stai sa-mi notez: delta, alin, alice, fairy, admin...mai ai?Cris a scris:Nu ma lasi sa trimit msg private delta,alin, alice,fairy,admin?
ca toti sunteti unul si prostiti oamenii...
uneori mai sunt si mici blocari ale softului!
Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă
Mergi la pagina : 1, 2, 3
stai sa-mi notez: delta, alin, alice, fairy, admin...mai ai?Cris a scris:Nu ma lasi sa trimit msg private delta,alin, alice,fairy,admin?
...idea!!!Cris a scris:Puiu.T a scris:nu se poateeeeeeeeeeeeee!
e super haios
ce e super haios la varsat dumitale,bataia de joc?
spirite...te bag in lista??Spirit Liber a scris:Cris a scris:Nu ma lasi sa trimit msg private delta,alin, alice bailey,fairy,admin?
lasa ca exista si alte forumuri unde se poate anunta una-alta.
Uite ca ai gresit de data aceasta.. Te pomenesti ca tot forumul e plin de Admini. Vezi matale ca sunt doi Admini noi: SPRS si Eu...Restul au plecat la plaja, ceea ce iti recomand si matale, ca sa vii cu forte sporite!
Ultima editare efectuata de catre Spirit Liber in Vin Aug 15, 2008 11:05 am, editata de 1 ori
Păi, eu ce tangență aveam la faza cu transmisul sau netransmisul mesajelor private?Cris a scris:Nu ma lasi sa trimit msg private delta,alin, alice bailey,fairy,admin?
Și eu sunt Admin.Admin a scris:Delta e Delta si eu sunt eu.
Trebuie neapărat să aibă legătură cu sexul?Yahiya a scris:si ce legatura au toate astea cu locul unde ne place sa facem sex? sau asta o noua modalitate de a face sex?
Așa este! Biscuim Măria-Ta!Yahiya a scris:daca nu are esti offtopic si atunci ce rost mai are topicul hai sa il facem bla bla si gata. esti moderator ar trebui sa faci curat pe aici nu crezi?
Sprijiniți de copac?Yahiya a scris:intr-o livada inflorita sprijiniti pe un copac sa ne ninga cu fori parfumate
Măcar eu nu mă duc în Syria ca să am ocazia să fac sex...Yahiya a scris:tu ce faci analiza frazei ? acolo vor muschii mei striati sa fac dragoste si in toata livada aia oi gasi eu un pom tanar de care sa ma sprijin sau sa o sprijin . si daca ma duc in syria de ex acum infloresc portocalii si pomii de rodii. deci nu neaparat luna mai sau iunie .
Nope!Yahiya a scris:sigur tu faci acasa in baie
Prefer malul mării, după lăsarea serii, cu valuri care au crestele fosforescente din cauza algei Noctiluca miliaris...Yahiya a scris:e na nici macar atata fantezie nu ai ? o apa calduta cu saruri parfumate si in toata baia lumanarele rosii luminand feeric .
Iarbă verde și udă... ca să se-ntărească și sfârcurile.Yahiya a scris:intr-o poienita in iarba verde si pe alocuri flori sa le simti parfumul din ce in ce mai puternic pe masura ce te apropii de final
Mergi la pagina : 1, 2, 3
»
Subiecte similare
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum