Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Care-i sefu'? EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Care-i sefu'? EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Care-i sefu'? EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Care-i sefu'? EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Care-i sefu'? EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Care-i sefu'? EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Care-i sefu'? EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Care-i sefu'? EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Care-i sefu'? EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Care-i sefu'? EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Care-i sefu'? EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Care-i sefu'? EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Care-i sefu'? EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Care-i sefu'? EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Care-i sefu'? EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Care-i sefu'? EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Care-i sefu'? EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Care-i sefu'? EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Care-i sefu'? EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Care-i sefu'? EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Care-i sefu'? EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Care-i sefu'? EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Care-i sefu'? EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Care-i sefu'? EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Care-i sefu'? EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Care-i sefu'? EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 6 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 6 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Care-i sefu'?

4 participan?i

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Care-i sefu'? Empty Care-i sefu'? Joi Sept 18, 2008 5:17 am

SilverStar

SilverStar
muritor de rand

Care-i sefu’?… kisses1

Ca in politica te faci frate cu dracul ca sa treci puntea, stiam cu totii. Ca pentru un partid de dreapta o formatiune social-democrata este, (oricat de “politically incorrect” ar suna) echivalentul diavolului, ni s-a mai spus prin cartile de politologie sau macar pe la talk-show-uri.

Ca se mai intampla uneori ca stanga si dreapta sa se spele una pe alta cu sapunul frumos mirositor al puterii, am aflat si asta, inclusiv din tari parca ceva mai asezate, cum ar fi Germania.

Insa de ce a acceptat seful liberalilor romani si al Guvernului sa se puna de bunavoie in postura de tolerat si de ascultator de ordine al social-democratilor condusi de Mircea Geoana, asta e mai greu de inteles.

Marti seara, cand mai toata suflarea masculina a Romaniei era cu gandul la meciul AS Roma - CFR Cluj, Calin Popescu Tariceanu avea alta treaba: sa-si noteze constiincios ce-i dicta Mircea Geoana - marirea de la 1 octombrie, contra renuntarii la motiunea de cenzura. Adica o afacere perdanta de trei ori pentru liberali.

Vrei mai mult?
Intra pe Ziare.com si citeste aici:

http://www.ziare.com/Geoana___Tarice...rn-414420.html

2Care-i sefu'? Empty Re: Care-i sefu'? Joi Sept 18, 2008 10:07 am

Thrakian

muritor de rand

SilverStar a scris:Care-i sefu’?… kisses1

Ca in politica te faci frate cu dracul ca sa treci puntea, stiam cu totii. Ca pentru un partid de dreapta o formatiune social-democrata este, (oricat de “politically incorrect” ar suna) echivalentul diavolului, ni s-a mai spus prin cartile de politologie sau macar pe la talk-show-uri.

Ca se mai intampla uneori ca stanga si dreapta sa se spele una pe alta cu sapunul frumos mirositor al puterii, am aflat si asta, inclusiv din tari parca ceva mai asezate, cum ar fi Germania.

Insa de ce a acceptat seful liberalilor romani si al Guvernului sa se puna de bunavoie in postura de tolerat si de ascultator de ordine al social-democratilor condusi de Mircea Geoana, asta e mai greu de inteles.

Marti seara, cand mai toata suflarea masculina a Romaniei era cu gandul la meciul AS Roma - CFR Cluj, Calin Popescu Tariceanu avea alta treaba: sa-si noteze constiincios ce-i dicta Mircea Geoana - marirea de la 1 octombrie, contra renuntarii la motiunea de cenzura. Adica o afacere perdanta de trei ori pentru liberali.

Vrei mai mult?
Intra pe Ziare.com si citeste aici:

http://www.ziare.com/Geoana___Tarice...rn-414420.html

Din câte îmi amintesque, nu muntele a venit la Mahomed ci Mahomed a mers la munte...
Adică, TĂRICEANU i-a invitat (pe alocuri, prin presă, convocat) pe meșterii iluziilor politicianiste la discuții la Guvern.
Iar notița a luat-o musiu Jioană - "Dacă mai veniți cu prostii părăsim Guvernul!" La care dumnealui, ar fi replicat "Nu te grăbi, după alegeri garantez că nu te mai apropii de Guvern"... Ov cors că prostănacu a trâmbițat în presă doar partea de final - cea rozalie (precum moaca hrebenciucului).
Așa că, steluță argintie, tu apărătoare a dreptei autentice (cea cu care Băsescu șe șterge la... gură) de ce te uiți în gura strâmbă a stângii?? Ți-e dor de manipulare?

3Care-i sefu'? Empty Re: Care-i sefu'? Joi Sept 18, 2008 12:17 pm

SilverStar

SilverStar
muritor de rand

Thrakian, invata sa vorbesti civilizat si apoi discuti cu mine. kisses1

4Care-i sefu'? Empty Re: Care-i sefu'? Joi Sept 18, 2008 5:06 pm

Cocorul

Cocorul
djin

Silver
Eu cand scriam ca toti sunt partidul portofelului, voi ma dezaprobati .
Eforie ( zis Cocorul pe acest forum )

5Care-i sefu'? Empty Re: Care-i sefu'? Joi Sept 18, 2008 5:37 pm

SilverStar

SilverStar
muritor de rand

Cum comentati? kisses1

Ma intreb cum se simte Tariceanu acum, dupa ce Geoana a iesit pe TV-uri si a spus ca a santajat guvernul ca sa obtina niste asa-zis “foloase” pentru cei ajunsi niste amarati datorita PSD-istilor care, cat au fost la guvernare, au furat cat s-a putut de-au adus Romania in halul in care se gaseste azi.

Sigur, se vor gasi dintre aplaudaci care sa sara imediat si sa spuna ca ce-a facut Geoana e foarte bine. Pai, nu e bine deloc si nici de vreun folos. Marirea pensiilor este vizibila pentru cei care deja au pensiile indecent de mari, mai mari de cateva ori decat salariul unui profesor.

Urmeaza iar scumpiri dementiale la utilitati si, toate aceste scumpiri inseamna preturi si mai mari la alimentele de baza, in primul rand. Un finantist spunea ca in dec, euro va fi 3,80 lei. Unde-i binele pentru care acum Geoana practica santajul politic?

In dec, in preajma sarbatorilor, vom vedea iar pensionari facand cozi la pomana lui G Becali si R Mazare, sau stand de cu noapte la rand ca sa imprumute cativa bani de la CAR-ul pensionarilor ca sa aiba cu ce face sarbatorile.

De ce a cedat guvernul Tariceanu santajului PSD-ist? Pai asta face de doi ani. Cedeaza! Si cedeaza doar ca sa ramana la guvernare ca Tariceanu sa-si satisfaca setea de putere indiferent de costuri…

Ce-a mai obtinut Geoana acum? Fonduri umflate pentru primarii PSD din colegiile unde vor candida PSD-isti…

6Care-i sefu'? Empty Re: Care-i sefu'? Joi Sept 18, 2008 5:38 pm

SilverStar

SilverStar
muritor de rand

Cum comentati? kisses1

Este de neimaginat cum de doi lideri de partid, unul prim ministru in functie, celalalt care se viseaza prim ministru - ati ghicit, este vorba de Tariceanu si Geoana, si-au dat intalnire pe teme de invatamant fara sa aiba “lectiile” facute.

Inca din iarna, din ian, se stia ca invatamantul va beneficia de o indexare incepand cu 1 oct. Acum vine prim ministru’ si muta data indexarii cu o luna mai tarziu, a 1 nov, si-i spune marire de salariu… Pai, nu e nici o marire, e indexare…

Si astazi, o scoate pe “purtatoarea lui de cuvinte” pe TV-uri ca sa se scuze domn premier c-a incurcat datele… Care date, domnule? Cata ipocrizie si lipsa de responsabilitate! Dar mai ales cat dezinteres…

Sa-ti fie de cap, Taricene! Te-ai lasat santajat de Geoana, la fel de neinformat si dezinteresat de soarta cadrelor didactice.

Ca, daca Geoana ar fi fost interesat de soarta cadrelor didactice, nu ar fi iesit de la discutii fara sa primeasca promisiuni de cresteri de 50% asa cum a cerut inca de saptamana trecuta cand a iesit pe TV-uri…
De ce s-a multumit Geoana cu numai 9% si asta o indexare promisa inca din ian?

7Care-i sefu'? Empty Re: Care-i sefu'? Joi Sept 18, 2008 5:40 pm

SilverStar

SilverStar
muritor de rand

Cocorul a scris:Silver
Eu cand scriam ca toti sunt partidul portofelului, voi ma dezaprobati .
Eforie ( zis Cocorul pe acest forum )

Pasarel, kisses1 nu vrei tu sa dezvolti? Poate stii lucruri interesante. Ar fi pacat sa le tii doar pentru tine, ori mai rau, sa se piarda.

8Care-i sefu'? Empty Re: Care-i sefu'? Joi Sept 18, 2008 5:54 pm

Cocorul

Cocorul
djin

Doamna Silv
Pasarelu nu stie mare lucru .
Pentru mine toti sunt apa si un pamant .
Alianta PDL-PRM o pus capac .
Ma bucur ca te vad .
Cu stima deosebita .
Eforie ( zis Cocorul )

9Care-i sefu'? Empty Re: Care-i sefu'? Joi Sept 18, 2008 6:06 pm

Thrakian

muritor de rand

SilverStar a scris:Thrakian, invata sa vorbesti civilizat si apoi discuti cu mine. kisses1

Ce e păpușe? Ai deja accese dictatoriale? Care parte din postatrea mea contravine (sub)culturii tale?
Sau cumva mătălulă împarți pe forumuri (ca să nu zic emani sau duhnești) civilizație și adevăr. Că dreptatea e moartă-n cotețul DNA și cu poponelu(Morar) în ușă.
Îmi pare bine că iepurașii de la PSD s-au conformat și au venit cu mic cu mare la Guvern, la chemarea Tăriceanului.

Tu sucește-o cum vrei, dar vezi să nu o înnozi.

10Care-i sefu'? Empty Re: Care-i sefu'? Joi Sept 18, 2008 6:15 pm

SilverStar

SilverStar
muritor de rand

Cocorul a scris:Doamna Silv
Pasarelu nu stie mare lucru .
Pentru mine toti sunt apa si un pamant .
Alianta PDL-PRM o pus capac .
Ma bucur ca te vad .
Cu stima deosebita .
Eforie ( zis Cocorul )

Efo, intr-o societate bolnava ca a noastra, orice este posibil. Deocamdata nimic nu-i trecut pe la notar sau tribunal. Este vorba despre un concubinaj, ca sa spun asa, mai elegant... kisses1

Aminteste-ti ca la 1859, V Alecsandri spunea ca "Unde-s doi, puterea creste..." NU? PSD trebuie pedepsit iar PNL trebuie scos de la guvernare. Nu stiu daca aceste doua lucruri sunt cele mai bune dar asa cred eu ca trebuie sa se intample... kisses1

11Care-i sefu'? Empty Re: Care-i sefu'? Joi Sept 18, 2008 9:22 pm

Irene05

Irene05
muritor de rand

ce polemica....tocmai pentru ca s au tot amestecat intre ei se intampla asta....daca ramanea la putere Alianta DA fara Psd-isti poate ca se vedeau mai multe schimbari .........asta e .........pana nu vor ramane maxim 2 partide la putere se vor manca intre ei si doar noi vom avea de suferit ........ideal ar fi sa fie o alianta ca sa poate si sefu sa ia masuri .....altfel el le da guvernu le respinge si asa mai departe...

http://irene05.hi5.com

12Care-i sefu'? Empty Re: Care-i sefu'? Joi Sept 18, 2008 9:42 pm

Cocorul

Cocorul
djin

Silver
Concubinaj PDL-PRM ?
Da am uitat, politica e o curva .

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum