15:22

1 Corinteni 15

22Și după cum toți mor în Adam, tot așa, toți vor învia în Hristos;

Sunt DOUĂ CATEGORII de TOȚI, stabilite de restul Scripturii.

TOȚI MOR
Romani 5:12
De aceea, dupa cum printr-un singur om a intrat pacatul în lume, si prin pacat a intrat moartea, si astfel moartea a trecut asupra tuturor oamenilor, din pricina ca toti au pacatuit

Efeseni 2
1Voi erați morți în greșelile și în păcatele voastre,

2în cari trăiați odinioară, după mersul lumii acesteia, după domnul puterii văzduhului, a duhului care lucrează acum în fiii neascultării.

3Între ei eram și noi toți odinioară, cînd trăiam în poftele firii noastre pămîntești, cînd făceam voile firii pămîntești și ale gîndurilor noastre, și eram din fire copii ai mîniei, ca și ceilalți.

Deci, clar, Scriptura punctează imediat cine sunt TOȚI cei MORȚI: toată omenirea. Pe aceștia îi învie Hristos.

5măcar că eram morți în greșelile noastre, ne -a adus la viață împreună cu Hristos (prin har sînteți mîntuiți).

6El ne -a înviat împreună, și ne -a pus să ședem împreună în locurile cerești, în Hristos Isus,

TOȚI VOR ÎNVIA
Tot Scriptura lămurește cine sunt aceia care vor învia și, faptul că nu se va pierde niciunul. deci vor fi TOȚI.

Ioan 6
37 Tot ce-Mi dă Tatăl, va ajunge la Mine; și pe cel ce vine la Mine, nu -l voi izgoni afară:

39 Și voia Celuice M'a trimes, este să nu pierd nimic din tot ce Mi -a dat El, ci să -l înviez în ziua de apoi.

Deci, Scriptura ne explică (,) că sunt CEI ALEȘI.

71Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Mar Iul 29, 2008 11:06 am

HIRAN

demon

La partea a doua nu vad unde e clasica greseala. Eu am exprimat ca acei toti inviati ii reprezinta pe ceata celor salvati.
Insa am mai vrut sa arat ca exista o umbra (icoana) a celor intai nascuti in Eva.
EVA A FOST MAMA TOTUROR CELOR VII este umbra CELOR NASCUTI IN IERUSALIMUL CERESC care sunt tot aceia cu TOTI CEI INVIATI IN HRISTOS.
Negresit ca fizic Eva i-a avut pe acei copii (ca altfel n-ar mai fi existat umbra) si i-a avut pe cand era in gradina, deoarece altfel ei nu aveau cum sa umble inaintea lui Dumnezeu sau in lumina celor vii.

De fapt gradina Edenului din Geneza este umbra celor descrise in Ap 21 si 22, sau a raiului in care a fost rapit Pavel 2Co 12:2-4

72Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Mar Iul 29, 2008 11:20 am

Vizitato

Vizitator

Eva e femeie, deci reprezintă biserica, care poate fi cea văzută sau cea eternă.

Biserica văzută are și nesalvați.

1 Corinteni 3

12Iar dacă clădește cineva pe această temelie, aur, argint, pietre scumpe, lemn, fîn, trestie,

Negresit ca fizic Eva i-a avut pe acei copii
Copii ăia nu aveau cum să fie TOȚI CEI VII, pt că io n-am cunoscut-o. Însă, prin unirea celor 2 avem noi astăzi trupul. De aceea este mama fizică a celor vii.

Iar, spiritual, clar că este biserica eternă, deoarece Avram nu a fost la nicio biserică și era viu.

73Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Mar Iul 29, 2008 11:30 am

HIRAN

demon

Pai Eva dupa izgonire a mai avut fii si fiice dintre care doar 2 erau dintre cei vii spiritual iar restul erau dintre cei morti.

Daca n-ai cunoscut-o, adu-ti aminte de unde ai cazut.

74Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Mar Iul 29, 2008 11:31 am

Vizitato

Vizitator

Pai Eva dupa izgonire a mai avut fii si fiice dintre care doar 2 erau dintre cei vii spiritual iar restul erau dintre cei morti.
Tocmai. Deci cei vii nu au cum să fie cei vii spiritual, ci cei vii fizic. Mama trupului.

75Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 3 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Mar Iul 29, 2008 12:39 pm

HIRAN

demon

Cu acest subiect ma opresc aici, ca sa ma tin de ce am spus.

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 3 din 4]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Subiecte similare

-

» Ce nu mi-a placut astazi

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum