Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 10 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 10 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

locuri unde ne-ar place sa facem sex

+8
Cris
Anticristul
Diana
Puiu.T
Yahiya
Alice Bailey
Delta
Alex
12 participan?i

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 2 din 3]

26locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 Empty Re: locuri unde ne-ar place sa facem sex Vin Aug 15, 2008 10:26 am

Puiu.T

Puiu.T
inger

Cris a scris:Nu ma lasi sa trimit msg private delta,alin, alice,fairy,admin?

ca toti sunteti unul si prostiti oamenii...
stai sa-mi notez: delta, alin, alice, fairy, admin...mai ai?

uneori mai sunt si mici blocari ale softului!
crazy

27locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 Empty Re: locuri unde ne-ar place sa facem sex Vin Aug 15, 2008 10:27 am

Puiu.T

Puiu.T
inger

Cris a scris:
Puiu.T a scris:nu se poateeeeeeeeeeeeee!
e super haios Laughing Laughing

ce e super haios la varsat dumitale,bataia de joc?
kisses1 ...idea!!!

28locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 Empty Re: locuri unde ne-ar place sa facem sex Vin Aug 15, 2008 10:28 am

Cris

inger

este adevarata

29locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 Empty Re: locuri unde ne-ar place sa facem sex Vin Aug 15, 2008 10:30 am

Puiu.T

Puiu.T
inger

Spirit Liber a scris:
Cris a scris:Nu ma lasi sa trimit msg private delta,alin, alice bailey,fairy,admin?

lasa ca exista si alte forumuri unde se poate anunta una-alta.

Uite ca ai gresit de data aceasta.. Te pomenesti ca tot forumul e plin de Admini. Vezi matale ca sunt doi Admini noi: SPRS si Eu...Restul au plecat la plaja, ceea ce iti recomand si matale, ca sa vii cu forte sporite!
spirite...te bag in lista?? EVIL

30locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 Empty Re: locuri unde ne-ar place sa facem sex Vin Aug 15, 2008 10:34 am

Eu Unul

admin

Puiu, Cris vorbeste prostii, asta ca nu a mai putut rade replici. In plus, ea nu vede nici un IP. Delta e Delta si eu sunt eu. Laughing

Ultima editare efectuata de catre Spirit Liber in Vin Aug 15, 2008 11:05 am, editata de 1 ori

31locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 Empty Re: locuri unde ne-ar place sa facem sex Vin Aug 15, 2008 10:40 am

Puiu.T

Puiu.T
inger

da matale cine esti?
hahahahahhaa

si apoi, daca nu poti posta tu....o facem noi!
aaaa ca admin
incurcata treaba, asta cu secsu'

ps cris e o ea??????????
mda...e o ea
cris, saru-mana wub

32locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 Empty Re: locuri unde ne-ar place sa facem sex Vin Aug 15, 2008 10:56 am

Eu Unul

admin

Nu, Cris e un el! A fost aici de la infiintarea forumului si s-a apucat sa stearga relicile de unde era moderator. I-am mai dat o sansa si era cat pe ce sa o faca din nou. Delta e Delta, Alin e Alin, LaVey e LaVey... Faptul ca s-a suparat este deoarece nu are drept sa mai stearga replici.

33locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 Empty Re: locuri unde ne-ar place sa facem sex Vin Aug 15, 2008 11:10 am

Puiu.T

Puiu.T
inger

ptiu drace!
doar din gafa in bafa o tin
mai bine ma apuc de....sex
sa fiu ontopic

34locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 Empty Re: locuri unde ne-ar place sa facem sex Vin Aug 15, 2008 1:55 pm

Vizitato

Vizitator

Io nu stiu ce confuzie s-a creat aici, da' io nu am decat un singur nume, adica LaVey! Nu mai inventati chestii de genu' cum ca io sunt nustiu care altu' sau ala e "io"! Nici nu intru pe nici un forum decat ca un sigur nume si ala e Anton LaVey NU altu!

35locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 Empty Re: locuri unde ne-ar place sa facem sex Vin Aug 15, 2008 9:36 pm

Puiu.T

Puiu.T
inger

iar eu sunt ..mereu ............puiu.t

ma duc sa fac o partida

36locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 Empty Re: locuri unde ne-ar place sa facem sex Mier Aug 27, 2008 10:35 am

Delta

Delta
demon

Cris a scris:Nu ma lasi sa trimit msg private delta,alin, alice bailey,fairy,admin?

Păi, eu ce tangență aveam la faza cu transmisul sau netransmisul mesajelor private? Shok
Mai ales că de aproape două săptămâni am fost pe teren și legătura la net era inexistentă... Smile
Admin a scris:Delta e Delta si eu sunt eu. Laughing
Și eu sunt Admin. ulala
Dar nu aici, ci în Sanctuar... cheer1

37locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 Empty Re: locuri unde ne-ar place sa facem sex Joi Aug 28, 2008 2:40 pm

Yahiya

Yahiya
zeu

si ce legatura au toate astea cu locul unde ne place sa facem sex? sau asta o noua modalitate de a face sex?

38locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 Empty Re: locuri unde ne-ar place sa facem sex Joi Aug 28, 2008 2:42 pm

Delta

Delta
demon

Yahiya a scris:si ce legatura au toate astea cu locul unde ne place sa facem sex? sau asta o noua modalitate de a face sex?
Trebuie neapărat să aibă legătură cu sexul? Wink

39locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 Empty Re: locuri unde ne-ar place sa facem sex Joi Aug 28, 2008 2:45 pm

Yahiya

Yahiya
zeu

daca nu are esti offtopic si atunci ce rost mai are topicul hai sa il facem bla bla si gata. esti moderator ar trebui sa faci curat pe aici nu crezi?

40locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 Empty Re: locuri unde ne-ar place sa facem sex Joi Aug 28, 2008 2:46 pm

Delta

Delta
demon

Yahiya a scris:daca nu are esti offtopic si atunci ce rost mai are topicul hai sa il facem bla bla si gata. esti moderator ar trebui sa faci curat pe aici nu crezi?
Așa este! Biscuim Măria-Ta! rolf

41locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 Empty Re: locuri unde ne-ar place sa facem sex Joi Aug 28, 2008 2:49 pm

Yahiya

Yahiya
zeu

intr-o livada inflorita sprijiniti pe un copac sa ne ninga cu fori parfumate

42locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 Empty Re: locuri unde ne-ar place sa facem sex Joi Aug 28, 2008 3:15 pm

Delta

Delta
demon

Yahiya a scris:intr-o livada inflorita sprijiniti pe un copac sa ne ninga cu fori parfumate
Sprijiniți de copac?
Adică, stând în picioare... da? Embarassed
Deși, dacă livada este formată din pomi bătrâni, s-ar putea ca multe trunchiuri să fie în poziție orizontală... Smile
Să "ningă" cu flori? Sad Adică în mai-iunie? (depinde ce pomi sunt în livadă și la ce coordonate geografice este respectiva fermă/grădină...)

43locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 Empty Re: locuri unde ne-ar place sa facem sex Joi Aug 28, 2008 3:27 pm

Yahiya

Yahiya
zeu

tu ce faci analiza frazei ? acolo vor muschii mei striati sa fac dragoste si in toata livada aia oi gasi eu un pom tanar de care sa ma sprijin sau sa o sprijin . si daca ma duc in syria de ex acum infloresc portocalii si pomii de rodii. deci nu neaparat luna mai sau iunie .

44locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 Empty Re: locuri unde ne-ar place sa facem sex Joi Aug 28, 2008 3:34 pm

Delta

Delta
demon

Yahiya a scris:tu ce faci analiza frazei ? acolo vor muschii mei striati sa fac dragoste si in toata livada aia oi gasi eu un pom tanar de care sa ma sprijin sau sa o sprijin . si daca ma duc in syria de ex acum infloresc portocalii si pomii de rodii. deci nu neaparat luna mai sau iunie .
Măcar eu nu mă duc în Syria ca să am ocazia să fac sex... Laughing

45locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 Empty Re: locuri unde ne-ar place sa facem sex Joi Aug 28, 2008 3:39 pm

Yahiya

Yahiya
zeu

sigur tu faci acasa in baie

46locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 Empty Re: locuri unde ne-ar place sa facem sex Joi Aug 28, 2008 3:44 pm

Delta

Delta
demon

Yahiya a scris:sigur tu faci acasa in baie
Nope! Smile

47locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 Empty Re: locuri unde ne-ar place sa facem sex Joi Aug 28, 2008 3:46 pm

Yahiya

Yahiya
zeu

e na nici macar atata fantezie nu ai ? o apa calduta cu saruri parfumate si in toata baia lumanarele rosii luminand feeric .

48locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 Empty Re: locuri unde ne-ar place sa facem sex Joi Aug 28, 2008 4:02 pm

Delta

Delta
demon

Yahiya a scris:e na nici macar atata fantezie nu ai ? o apa calduta cu saruri parfumate si in toata baia lumanarele rosii luminand feeric .
Prefer malul mării, după lăsarea serii, cu valuri care au crestele fosforescente din cauza algei Noctiluca miliaris... Smile

49locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 Empty Re: locuri unde ne-ar place sa facem sex Joi Aug 28, 2008 4:36 pm

Yahiya

Yahiya
zeu

intr-o poienita in iarba verde si pe alocuri flori sa le simti parfumul din ce in ce mai puternic pe masura ce te apropii de final

50locuri unde ne-ar place sa facem sex - Pagina 2 Empty Re: locuri unde ne-ar place sa facem sex Joi Aug 28, 2008 4:48 pm

Delta

Delta
demon

Yahiya a scris:intr-o poienita in iarba verde si pe alocuri flori sa le simti parfumul din ce in ce mai puternic pe masura ce te apropii de final
Iarbă verde și udă... ca să se-ntărească și sfârcurile. rolf

Sus  Mesaj [Pagina 2 din 3]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum