Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Cum ne-ar place sa facem sex EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Cum ne-ar place sa facem sex EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Cum ne-ar place sa facem sex EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Cum ne-ar place sa facem sex EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Cum ne-ar place sa facem sex EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Cum ne-ar place sa facem sex EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Cum ne-ar place sa facem sex EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Cum ne-ar place sa facem sex EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Cum ne-ar place sa facem sex EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Cum ne-ar place sa facem sex EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Cum ne-ar place sa facem sex EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Cum ne-ar place sa facem sex EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Cum ne-ar place sa facem sex EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Cum ne-ar place sa facem sex EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Cum ne-ar place sa facem sex EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Cum ne-ar place sa facem sex EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Cum ne-ar place sa facem sex EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Cum ne-ar place sa facem sex EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Cum ne-ar place sa facem sex EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Cum ne-ar place sa facem sex EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Cum ne-ar place sa facem sex EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Cum ne-ar place sa facem sex EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Cum ne-ar place sa facem sex EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Cum ne-ar place sa facem sex EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Cum ne-ar place sa facem sex EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Cum ne-ar place sa facem sex EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 10 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 10 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Cum ne-ar place sa facem sex

+2
Tudorel666
Vasile Barsan
6 participan?i

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 2]

1Cum ne-ar place sa facem sex Empty Cum ne-ar place sa facem sex Mier Oct 29, 2008 1:59 pm

Vasile Barsan

Vasile Barsan
vrajitor

Amica mea despre care v-am spus ca m-a violat incearca sa ma convinga sa facem asta

http://www.eroticstore.ro/pages/cum-sa-ti-convingi-partenera-la-un-sex-anal

Voi ce parere aveti? Embarassed
Ati facut vreodata sex cu iubita si a folosit un strap-on ca sa fiti pe post de femeie? rolf
Ce zici LaVey?

Cum ne-ar place sa facem sex 2975870-antipathystrapon

2Cum ne-ar place sa facem sex Empty Re: Cum ne-ar place sa facem sex Mier Oct 29, 2008 2:17 pm

Vasile Barsan

Vasile Barsan
vrajitor

Sincer, eu nu as vrea sa fac asa, dar mi-ar place BDSM rolf

http://www.pro-domme.ro/bdsm.html

3Cum ne-ar place sa facem sex Empty Re: Cum ne-ar place sa facem sex Mier Oct 29, 2008 2:35 pm

Tudorel666

eliberat

Da, sa fii legat, dezbracat si lasat asa vreo cateva ore... music

http://lazarmariantudorel.blogsite.ro

4Cum ne-ar place sa facem sex Empty Re: Cum ne-ar place sa facem sex Mier Oct 29, 2008 3:02 pm

Simah

Simah
djin

Parerea mea este ca astfel de tehnici sunt Bune pt barati pseudopotenti si femei frigide,adica pt rebuturi sxuale.Daca esti barbat fa sex normal pana dimineata,iar daca nu stai in banca ta si nu te da balena cand esti un biet porcusor!Nu este referire la o persoana ci un enunt general!

5Cum ne-ar place sa facem sex Empty Re: Cum ne-ar place sa facem sex Mier Oct 29, 2008 5:18 pm

Vasile Barsan

Vasile Barsan
vrajitor

Ba eu vreau sa fac de toate pana la sfarsitul vietii si m-am saturat de normal. Daca nu stiai, cand faci pozitiile inverse, precum clasica 69, sau sex oral, se inverseaza energiile si evoluam.
harhar

6Cum ne-ar place sa facem sex Empty Re: Cum ne-ar place sa facem sex Mier Oct 29, 2008 5:25 pm

Simah

Simah
djin

Spre ce sa mai evoluezi daca esti semipotent?Poate spre ipotentDaca ai fi potent nu ai avea nevoie de pozitia 69.a stii cu ce se mananca aceasta pozitie!?

7Cum ne-ar place sa facem sex Empty Re: Cum ne-ar place sa facem sex Mier Oct 29, 2008 5:30 pm

Vasile Barsan

Vasile Barsan
vrajitor

Simah a scris:Spre ce sa mai evoluezi daca esti semipotent?Poate spre ipotentDaca ai fi potent nu ai avea nevoie de pozitia 69.a stii cu ce se mananca aceasta pozitie!?
Nu stiu daca tu esti atat de potent ca mine si o ai asa de mare. Laughing
Nu imi place 69, ci sa o facem pe rand. Imi place sa incep cu sexul oral, sa continuu cu normal si sa temin cu cel anal. Acum insa m-am plictisit de toate si o sa trec sa aplic lucruri mai interesante, precum sado-maso si altele.
De unde stii ca nu e o placere si pentru partenera sa o umilesti intr-un sex oral, spre exemplu?

8Cum ne-ar place sa facem sex Empty Re: Cum ne-ar place sa facem sex Mier Oct 29, 2008 5:34 pm

Simah

Simah
djin

Am spus doar ca toate astea sunt pt barbati semipotenti si femei frigide,care nu mai sunt capabili sa-si satisfaca placerea in md normal,nu ca i-as codamna!Dimpotriva ii inteleg si ii deplang pt ca doar atat le-a ramas.Nu sunt impotriva lor,pe bune!

9Cum ne-ar place sa facem sex Empty Re: Cum ne-ar place sa facem sex Mier Oct 29, 2008 5:37 pm

Vasile Barsan

Vasile Barsan
vrajitor

Nu este chiar asa. Cand ai prea multa energie sexuala si iti place mult sa faci sex si pierzi noptile facand asta, cauti sa ajungi la culmi nebanuite de placere. Incepe sa devina banal sexul normal. Este o problema mai mult psihica in care ai vrea sa fii umilit sau sa umilesti, ori sa provoci suferinta sau sa ti se provoace. Cand ajungi sa fie atat de placut incat nu mai simti durere si nu mai stii de tine, atunci ai ajuns la starea ideala.

10Cum ne-ar place sa facem sex Empty Re: Cum ne-ar place sa facem sex Mier Oct 29, 2008 5:41 pm

Simah

Simah
djin

asta se poate si normal,daca esti barbat intreg psihic si fizic!

11Cum ne-ar place sa facem sex Empty Re: Cum ne-ar place sa facem sex Mier Oct 29, 2008 6:06 pm

Vizitato

Vizitator

Vasile Barsan a scris:Amica mea despre care v-am spus ca m-a violat incearca sa ma convinga sa facem asta

http://www.eroticstore.ro/pages/cum-sa-ti-convingi-partenera-la-un-sex-anal

Voi ce parere aveti? Embarassed
Ati facut vreodata sex cu iubita si a folosit un strap-on ca sa fiti pe post de femeie? rolf
Ce zici LaVey?

Cum ne-ar place sa facem sex 2975870-antipathystrapon

Articolu' ala de pe link-ul asta ar trebui sa-l citeasca Tudorel666...... sau poate chiar de acolo a invatat cum sa scape de hemoroizi... rolf

12Cum ne-ar place sa facem sex Empty Re: Cum ne-ar place sa facem sex Mier Oct 29, 2008 6:15 pm

Vasile Barsan

Vasile Barsan
vrajitor

Nuuuuuuuuuuu, ca poate ii vine vreo idee sa ma vrea pe mine. EVIL
Nu imi e teama, daca vii si tu, sa o facem in 3. kisses Vii?

13Cum ne-ar place sa facem sex Empty Re: Cum ne-ar place sa facem sex Mier Oct 29, 2008 6:16 pm

Vizitato

Vizitator

Vasile Barsan a scris:Nuuuuuuuuuuu, ca poate ii vine vreo idee sa ma vrea pe mine. EVIL

Ia-l doaar pe Tudorel666! Evil or Very Mad

14Cum ne-ar place sa facem sex Empty Re: Cum ne-ar place sa facem sex Mier Oct 29, 2008 6:18 pm

Anticristul

eliberat

Uni intra in normal prin anormalitate.

15Cum ne-ar place sa facem sex Empty Re: Cum ne-ar place sa facem sex Mier Oct 29, 2008 6:23 pm

Vasile Barsan

Vasile Barsan
vrajitor

Anton_LaVey a scris:
Vasile Barsan a scris:Nuuuuuuuuuuu, ca poate ii vine vreo idee sa ma vrea pe mine. EVIL

Il luam si pe Emanuel si poti pune strap on cu penis la spate rolf

16Cum ne-ar place sa facem sex Empty Re: Cum ne-ar place sa facem sex Mier Oct 29, 2008 6:25 pm

Tudorel666

eliberat

Mie-mi place sa fac sex cu Dumnezeu...

17Cum ne-ar place sa facem sex Empty Re: Cum ne-ar place sa facem sex Mier Oct 29, 2008 6:26 pm

Vizitato

Vizitator

Vasile Barsan a scris:
Anton_LaVey a scris:

Il luam si pe Emanuel si poti pune strap on cu penis la spate rolf

Imi pare rau pentru voi baieti..... io NU sunt amator de asa ceva!

EVIL

18Cum ne-ar place sa facem sex Empty Re: Cum ne-ar place sa facem sex Mier Oct 29, 2008 8:21 pm

Simah

Simah
djin

Dar de sex intr-un butoi cu smantana esti mata, domnule io, amator?

19Cum ne-ar place sa facem sex Empty Re: Cum ne-ar place sa facem sex Mier Oct 29, 2008 8:28 pm

Eu Unul

admin

Tudorel666 a scris:Mie-mi place sa fac sex cu Dumnezeu...
Cum se face sex cu Dumnezeu? Rolling Eyes

20Cum ne-ar place sa facem sex Empty Re: Cum ne-ar place sa facem sex Mier Oct 29, 2008 9:02 pm

Anticristul

eliberat

Parca ar trebui si o limita maxima,nu?

21Cum ne-ar place sa facem sex Empty Re: Cum ne-ar place sa facem sex Joi Oct 30, 2008 4:23 pm

Simah

Simah
djin

unde nu-i cap n-ai ce cere!Atentie la gropi!!!!

22Cum ne-ar place sa facem sex Empty Re: Cum ne-ar place sa facem sex Joi Oct 30, 2008 7:30 pm

Tudorel666

eliberat

Admin a scris:

Daca, la sexul normal, orgasmul este abia la urma, cand faci sex cu Dumnezeu ai parte de orgasm de la inceput pana la sfarsit.

23Cum ne-ar place sa facem sex Empty Re: Cum ne-ar place sa facem sex Joi Oct 30, 2008 7:34 pm

Simah

Simah
djin

Tudorel666 a scris:
Admin a scris:

Daca, la sexul normal, orgasmul este abia la urma, cand faci sex cu Dumnezeu ai parte de orgasm de la inceput pana la sfarsit.
Defectiune tehnica nuronala!

24Cum ne-ar place sa facem sex Empty Re: Cum ne-ar place sa facem sex Joi Oct 30, 2008 7:37 pm

Vasile Barsan

Vasile Barsan
vrajitor

nuronala... bataita

25Cum ne-ar place sa facem sex Empty Re: Cum ne-ar place sa facem sex Joi Oct 30, 2008 7:42 pm

Simah

Simah
djin

de la nuri cand se suie la cap de la testicole smille

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 2]

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum