Deci, aici și-o fi având originea expresia care este...Heruer a scris:De aceea, cu necesitate, Dumnezeu nu este cineva/ceva ci doar este.
Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă
Deci, aici și-o fi având originea expresia care este...Heruer a scris:De aceea, cu necesitate, Dumnezeu nu este cineva/ceva ci doar este.
... sau care ierea, ca sa fim corecti. Apropo, ti-e drag ?Delta a scris:Deci, aici și-o fi având originea expresia care este...Heruer a scris:De aceea, cu necesitate, Dumnezeu nu este cineva/ceva ci doar este.
Ce?Heruer a scris:Apropo, ti-e drag ?
Profund, sofisticat și -desigur- select!Cris a scris:prin aceste atribute incognoscibilul poate fi " cunoscut" .
Delta, este o masura in toate. Chiar si in glume. Iti place sa "calci" in ridicol ?Delta a scris:Profund, sofisticat și -desigur- select!Cris a scris:prin aceste atribute incognoscibilul poate fi " cunoscut" .
Mă duc să cumpăr niște fried potatoes și un furculision ca să le servesc.
Delta a scris:Profund, sofisticat și -desigur- select!Cris a scris:prin aceste atribute incognoscibilul poate fi " cunoscut" .
Mă duc să cumpăr niște fried potatoes și un furculision ca să le servesc.
Glume... cu măsură...Heruer a scris:Delta, este o masura in toate. Chiar si in glume. Iti place sa "calci" in ridicol ?
Să-mi placă?Heruer a scris:P.S. Marian Vanghelie, de el te intrebam. Parca el este dl. care este
Să nu cumva să fie mai degrabă exact invers.Cris a scris:Eu te inteleg ca nu intelegi,
Nu ți-au fost de ajuns 200 în așa perioadă scurtă?Cris a scris:totusi ai postat vreo 200 de mesaje de acest fel...chiar nu poti mai mult?
Imi pare rau ca trebuie sa o spun dar, dupa continutul si stilul mesajelor, cred ca in vremea lui ""Alo! Tovarăși! Alooo! Stați la locurili voastre!"", nici la fund nu stiai sa te stergi, daramite la nas.Delta a scris:Glume... cu măsură...Heruer a scris:Delta, este o masura in toate. Chiar si in glume. Iti place sa "calci" in ridicol ?
Adică, glumim doar "când este cazul", "când se cade", "la timpul potrivit", "planificat" etc.?
N-am uitat: "Alo! Tovarăși! Alooo! Stați la locurili voastre!"
Îmi pare bine că ideologia comunistă nu mai este promovată ca politică oficială a Republicii România.Să-mi placă?Heruer a scris:P.S. Marian Vanghelie, de el te intrebam. Parca el este dl. care este
Nici măcar mort!
Pe cât pui un pariu că greșești în ceea ce crezi?Heruer a scris:Imi pare rau ca trebuie sa o spun dar, dupa continutul si stilul mesajelor, cred ca in vremea lui ""Alo! Tovarăși! Alooo! Stați la locurili voastre!"", nici la fund nu stiai sa te stergi, daramite la nas.
Probeaza prin maturitate in exprimare, chiar si cand faci glume si imi voi face mea culpa.Delta a scris:Pe cât pui un pariu că greșești în ceea ce crezi?Heruer a scris:Imi pare rau ca trebuie sa o spun dar, dupa continutul si stilul mesajelor, cred ca in vremea lui ""Alo! Tovarăși! Alooo! Stați la locurili voastre!"", nici la fund nu stiai sa te stergi, daramite la nas.
După cum zicea și Iisus: "Dragi tovarăși, pretini și... ăăăăă... de alte naționalități: abordați mai relaxat subiectele de pe forumuri! Că doar suntem în secolul XXI., ce draq! "Heruer a scris:Probeaza prin maturitate in exprimare, chiar si cand faci glume si imi voi face mea culpa.
Ce rost ar avea?Azazel a scris:Delta chestii cu Ceausescu poti sa i le povestesti si in mesaje private
Poate totuși nu-i o greșeală dacă nu excludem și eventualitatea că nu ai fost observat unde este în titlul topicului semnul exclamării și unde este semnul întrebării...Azazel a scris:eu cred ca acest topic este interesant si serios
Cam multe "poate" prin mesajul tău.Azazel a scris:Poate ca este pur si simplu o afirmatie
Poate ca intentionat am scris asa
Poate daca mai cresti poti sa citesti si printre rinduri si sa faci abstractie de semnele de punctuatie,s-a facut un studiu si intr-o fraza au fost inversate ordibnea literelor din cuvinte puse in asa fel incit sa semene totusi cu cuvintul cerut in fraza,o mare parte din cei care care au citit fraza nu au observat aceasta
Formularea cu "se pare" nu-ți asigură nici o garanție.Azazel a scris:Se pare ca prima impresie pe care mi-ai facut-o nu m-am inselat ,
Dacă te scoate din sărite, îl condamni pe cel creat după asemănarea Domnului?Azazel a scris:PRETENE ,TU CHIAR NU OBSERVI CA IN TOATE POSTARILE TALE BATI CIMPI SI TE LEGI DE NIMICURI CARE NU AU LEGATURA CU SUBIECTUL ,
Recitește-le și omite-le pe cele care nu sunt de tip "copy + paste".Azazel a scris:NU ESTI IN STARE SA ITI EXPRIMI O IDEE PERSONALA CLARA DESPRE SUBIECT,BA MAI MULT II INCURCI SI PE CEI CARE VOR SA SPUNA CEVA,
Iisus a murit odată din acest motiv.Azazel a scris:CREDEMA CA ESTI OBOSITOR ,
Parcă totuși înclin să nu cred această afirmație...Azazel a scris:CEVA INTERESANT PENTRU TINE -ISUS NU A EXISTAT
Replicile tale poate să le șteargă, dacă tot ai solicitat asta.Azazel a scris:ROG ADMINISTRATORUL SA STEARGA TOATE DISCUTIILE MELE CU DELTA IN AFARA SUBIECTULUI
Mergi la pagina : 1, 2
»
Subiecte similare
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum