Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Cine si ce ma inerveaza EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Cine si ce ma inerveaza EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Cine si ce ma inerveaza EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Cine si ce ma inerveaza EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Cine si ce ma inerveaza EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Cine si ce ma inerveaza EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Cine si ce ma inerveaza EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Cine si ce ma inerveaza EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Cine si ce ma inerveaza EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Cine si ce ma inerveaza EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Cine si ce ma inerveaza EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Cine si ce ma inerveaza EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Cine si ce ma inerveaza EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Cine si ce ma inerveaza EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Cine si ce ma inerveaza EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Cine si ce ma inerveaza EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Cine si ce ma inerveaza EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Cine si ce ma inerveaza EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Cine si ce ma inerveaza EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Cine si ce ma inerveaza EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Cine si ce ma inerveaza EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Cine si ce ma inerveaza EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Cine si ce ma inerveaza EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Cine si ce ma inerveaza EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Cine si ce ma inerveaza EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Cine si ce ma inerveaza EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 2 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Cine si ce ma inerveaza

+9
SPRS
Puiu.T
Ada_Pal
Naeema
Irene05
Diana
Dorstor
Andi_
Bagherra
13 participan?i

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 2]

1Cine si ce ma inerveaza Empty Re: Cine si ce ma inerveaza Joi Iun 19, 2008 5:23 pm

Bagherra

Bagherra
vrajitor

rolf Pai,"cin' se aseamana ,se aduna"...si se pupaceste.
Poti zice ceva de gustul omului? crazy Si chiar asa:dragoste cu sila?
Si inca cu magarii;fie ei si de aur... ermm
Neeea...fara zoofilie! horse

2Cine si ce ma inerveaza Empty Re: Cine si ce ma inerveaza Joi Iun 19, 2008 6:00 pm

Andi_

Andi_
muritor de rand

Eu nu suport persoanele cu figuri,impresii si care sufera de 'complexul de superioritate' si care nu au altceva in cap decat manele,prostie,moda,parerile celorlalti despre ei........

3Cine si ce ma inerveaza Empty Re: Cine si ce ma inerveaza Joi Iun 19, 2008 7:02 pm

Dorstor

Dorstor
-

Eu nu suport persoanele care nu suporta unele categorii de persoane!Fiecare este liber sa fie ce vrea daca nu deranjeaza pe altul si evident sa supote consecintele(pozitive sau negative)pt ceea ce este!
Eu nu cred ca Hans este crestin!
Cine-i madonu?

4Cine si ce ma inerveaza Empty Re: Cine si ce ma inerveaza Joi Iun 19, 2008 8:53 pm

Diana

inger

ca nu s-a calificat Romania Crying or Very sad

5Cine si ce ma inerveaza Empty Re: Cine si ce ma inerveaza Vin Iun 20, 2008 9:15 pm

Irene05

Irene05
muritor de rand

falsitatea persoanelor din jur.......unde e inocenta???? rare prieteniile sincere si lipsite de orice interes sau avantaj.......pe romaneste pupincurismul...scuzati cuvantul dar eu prefer sa mi se spuna totul in fata ...cu bune si rele......

http://irene05.hi5.com

6Cine si ce ma inerveaza Empty Re: Cine si ce ma inerveaza Sam Iun 21, 2008 8:39 pm

Naeema

Naeema
muritor de rand

Pe mine ma enerveaza cel mai mult persoanele rasiste,discriminante si xenofobe care:

1.Cred ca rasa lor este mai superioara altei rase sau tuturor celorlalte rase la un loc.

2.Discrimineaza fara discernamint si generalizeaza.

3.Cred ca natiunea lor este mai superioara altor natiuni.Cred ca ei sunt buricul pamintului.

4.Care judeca pe altii dar nu pe ei insisi.

5.Care sunt plini de prejudecati si bias si refuza sa-si dezvolte orizontul cunostintelor si a intelegerii,ori din incapatinare ori din prostie.

6.Care indeamna la ura si intoleranta intre oameni.

7.Care tin neaparat sa impuna altora convingerile lor politice sau religioase.

PS: Nu am facut aluzie la nimeni in particular (rasa,nationalitate sau crez) ci la aceste categorii de oameni in general,indiferent cine sunt ei.Deci sa nu se simta nimeni avizat sau lezat.

7Cine si ce ma inerveaza Empty Re: Cine si ce ma inerveaza Sam Iun 21, 2008 9:40 pm

Ada_Pal

inger

Pai avem si noi unul de asta habibty Naeema, acilea pe forumel, toate cele 7 puncte il incadreaza perfect......
cin-sa fie...cin-sa fie????

crazy secret

Nu va spun ....perpeliti=va oleaca de=l gasititi.... yes

8Cine si ce ma inerveaza Empty Re: Cine si ce ma inerveaza Dum Iun 22, 2008 5:02 am

Puiu.T

Puiu.T
inger

Admin a scris:De curand am fost pe Roportal si am sesizat ca Hans, alias Magarokul de Aur, urla in gura mare ca aici e un forum plin cu satanisti si ca noi nu il lasam in pace si il rugam sa vina aici... Cica, il hartuim! Embarassed

Imi posteaza mesaje agresive la profil, in schimb se pupaceste in fiecare seara, inainte de culcare, cu Arcangelo si inca cu unul. Cica, Arcangelo e crestin, nu ca noi! Evil or Very Mad
pizma?????????????????? ulala

9Cine si ce ma inerveaza Empty Re: Cine si ce ma inerveaza Dum Iun 22, 2008 5:04 am

Puiu.T

Puiu.T
inger

aaaa sa nu uit:
nu-i suport pe cei pe care nu-i cunosc......hahahahah

10Cine si ce ma inerveaza Empty Re: Cine si ce ma inerveaza Dum Iun 22, 2008 11:26 am

SPRS

demon

Cei care vorbesc numai ca sa se afle in treaba, fara sa aibe macar idee despre ce vorbesc, folosind, ca papagalii, surse aparent veridice.

11Cine si ce ma inerveaza Empty Re: Cine si ce ma inerveaza Dum Iun 22, 2008 6:25 pm

Der Bedeu

zeu

Naeema a scris:Pe mine ma enerveaza cel mai mult persoanele rasiste,discriminante si xenofobe care:

1.Cred ca rasa lor este mai superioara altei rase sau tuturor celorlalte rase la un loc.

2.Discrimineaza fara discernamint si generalizeaza.

3.Cred ca natiunea lor este mai superioara altor natiuni.Cred ca ei sunt buricul pamintului.

4.Care judeca pe altii dar nu pe ei insisi.

5.Care sunt plini de prejudecati si bias si refuza sa-si dezvolte orizontul cunostintelor si a intelegerii,ori din incapatinare ori din prostie.

6.Care indeamna la ura si intoleranta intre oameni..

7.Care tin neaparat sa impuna altora convingerile lor politice sau religioase.

PS: Nu am facut aluzie la nimeni in particular (rasa,nationalitate sau crez) ci la aceste categorii de oameni in general,indiferent cine sunt ei.Deci sa nu se simta nimeni avizat sau lezat.

Ma mira ca una ca tine, otravita cu Islamul asa scri de ei. Ei care o-to-to cuceresc lumea.Care sunt singurii care au dreptate si totii alti sunt pagani. Musulmani care dupa ce o t....a aci a pretins ca ei si numai ei propaga stinta in lume.Ca toate inventile cele mai actuale sunt de fapt scrise in Coran. Ei care urasc pe fiecare care nu este musulman. Ei care cred ca Meca este buricul lumii...Infine, ma bucura ca ai ajuns si tu la convingerea asta.

12Cine si ce ma inerveaza Empty Re: Cine si ce ma inerveaza Dum Iun 22, 2008 6:30 pm

No Name

inger

PE mine nu ma enerveaza nimeni si nimic ....nervii sunt de la SATAN ..IAR UN INTELEPT NU SE ENERVEAZA ! Laughing

13Cine si ce ma inerveaza Empty Re: Cine si ce ma inerveaza Dum Iun 22, 2008 7:20 pm

Naeema

Naeema
muritor de rand

Der bedeu,

Prin tot ceea ce ai spus tu aici ai dovedit inca odata ca faci parte din categoriile de oameni precizate de mine. Ia sa analizam:

Spui tu: "Ma mira ca una ca tine, otravita cu Islamul ."
Am spus eu: "4.Care judeca pe altii dar nu pe ei insisi."

Spui tu: "Musulmani care dupa ce o t....a aci a pretins ca ei si numai ei propaga stinta in lume.Ca toate inventile cele mai actuale sunt de fapt scrise in Coran"
Am spus eu: "5.Care sunt plini de prejudecati si bias si refuza sa-si dezvolte orizontul cunostintelor si a intelegerii,ori din incapatinare ori din prostie."

Spui tu: "Ei care urasc pe fiecare care nu este musulman."
Am spus eu: "2.Discrimineaza fara discernamint si generalizeaza."

14Cine si ce ma inerveaza Empty Re: Cine si ce ma inerveaza Dum Iun 29, 2008 5:56 pm

Puiu.T

Puiu.T
inger

ADMIN a scris:De curand am fost pe Roportal si am sesizat ca Hans, alias Magarokul de Aur, urla in gura mare ca aici e un forum plin cu satanisti si ca noi nu il lasam in pace si il rugam sa vina aici... Cica, il hartuim! Embarassed

Imi posteaza mesaje agresive la profil, in schimb se pupaceste in fiecare seara, inainte de culcare, cu Arcangelo si inca cu unul. Cica, Arcangelo e crestin, nu ca noi! Evil or Very Mad

si vrei cu tine???????????? crazy

pe mine ma enerveaza..naeema
e prea frumoasa

15Cine si ce ma inerveaza Empty Re: Cine si ce ma inerveaza Dum Iun 29, 2008 9:14 pm

Puiu.T

Puiu.T
inger

noapte buna tuturor
ne citim si amuzam si maine

16Cine si ce ma inerveaza Empty Re: Cine si ce ma inerveaza Mar Iul 01, 2008 3:52 am

Naeema

Naeema
muritor de rand

Puiu.T a scris:

pe mine ma enerveaza..naeema
e prea frumoasa

harhar

17Cine si ce ma inerveaza Empty Re: Cine si ce ma inerveaza Mar Iul 01, 2008 5:26 am

Puiu.T

Puiu.T
inger

bine, bine...si tu lol2

18Cine si ce ma inerveaza Empty Re: Cine si ce ma inerveaza Joi Iul 03, 2008 3:58 am

Puiu.T

Puiu.T
inger

azi ma enerveaza.......studenta!
na! ulala

19Cine si ce ma inerveaza Empty Re: Cine si ce ma inerveaza Joi Iul 03, 2008 7:38 am

Diana

inger

Crying or Very sad Crying or Very sad de ce? unsure

20Cine si ce ma inerveaza Empty Re: Cine si ce ma inerveaza Joi Iul 03, 2008 11:39 am

ATB

ATB

Ma enerveaza:
- Prostia
- Snobismul
- Prostia si snobismul (combinatie periculoasa)
- Eu (pentru ca am inceput sa bag in seama toate prostiile)

21Cine si ce ma inerveaza Empty Re: Cine si ce ma inerveaza Joi Iul 03, 2008 11:54 am

Puiu.T

Puiu.T
inger

Studenta_87 a scris:Crying or Very sad Crying or Very sad de ce? unsure
fara motiv
glumeam si eu
dar ca sa ma ierti huglove

22Cine si ce ma inerveaza Empty Re: Cine si ce ma inerveaza Joi Iul 03, 2008 7:03 pm

Diana

inger

Laughing
asa mai merge, am crezut ca te-am suparat cu ceva ice

23Cine si ce ma inerveaza Empty Re: Cine si ce ma inerveaza Vin Iul 04, 2008 4:25 am

Puiu.T

Puiu.T
inger

iti spun o taina:
eu nu ma supar niciodata
stau la XI, deci sus langa ingeri

24Cine si ce ma inerveaza Empty Re: Cine si ce ma inerveaza Vin Iul 04, 2008 12:26 pm

Der Bedeu

zeu

Puiu, spune, tu locuiesti la XI, Mohamed este vecinul tau?

25Cine si ce ma inerveaza Empty Re: Cine si ce ma inerveaza Dum Iul 06, 2008 5:48 am

Puiu.T

Puiu.T
inger

vecinul meu e o ea
o zana alba

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 2]

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum