Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Drumul credintei - drumul nebuniei EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Drumul credintei - drumul nebuniei EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Drumul credintei - drumul nebuniei EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Drumul credintei - drumul nebuniei EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Drumul credintei - drumul nebuniei EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Drumul credintei - drumul nebuniei EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Drumul credintei - drumul nebuniei EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Drumul credintei - drumul nebuniei EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Drumul credintei - drumul nebuniei EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Drumul credintei - drumul nebuniei EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Drumul credintei - drumul nebuniei EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Drumul credintei - drumul nebuniei EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Drumul credintei - drumul nebuniei EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Drumul credintei - drumul nebuniei EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Drumul credintei - drumul nebuniei EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Drumul credintei - drumul nebuniei EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Drumul credintei - drumul nebuniei EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Drumul credintei - drumul nebuniei EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Drumul credintei - drumul nebuniei EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Drumul credintei - drumul nebuniei EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Drumul credintei - drumul nebuniei EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Drumul credintei - drumul nebuniei EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Drumul credintei - drumul nebuniei EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Drumul credintei - drumul nebuniei EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Drumul credintei - drumul nebuniei EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Drumul credintei - drumul nebuniei EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 11 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 11 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Drumul credintei - drumul nebuniei

+5
Der Bedeu
Remussatala
Enohabel
Fresh
Tudorel666
9 participan?i

Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 3]

1Drumul credintei - drumul nebuniei Empty Drumul credintei - drumul nebuniei Dum Sept 07, 2008 3:20 pm

Tudorel666

eliberat

L-am cautat pe Dumnezeu din toata inima si din tot sufletul meu. L-am cautat cu disperare, neincetat, pana cand l-am gasit. Si atunci am descoperit ca, daca fusesem vreodata sanatos, acum sigur eram nebun. Eram nebun fara putinta de scapare, cu atat mai mult cu cat religia ii incurajeaza pe nebuni: se spune ca nu il poti urma pe Hristos decat nebun fiind si proorocii lui Dumnezeu au fost toti niste nebuni imbracati in piei de animale sau in zdrente sau, in cel mai bun caz, niste neadaptati social.
Da domnii mei, drumul credintei este drumul spre nebunie, un drum spinos si fara intoarcere. De ce fara intoarcere? Pentru ca acum nu mai pot da inapoi. Este ca un drog de care nu ma voi mai desparti in veci si nici nu am cum sa fiu despartit de el, caci nu este ceva material, de care sa fiu privat, ci este ceva spiritual de care pot avea parte si in inchisoare, si in spitalul de nebuni, si in padure si in mijlocul multimii. Nu exista metoda prin care sa mai poata cineva sa-mi scoata pe Dumnezeu din cap. Nici acum, nici in vecii vecilor!
Este cineva de alta parere? Putin imi pasa: eu stiu ca asta e adevarul! Il cauta cineva pe Dumnezeu crezand ca astfel va ajunge la liman? Se inseala: va ajunge la cea mai crunta nebunie!!!
Sa fiti iubiti si nu-l mai cautati pe Dumnezeu! Multumiti-va cu ce aveti!

http://lazarmariantudorel.blogsite.ro

2Drumul credintei - drumul nebuniei Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Dum Sept 07, 2008 4:22 pm

Fresh

muritor de rand

Sa citesti cartea lui Jack London "Ratacitor printre stele"...Cred ca acolo te poti regasi!... kisses1

3Drumul credintei - drumul nebuniei Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Dum Sept 07, 2008 5:04 pm

Enohabel

Enohabel
muritor de rand

Filosofii iertine de prost gust ....

4Drumul credintei - drumul nebuniei Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Dum Sept 07, 2008 5:29 pm

Tudorel666

eliberat

Enohabel a scris:Filosofii iertine de prost gust ....

La ce anume te referi, domnul meu?

5Drumul credintei - drumul nebuniei Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Dum Sept 07, 2008 7:07 pm

Enohabel

Enohabel
muritor de rand

Tudorel666 a scris:

ma refer la faptul ca Dumnezeu nu locuieste in capu omului ci in duhul omului

6Drumul credintei - drumul nebuniei Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Dum Sept 07, 2008 8:03 pm

Tudorel666

eliberat

Enohabel a scris:
Tudorel666 a scris:

ma refer la faptul ca Dumnezeu nu locuieste in capu omului ci in duhul omului

Cum zici domnia ta...

7Drumul credintei - drumul nebuniei Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Lun Sept 08, 2008 1:18 am

Remussatala

Remussatala
demon

Tudorel666 a scris:L-am cautat pe Dumnezeu din toata inima si din tot sufletul meu. L-am cautat cu disperare, neincetat, pana cand l-am gasit. Si atunci am descoperit ca, daca fusesem vreodata sanatos, acum sigur eram nebun. Eram nebun fara putinta de scapare, cu atat mai mult cu cat religia ii incurajeaza pe nebuni: se spune ca nu il poti urma pe Hristos decat nebun fiind si proorocii lui Dumnezeu au fost toti niste nebuni imbracati in piei de animale sau in zdrente sau, in cel mai bun caz, niste neadaptati social.
Da domnii mei, drumul credintei este drumul spre nebunie, un drum spinos si fara intoarcere. De ce fara intoarcere? Pentru ca acum nu mai pot da inapoi. Este ca un drog de care nu ma voi mai desparti in veci si nici nu am cum sa fiu despartit de el, caci nu este ceva material, de care sa fiu privat, ci este ceva spiritual de care pot avea parte si in inchisoare, si in spitalul de nebuni, si in padure si in mijlocul multimii. Nu exista metoda prin care sa mai poata cineva sa-mi scoata pe Dumnezeu din cap. Nici acum, nici in vecii vecilor!
Este cineva de alta parere? Putin imi pasa: eu stiu ca asta e adevarul! Il cauta cineva pe Dumnezeu crezand ca astfel va ajunge la liman? Se inseala: va ajunge la cea mai crunta nebunie!!!
Cum ți-ai dat seama că L-ai găsit pe Dumnezeu?

http://win9x.forum-free.org/

8Drumul credintei - drumul nebuniei Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Lun Sept 08, 2008 11:55 am

Tudorel666

eliberat

Remussatala a scris:
Tudorel666 a scris:L-am cautat pe Dumnezeu din toata inima si din tot sufletul meu. L-am cautat cu disperare, neincetat, pana cand l-am gasit. Si atunci am descoperit ca, daca fusesem vreodata sanatos, acum sigur eram nebun. Eram nebun fara putinta de scapare, cu atat mai mult cu cat religia ii incurajeaza pe nebuni: se spune ca nu il poti urma pe Hristos decat nebun fiind si proorocii lui Dumnezeu au fost toti niste nebuni imbracati in piei de animale sau in zdrente sau, in cel mai bun caz, niste neadaptati social.
Cum ți-ai dat seama că L-ai găsit pe Dumnezeu?

Din pilda cu gospodina care scutura toata casa sa-si gaseasca banutul pierdut si, cand il gaseste, e in stare sa strige in gura mare sa o afle tot satul, ca asa de mare ii era bucuria regasirii unui simplu banut.
Asa mi-a facut si mie Dumnezeu: mi-a dat un banut, nu am stiut ce inseamna, si l-am aruncat. Nu mult timp dupa aceea mi-am dat seama ca viata mea nu mai avea nici un rost fara acel banut si, intocmai cu gospodina din parabola, mi-am rasturnat toata "casa" cu susul in jos si nu am mai avut liniste pana cand nu am regasit acel banut. De atunci, il pastrez cu sfintenie si nu pot renunta la el, pentru toate averile din lume, desi am fost incercat si inca mai sunt, zi de zi, cu tot mai multa forta, in privinta asta...

9Drumul credintei - drumul nebuniei Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Lun Sept 08, 2008 12:33 pm

Der Bedeu

zeu

Tudorelule, ce medicamente ti s`au prescris?
Cand am fost ultima data la doctor psihiator a scris o reteta si a bagat-o in buzunar. L`-am intrebat daca reteta este pentru mine. Mi-a spus ca nu. Ca mie nu-mi trebuie medicament dar el va incepe sa ia...

10Drumul credintei - drumul nebuniei Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Lun Sept 08, 2008 2:00 pm

Remussatala

Remussatala
demon

Tudorel666 a scris:Din pilda cu gospodina care scutura toata casa sa-si gaseasca banutul pierdut si, cand il gaseste, e in stare sa strige in gura mare sa o afle tot satul, ca asa de mare ii era bucuria regasirii unui simplu banut.
Asa mi-a facut si mie Dumnezeu: mi-a dat un banut, nu am stiut ce inseamna, si l-am aruncat. Nu mult timp dupa aceea mi-am dat seama ca viata mea nu mai avea nici un rost fara acel banut si, intocmai cu gospodina din parabola, mi-am rasturnat toata "casa" cu susul in jos si nu am mai avut liniste pana cand nu am regasit acel banut. De atunci, il pastrez cu sfintenie si nu pot renunta la el, pentru toate averile din lume, desi am fost incercat si inca mai sunt, zi de zi, cu tot mai multa forta, in privinta asta...
Deci să-nțeleg că tu te regăsești în gospodina din acea pildă...

11Drumul credintei - drumul nebuniei Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Lun Sept 08, 2008 5:48 pm

Tudorel666

eliberat

Der Bedeu a scris:Tudorelule, ce medicamente ti s`au prescris?
Cand am fost ultima data la doctor psihiator a scris o reteta si a bagat-o in buzunar. L`-am intrebat daca reteta este pentru mine. Mi-a spus ca nu. Ca mie nu-mi trebuie medicament dar el va incepe sa ia...

Nu mi s-au mai prescris. Daca m-as duce la doctor, probabil ca mi-ar prescrie si sigur ca eu nu le-as lua.
Sa fii iubit!

12Drumul credintei - drumul nebuniei Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Lun Sept 08, 2008 5:50 pm

Tudorel666

eliberat

Remussatala a scris:
Tudorel666 a scris:Din pilda cu gospodina care scutura toata casa sa-si gaseasca banutul pierdut si, cand il gaseste, e in stare sa strige in gura mare sa o afle tot satul, ca asa de mare ii era bucuria regasirii unui simplu banut.
Deci să-nțeleg că tu te regăsești în gospodina din acea pildă...

Atunci m-am regasit. Acum ma regasesc in categoria saracilor cu duhul, fara a face parte insa din imparatia cerurilor...

13Drumul credintei - drumul nebuniei Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Lun Sept 08, 2008 6:39 pm

Der Bedeu

zeu

Lasa imparatia cerurilor la cei care crapa. Noi,hai la o carciuma la un pahar de vin bun...ca sa simtim ca traim.

14Drumul credintei - drumul nebuniei Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Lun Sept 08, 2008 6:52 pm

Tudorel666

eliberat

Der Bedeu a scris:Lasa imparatia cerurilor la cei care crapa. Noi,hai la o carciuma la un pahar de vin bun...ca sa simtim ca traim.

Eu prea simt ca traiesc si nu am nevoie de vin pentru asta...

15Drumul credintei - drumul nebuniei Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Mar Sept 09, 2008 12:04 am

Remussatala

Remussatala
demon

Tudorel666 a scris:
Der Bedeu a scris:Lasa imparatia cerurilor la cei care crapa. Noi,hai la o carciuma la un pahar de vin bun...ca sa simtim ca traim.

Te face și pe tine să râzi de ceea ce scrii aici pe forum și de asta. Nu?

16Drumul credintei - drumul nebuniei Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Mar Sept 09, 2008 7:20 am

Tudorel666

eliberat

Remussatala a scris:
Tudorel666 a scris:

Te face și pe tine să râzi de ceea ce scrii aici pe forum și de asta. Nu?

Nu.

17Drumul credintei - drumul nebuniei Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Mar Sept 09, 2008 8:59 am

Der Bedeu

zeu

Mai bine sa radem de tot in loc sa ne ciorovaim cu jumatati de oameni...
Sa incercam altfel ca de certat ne trebuie mai multi ca Gerula... Pe el, daca-i nevoie i-l mancam intre mese.
Tudorelule, ia mai povesteste aventurile tale cu Dumnezeu...
Mi s`a povestit un banc despre MUHAMED: Cica un musulman batran moare si foarte vesel se urca in cer ca in fine sa`l intalneasca pe Muhamed. Ajunge la primul etaj si vede un batran cu o barba alba. i-l intreaba- tu esti Muhamed? Nu. El e mai sus.Eu sunt sf. Petru. Urca mai sus si ajunge la etajul doi unde vede un om sfrijit cu barba si il intreaba- tu esti Muhamed? Pai nu ii raspunde ,eu sunt Hristos. Muhamed e mai sus. Fericit ca Muhamed e mai sus asta-i semn ca este mai aproape de Dumnezeu deoarece e mai important... Se urca mai sus si vede un batran cu o barba alba lunga. Tu esi Muhamed? Nu dragul meu, eu sunt Dumnezeu.Vrei sa`l vezi pe Muhamed vrei sa bei o cafeluta? Da, raspunde raposatul, pentru asta am venit... Bate Dumnezeu din palme si tipa: Muhamed, doua cafele te rog...

18Drumul credintei - drumul nebuniei Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Mar Sept 09, 2008 11:36 am

Tudorel666

eliberat

Der Bedeu a scris:Mai bine sa radem de tot in loc sa ne ciorovaim cu jumatati de oameni...
Sa incercam altfel ca de certat ne trebuie mai multi ca Gerula... Pe el, daca-i nevoie i-l mancam intre mese.
Tudorelule, ia mai povesteste aventurile tale cu Dumnezeu...
Mi s`a povestit un banc despre MUHAMED: Cica un musulman batran moare si foarte vesel se urca in cer ca in fine sa`l intalneasca pe Muhamed. Ajunge la primul etaj si vede un batran cu o barba alba. i-l intreaba- tu esti Muhamed? Nu. El e mai sus.Eu sunt sf. Petru. Urca mai sus si ajunge la etajul doi unde vede un om sfrijit cu barba si il intreaba- tu esti Muhamed? Pai nu ii raspunde ,eu sunt Hristos. Muhamed e mai sus. Fericit ca Muhamed e mai sus asta-i semn ca este mai aproape de Dumnezeu deoarece e mai important... Se urca mai sus si vede un batran cu o barba alba lunga. Tu esi Muhamed? Nu dragul meu, eu sunt Dumnezeu.Vrei sa`l vezi pe Muhamed vrei sa bei o cafeluta? Da, raspunde raposatul, pentru asta am venit... Bate Dumnezeu din palme si tipa: Muhamed, doua cafele te rog...

Da, sa-ti povestesc ultima aventura cu Dumnezeu...
Tocmai a venit pe la mine un domn de la Protectia Copilului, impreuna cu un prieten al copiilor mei, pusti de 15 ani ce tocmai a ramas orfan de ambii parinti. Adica tatal ii murise de mult, dar mama lui nu a avut curajul sa-i spuna si i-a spus doar ca i-a parasit. Recent, a murit si mama lui, de cancer sau ceva asemanator. Am crezut ca il vor lua rudele, dar rudele ii spusesera mamei, inca de pe cand era pe moarte, ca, in caz ca se intampla ceva cu ea, ei nu-si iau raspunderea pentru copilul ei. Am crezut ca, totusi, dupa moartea mamei copilului, rudelor li se va face mila si nu-si vor lasa nepotul in grija statului, fara sa le pese de el. Numai ca ele chiar asa au facut...Sa-i judec, sa nu-i judec...Nu stiu.
Copilul a fost luat, totusi, de alta familie, straini, parinti ai altor prieteni de-ai lui Andrei. Se pare insa ca Andrei, un adolescent crescut fara tata si rasfatat de o mama pe care Dumnezeu a hotarat sa o ia langa el, este un copil dificil, sunt convins insa ca nu cel mai dificil copil din lume. Este un copil care a trecut printr-o trauma, ce a trebuit sa suporte ani de zile nervii unei mame prabusita psihic de o boala fara leac, stiind ca va urma sa-si lase copilul singur, intr-o lume care nu-l iubeste deloc...
Si, uite asa, refuzat deja de doua familii, Andrei a ajuns la mine, sperand ca-si va gasi un camin si pe cineva care sa-l trateze asa cum orice copil doreste sa fie tratat: ca un Tata. Bineinteles ca am spus da, desi cu jumatate de gura, stiind ce responsabilitate imi iau si, mai ales, stiind ce urma sa mi se ceara... Asa ca nu am mai asteptat si i-am spus asistentului social povestea mea. I-am aratat decizia de pensionare si, dupa ce scria acolo, a spus ca sunt un fel de scelerat ce ar putea oricand sa-l loveasca pe Andrei la nervi si ca nici proprii mei copii nu ar trebui sa-i am in grija. A mai recunoscut si ca, daca nu-i aratam decizia de pensionare, nu s-ar fi gandit in veci la asa ceva. Ca urmare, a spus ca, chiar daca ii pare rau, copilul va ramane in grija statului si nu-si poate risca serviciul si libertatea ca sa mi-l incredinteze mie.
I-am dat dreptate si am ramas sa ma bucur de marea responsabilitate de care am fost scapat...plangand. La ce bun insa? Tot nebun sunt! Se pare ca sunt avantaje si dezavantaje sa fii nebun...
Stiu ca ai fi vrut o poveste vesela, sa povestesc poate cum fac sex cu duhurile mele sau cum ling WC-urile cand imi porunceste Dumnezeu...
Imi pare rau insa, povestile astea le-am scris deja pe alte forumuri...Acum am scris doar cu ce imi e plina inima: cu durere. Nu stiu ce sa fac: sa ma razvratesc impotriva statului si, in ultima instanta, impotriva lui Dumnezeu, ca sa-mi recastig viata pierduta, sa-mi recastig serviciul si dreptul la respect din partea celorlalti? Sa pot adica sa nu fiu refuzat atunci cand, in prostia mea, vreau sa intind o mana unui copil oropsit de Dumnezeu, razvratindu-ma deci impotriva lui Dumnezeu, sau sa raman in continuare nebun si ascultator de Dumnezeu si de poruncile Lui care ne spun sa ne bucuram cand mergem pe calea nebuniei, ca aceasta este calea prin care se poate ajunge la El?!
Voi ce ziceti, sa se lupte nebunul cu morile de vant sau sa ramana nebun, cu pensie de nebun si fara mare bataie de cap?
Eu optez pentru a doua varianta: ce conteaza un nou lovit de soarta la scara intregii umanitati? Si daca-l ajut, oricum rezultatele nu sunt garantate si pot da gres, plus ca mai raman o gramada de loviti ai sortii pe langa el, loviti pe care nu-i pot ajuta si nu-i voi ajuta in veci!
Sunt un nimic, sunt o boare de vant. De as muri acum, as vrea sa moara si toata lumea impreuna cu mine. De ce? Pentru ca multe nenorociri vor mai curge pe raurile lumii si eu voi dormi ca nesimtitul. Voi pleca din lumea asta, asa cum a plecat mama lui Andrei: nemangaiata ca isi lasa copilul pe maini straine si neiubitoare!
Daca mai vrei povesti cu nebuni, trebuie doar sa ceri si iti voi spune si altele, ca am destule: povesti ale umilintei si bataii primite de la Dumnezeu, cu mana oamenilor. Povesti ale bauturii ce o beau zi de zi, cand privesc in ochii rudelor, prietenilor si necunoscutilor. Povesti despre cum inveti sa fii tratat cu condescendenta si ca un nimeni! Dar, daca vrei sa cunosti povesti cu nebuni, cel mai bine este sa te faci chiar tu nebun si le vei afla! Vei afla atunci cum este posibil sa fii lovit cu o privire si sa te doara mai mult ca un bici, vei afla cum este sa fii lovit cu un cuvant si sa te doara mai rau ca o rana de sabie, vei afla cum este sa nu ai nici vanatai si nici rani si sa simti ca vrei sa urli de durere!
Sa fii iubit si, daca esti intelept, sa nu mai ceri in veci povesti de la nebuni!!!

19Drumul credintei - drumul nebuniei Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Mar Sept 09, 2008 1:54 pm

Stefania

Tudorel666 a scris: Stiu ca ai fi vrut o poveste vesela, sa povestesc poate cum fac sex cu duhurile mele sau cum ling WC-urile cand imi porunceste Dumnezeu...
Imi pare rau insa, povestile astea le-am scris deja pe alte forumuri...Acum am scris doar cu ce imi e plina inima: cu durere. Nu stiu ce sa fac: sa ma razvratesc impotriva statului si, in ultima instanta, impotriva lui Dumnezeu, ca sa-mi recastig viata pierduta, sa-mi recastig serviciul si dreptul la respect din partea celorlalti?

parerea mea... acela nu este Dumnezeu.
ma tot intreb cum de m-a ocolit pe mine Biblia cand aveam nevoie de cunoastere spirituala... voiam sa scriu ca o sa-mi fac timp sa o citesc... dar dupa ultima constiinta eu nu mai citesc decat cu subconstientul. adica imi vine informatia singura... prin vise, prin altii, prin situatii si experiente de viata.

20Drumul credintei - drumul nebuniei Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Mar Sept 09, 2008 7:41 pm

Tudorel666

eliberat

Stefania a scris:
Tudorel666 a scris: Stiu ca ai fi vrut o poveste vesela, sa povestesc poate cum fac sex cu duhurile mele sau cum ling WC-urile cand imi porunceste Dumnezeu...
Imi pare rau insa, povestile astea le-am scris deja pe alte forumuri...Acum am scris doar cu ce imi e plina inima: cu durere. Nu stiu ce sa fac: sa ma razvratesc impotriva statului si, in ultima instanta, impotriva lui Dumnezeu, ca sa-mi recastig viata pierduta, sa-mi recastig serviciul si dreptul la respect din partea celorlalti?

parerea mea... acela nu este Dumnezeu.
ma tot intreb cum de m-a ocolit pe mine Biblia cand aveam nevoie de cunoastere spirituala... voiam sa scriu ca o sa-mi fac timp sa o citesc... dar dupa ultima constiinta eu nu mai citesc decat cu subconstientul. adica imi vine informatia singura... prin vise, prin altii, prin situatii si experiente de viata.

Da, ai dreptate, acela nu este Dumnezeu...

21Drumul credintei - drumul nebuniei Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Mier Sept 10, 2008 7:25 am

Der Bedeu

zeu

Nimeni nu este Dumnezeu. Noi suntem o gramada de orfani care avem o gramada de cocori care ne calca pe nervi.

Tudorel,tu sti ce inseamna un om normal? Asta-i un factor statistic. Ca oamenii sunt mai mult si mai putin nebuni.Cei din mijloc se chiama normali.Se afla pe treapta din mijloc.

22Drumul credintei - drumul nebuniei Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Mier Sept 10, 2008 12:34 pm

Tudorel666

eliberat

Der Bedeu a scris:Nimeni nu este Dumnezeu. Noi suntem o gramada de orfani care avem o gramada de cocori care ne calca pe nervi.

Tudorel,tu sti ce inseamna un om normal? Asta-i un factor statistic. Ca oamenii sunt mai mult si mai putin nebuni.Cei din mijloc se chiama normali.Se afla pe treapta din mijloc.

Asa mi-a zis si doctorul de la psihiatrie, domnul meu, dar tot mi-a prescris medicamente...

23Drumul credintei - drumul nebuniei Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Vin Oct 03, 2008 10:24 am

Tudorel666

eliberat

Un rationament care imi spune ca este foarte posibil sa nu fiu nebun:
A:
1. Hristos a spus ca Imparatia lui Dumnezeu se afla in interiorul nostru.
2. Hristos a spus ca Ioan face parte din Imparatia lui Dumnezeu.
Concluzia: Ioan se gaseste in interiorul nostru.

B:
1. Interiorul meu este pustiu, ca nu se afla nimic in el.
2. In interiorul meu rasuna un glas.
Concluzia: daca Ioan se gaseste in Imparatia Cerurilor, care este in interiorul meu, glasul care rasuna in pustiul din mine nu poate fi decat glasul lui Ioan.

C:
1. Glasul lui Ioan rasuna in mine.
2. Hristos a spus ca Ioan este cel mai mic din Imparatia Cerurilor.
Concluzia: glasul celui mai mic din Imparatia Cerurilor, rasuna in mine.

D:
1. Hristos a spus ca in Imparatia Cerurilor este invers decat in cea a oamenilor, si ca acolo cel mai mic este de fapt seful tuturor.
2. In interiorul meu rasuna glasul celui mai mic din Imparatia Cerurilor.
Concluzia: glasul din mine este glasul sefului Imparatiei Cerurilor.

E:
1. In mine rasuna glasul sefului Imparatiei Cerurilor.
2. Seful Imparatiei Cerurilor este Dumnezeu.
Concluzia: in mine rasuna glasul lui Dumnezeu!

F:
1. In mine rasuna glasul lui Dumnezeu.
2. Eu vorbesc cu glasul din mine.
Concluzia: EU VORBESC CU DUMNEZEU!

24Drumul credintei - drumul nebuniei Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Vin Oct 03, 2008 11:47 am

Fay

vrajitor

Interesanta insiruire de silogisme si la fel de corecte ca urmatorul:
1.Pisica are 4 picioare.
2.Masa are 4 picioare.
Concluzia: masa este o pisica !!!

25Drumul credintei - drumul nebuniei Empty Re: Drumul credintei - drumul nebuniei Vin Oct 03, 2008 11:49 am

Fay

vrajitor

Sper sa nu considerati mesajul de mai sus ca ar fi in afara topicului...caci ce am scris este curata..nebunie. Smile

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 3]

Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Subiecte similare

-

» Pe drumul lui Hristos

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum