Nu mi-a placut ca LaVey nu m-a bagat in seama
Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă
Mergi la pagina : 1, 2
Vasile Barsan a scris:Nu mi-a placut ca LaVey nu m-a bagat in seama
Vrei sa iti fac cadou un pisic persan? E tare frumos, scoate niste sunete de zici ca e jucarie piuitoare, dar mananca cam mult.Anton_LaVey a scris:Vasile Barsan a scris:Nu mi-a placut ca LaVey nu m-a bagat in seama
Ete na....... Te bag acu inseama. Ce mai faci?
PS: Se pare ca tu ai "ceva" cu mine......
Vasile Barsan a scris:Vrei sa iti fac cadou un pisic persan? E tare frumos, scoate niste sunete de zici ca e jucarie piuitoare, dar mananca cam mult.
Vasile Barsan a scris:E neagra. E motanel. Eu is mai mult plecat si nu am cu cine il lasa.
Vasile Barsan a scris:Imi pusesem toate sperantele in tine. Credeam ca te ajuta la vrajitorie.
Vasile Barsan a scris:Nu mi-a placut ca LaVey nu m-a bagat in seama
Anticristul a scris:A trecut vremea vinatori de vrajitoare, pe baza pisici negre.
.........................................Anton_LaVey a scris:Anticristul a scris:A trecut vremea vinatori de vrajitoare, pe baza pisici negre.
Din cate se pare, inca exista persoane care mai cred in chestia cu pisica neagra......
Anticristul a scris:.........................................Anton_LaVey a scris:Anticristul a scris:A trecut vremea vinatori de vrajitoare, pe baza pisici negre.
Din cate se pare, inca exista persoane care mai cred in chestia cu pisica neagra......
Ehe.....
Uitativa la dealul mitropoliei .Si-ti dai seama cum se manipuleaza lumea.
Cu moaste, cu pisicicu apa sfintita.
Oare in ce secol sintem azi?
Anticristul a scris:Da,dar cineva-i timpeste.Si folosul e urias.
Nu ar trebui luati putin la intrebari de ce induc lumea in eroare?Vulgul nu stie ,dar ei stiu.
Anticristul a scris:Da,dar cineva-i timpeste.Si folosul e urias.
Nu ar trebui luati putin la intrebari de ce induc lumea in eroare?Vulgul nu stie ,dar ei stiu.
Mergi la pagina : 1, 2
»
Subiecte similare
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum