Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
    Ultimele subiecte
    » Mai este cineva pe aici?
    Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
    Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
    Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
    Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
    Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
    Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
    Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
    Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
    Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
    Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
    Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
    Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
    Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
    Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
    Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
    Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
    Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
    Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
    Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
    Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
    Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
    Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
    Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
    Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
    Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
    Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
    În total sunt 3 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 3 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
    Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista

+2
    Zyraxes
    GERULA
    6 participan?i

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

GERULA

GERULA
    vrajitor

Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista
    Se stie , la 30 decembrie 1947 regele Mihai I a fost obligat sa abdice , constitutia din 1923 a fost abrogata si s-a proclamat Republica Populara Romana.In decembrie 1989 , dupa inlaturarea regimului comunist o posibila optiune ce ar fi stat in fata romanilor era revenirea la constitutia din 1923 , implicit la monarhia constitutionala.Aceasta alternativa a fost torpilata de „emanatii” atent pregatiti in laboratoarele Kremlinului.Cei mai in varsta retin incercarea esuata a regelui de a vizita Romania, faptul ca regele si persoanele care il insoteau au fost urmariti ca niste raufacatori pe autostrada Bucuresti-Pitesti si obligati sa paraseasca Romania.
    Anul trecut , Patriciu , eminenta cenusie a PNL si unul din papusarii din umbra ai Romaniei a lansat ideea revenirii Romaniei la monarhia constitutionala. Din initiativa printului Duda presedinteleBasescu nu a fost invitat la ceea ce impropriu s-a numit „nunta de diamant” a familiei regale .Datorita varstei foarte inaintate a MS , Mihai I si lipsei descendentilor masculini , regele prin decret al casei regale a proclamat abolirea prevederilor Legii Salice si a proclamat pe principesa Margareta mostenitoare a tronului , demers fara finalitate juridica reala.Zilele trecute premierul Tariceanu a relansat public ideea posibilitatii revenirii Romaniei la monarhia constitutionala.Acest lucru , din punct de vedere juridic este un demers complex, care ar presupune revizuirea Constitutiei , implicit aplicarea prevederilor articolelor 150-152 din Constitutie.
    ARTICOLUL 150 - Initiativa revizuirii
    (1) Revizuirea Constitutiei poate fi initiata de Presedintele Romaniei la propunerea Guvernului, de cel putin o patrime din numarul deputatilor sau al senatorilor, precum si de cel putin 500.000 de cetateni cu drept de vot.
    (2) Cetatenii care initiaza revizuirea Constitutiei trebuie sa provina din cel putin jumatate din judetele tarii, iar in fiecare din aceste judete sau in municipiul Bucuresti trebuie sa fie inregistrate cel putin 20.000 de semnaturi in sprijinul acestei initiative.
    ARTICOLUL 151 - Procedura de revizuire
    (1) Proiectul sau propunerea de revizuire trebuie adoptata de Camera Deputatilor si de Senat, cu o majoritate de cel putin doua treimi din numarul membrilor fiecarei Camere.
    (2) Daca prin procedura de mediere nu se ajunge la un acord, Camera Deputatilor si Senatul, in sedinta comuna, hotarasc cu votul a cel putin trei patrimi din numarul deputatilor si senatorilor.
    (3) Revizuirea este definitiva dupa aprobarea ei prin referendum, organizat in cel mult 30 de zile de la data adoptarii proiectului sau a propunerii de revizuire.
    ARTICOLUL 152 - Limitele revizuirii
    (1) Dispozitiile prezentei Constitutii privind caracterul national, independent, unitar si indivizibil al statului roman, forma republicana de guvernamant, integritatea teritoriului, independenta justitiei, pluralismul politic si limba oficiala nu pot forma obiectul revizuirii.
    (2) De asemenea, nici o revizuire nu poate fi facuta daca are ca rezultat suprimarea drepturilor si a libertatilor fundamentale ale cetatenilor sau a garantiilor acestora.
    (3) Constitutia nu poate fi revizuita pe durata starii de asediu sau a starii de urgenta si nici in timp de razboi.
    Datorita marilor dificultati in revizuirea Constitutiei si faptului ca majoritatea populatiei nu este interesata in mod real de revenirea la monarhie , aceste luari de pozitie liberale au in opinia mea rolul unor petarde fumigene si in acelasi timp reflecta faptul caPNL nu are o personalitate credibila pe care sa o arunce in competitia cu Basescu la viitoarele alegeri prezidentiale.

PS Postarea initiala pe codex@politica de catre Mihai_tincanul.Mihai_tincanul ego sum(adica GERULA).

Zyraxes

demon

tariceanu nu are nicio sansa sa schimbe forma de guvernamant in Romania

SPRS

demon

Domnu Zyraxes,

Pana si legionarii respectau monarhia.

Zyraxes

demon

SPRS a scris:Domnu Zyraxes,

au respectat-o pina l-a omorat regele criminal carol al II-lea pe Codreanu

5Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista Empty To SPRS Lun Sept 08, 2008 10:47 am

GERULA

GERULA
    vrajitor

SPRS a scris:Domnu Zyraxes,

Nu e vorba de a respecta sau nu monarhia .Cu bune , cu rele , monarhia apartine istoriei noastre nationale. Problema de fond e daca in acest moment istoric monarhia este sau nu o solutie pentru Romania , daca aceasta solutie e dorita sau nu de poporul roman.In opinia mea aceasta problema ar trebui sa faca obiectul unui referendum precedat de o dezbatere publica serioasa , aprofundata si rezonabila.Zi buna.

6Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista Empty Test Dum Sept 14, 2008 12:02 pm

Vizitator Blue

Vizitator Blue
    muritor de rand

Aceasta postare este un test.

***Se spune ca Romanii sunt cei care au cucerit lumea. Eu, pe unde ma duc, gasesc daci liberi.***

Marea intrebare a zilelor pe care le traim:
    O fi gasit Tariceanu sau Geoana, unghiuta cu care sa zgarie in poarta Cotroceniului? Tare ma indoiesc.
    : oh boy

Cocorul

Cocorul
    djin

Ce Duda mea mai vor si astia cu Duda regele de paiatza ?
    Cred ca este doar praf in ochii opiniei publice, sa mai abata atentia de la probelemele grave ale societatii romanesti .
    Acum e moda hotilor ce se dau monarhisti ??? yes

8Premierul Tariceanu il ameninta pe Basescu cu sperietoarea monarhista Empty NO', ASE CEVA NU EXISTA. Dum Sept 14, 2008 1:40 pm

Vizitator Blue

Vizitator Blue
    muritor de rand

BINE V-AM GASIT !

***Cocorului***

Cand vorbeste Orban prostii, dam vina pe Bachus.
    Cand vorbeste MotoZburliceanu prostii, dam vina pe cuplul Zilb&Filk si zicem ca sunt bancuri proaste.

Trecerea la monarhie constitutionala sau republica parlamentara implica schimbarea Constitutiei.
    Asta se poate face doar prin referendum national.
    Oricare din cele doua, implica renuntarea, din partea poporului, la dreptul de a-si alege in mod direct seful statului.
    Asa ca, zic si eu cum a zis ardeleanul cand a vazut girafa:
    NO', ASE CEVA, NU EXISTA.
    stop

Thrakian

muritor de rand

Blue a scris:BINE V-AM GASIT !

***Cocorului***

Cand vorbeste Orban prostii, dam vina pe Bachus.
    Cand vorbeste MotoZburliceanu prostii, dam vina pe cuplul Zilb&Filk si zicem ca sunt bancuri proaste.

Trecerea la monarhie constitutionala sau republica parlamentara implica schimbarea Constitutiei.
    Asta se poate face doar prin referendum national.
    Oricare din cele doua, implica renuntarea, din partea poporului, la dreptul de a-si alege in mod direct seful statului.
    Asa ca, zic si eu cum a zis ardeleanul cand a vazut girafa:
    NO', ASE CEVA, NU EXISTA.
    stop

1 - Nu e vorba ardeleanului ci a olteanului
    2- Vorba olteanului fiind, nu are particula NO în față
    3- Implică (trecerea la monarhie) doar în capul dumitale
    4- Olandejii, belgienii, englejii, japonejii și norvegienii - pardon, ăștia nu că e republică - sunt toți nește maimuțe înapoiate care habar n-au de democrație, girafe, ardeleni, olteni și nici de imbecilități securistice scrise pe forumurile din Marea Democrație numită România lui Vasesque...

Ai dracu nemți italienii...

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
    Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum