Unde v'ati intalnit perechea, jumatatea, prietena? In statie? La un protest stradal? La un picnic?
Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă
Carla a scris:Eu una, nu cred in dragoste la prima vedere. Cred ca e nevoie de timp sa ne cunoasteam perechea. Apreciez mai mult frumusetea sufletului, sinceritatea decit frumusetea fizica. DAca simti ca ti-ai gasit "jumatatea" nu e nevoie sa mai schimbi.
Anticristul a scris:Nu exista jumatatea cealalalta.Totdeauna tu te vei socoti ca esti tu dar mai ai nrvoie de ceva.Acel ceva nu e jumatate ,ci doarsatisfacerea unor nevoi,care pentru tine au importanta,dar simti in mod necesar ca si tu ar trebui sa dai ceva.
Admin a scris:
Mi-am amintit ceva frumos..Precum ca poporul lui Dumnezeu este sotia lui, iar neamurile sunt amanta. Pe neamuri le viziteaza pe intuneric, dandu-le revelatii, iar pe poporul Sau in timpul zilei...iubindu-le la fel de mult.
La fel si Avraam a avut o nevasta si o amanta si le-a iubit in mod egal...
Suna a "poveste" crestina, nu crezi?
Sa pacatuim, ca Dumnezeu ne iubeste.
Anticristul a scris:Nu exista jumatatea cealalalta.Totdeauna tu te vei socoti ca esti tu dar mai ai nrvoie de ceva.Acel ceva nu e jumatate ,ci doarsatisfacerea unor nevoi,care pentru tine au importanta,dar simti in mod necesar ca si tu ar trebui sa dai ceva.
Anticristul a scris:Asta am vrut sa spun si eu.Ca nu e neaparat jumatate.Trebuie sa fie exact ce ti lipseste si tu la rindu- ti sa-l complectezi la nevoie.
Asa e. Nevasta mea s-a facut maare si grasa dupa casatorie si eu am devenit...mai putin potent.Fay a scris:Anticristul a scris:Asta am vrut sa spun si eu.Ca nu e neaparat jumatate.Trebuie sa fie exact ce ti lipseste si tu la rindu- ti sa-l complectezi la nevoie.
Da, asa este. Barbatul nu este complet pana nu se casatoreste.
Abea dupa....este terminat.
Si in cazul femeii...idem.
»
Subiecte similare
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum