Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 9 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 9 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Drumul credintei - drumul nebuniei

+5
Der Bedeu
Remussatala
Enohabel
Fresh
Tudorel666
9 participan?i

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

In jos  Mesaj [Pagina 3 din 3]

51Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Dum Oct 05, 2008 1:10 pm

Vizitato

Vizitator

Tudorel666 a scris:
Anton_LaVey a scris:
Tudorel666 a scris:
Bineinteles ca vreau sa stiu si eu: un om care iubeste alt om, nu poate fi decat un om deosebit si vreau sa-l cunosc si eu, iar un spirit care iubeste un om, nu poate fi decat Dumnezeu si iarasi este firesc sa vreau sa-l cunosc si eu!

Mai asteapta......... nu o sa aflii niciodata!

Atunci poate nu trebuie sa aflu.

Ti-as spune da mi-e sa nu ai verun soc....

52Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Dum Oct 05, 2008 1:16 pm

Tudorel666

eliberat

Anton_LaVey a scris:

Inseamna ca ma iubesti si nu vrei sa-mi faci ceva rau. Dar, daca tot ma iubesti, afla ca imi plac si socurile.

http://lazarmariantudorel.blogsite.ro

53Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Dum Oct 05, 2008 1:18 pm

Vizitato

Vizitator

Tudorel666 a scris:
Anton_LaVey a scris:

Inseamna ca ma iubesti si nu vrei sa-mi faci ceva rau. Dar, daca tot ma iubesti, afla ca imi plac si socurile.

Satan e protectorul meu!

PS: sa nu mori de inima.....

54Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Dum Oct 05, 2008 1:39 pm

Enohabel

Enohabel
muritor de rand

Anton_LaVey a scris:

Satan e protectorul meu!

Poate ca Satan este protectorul si idolul tau, da sa stii tu ca acest dumnezeu este rau si fara mila,dupa o vreme nu te mai ajuta ci pune slugile cu furca sa te invarta in cazanul cu smoala sa te prajesti uniform Sad

chestia cu cazane de smoala sunt basme,dar chinuil vesnic pentru cei care nu se pocaiesc de pacatele lor este real 100%,o vesnicie,fara sanse de salvare.

dar astazi inca poti gasi mila indurare si iertare la Isus...nu poti fi tu atat de rau incat Isus sa nu fie capabil sa te ierte

55Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Dum Oct 05, 2008 1:42 pm

Vizitato

Vizitator

Enohabel a scris:
Anton_LaVey a scris:

Satan e protectorul meu!

Poate ca Satan este protectorul si idolul tau, da sa stii tu ca acest dumnezeu este rau si fara mila,dupa o vreme nu te mai ajuta ci pune slugile cu furca sa te invarta in cazanul cu smoala sa te prajesti uniform Sad

chestia cu cazane de smoala sunt basme,dar chinuil vesnic pentru cei care nu se pocaiesc de pacatele lor este real 100%,o vesnicie,fara sanse de salvare.

dar astazi inca poti gasi mila indurare si iertare la Isus...nu poti fi tu atat de rau incat Isus sa nu fie capabil sa te ierte

Degeaba ii faci reclama lu isus ca NU ma mut la el nici mort! Stai tu acolo daca te simti bine si io stau tot unde imi e bine!

56Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Dum Oct 05, 2008 1:47 pm

Tudorel666

eliberat

Anton_LaVey a scris:
Satan e protectorul meu!

Daca Satan te protejeaza, cinste lui!
Dar nu am avut nici un soc, caci si Hristos a spus la fel, ca Satan isi protejeaza slujitorii, atunci cand a afirmat, referindu-se la Satan si la casa lui, ca " o casa dezbinata impotriva ei insasi nu poate dainui".

57Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Dum Oct 05, 2008 1:49 pm

Vizitato

Vizitator

Tudorel666 a scris:
Anton_LaVey a scris:
Satan e protectorul meu!

Daca Satan te protejeaza, cinste lui!
Dar nu am avut nici un soc, caci si Hristos a spus la fel, ca Satan isi protejeaza slujitorii, atunci cand a afirmat, referindu-se la Satan si la casa lui, ca " o casa dezbinata impotriva ei insasi nu poate dainui".

Bine ca n-ai murit ca te aveam dracu pe constiinta......

58Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Dum Oct 05, 2008 2:03 pm

Tudorel666

eliberat

Anton_LaVey a scris:
Bine ca n-ai murit ca te aveam dracu pe constiinta......

Ma are deja Hristos pe constiinta. Si el se bucura pentru asta.

59Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Dum Oct 05, 2008 5:14 pm

Heruer

inger

Enohabel a scris:...

(bolduirea imi apartine)
Care sunt dovezile/criteriile//argumentele irefutabile/... dupa care s-au introdus cele 2 sentinte bolduite ?

60Drumul credintei - drumul nebuniei - Pagina 3 Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Mier Oct 08, 2008 10:22 am

Tudorel666

eliberat

Incep sa realizez ca numai un nebun, un nobody, poate spune ceva interesant, ceva sincer, ceva ce merita sa fie crezut. Dar asta numai daca nebunia lui nu incepe sa fie admirata si el sa devina un soi de vedeta, asa cum au patit multi sfinti, care au cazut precum Satana, devenind draci. Asa s-a intamplat si cu Cleopa, si cu Maica Tereza si cu...Isus! Doar ca Isus a stiut cand sa-si ia talpasita. A stiut ca, daca nu se va inalta la cer si sa dispara definitiv, va deveni un drac. Tocmai de asta a ales sa moara rusinos si sa lase o vesnica indoiala in privinta lui: ca sa primeze cuvantul lui si nu autoritatea de Dumnezeu!
Am decis sa raman nebun!
Sa fiti iubiti!

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 3 din 3]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Subiecte similare

-

» Pe drumul lui Hristos

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum