Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Unde v'ati intalnit perechea? EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Unde v'ati intalnit perechea? EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Unde v'ati intalnit perechea? EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Unde v'ati intalnit perechea? EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Unde v'ati intalnit perechea? EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Unde v'ati intalnit perechea? EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Unde v'ati intalnit perechea? EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Unde v'ati intalnit perechea? EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Unde v'ati intalnit perechea? EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Unde v'ati intalnit perechea? EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Unde v'ati intalnit perechea? EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Unde v'ati intalnit perechea? EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Unde v'ati intalnit perechea? EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Unde v'ati intalnit perechea? EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Unde v'ati intalnit perechea? EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Unde v'ati intalnit perechea? EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Unde v'ati intalnit perechea? EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Unde v'ati intalnit perechea? EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Unde v'ati intalnit perechea? EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Unde v'ati intalnit perechea? EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Unde v'ati intalnit perechea? EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Unde v'ati intalnit perechea? EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Unde v'ati intalnit perechea? EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Unde v'ati intalnit perechea? EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Unde v'ati intalnit perechea? EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Unde v'ati intalnit perechea? EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 16 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 16 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Unde v'ati intalnit perechea?

+7
Eu Unul
Carla
Raluca
Puiu.T
Anticristul
Diana
Alex
11 participan?i

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Unde v'ati intalnit perechea? Empty Unde v'ati intalnit perechea? Joi Iul 17, 2008 8:16 pm

Alex

Alex
djin

Unde v'ati intalnit perechea, jumatatea, prietena? In statie? La un protest stradal? La un picnic?

http://paranoictimes.blogspot.com/

2Unde v'ati intalnit perechea? Empty Re: Unde v'ati intalnit perechea? Vin Iul 18, 2008 1:00 pm

Diana

inger

eu inca o astept... ice

3Unde v'ati intalnit perechea? Empty Re: Unde v'ati intalnit perechea? Dum Iul 20, 2008 8:03 pm

Anticristul

eliberat

Dupa ce o s-o cunosti?Si daca e mai mare d jumatate?

4Unde v'ati intalnit perechea? Empty Re: Unde v'ati intalnit perechea? Mar Iul 22, 2008 3:32 am

Puiu.T

Puiu.T
inger

in tren spre litoral
pe bune!

5Unde v'ati intalnit perechea? Empty Re: Unde v'ati intalnit perechea? Mar Iul 22, 2008 9:10 pm

Alex

Alex
djin

La 1 decembrie. Dansand Hora Unirii.

http://paranoictimes.blogspot.com/

6Unde v'ati intalnit perechea? Empty Re: Unde v'ati intalnit perechea? Dum Noi 02, 2008 7:50 am

Puiu.T

Puiu.T
inger

in tren spre litoral

7Unde v'ati intalnit perechea? Empty Re: Unde v'ati intalnit perechea? Dum Noi 02, 2008 8:11 pm

Anticristul

eliberat

De aici se trage cuvintul,imperechiere?

8Unde v'ati intalnit perechea? Empty Re: Unde v'ati intalnit perechea? Mar Noi 18, 2008 9:28 am

Raluca

muritor de rand

Desi il mai vazusem si inainte totul a inceput la o agentie CFR, cu cateva zile inainte de Craciun. Cand am iesit impreuna de acolo incepuse sa ninga si m-am gandit ca trebuie sa fie un semn divin. Era prima ninsoare.

Bun, incep sa bat campii...deci la o agentie CFR. Calatoriti mai mult si sigur va veti gasi perechea ! Wink

9Unde v'ati intalnit perechea? Empty Re: Unde v'ati intalnit perechea? Mar Noi 25, 2008 9:54 am

Carla

Carla
muritor de rand

Ne-am cunoscut la Moneasa. Apoi i-au mai trebuit 2 luni jumate pina si-a dat seama ca ma vrea... Laughing

10Unde v'ati intalnit perechea? Empty Re: Unde v'ati intalnit perechea? Mar Noi 25, 2008 10:52 am

Eu Unul

admin

Eu cred ca perechile sunt amestecate. Chiar daca gasim la un moment dat, dupa un timp, daca nu evoluam impreuna, tre sa schimbam iar perechea, deoarece nu mai suntem pe acelasi nivel vibratoriu. Cred in dragoste de la prima vedere, in "intuitia parteneritatii". De ce sa mai pierdem timp cu prejudecatile? Embarassed

11Unde v'ati intalnit perechea? Empty Re: Unde v'ati intalnit perechea? Mar Noi 25, 2008 11:02 am

Carla

Carla
muritor de rand

Eu una, nu cred in dragoste la prima vedere. Cred ca e nevoie de timp sa ne cunoasteam perechea. Apreciez mai mult frumusetea sufletului, sinceritatea decit frumusetea fizica. DAca simti ca ti-ai gasit "jumatatea" nu e nevoie sa mai schimbi.

12Unde v'ati intalnit perechea? Empty Re: Unde v'ati intalnit perechea? Mar Noi 25, 2008 11:18 am

Eu Unul

admin

Carla a scris:Eu una, nu cred in dragoste la prima vedere. Cred ca e nevoie de timp sa ne cunoasteam perechea. Apreciez mai mult frumusetea sufletului, sinceritatea decit frumusetea fizica. DAca simti ca ti-ai gasit "jumatatea" nu e nevoie sa mai schimbi.

Poti simti de fiecare data ca ti-ai gasit perechea. Pe parcurs intervine obisnuinta. De aia se recomanda ca partenerii sa intre intr-o casatorie cat mai cu putina experienta, sa nu fie tentati sa tot caute o alta pereche. Nu exista jumatate sau, daca exista, este in procent foarte mic probabil sa fie in acelasi timp si loc cu noi.

La cursurile de yoga profesorul sustinea ca exista cel putin 11 asemanari foarte mari dupa care ne dam seama daca celalalt este jumatatea. Cand cele doua jumatati se intalnesc in decursul unei existente, dragostea este atat de puternica incat este putin probabil ca ei sa ramana impreuna. Putem insa medita cu jumatatea noastra si aceasta ne aduce echilibru, ne face completi. iconsmile

13Unde v'ati intalnit perechea? Empty Re: Unde v'ati intalnit perechea? Mar Noi 25, 2008 11:32 am

Carla

Carla
muritor de rand

Depinde si de oameni. Intr-o relatie conteaza f. mult (parerea mea) si compromisurile. Bineinteles la ambele parti. Si da, devine obisnuinta, dar dupa x ani cind te-ai obisnuit cu cineva, cu "pasaricile" partenerului si ai fost si tu acceptat cu calitatiile si defectele tale.. ar fi greu sa o iei de la inceput.. Si probabil pe cum trec anii ar fi tot mai greu sa accepti pe altcineva si sa te obisnuiesti cu alte chestii.. poate asta e comoditate, egoism ? Who knows ?

14Unde v'ati intalnit perechea? Empty Re: Unde v'ati intalnit perechea? Mar Noi 25, 2008 4:48 pm

Anticristul

eliberat

Nu exista jumatatea cealalalta.Totdeauna tu te vei socoti ca esti tu dar mai ai nrvoie de ceva.Acel ceva nu e jumatate ,ci doarsatisfacerea unor nevoi,care pentru tine au importanta,dar simti in mod necesar ca si tu ar trebui sa dai ceva.

15Unde v'ati intalnit perechea? Empty Re: Unde v'ati intalnit perechea? Mar Noi 25, 2008 4:58 pm

Eu Unul

admin

Anticristul a scris:Nu exista jumatatea cealalalta.Totdeauna tu te vei socoti ca esti tu dar mai ai nrvoie de ceva.Acel ceva nu e jumatate ,ci doarsatisfacerea unor nevoi,care pentru tine au importanta,dar simti in mod necesar ca si tu ar trebui sa dai ceva.

Totusi, despre Androgin vorbesc si scrierile rabinice, nu numai filosofii greci.

Mi-am amintit ceva frumos..Precum ca poporul lui Dumnezeu este sotia lui, iar neamurile sunt amanta. Pe neamuri le viziteaza pe intuneric, dandu-le revelatii, iar pe poporul Sau in timpul zilei...iubindu-le la fel de mult.
La fel si Avraam a avut o nevasta si o amanta si le-a iubit in mod egal... Rolling Eyes

Suna a "poveste" crestina, nu crezi? Laughing
Sa pacatuim, ca Dumnezeu ne iubeste. Wink

16Unde v'ati intalnit perechea? Empty Re: Unde v'ati intalnit perechea? Mar Noi 25, 2008 5:17 pm

Anticristul

eliberat

Nu as vrea sa mi o luati in nume de rau dar cred ca pe amanta a iubit-o mai mult.Nu degeaba sa casatorit cu ea dupa ce a murit Sara.Chetura a fost fosta amanta adica Agar.Chetura in romaneste dar in ivrit este Keter adica coroana.Coroana vieti am putea spune.Si e normal ca Sara era si sora sa si erau prea obisnuiti unul cu altul.De aia nu au avut nici copii pina sa intimplat ce sa intimplat.
Sa nu mi certeti explicatii ca asata este proporia mea interpretare.Si nu as vrea sa auda sotia.Ca mai stii?

17Unde v'ati intalnit perechea? Empty Re: Unde v'ati intalnit perechea? Mar Noi 25, 2008 7:16 pm

Fay

vrajitor

Admin a scris:

Mi-am amintit ceva frumos..Precum ca poporul lui Dumnezeu este sotia lui, iar neamurile sunt amanta. Pe neamuri le viziteaza pe intuneric, dandu-le revelatii, iar pe poporul Sau in timpul zilei...iubindu-le la fel de mult.
La fel si Avraam a avut o nevasta si o amanta si le-a iubit in mod egal... Rolling Eyes

Suna a "poveste" crestina, nu crezi? Laughing
Sa pacatuim, ca Dumnezeu ne iubeste. Wink

Uite, eu sunt gata sa pacatuiesc...
Cica, intrebat de ce are amanta, cercetatorul stiintific a raspuns:
- Pai, cand nu sunt acasa, sotia crede ca sunt la amanta si cand nu ma vede amanta, crede ca sunt la nevasta, acasa si in timpul asta...eu pot sta linistit la biblioteca.
Asa ma tem ca face si Dumnezeu...Caci nu prea a circulat pe la nici unii din ei in ultimul timp.

18Unde v'ati intalnit perechea? Empty Re: Unde v'ati intalnit perechea? Mar Noi 25, 2008 8:32 pm

Carla

Carla
muritor de rand

Anticristul a scris:Nu exista jumatatea cealalalta.Totdeauna tu te vei socoti ca esti tu dar mai ai nrvoie de ceva.Acel ceva nu e jumatate ,ci doarsatisfacerea unor nevoi,care pentru tine au importanta,dar simti in mod necesar ca si tu ar trebui sa dai ceva.

Eu imi consider sotul "cealalta jumatate". Poate ne intelegem bine pt. ca stim ce asteptam unul de la altul. Anul viitor sunt 20 de ani de cind suntem impreuna.
Si intr-o relatie eu sunt de principiu "dau si primesc", nu conteaza ca eu dau mai mult sau primesc mai mult, fiecare cum simte.

19Unde v'ati intalnit perechea? Empty Re: Unde v'ati intalnit perechea? Mier Noi 26, 2008 6:19 pm

Anticristul

eliberat

Asta am vrut sa spun si eu.Ca nu e neaparat jumatate.Trebuie sa fie exact ce ti lipseste si tu la rindu- ti sa-l complectezi la nevoie.

20Unde v'ati intalnit perechea? Empty Re: Unde v'ati intalnit perechea? Joi Noi 27, 2008 1:53 pm

Fay

vrajitor

Anticristul a scris:Asta am vrut sa spun si eu.Ca nu e neaparat jumatate.Trebuie sa fie exact ce ti lipseste si tu la rindu- ti sa-l complectezi la nevoie.

Da, asa este. Barbatul nu este complet pana nu se casatoreste.
Abea dupa....este terminat.
Si in cazul femeii...idem.
rolf

21Unde v'ati intalnit perechea? Empty Re: Unde v'ati intalnit perechea? Joi Noi 27, 2008 2:37 pm

Bulache

Bulache
demon

Numai ca la un moment dat devine o rutina fara sati dai seama.Ganditiva cum e cu 36 de ani in spate. rolf wife beater

22Unde v'ati intalnit perechea? Empty Re: Unde v'ati intalnit perechea? Joi Noi 27, 2008 2:49 pm

Ivan

Ivan
muritor de rand

Fay a scris:
Anticristul a scris:Asta am vrut sa spun si eu.Ca nu e neaparat jumatate.Trebuie sa fie exact ce ti lipseste si tu la rindu- ti sa-l complectezi la nevoie.

Da, asa este. Barbatul nu este complet pana nu se casatoreste.
Abea dupa....este terminat.
Si in cazul femeii...idem.
rolf
Asa e. Nevasta mea s-a facut maare si grasa dupa casatorie si eu am devenit...mai putin potent. rolf

23Unde v'ati intalnit perechea? Empty Re: Unde v'ati intalnit perechea? Vin Noi 28, 2008 2:58 pm

Carla

Carla
muritor de rand

A nascut sotia ta, de s-a ingrasat ?

24Unde v'ati intalnit perechea? Empty Re: Unde v'ati intalnit perechea? Vin Noi 28, 2008 5:31 pm

Mihai

vrajitor

Dupa ce se casatoresc oamenii gandesc ca nu-i mai alege nimeni, asa ca pot manca tot. Very Happy Mai sunt si cazuri cand ea, din exces de harnicie il indoapa pe bietul animal pana omori purici pe burta lui si ea sta numai in bucatarie si tot degusta bucatele. Apoi se aseaza amandoi in pat si mananca si se pupa si iar mananca si iar se pupa... si asa uita sa se mai urce pe cantar. Laughing

25Unde v'ati intalnit perechea? Empty Re: Unde v'ati intalnit perechea? Dum Noi 30, 2008 8:47 pm

Anticristul

eliberat

Daca numai minca si se pupa parca nici nu prea are farmec.

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum