Fay a scris:Sper sa nu considerati mesajul de mai sus ca ar fi in afara topicului...caci ce am scris este curata..nebunie.
Makes sense. Doar se stie ca pisica e o masa, iar cine nu crede e nebun
Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă
Mergi la pagina : 1, 2, 3
Fay a scris:Sper sa nu considerati mesajul de mai sus ca ar fi in afara topicului...caci ce am scris este curata..nebunie.
Tudorel666 a scris:Un rationament care imi spune ca este foarte posibil sa nu fiu nebun: .....Concluzia: EU VORBESC CU DUMNEZEU!
Artistu a scris:Tudorel666 a scris:Un rationament care imi spune ca este foarte posibil sa nu fiu nebun: .....Concluzia: EU VORBESC CU DUMNEZEU!
Un doctor psi cred ca ti-ar spune ca sunt primele semne ale schizofreniei instalate la ea acasa deja...
Tudorel666 a scris: Ideea era ca, studiind cuvantul lui Isus, acesta imi spune ca nu sunt nebun, ci ca sunt in legatura cu Dumnezeu.
In rest, da, sunt schizofrenic. Foarte schizofrenic. Extrem de schizofrenic! O noapte placuta!
Anton_LaVey a scris:Deci e reala ideea mea cum ca astia care cred in isus sunt plecati cu sorcova..... in sfarsit vad si io unu care recunoaste...
Tudorel666 a scris:Anton_LaVey a scris:Deci e reala ideea mea cum ca astia care cred in isus sunt plecati cu sorcova..... in sfarsit vad si io unu care recunoaste...
Io nu sunt plecat cu sorcova, dar am decis sa plec cu sorcova, ca sa ma conving ca cei care il urmeaza pe Hristos sunt plecati cu sorcova. Si m-am convins, toti sunt plecati cu sorcova. Dar se castiga si banuti din asta, iar cu banutii castigati chiar poti ajunge intr-o anumita imparatie, pe care nu o pot descrie decat celor care o cunosc, iar domnia ta nu pari sa o cunosti.
Asa ca, tocmai pentru ca m-am convins de faptul ca plecatul cu sorcova este rentabil, spiritual si material, am decis sa fiu si mai plecat cu sorcova.
Sa fii iubit!
Anton_LaVey a scris:
La faza cu banii chiar ai dreptate, se castiga banuti chiar foarte frumosi! Se castiga chiar foarte bine de pe urma imaginii lui isus ala! Profitabil baiatu...... bine ca exista si fraieri de inselat si gata tacamu' scot astia la bani pentru tot neamu' lor!
PS: Plimbare placuta cu sorcova!
Tudorel666 a scris:Anton_LaVey a scris:
La faza cu banii chiar ai dreptate, se castiga banuti chiar foarte frumosi! Se castiga chiar foarte bine de pe urma imaginii lui isus ala! Profitabil baiatu...... bine ca exista si fraieri de inselat si gata tacamu' scot astia la bani pentru tot neamu' lor!
PS: Plimbare placuta cu sorcova!
Eu ma refeream la alti banuti, dar nu-i bai, ca era vorba si de acestia.
Si te asigur eu ca plimbatul cu sorcova, dupa ce scapi de niste temeri idioate ce exista in tine, poate deveni extrem de placut.
De exemplu, ca sa petreci o noapte, legat de pat, la o curva de lux te poate costa destul de mult. La psihiatrie insa, ti se ofera aceasta placere pe gratis, plus drogurile care te fac sa visezi frumos si pe care nici o curva de lux nu ti le poate oferi, ca sunt prea ilegale.
Anton_LaVey a scris:
Pai poate tu ai trecut si pe la psihiatrie ........ ca vad ca stii cam cum sta treaba acolo....
Pai poate tu ai trecut si pe la psihiatrie ........ ca vad ca stii cam cum sta treaba acolo....
Viata mea era incompleta fara drumurile la psihiatrie. Nici nu iti inchipui cata psihologie umana poti invata de acolo, la fel cum un recidivist poate deveni expert in drept frecventand puscariile.
Anton_LaVey a scris:
Adic a recunosti ca ai avut de-a face cu spitalu' 9.... pai ar trebui sa mai dai pe acolo baiete....
Adic a recunosti ca ai avut de-a face cu spitalu' 9.... pai ar trebui sa mai dai pe acolo baiete....
Nu au locuri de placere, doar pentru cei care prezinta anumite manifestari, din cartea lor. Si, cum am incercat deja acele manifestari si m-am saturat de jocul acela, si cum altul nou nu gasesc, ma tem ca va mai trebui sa astept.
Anton_LaVey a scris:Tudorel666 a scris:Anton_LaVey a scris:
Nu au locuri de placere, doar pentru cei care prezinta anumite manifestari, din cartea lor. Si, cum am incercat deja acele manifestari si m-am saturat de jocul acela, si cum altul nou nu gasesc, ma tem ca va mai trebui sa astept.
Deci esti pe lista de asteptare?
Tudorel666 a scris:Anton_LaVey a scris:Tudorel666 a scris:Anton_LaVey a scris:
Deci esti pe lista de asteptare?
Hristos a spus sa ma fac nebun, nu sa raman nebun!
Drept urmare, m-am facut nebun, am invatat ce era de invatat, si acum am trecut la alte lectii, mai importante, nu la cea cu bolnavul inchipuit pe care domnia ta iti imaginezi ca trebuie sa o joc vesnic.
Invataturile lui Isus sunt facute ca sa-ti creeze anumite deprinderi, cu care sa poti face lucruri mult mai importante, nu sa vegetezi la nesfarsit in pat, visand ingerasi si cai verzi pe pereti.
Anton_LaVey a scris: Fa ce vrei cu poponaru' ala de isus!
Tudorel666 a scris:Anton_LaVey a scris: Fa ce vrei cu poponaru' ala de isus!
Ai dreptate, Isus ii iubeste pe toti, inclusiv pe poponari.
Si iarasi ai dreptate, ca Isus a fost si poponar si nu numai poponar, ci si hot, criminal, curva, vames si toate celelalte, caci el s-a facut pacatul insusi, ca sa mantuiasca pe toti pacatosii. Si nu se putea face personificarea pacatului, daca nu era si hot si criminal si curvar si poponar si tot ce mai doresti domnia ta sa zici sau sa crezi.
Anton_LaVey a scris:
Da iubaret mai e isus asta....... sper ca nu ma iubeste si pe mine ca imi creaza greata......
Da iubaret mai e isus asta....... sper ca nu ma iubeste si pe mine ca imi creaza greata......
O nu, nu te iubeste, caci Isus este prea destept ca sa faca asa ceva: el da fiecaruia ce isi doreste. Ori, cum domnia ta nu iti doresti dragostea lui, ci ura sau indiferenta lui, tocmai pe acestea ti le daruieste, unde vrei sa ti le daruiasca, cum vrei sa ti le daruiasca. De exemplu, unii prefera sa-l injure pe Hristos pe fata si sa-l iubeasca in ascuns. Ei bine, la acestia le da ura pe fata si dragoste multa in ascuns...
Sa fii iubit! De cine vrei domnia ta.
Anton_LaVey a scris:
Lasa ca te iubeste pe tine si e de ajuns! Io nu am nevoie sa fiu iubit de un urat si poponar ca ala!
Lasa ca te iubeste pe tine si e de ajuns! Io nu am nevoie sa fiu iubit de un urat si poponar ca ala!
Pai, ma iubeste, ca sunt al lui. Dar pe domnia ta cine te iubeste?
Anton_LaVey a scris:Tudorel666 a scris:Anton_LaVey a scris:
Pai, ma iubeste, ca sunt al lui. Dar pe domnia ta cine te iubeste?
Treaba mea! Chiar vrei sa stii?
Tudorel666 a scris:
Bineinteles ca vreau sa stiu si eu: un om care iubeste alt om, nu poate fi decat un om deosebit si vreau sa-l cunosc si eu, iar un spirit care iubeste un om, nu poate fi decat Dumnezeu si iarasi este firesc sa vreau sa-l cunosc si eu!
Anton_LaVey a scris:Tudorel666 a scris:
Bineinteles ca vreau sa stiu si eu: un om care iubeste alt om, nu poate fi decat un om deosebit si vreau sa-l cunosc si eu, iar un spirit care iubeste un om, nu poate fi decat Dumnezeu si iarasi este firesc sa vreau sa-l cunosc si eu!
Mai asteapta......... nu o sa aflii niciodata!
Mergi la pagina : 1, 2, 3
» RELIGIE, ATEISM, ANTIRELIGIE » RELIGIE, ATEISM, ANTIRELIGIE » Crestinism » Drumul credintei - drumul nebuniei
Subiecte similare
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum