Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Care este diferenta dintre biserica ortodoxa si cea catolica? EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Care este diferenta dintre biserica ortodoxa si cea catolica? EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Care este diferenta dintre biserica ortodoxa si cea catolica? EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Care este diferenta dintre biserica ortodoxa si cea catolica? EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Care este diferenta dintre biserica ortodoxa si cea catolica? EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Care este diferenta dintre biserica ortodoxa si cea catolica? EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Care este diferenta dintre biserica ortodoxa si cea catolica? EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Care este diferenta dintre biserica ortodoxa si cea catolica? EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Care este diferenta dintre biserica ortodoxa si cea catolica? EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Care este diferenta dintre biserica ortodoxa si cea catolica? EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Care este diferenta dintre biserica ortodoxa si cea catolica? EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Care este diferenta dintre biserica ortodoxa si cea catolica? EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Care este diferenta dintre biserica ortodoxa si cea catolica? EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Care este diferenta dintre biserica ortodoxa si cea catolica? EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Care este diferenta dintre biserica ortodoxa si cea catolica? EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Care este diferenta dintre biserica ortodoxa si cea catolica? EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Care este diferenta dintre biserica ortodoxa si cea catolica? EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Care este diferenta dintre biserica ortodoxa si cea catolica? EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Care este diferenta dintre biserica ortodoxa si cea catolica? EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Care este diferenta dintre biserica ortodoxa si cea catolica? EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Care este diferenta dintre biserica ortodoxa si cea catolica? EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Care este diferenta dintre biserica ortodoxa si cea catolica? EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Care este diferenta dintre biserica ortodoxa si cea catolica? EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Care este diferenta dintre biserica ortodoxa si cea catolica? EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Care este diferenta dintre biserica ortodoxa si cea catolica? EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Care este diferenta dintre biserica ortodoxa si cea catolica? EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 11 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 11 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Care este diferenta dintre biserica ortodoxa si cea catolica?

+7
SPRS
Yahiya
Sunna
Tudorel666
HIRAN
Puiu.T
George1
11 participan?i

Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 3]

Vizitato

Vizitator

Din punct de vedere a teoriei "propovaduite" eu unu, cu toate ca nu sunt in masura sa afirm treaba asta, nu vad nici o diferenta! De ce sunt 2 biserici care emit si sustin aceeasi teorie? Unde sunt diferentele? Cu ce sunt diferite aceste organizatii una fata de cealalta?

George1

De astea doua ai auzit tu, dar in cadrul Bisericii crestine sunt mult mai multe biserici, nenea. harhar Ele sunt fiicele Babilonului, nenea..

Uite aici o biserica pe gustul satanistilor.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Biserica_Suediei

Citeste la Pastorala. crazy

Vizitato

Vizitator

Hangiul a scris:De astea doua ai auzit tu, dar in cadrul Bisericii crestine sunt mult mai multe biserici, nenea. harhar Ele sunt fiicele Babilonului, nenea..
Da, bisericile sunt fiicele Babilonului, corect!

Vizitato

Vizitator

Ideea era, de fapt, ca nu prea se vad DIFERENTELE (daca exista) dintre cele 2 biserici....... Vad ca ambele il venereaza pe isus si pe maica-sa, ambele mentin aceeasi teorie cu sfinti sau mai stiu io ce.... deci, UNDE e diferenta???

Puiu.T

Puiu.T
inger

puterea!

HIRAN

demon

Zexelica a scris:
Hangiul a scris:De astea doua ai auzit tu, dar in cadrul Bisericii crestine sunt mult mai multe biserici, nenea. harhar Ele sunt fiicele Babilonului, nenea..
Da, bisericile sunt fiicele Babilonului, corect!

Si Babilonul este o biserica. Deci este o deosebire intre mama si fiice.

Ap 17:5 Pe frunte purta scris un nume, o taina: Babilonul cel mare, mama curvelor si spurcaciunilor pamantului.

De fapt raspunsul la intrebarea lui Anton este ca una-i mama si alta-i fiica.
Nu se observa diferente majore, deoarece fiica seamana bine cu mica-sa. Diferente mai mari apar la nepoate si stranepoate.

Vizitato

Vizitator

HIRAN a scris: De fapt raspunsul la intrebarea lui Anton este ca una-i mama si alta-i fiica.
Nu se observa diferente majore, deoarece fiica seamana bine cu mica-sa. Diferente mai mari apar la nepoate si stranepoate.

Da'... care din ele e mama si care e fiica? ermm

Vizitato

Vizitator

Biserica, ca instituție, este numită Ierusalim, cât timp este regele Hristos.

În Apoc 11:8 se observă că Ierusalimul devine Egipt, Sodoma, care este echivalent spiritual cu Babilonul, regele acesora fiind satan.

Părăsirea bisericii ca instituție mandatată să propovăduiască Cuvântul este descrisă amanunțit în Scriptură, însă este ignorată complet de acestea.

Tudorel666

eliberat

Anton_LaVey a scris:Ideea era, de fapt, ca nu prea se vad DIFERENTELE (daca exista) dintre cele 2 biserici....... Vad ca ambele il venereaza pe isus si pe maica-sa, ambele mentin aceeasi teorie cu sfinti sau mai stiu io ce.... deci, UNDE e diferenta???

Unde sunt doua capete, sunt doua persoane, chiar daca impart acelasi trup...

http://lazarmariantudorel.blogsite.ro

Sunna

Sunna
vrajitor

Tudorel666 a scris:
Anton_LaVey a scris:Ideea era, de fapt, ca nu prea se vad DIFERENTELE (daca exista) dintre cele 2 biserici....... Vad ca ambele il venereaza pe isus si pe maica-sa, ambele mentin aceeasi teorie cu sfinti sau mai stiu io ce.... deci, UNDE e diferenta???

Un fel de monstru cu doua sau mai multe capete. Un singur trup cu personalitati multiple-Biserica Crestina. Evil or Very Mad

Tudorel666

eliberat

Sunna a scris:
Tudorel666 a scris:

Un fel de monstru cu doua sau mai multe capete. Un singur trup cu personalitati multiple-Biserica Crestina. Evil or Very Mad

De fapt, Evanghelia inseamna "Vestea cea Buna"! Ori, faptul ca Biserica lui Hristos se va transforma intr-o fiara cu mai multe capete si o prostituata setoasa de sange, nu prea este o veste buna!
Ceva deci gresesc toti cei care defaimeaza aceste biserici, dar si defaimarea precum si scindarea Bisericii in mii de bisericute si bisericoaie este tot cu voia lui Dumnezeu.
De aceea, toti cei care defaimeaza acum ortodoxia sau catolicismul, vor plange. Vor plange ca sa se bucure, dar tot vor plange si se vor tangui. Cu cat le-au defaimat mai tare, cu atat mai tare se vor tangui.
Dar...asta le e crucea!...

HIRAN

demon

Vestea buna este ca numai in Hristos Iisus este salvare.
In nici un caz, nu bisericile mantuiesc.

Fa 4:12 In nimeni altul nu este mantuire: caci nu este sub cer nici un alt Nume dat oamenilor, in care trebuie sa fim mantuiti.

Filipeni 2:10 pentru ca in Numele lui Iisus, sa se plece orice genunchi al celor din ceruri, de pe pamant si de sub pamant.

Cat despre trupuri, aceste asunt mai multe si exista o distinctie clara intre acestea.
Bisericile lui Hristos, au fost, sunt si vor ramane a Lui, si nu sufera vre-o metamorfoza.

Fiara si proorocul mincinos au alte mame.

Yahiya

Yahiya
zeu

nu exista nici o biserica a lui hristos cel putin nu asa cum e vazuta azi. hristos nu are nici o legatura cu actualele biserici . astea sunt inventii constantiniene

Tudorel666

eliberat

HIRAN a scris: Bisericile lui Hristos, au fost, sunt si vor ramane a Lui, si nu sufera vre-o metamorfoza.

Fiara si proorocul mincinos au alte mame.

Domnul meu, Biserica lui Hristos este o biserica vie. Orice organism viu evolueaza, se metamorfozeaza. Ca urmare, o biserica ce nu se metamorfozeaza, nu poate fi biserica lui Hristos!
Privitor la fiara si la proorocul mincinos, daca nu ar iesi din cadrul bisericii lui Hristos, nu ar avea vina! Uiti oare faptul ca si Iuda tot din biserica lui Hristos a facut si face parte? Chiar daca a fost fiul pierzarii. Uiti oare faptul ca si Satana tot din biserica lui Dumnezeu facea parte? Chiar daca a cazut!

HIRAN

demon

O biserica este a Lui Hristos atata timp cat El este in ea si este capul ei.
In momentul in care Iisus Hristos pleaca din ea, si-si i-a sfesnicul de acolo continuatorii acelei adunari devin orfani si biserica vaduva.
Cei alesi ies de acolo si-L urmeaza pe Iisus.
Dar cei ramasi sunt folositi ca inchisoare. Ap 18:2.

Bineinteles ca toate acestea sunt desfasurate dupa planul dinainte stabilit a Lui Dumnezeu.

Tudorel666

eliberat

Yahiya a scris:nu exista nici o biserica a lui hristos cel putin nu asa cum e vazuta azi. hristos nu are nici o legatura cu actualele biserici . astea sunt inventii constantiniene

Nu exista dupa parerea domniei tale. Hristos insa este de cu totul alta parere, caci a afirmat clar ca oriunde doi sau trei sunt adunati in numele lui, acolo este si El cu ei. De aceea, tinand cont de faptul ca si musulmanii cred in cuvantul lui Hristos, eu as zice ca nu numai bisericile crestine, indiferent de rit si denumire, sunt ale lui Hristos, ba chiar si cele musulmane sunt tot biserici ale lui Hristos! Sunt cu atat mai convins de asta, cu cat in Apocalipsa am gasit referiri clare la Mahomed si religia lui, care va fi un Imparat ridicat de insusi Dumnezeu, ca sa faca voia Lui.

Tudorel666

eliberat

HIRAN a scris:O biserica este a Lui Hristos atata timp cat El este in ea si este capul ei.
In momentul in care Iisus Hristos pleaca din ea, si-si i-a sfesnicul de acolo continuatorii acelei adunari devin orfani si biserica vaduva.
Dar cei ramasi sunt folositi ca inchisoare. Ap 18:2.

Bineinteles ca toate acestea sunt desfasurate dupa planul dinainte stabilit a Lui Dumnezeu.

Nu ai domnia ta caderea sa judeci cine este capul unui pacatos! Numai Dumnezeu stie cui si cum slujeste acel pacatos. In plus, acolo unde este nevoie de medic, este si Hristos in mijlocul oamenilor, si unde prisoseste pacatul mai abitir se inmulteste harul!!!
Biserica Ortodoxa si Biserica Catolica, Biserica Iehovista, Penticostala, Evanghelista si orice biserica ce se foloseste de numele lui Isus, apartin lui Isus. Dumnezeu le va pedepsi, ca pe niste neveste proaste, dar nu le va da drumul in veci ca sa plece din Haremul Sau!

HIRAN

demon

Cuvintele lui Dumnezeu nu sunt cuvintele mele. Deci Cuvantul este cel ce Judeca, nu eu.
Ca Dumnezeu a voit sa puna Cuvintele Lui in mana mea, asta nu este alegerea mea, nici voia mea, nici meritul meu.

Nu orice produs care se foloseste de o eticheta contine neaparat si ce scrie pe eticheta. Exista si produse contrafacute.

Yahiya

Yahiya
zeu

Tudorel666 a scris:
Yahiya a scris:nu exista nici o biserica a lui hristos cel putin nu asa cum e vazuta azi. hristos nu are nici o legatura cu actualele biserici . astea sunt inventii constantiniene

Nu exista dupa parerea domniei tale. Hristos insa este de cu totul alta parere, caci a afirmat clar ca oriunde doi sau trei sunt adunati in numele lui, acolo este si El cu ei. De aceea, tinand cont de faptul ca si musulmanii cred in cuvantul lui Hristos, eu as zice ca nu numai bisericile crestine, indiferent de rit si denumire, sunt ale lui Hristos, ba chiar si cele musulmane sunt tot biserici ale lui Hristos! Sunt cu atat mai convins de asta, cu cat in Apocalipsa am gasit referiri clare la Mahomed si religia lui, care va fi un Imparat ridicat de insusi Dumnezeu, ca sa faca voia Lui.
eu ma refer la actualele biserici unde totul e pe bani crezi ca asta a vrut iisus?

Tudorel666

eliberat

HIRAN a scris:Cuvintele lui Dumnezeu nu sunt cuvintele mele. Deci Cuvantul este cel ce Judeca, nu eu.
Ca Dumnezeu a voit sa puna Cuvintele Lui in mana mea, asta nu este alegerea mea, nici voia mea, nici meritul meu.

Nu orice produs care se foloseste de o eticheta contine neaparat si ce scrie pe eticheta. Exista si produse contrafacute.

De vreme ce cuvintele lui Dumnezeu nu sunt cuvintele domniei tale, este clar ca nu Dumnezeu a pus aceste cuvinte in mana domniei tale.
In acest caz, se pune fireasca intrebare: cine ti le-a pus? Si de ce produsul dumitale nu se potriveste cu eticheta pe care i-o pui?

Tudorel666

eliberat

Yahiya a scris: eu ma refer la actualele biserici unde totul e pe bani crezi ca asta a vrut iisus?

Dragul meu prieten, nu judeca capatul drumului dupa curbele pe care le intalnesti pe el!!

Vizitato

Vizitator

HIRAN a scris:O biserica este a Lui Hristos atata timp cat El este in ea si este capul ei.
Aha, bravo! Și CÂND scrie în Scriptură că se va întâmpla asta?

Yahiya

Yahiya
zeu

Tudorel666 a scris:
Yahiya a scris: eu ma refer la actualele biserici unde totul e pe bani crezi ca asta a vrut iisus?

Dragul meu prieten, nu judeca capatul drumului dupa curbele pe care le intalnesti pe el!
eu prefer sa iau avionul

Tudorel666

eliberat

Zexelica a scris:
Aha, bravo! Și CÂND scrie în Scriptură că se va întâmpla asta?

Aceasta iesire, domnule Zexelica, se refera la iesirea din mijlocul unei cladiri sau a unei cetati, si nicidecum la iesirea din mijlocul Bisericii lui Hristos, iesire care nu este posibila in vecii vecilor, caci Hristos este un pastor prea bun ca sa-si lase turma sa se rataceasca si orice oaie proasta ce o mai ia cateodata pe coclauri, este prinsa si adusa inapoi la turma, pe umerii Sai, de insusi Hristos, Marele Pastor!
Imi pare rau ca astfel nu-ti confirm drept o fapta de lauda iesirea din mijlocul ortodoxiei si mergerea in alta turma. Dar nici nu spun ca fapta domniei tale ar fi una de rusine! Pur si simplu, ai iesit dintr-o turma a lui Hristos ca sa intri in alta turma, la ceata domniei tale, unde ti-ai gasit fratii cu care sa te intelegi. Caci, ar trebui sa stii faptul ca Hristos are mai multe turme si nu exista alt pastor decat unul singur, Isus din Nazaret!

Tudorel666

eliberat

Yahiya a scris:
Tudorel666 a scris:

Dragul meu prieten, nu judeca capatul drumului dupa curbele pe care le intalnesti pe el!
eu prefer sa iau avionul

Stimate prieten, toti iau avionul...atunci cand mor! Privitor la domnia ta, nu stiu pe ce drum ai apucat-o acum, dar fii sigur ca esti tot per pedes si... de unul singur.

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 3]

Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum