Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 3 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 3 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Religia Babilonului de astazi !

+6
Cris
Emil Condor
Teroristul
Leo Luke
HIRAN
No Name
10 participan?i

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 2 din 4]

26Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Mar Iul 22, 2008 8:03 am

Delta

Delta
demon

Zexelica a scris:Păi, pune aici datele, cu versurile probă pt cele 1335 de zile.
Versurile pot avea calitate probatorie? Crying or Very sad
Și ce se întîmplă la sfârșitul acelei perioade de 1335 zile? Shok
Au anunțat cei de la Pentagon posturi pentru musulmani?
Ce ți-e și cu lupta asta împotriva încălzirii globale!
Probabil este un proiect de PR axat pe subiectul economisirii curentului electric.
Așa că nu vor să mai folosească liftul pentru a coborî la parter sau subsol...

27Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Mar Iul 22, 2008 10:32 pm

HIRAN

demon

Zexelica a scris:1. Și atunci, după mintea teologilor tăi, "Ierusalimul ce acum este" este orașul din Israel, nu?
rolf

1. Ti-am dat pe unul din topice un raspuns clar la aceasta stringenta problema a ta. Credeam ca ai inteles, dar vad ca faci pe strutul.
2. Păi, pune aici datele, cu versurile probă pt cele 1335 de zile. Fără vrăjeală sau comentarii. Sec.

1. NU fiule.

2. Se vede treaba ca nu ai citit postul meu despre care vorbeam.

28Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Mier Iul 23, 2008 1:12 pm

Vizitato

Vizitator

Se vede treaba ca nu ai citit postul meu despre care vorbeam
Nu. Nu știu unde l-ai pus. Însă, nici măcar nu m-aș deranja, pt că doctrina ta spune exact cine ești și cui slujești.
Însă, poate ai ceva bun de postat, nu neg. Să vedem.

29Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Mier Iul 23, 2008 5:19 pm

Cris

inger

Cei intai nascuti sunt " preexistenti" ,atemporali,au" chip " preexistent si pot avea" asemanare " demiurgica in caz ca vin pe pamant .Sunt ca in "imnul perlei"

30Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Mier Iul 23, 2008 10:28 pm

HIRAN

demon

Zexelica a scris:
Se vede treaba ca nu ai citit postul meu despre care vorbeam
Nu. Nu știu unde l-ai pus. Însă, nici măcar nu m-aș deranja, pt că doctrina ta spune exact cine ești și cui slujești.
Însă, poate ai ceva bun de postat, nu neg. Să vedem.

Preainteleptule, nu am nici un interes ca sa te arat pe forum cine esti, dar fiindca nu te linistesti ci tot provoci, iata cum stau lucrurile cu Daniel 12:12.
Ai scos niste versete din context si le folosesti intr-un anumit interes (pe care nu il comentez aici).

Sa luam si versetele apropiate (contextul):
Dan 12:8 Am auzit dar n-am inteles; si am zis: "Domnul meu, care va fi sfarsitul acestor lucruri?"
9 El a raspuns: "Du-te Daniele ! Caci cuvintele acestea vor fi ascunse si pecetluite pana la vremea sfarsitului.

De mai sus reiese clar ca omul lui Dumnezeu respectiv Daniel a auzit dar nu a inteles.
Motivul neintelegerii reiese din ver. 9 unde se precizeaza ca aceste cuvinte vor fi ascunse si pecetluite pana la vremea sfarsitului

Insa potrivit explicatiilor (hermeneuticii) tale reiese ca Daniel nu a inteles deoarece el facea parte dintre cei nesalvati, ceea ce este total fals deoarece Daniel este confirmat in Dan 12:13 unde scrie "si te vei scula iarasi odata in partea ta de mostenire, la sfarsitul zilelor."

Inselaciunea cu care-i aburesti pe toti este faptul ca le sugerezi sa creada ca Dan 12:10 ar avea aplicapilitate in toate timpurile, ceea ce este fals. Versetul se refera la cei din vremea sfarsitului, nu la toate generatiile.
Iata dovada:
Dan 11:35 Chiar si din cei intelepti, multi vor cadea, ca sa fie incercati, curatiti si albiti, pana la vremea sfarsitului, caci sfarsitul nu va fi decat la vremea hotarata.
Iata ca cei de pana la vremea sfarsitului vor fi doar curatiti si albiti, dar nu si lamuriti.
De ce nu sunt lamuriti ? deoarece cuvintele proorociei sunt inca ascunse si pecetluite.

Lucrarea insa va fi descoperita celor salvati din generatia sfarsitului:
Dan 12:10 Multi vor fi curatiti albiti si lamuriti; ...........

Daca ar fi vremea sfarsitului acum, potrivit versului de mai sus multi ar cunoaste aceste lucrari, dar se pare ca esti singurul care se lauda ca le cunoaste.
Desigur ca in aceasta situatie se pune intrebarea: cine poate sa cunoasca aceste lucruri inainte de vremea lor (vremea sfarsitului) ? Negresit ca trebuie sa fie cineva mai intelept decat Daniel, din moment ce Daniel nu a reusit sa inteleaga.

Scripturile ne indica doar pe voievodul Tirului ca fiind mai intelept decat Daniel.
Eze 28:3 Iata ca esti mai intelept decat Daniel, nici o taina nu este ascunsa de tine;

IN CONCLUZIE: Cine cunoste acum taina celor 1335 de zile, inseamna ca este voievodul Tirului.
Sau poate vre-o sluga de-a sa care i-a umblat prin sertare.

Alesii Domnului o vor cunoaste doar la vremea sfarsitului.

31Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Joi Iul 24, 2008 1:28 am

HaymHerman

vrajitor

Vremea sfirsitului nu este o zi .Este o perioada lunga de timp in care anumite evenimente sint intelese deoarece istoria se dsfasoara si evenimentele sint vazute.
De aceea este zis ca in vremea sfirsitului multi vor intelege. Iata un exemplu: Cind Alexandru Macedon a venit impotriva Israelului, preotii i-au iesit in intimpinare cu onoruri si nu cu razboi. Mirat de acest lucru, Alexandru a intrebat ce se intimpla? Preoti i-au explicat ca ei il asteptau deja ca este scris despre el ca va veni. Asadar, acest eveniment a putut fi inteles doar cind s-a intimplat. Tot asa, deoarece multe parti a le lui Daniel privesc vremuri indepartate, ele pot fi intelese mai bine cind se desfasoara in fata ochilor.

32Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Joi Iul 24, 2008 12:26 pm

No Name

inger

HaymHerman a scris:Vremea sfirsitului nu este o zi .Este o perioada lunga de timp in care anumite evenimente sint intelese deoarece istoria se dsfasoara si evenimentele sint vazute.
De aceea este zis ca in vremea sfirsitului multi vor intelege. Iata un exemplu: Cind Alexandru Macedon a venit impotriva Israelului, preotii i-au iesit in intimpinare cu onoruri si nu cu razboi. Mirat de acest lucru, Alexandru a intrebat ce se intimpla? Preoti i-au explicat ca ei il asteptau deja ca este scris despre el ca va veni. Asadar, acest eveniment a putut fi inteles doar cind s-a intimplat. Tot asa, deoarece multe parti a le lui Daniel privesc vremuri indepartate, ele pot fi intelese mai bine cind se desfasoara in fata ochilor.

Super ...

Sunt de acord cu tine ,si acum ce evenimente sunt derulate in direct si au fost profetite acum 2000 de ani ,stii?

33Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Joi Iul 24, 2008 2:27 pm

Vizitato

Vizitator

rolf rolf
EXACT cum am presupus!!!!!!!!
Dacă ești alesul Domnului, măcar ai proba de unde începi calculul rolf rolf

Deci, clar, cum mă așteptam: NU ȘTII

Asta e! Atunci ieși din combinația diabolică cu cei care susțin liberul arbitru, și roagă-te!
Nimenu nu poate știi dacă ești ales sau nu.
Însă, cf Scripturii, neghina este "legată" pt a fi arsă. Nu ai să înțelegi și nu ai să cauți corecție din Scriptură, pt că tu știi totul de la biserica ta
rolf

34Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Joi Iul 24, 2008 2:55 pm

Delta

Delta
demon

Zexelica a scris:Nimenu nu poate știi dacă ești ales sau nu.
Păi, Băsescu a fost ales, de aceea este acum președintele țării... Sad

35Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Joi Iul 24, 2008 7:51 pm

Anticristul

eliberat

Sunt de acord cu tine ,si acum ce evenimente sunt derulate in direct si au fost profetite acum 2000 de ani ,stii?Toate profetiile din Daniel sint referitoare doar la Israel si accidental cu cei ce sint in legatura strinsa.De la caderea Ierusalimului in 588 IEN pina la eliberarea lui in 1967,au trecut exact 7 ani de ani adica 365x7=2555ani.1967+588=2555.Dumnezeu a vorbit despre Ierusalim si Ierusalimul ,cit ca nimeni nu credea vreodata ca va fi rezidit el a fost eliberat exact la timp.Sint multe de tot dar nu au loc intr o singura postare.

36Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Joi Iul 24, 2008 10:07 pm

Vizitato

Vizitator

Dumnezeu a divorțat de voi acum 1975 de ani.

37Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Vin Iul 25, 2008 2:00 am

HIRAN

demon

De ce nu-ti convine raspunsul ? Pe topicul "botezul biblic" ai spus:

Iar, eu îți aduc probă biblică că cei credincioși din vremea sfârșitului vor cunoaște.

Eu am aratat ca nu este acum acea vreme.

Demonstreaza ca este.

38Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Vin Iul 25, 2008 2:47 am

Emil Condor

Emil Condor
vrajitor

Zexelica a scris: ...ieși din combinația diabolică cu cei care susțin liberul arbitru, și roagă-te!
Îi indici "să iasă din combinatia aia"... Cum? Cum altcumva decât exercitâdu-si dreptul la liberul arbitru?!

Zexe, după studiile făcute în Cuvântul Domnului, putem realiza că la Dumnezeu, predestinarea si liberul arbitru sunt îmbinate dumnezeieste de armonios - ambele sunt reale chiar dacă 90% e predestinare si doar 10%, liber arbitru (procentele sunt date cu aproximatie, doar pentru exemplificare).
Exemple biblice sunt pentru amândouă...

Domnul să fie cu noi, El să ne conducă în adevărul Său Sfânt!

39Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Vin Iul 25, 2008 6:56 am

Vizitato

Vizitator

HIRAN a scris:De ce nu-ti convine raspunsul ? Pe topicul "botezul biblic" ai spus:

Iar, eu îți aduc probă biblică că cei credincioși din vremea sfârșitului vor cunoaște.

Demonstreaza ca este.
Nu mi-ai recunoscut, bărbătește, că n-ai nicio idee cum se calculează cele 1335 de zile din Daniel 12:12.

Dacă ceea ce este extrem de ușor, fără formule, nu știi, cum să înțelegi cele 1290 de zile?

Adu probă calendaristică că nu este vremea sfârșitului. Pt a face asta trebuie să știi când este acea vreme, ca să compari cu anul acesta.

40Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Vin Iul 25, 2008 7:16 am

Delta

Delta
demon

Zexelica a scris:Nu mi-ai recunoscut, bărbătește,
Poate are soție mai hotărâtă de felul ei...
Zexelica a scris:că n-ai nicio idee cum se calculează cele 1335 de zile din Daniel 12:12.
Nu-i problemă, îl intreabă pe Daniel când se-ntâlnesc...
Zexelica a scris:Dacă ceea ce este extrem de ușor, fără formule, nu știi, cum să înțelegi cele 1290 de zile?
Lejer. 1290 este număr mai mic decât 1335.
Și mai mic este 666.
Nu mai spun de 69, că aia este oricum... rolf
Zexelica a scris:Adu probă calendaristică că nu este vremea sfârșitului. Pt a face asta trebuie să știi când este acea vreme, ca să compari cu anul acesta.
Normal că este vremea sfâșitului, că doar azi este vineri.
Sfârșitul de săptămână-i călare pe noi!

41Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Vin Iul 25, 2008 9:40 am

HIRAN

demon

Zexelica a scris:
HIRAN a scris:De ce nu-ti convine raspunsul ? Pe topicul "botezul biblic" ai spus:

Demonstreaza ca este.
Nu mi-ai recunoscut, bărbătește, că n-ai nicio idee cum se calculează cele 1335 de zile din Daniel 12:12.

Dacă ceea ce este extrem de ușor, fără formule, nu știi, cum să înțelegi cele 1290 de zile?

Adu probă calendaristică că nu este vremea sfârșitului. Pt a face asta trebuie să știi când este acea vreme, ca să compari cu anul acesta.

Acum pretinzi si inchinare.
Domnul sa te mustre voievoade.

Oricum nu am de gand sa ma lansez in polemici care vor fi argumentate cu astfel de texte care iti apartin:

Cheia calendarului este in Geneza 5 si 11 in cuvintele "qara shem".
Astfel, creatia a avut loc, cf Bibliei, la 24 Sep. 11013 ien, ora 00:00.

Chiar si profanii stiu ca Dumnezeu a creat pamantul in sapte zile.
Acum nu mai are rost sa spun ca zilele acelea nu sunt zile calendaristice ci etape spirituale, din moment ce ai datat nasterea unui univers la minut.

Astfel ca ne asteptam sa datezi vremea sfarsitului la nanosecunde.

Ultima editare efectuata de catre HIRAN in Vin Iul 25, 2008 9:53 am, editata de 1 ori

42Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Vin Iul 25, 2008 9:51 am

Vizitato

Vizitator

Aaaa, nu, huh? OK.
Hai, fă, te rog calculul din Geneza 5 și 11, fără să înțelegi "qara shem".
În loc să fii sincer interesat de Scriptură, tu trebuie să te ții tare pe poziție, numai ca să nu recunoști că nu știi.
Deși, sincer să fiu, ai destule chestii înțelese, nu știu cum, însă fără baza doctrinei nu poți. Iar acolo este liberul arbitru care te bagă la fund.

Iar eu, chiar dacă sunt mai slobod în exprimare și nu vreau să cocoloșesc pe nimeni, asta nu înseamnă că tu ești dușmanul meu sau că am ceva cu tine. Am cu doctrinele false pe care le susții și cu instituția bisericii care este moartă.

43Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Vin Iul 25, 2008 10:00 am

HIRAN

demon

Nu este slujba mea sa emit verdicte, dar o parere personala sunt liber sa o exprim.

De aceea mie mi se pare ca aberatia cu CREATIA AVUT LOC PE DATA DE 24-SEPT-11012i.e.n ORA 00:00, bate orice doctrina si-i intrece pe Constantin si Eleana.

44Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Vin Iul 25, 2008 10:05 am

Vizitato

Vizitator

Fă, mă, socoteala! De ce nu încerci? Îți spun eu: nu știi cum să armonizezi paradoxurile!
Cînd străbunicul trăiește mai mult ca nepotul.
Fără să înțelegi "qara shem" nu poți.

45Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Vin Iul 25, 2008 10:11 am

Delta

Delta
demon

HIRAN a scris:De aceea mie mi se pare ca aberatia cu CREATIA AVUT LOC PE DATA DE 24-SEPT-11012 i.e.n ORA 00:00
Dacă ar fi existat atunci un G.P.S., aveam la secundă și coordonatele geografice...

46Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Vin Iul 25, 2008 3:06 pm

HaymHerman

vrajitor

Dumnezeu a divorțat de voi acum 1975 de ani.
........................................................................
.Ieremia a stiut ca vor exista si oameni gen zexelica de aia a scris ce a scris .Vezi Ier 31 ,36.

47Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Vin Iul 25, 2008 4:11 pm

No Name

inger

HIRAN a scris:Nu este slujba mea sa emit verdicte, dar o parere personala sunt liber sa o exprim.

De aceea mie mi se pare ca aberatia cu CREATIA AVUT LOC PE DATA DE 24-SEPT-11012i.e.n ORA 00:00, bate orice doctrina si-i intrece pe Constantin si Eleana.

lol! lol! lol! lol! .......E tare de tot ...si SATAN ..rade de se prapadeste! pope gathering

48Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Sam Iul 26, 2008 10:39 am

Vizitato

Vizitator

HaymHerman a scris:Dumnezeu a divorțat de voi acum 1975 de ani.
.Ieremia a stiut ca vor exista si oameni gen zexelica de aia a scris ce a scris .Vezi Ier 31 ,36.

De ce nu ne dai și nouă data primei zile? Sau, nu o știi pt că nu ai de unde s-o copiezi?

49Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Sam Iul 26, 2008 4:12 pm

HIRAN

demon

Zexelica a scris:Fă, mă, socoteala! De ce nu încerci? Îți spun eu: nu știi cum să armonizezi paradoxurile!
Cînd străbunicul trăiește mai mult ca nepotul.
Fără să înțelegi "qara shem" nu poți.

Acum cativa ani faceam si eu calcule, si uite iti redau calculul perioadei de la caderea lui Adam la Potop luand ca repere anii nasterilor.
Il redau doar ca sa vezi ca nu ai nevoie de momentul deceselor.
https://i.servimg.com/u/f40/12/60/95/54/pana_l10.jpg

Apoi ca sa vorbim de un moment al creatiei, acesta este valabil doar de pe pozitia mortilor, altfel este aberant deoarece Dumnezeu este creatorul timpului.
Evr 1:2 La sfarsitul acestor zile, ne-a vorbit prin Fiul, pe care l-a pus mostenitor al tuturor lucrurilor, si prin care a facut si veacurile.
Daca Dumnezeu s-ar supune timpului, ar fi muritor, si nu ar mai fi atotputernic.
De fapt pentru Dumnezeu toate lucrurile sunt ispravite. Noi suntem calatori in timp si asteptam sa vedem sfarsitul.
Evr. 4:3 ................ Macar ca lucrarile Lui fusesera ispravite inca de la intemeierea lumii.

IAR IN CALCULUL PE CARE L-AI FACUT CU TIMPUL DE LA MOMENTUL CREATIEI PANA LA NOI, DE UNDE AI LUAT VREMEA PE CARE A PETRECUT-O ADAM IN GRADINA EDENULUI ? Ca zici ca Dumnezeu nu mai vorbeste, asa ca nu ai cum sa invoci o revelatie personala.

Ultima editare efectuata de catre HIRAN in Sam Iul 26, 2008 4:28 pm, editata de 2 ori

50Religia Babilonului de astazi ! - Pagina 2 Empty Re: Religia Babilonului de astazi ! Sam Iul 26, 2008 4:17 pm

Vizitato

Vizitator

HaymHerman a scris:Dumnezeu a divorțat de voi acum 1975 de ani.

In divort se includ si barbatii? rolf

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 2 din 4]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Subiecte similare

-

» Ce nu mi-a placut astazi

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum