Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Exista Dumnezeu-Polemici intre religii EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Exista Dumnezeu-Polemici intre religii EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Exista Dumnezeu-Polemici intre religii EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Exista Dumnezeu-Polemici intre religii EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Exista Dumnezeu-Polemici intre religii EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Exista Dumnezeu-Polemici intre religii EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Exista Dumnezeu-Polemici intre religii EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Exista Dumnezeu-Polemici intre religii EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Exista Dumnezeu-Polemici intre religii EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Exista Dumnezeu-Polemici intre religii EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Exista Dumnezeu-Polemici intre religii EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Exista Dumnezeu-Polemici intre religii EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Exista Dumnezeu-Polemici intre religii EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Exista Dumnezeu-Polemici intre religii EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Exista Dumnezeu-Polemici intre religii EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Exista Dumnezeu-Polemici intre religii EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Exista Dumnezeu-Polemici intre religii EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Exista Dumnezeu-Polemici intre religii EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Exista Dumnezeu-Polemici intre religii EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Exista Dumnezeu-Polemici intre religii EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Exista Dumnezeu-Polemici intre religii EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Exista Dumnezeu-Polemici intre religii EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Exista Dumnezeu-Polemici intre religii EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Exista Dumnezeu-Polemici intre religii EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Exista Dumnezeu-Polemici intre religii EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Exista Dumnezeu-Polemici intre religii EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 17 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 17 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Exista Dumnezeu-Polemici intre religii

4 participan?i

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 2]

Delta

Delta
demon

Heruer a scris:De aceea, cu necesitate, Dumnezeu nu este cineva/ceva ci doar este.
Deci, aici și-o fi având originea expresia care este... Wink

Heruer

inger

Delta a scris:
Heruer a scris:De aceea, cu necesitate, Dumnezeu nu este cineva/ceva ci doar este.
Deci, aici și-o fi având originea expresia care este... Wink
... sau care ierea, ca sa fim corecti. Apropo, ti-e drag ?

Delta

Delta
demon

Heruer a scris:Apropo, ti-e drag ?
Ce? huh

4Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Empty Re: Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Joi Aug 07, 2008 11:22 am

Delta

Delta
demon

Cris a scris:prin aceste atribute incognoscibilul poate fi " cunoscut" .
Profund, sofisticat și -desigur- select!
Mă duc să cumpăr niște fried potatoes și un furculision ca să le servesc. Laughing

5Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Empty Re: Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Joi Aug 07, 2008 12:39 pm

Heruer

inger

Delta a scris:
Mă duc să cumpăr niște fried potatoes și un furculision ca să le servesc. Laughing
Delta, este o masura in toate. Chiar si in glume. Iti place sa "calci" in ridicol ?

P.S. Marian Vangghelie, de el te intrebam. Parca el este dl. care este

6Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Empty Re: Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Joi Aug 07, 2008 12:40 pm

Heruer

inger

scuze, este cu un singur g. Nu pot edita

7Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Empty Re: Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Joi Aug 07, 2008 12:57 pm

Cris

inger

Delta a scris:

Eu te inteleg ca nu intelegi,totusi ai postat vreo 200 de mesaje de acest fel...chiar nu poti mai mult?

Delta

Delta
demon

Heruer a scris:Delta, este o masura in toate. Chiar si in glume. Iti place sa "calci" in ridicol ?
Glume... cu măsură... huh
Adică, glumim doar "când este cazul", "când se cade", "la timpul potrivit", "planificat" etc.?
N-am uitat: "Alo! Tovarăși! Alooo! Stați la locurili voastre!"
Îmi pare bine că ideologia comunistă nu mai este promovată ca politică oficială a Republicii România.
Heruer a scris:P.S. Marian Vanghelie, de el te intrebam. Parca el este dl. care este
Să-mi placă?
Nici măcar mort! Laughing

Delta

Delta
demon

Cris a scris:Eu te inteleg ca nu intelegi,
Să nu cumva să fie mai degrabă exact invers. Wink
Da' te las să ghicești ce înseamnă asta... Rolling Eyes
Cris a scris:totusi ai postat vreo 200 de mesaje de acest fel...chiar nu poti mai mult?
Nu ți-au fost de ajuns 200 în așa perioadă scurtă? huh
Nesătulo... rolf

10Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Empty Re: Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Joi Aug 07, 2008 1:17 pm

Heruer

inger

Delta a scris:
Heruer a scris:Delta, este o masura in toate. Chiar si in glume. Iti place sa "calci" in ridicol ?
Glume... cu măsură... huh
Adică, glumim doar "când este cazul", "când se cade", "la timpul potrivit", "planificat" etc.?
N-am uitat: "Alo! Tovarăși! Alooo! Stați la locurili voastre!"
Îmi pare bine că ideologia comunistă nu mai este promovată ca politică oficială a Republicii România.
Heruer a scris:P.S. Marian Vanghelie, de el te intrebam. Parca el este dl. care este
Să-mi placă?
Nici măcar mort! Laughing
Imi pare rau ca trebuie sa o spun dar, dupa continutul si stilul mesajelor, cred ca in vremea lui ""Alo! Tovarăși! Alooo! Stați la locurili voastre!"", nici la fund nu stiai sa te stergi, daramite la nas.

11Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Empty Re: Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Joi Aug 07, 2008 2:42 pm

Delta

Delta
demon

Heruer a scris:Imi pare rau ca trebuie sa o spun dar, dupa continutul si stilul mesajelor, cred ca in vremea lui ""Alo! Tovarăși! Alooo! Stați la locurili voastre!"", nici la fund nu stiai sa te stergi, daramite la nas.
Pe cât pui un pariu că greșești în ceea ce crezi? harhar

12Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Empty Re: Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Joi Aug 07, 2008 5:36 pm

Heruer

inger

Delta a scris:
Heruer a scris:Imi pare rau ca trebuie sa o spun dar, dupa continutul si stilul mesajelor, cred ca in vremea lui ""Alo! Tovarăși! Alooo! Stați la locurili voastre!"", nici la fund nu stiai sa te stergi, daramite la nas.
Pe cât pui un pariu că greșești în ceea ce crezi? harhar
Probeaza prin maturitate in exprimare, chiar si cand faci glume si imi voi face mea culpa.

13Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Empty Re: Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Joi Aug 07, 2008 5:52 pm

Delta

Delta
demon

Heruer a scris:Probeaza prin maturitate in exprimare, chiar si cand faci glume si imi voi face mea culpa.
După cum zicea și Iisus: "Dragi tovarăși, pretini și... ăăăăă... de alte naționalități: abordați mai relaxat subiectele de pe forumuri! Că doar suntem în secolul XXI., ce draq! "
Smile

14Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Empty Re: Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Joi Aug 07, 2008 6:29 pm

Azazel

demon

Delta chestii cu Ceausescu poti sa i le povestesti si in mesaje private,eu cred ca acest topic este interesant si serios incerca sa te incadrezi in subiect,daca poti binenteles
HERUER interesanta idee cu DUMNEZEU ca un tot ,dar totusi trebuie sa aibe si anumite trasaturi si calitati specifice ,care ar fi acelea ce il caracterizeaza si il face distinct
eu cred ca este in primul rind informatie sau concept cum ii spui tu ,informati pe care o transmite printr-o forma de energie care creaza ,energie creatoare

15Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Empty Re: Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Joi Aug 07, 2008 6:53 pm

Delta

Delta
demon

Azazel a scris:Delta chestii cu Ceausescu poti sa i le povestesti si in mesaje private
Ce rost ar avea? Smile
Azazel a scris:eu cred ca acest topic este interesant si serios
Poate totuși nu-i o greșeală dacă nu excludem și eventualitatea că nu ai fost observat unde este în titlul topicului semnul exclamării și unde este semnul întrebării... Wink

16Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Empty Re: Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Joi Aug 07, 2008 7:34 pm

Azazel

demon

Poate ca este pur si simplu o afirmatie
Poate ca intentionat am scris asa
Poate daca mai cresti poti sa citesti si printre rinduri si sa faci abstractie de semnele de punctuatie,s-a facut un studiu si intr-o fraza au fost inversate ordibnea literelor din cuvinte puse in asa fel incit sa semene totusi cu cuvintul cerut in fraza,o mare parte din cei care care au citit fraza nu au observat aceasta

17Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Empty Re: Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Joi Aug 07, 2008 7:36 pm

Azazel

demon

Daca citeai cu atentie prima mea postare vedeai ce urmaresc defapt si unde am pus semnul intrebari
bafta

18Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Empty Re: Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Joi Aug 07, 2008 7:47 pm

Delta

Delta
demon

Azazel a scris:Poate ca este pur si simplu o afirmatie
Poate ca intentionat am scris asa
Poate daca mai cresti poti sa citesti si printre rinduri si sa faci abstractie de semnele de punctuatie,s-a facut un studiu si intr-o fraza au fost inversate ordibnea literelor din cuvinte puse in asa fel incit sa semene totusi cu cuvintul cerut in fraza,o mare parte din cei care care au citit fraza nu au observat aceasta
Cam multe "poate" prin mesajul tău. Smile
Emană incertitudine. Wink
Ia mai încearcă! Nu-i exclus ca data viitoare să-ți reușească... Laughing

19Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Empty Re: Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Joi Aug 07, 2008 7:53 pm

Azazel

demon

Se pare ca prima impresie pe care mi-ai facut-o nu m-am inselat ,ti-am mai spus incerca
cartoonnetwork.ro e pentru virsta ta

20Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Empty Re: Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Joi Aug 07, 2008 8:04 pm

Delta

Delta
demon

Azazel a scris:Se pare ca prima impresie pe care mi-ai facut-o nu m-am inselat ,
Formularea cu "se pare" nu-ți asigură nici o garanție. Wink
Pentru un moderator cam greu suporți persoanele care nu se încadrează în canoanele tale... grin
Oarece toleranță și niscaiva capacitate de discernământ întotdeauna sunt binevenite de a fi manifestate de către cei aflați într-o funcție decizională. shades

21Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Empty Re: Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Joi Aug 07, 2008 8:25 pm

Azazel

demon

PRETENE ,TU CHIAR NU OBSERVI CA IN TOATE POSTARILE TALE BATI CIMPI SI TE LEGI DE NIMICURI CARE NU AU LEGATURA CU SUBIECTUL ,NU ESTI IN STARE SA ITI EXPRIMI O IDEE PERSONALA CLARA DESPRE SUBIECT,BA MAI MULT II INCURCI SI PE CEI CARE VOR SA SPUNA CEVA ,CREDEMA CA ESTI OBOSITOR ,DA SI CU ASTA AJUNGE CA SUNTEM IN AFARA SUBIECTULUI,IMI PARE RAU CA A TREBUIT SA ITI FAC OBSERVATIE DAR AI INTRECUT MASURA

22Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Empty Re: Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Joi Aug 07, 2008 8:47 pm

Azazel

demon

Sa revenim ,
Cris tu vorbeste de atributele LUI si mai spui ca prin aceste atribute putem sa-l cunoastem
cam la aceeasi concluzie a ajuns si fizicianul STEPHEN HAWKING studiind aceste atribute si modul cum se manifesta vom ajunge sa cunoastem cine a creat universul

23Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Empty Re: Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Joi Aug 07, 2008 9:10 pm

Delta

Delta
demon

Azazel a scris:PRETENE ,TU CHIAR NU OBSERVI CA IN TOATE POSTARILE TALE BATI CIMPI SI TE LEGI DE NIMICURI CARE NU AU LEGATURA CU SUBIECTUL ,
Dacă te scoate din sărite, îl condamni pe cel creat după asemănarea Domnului? huh
Prin cărțile "sfinte" este o idee de genul: dacă primești o palmă pe un obraz, intoarce-l și pe celălalt.
Sau crezi că Iisus vorbea aiurea? Shok

P.S. Din cauza a cel puțin unui păcat capital, nici prin creanga minții nu-ți trece că pot fi trimisul Lui să îți pun credința la încercare...
Azazel a scris:NU ESTI IN STARE SA ITI EXPRIMI O IDEE PERSONALA CLARA DESPRE SUBIECT,BA MAI MULT II INCURCI SI PE CEI CARE VOR SA SPUNA CEVA,
Recitește-le și omite-le pe cele care nu sunt de tip "copy + paste".
Și vei constata că ți-au rămas doar mesajele mele... shades
Azazel a scris:CREDEMA CA ESTI OBOSITOR ,
Iisus a murit odată din acest motiv.
Cel puțin așa susțin cei care se declară zgomotos credincioși practicanți...
Tu de câte ori vrei să fie repetat sacrificiul? huh

24Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Empty Re: Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Joi Aug 07, 2008 9:49 pm

Azazel

demon

CEVA INTERESANT PENTRU TINE -ISUS NU A EXISTAT
ROG ADMINISTRATORUL SA STEARGA TOATE DISCUTIILE MELE CU DELTA IN AFARA SUBIECTULUI
MULTUMESC

25Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Empty Re: Exista Dumnezeu-Polemici intre religii Vin Aug 08, 2008 7:28 am

Delta

Delta
demon

Azazel a scris:CEVA INTERESANT PENTRU TINE -ISUS NU A EXISTAT
Parcă totuși înclin să nu cred această afirmație... Wink
Azazel a scris:ROG ADMINISTRATORUL SA STEARGA TOATE DISCUTIILE MELE CU DELTA IN AFARA SUBIECTULUI
Replicile tale poate să le șteargă, dacă tot ai solicitat asta. cheer1
Cu postările mele nu prea are treabă, chiar dacă modul de abordare poate nu o fi cel pe care-l preferi. shades

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 2]

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum