Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 5 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 5 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Cum a mers Isus pe apa.

+5
Delta
HIRAN
Mictlantecuhtli
Leo Luke
Der Bedeu
9 participan?i

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

26Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 Empty Re: Cum a mers Isus pe apa. Mier Iul 30, 2008 12:17 pm

No Name

inger

Anton_LaVey a scris:
Studenta_87 a scris:serios? nu prea se vede tinand cont ca postezi mai mult la crestinism, ciudat, nu?

Fiindca imi place sa imi fac adeverasul praf si pulbere! Ador sa-i vad cum se oftica de faptul ca eu il fac pe preferatu' si adoratu' lor isus cu ou si otet + ca plasarile mele contin si multe adevaruri despre organizatia lor inselatoare!!! Ador sa vad cum ii arde cand aud tot ce zic io de individul ala.... lol! lol! lol! Cum dracu' le-o placeea sa se uite la moaca lui numai ei stiu..... oare nu au noaptea cosmaruri???? affraid

16. Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.
17. Dumnezeu, în adevăr, n-a trimis pe Fiul Său în lume ca să judece lumea, ci ca lumea să fie mântuită prin El.
18. Oricine crede în El, nu este judecat; dar cine nu crede, a și fost judecat, pentru că n-a crezut în Numele singurului Fiu al lui Dumnezeu.
19. Și judecata aceasta stă în faptul că, odată venită Lumina în lume, oamenii au iubit mai mult întunericul decât lumina, pentru că faptele lor erau rele.

27Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 Empty Re: Cum a mers Isus pe apa. Mier Iul 30, 2008 1:24 pm

Vizitato

Vizitator

No Name a scris: 16. Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.
17. Dumnezeu, în adevăr, n-a trimis pe Fiul Său în lume ca să judece lumea, ci ca lumea să fie mântuită prin El.
18. Oricine crede în El, nu este judecat; dar cine nu crede, a și fost judecat, pentru că n-a crezut în Numele singurului Fiu al lui Dumnezeu.
19. Și judecata aceasta stă în faptul că, odată venită Lumina în lume, oamenii au iubit mai mult întunericul decât lumina, pentru că faptele lor erau rele.

Adica, mai pe romaneste, sa credem in poponaru' de isus?????( ca la ce moaca are nu ma mira sa nu si fie gay) lol! affraid affraid affraid In ala sa creada mamare care-i moarta!!!!! lol!

28Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 Empty Re: Cum a mers Isus pe apa. Mier Iul 30, 2008 1:42 pm

No Name

inger

5. Martorul mincinos nu rămâne nepedepsit, și cel ce spune minciuni nu va scăpa. - 29. Pedepsele sunt pregătite pentru batjocoritori, și loviturile pentru spinările nebunilor.

29Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 Empty Re: Cum a mers Isus pe apa. Mier Iul 30, 2008 2:30 pm

Vizitato

Vizitator

No Name a scris:5. Martorul mincinos nu rămâne nepedepsit, și cel ce spune minciuni nu va scăpa. - 29. Pedepsele sunt pregătite pentru batjocoritori, și loviturile pentru spinările nebunilor.

Serois????? affraid affraid affraid Deja nu mai pot de frica lol! lol! lol! Asta sa i-o spuna isus lu bunica din groapa, poate aia mai crede in povesti..... blum blum blum

30Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 Empty Re: Cum a mers Isus pe apa. Mier Iul 30, 2008 4:52 pm

Leo Luke

Leo Luke
muritor de rand

Anton_LaVey a scris:
No Name a scris:5. Martorul mincinos nu rămâne nepedepsit, și cel ce spune minciuni nu va scăpa. - 29. Pedepsele sunt pregătite pentru batjocoritori, și loviturile pentru spinările nebunilor.

Serois????? affraid affraid affraid Deja nu mai pot de frica lol! lol! lol! Asta sa i-o spuna isus lu bunica din groapa, poate aia mai crede in povesti..... blum blum blum

.....te intreb ....asaaa....din curiozitate.....ca idee.....ti-ar place sa traiesti pe
o planeta alaturi de fiinte placute si morale....vesnic.....sau in compania unor
monstrii de care n-ai mai stii pe unde sa te ascunzi ?.....tot vesnic ?.....

31Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 Empty Re: Cum a mers Isus pe apa. Mier Iul 30, 2008 5:00 pm

Vizitato

Vizitator

Leo Luke a scris:
.....te intreb ....asaaa....din curiozitate.....ca idee.....ti-ar place sa traiesti pe
o planeta alaturi de fiinte placute si morale....vesnic.....sau in compania unor

Normal ca mi-ar placea sa traiesc alaturi de fiinte dragi mie si NU langa niste monstrii gen isus sau clanu' lui de cre(s)tini!!!

32Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 Empty Re: Cum a mers Isus pe apa. Mier Iul 30, 2008 5:12 pm

Diana

inger

Anton_LaVey a scris:
Studenta_87 a scris:serios? nu prea se vede tinand cont ca postezi mai mult la crestinism, ciudat, nu?

Fiindca imi place sa imi fac adeverasul praf si pulbere! Ador sa-i vad cum se oftica de faptul ca eu il fac pe preferatu' si adoratu' lor isus cu ou si otet + ca plasarile mele contin si multe adevaruri despre organizatia lor inselatoare!!! Ador sa vad cum ii arde cand aud tot ce zic io de individul ala.... lol! lol! lol! Cum dracu' le-o placeea sa se uite la moaca lui numai ei stiu..... oare nu au noaptea cosmaruri???? affraid

sa faci adversarul praf si pulbere? care adversar? poate cel din imaginatia ta....sti sunt multi care au au urmat aceleasi idei ca si tine si sti ce au reusit? nimic...absolut nimic...te lupti cu morile de vant

nu ai nici o sansa in ati sustine religia aruncand cu noroi in altele...

33Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 Empty Re: Cum a mers Isus pe apa. Mier Iul 30, 2008 5:15 pm

Diana

inger

Anton_LaVey a scris:
Leo Luke a scris:

Normal ca mi-ar placea sa traiesc alaturi de fiinte dragi mie si NU langa niste monstrii gen isus sau clanu' lui de cre(s)tini!!!

lol! lol! lol! rolf

roaga-te sa nu ajungi niciodata pe mana unui crestin monstru...cine stie ce iti mai face? unsure

34Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 Empty Re: Cum a mers Isus pe apa. Mier Iul 30, 2008 5:32 pm

Vizitato

Vizitator

Studenta_87 a scris:
roaga-te sa nu ajungi niciodata pe mana unui crestin monstru...cine stie ce iti mai face? unsure

Imi face pe ma-sa!!!!! Cred ca il strang de gat inainte sa-mi faca ceva!!!!! Evil or Very Mad

35Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 Empty Re: Cum a mers Isus pe apa. Joi Iul 31, 2008 8:46 am

Leo Luke

Leo Luke
muritor de rand

Studenta_87 a scris:
Anton_LaVey a scris:
Leo Luke a scris:

lol! lol! lol! rolf

......de fapt ala nu e crestin.....e poate vreun ,,lavey-ist,, cu ,,fatada,, crestina.....
......chiar am avut chiar colegi din astia.....ce-si ziceau crestini dar de fapt erau
rocker-isti cu mintea doar la concerte in care sa ,,tremure,,.....imi cereau
bani de bilete de tramvai ca sa poata la sfarsit de saptamana sa-si adune ceva
pt. ,,pipitzele,, noi....care de fapt dupa cateva saptamani ii paraseau....dandu-si
seama ca mai mult de masinuta cu care le luau ochii si pe care-si dadeau toata
,,averea,, ....altceva nu mai aveau...... band

36Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 Empty Re: Cum a mers Isus pe apa. Joi Iul 31, 2008 9:02 am

Cris

inger

[quote="Anton_LaVey"]
Leo Luke a scris:

La Vey,Isus sau Buda sau Zoroastru nu sunt monstri,altii i-au facut asa.
Nu fi sigur ca nu urmezi pe lista ... kisses1
dar privind adevaratii monstri ,ei, aici ai dreptate...

37Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 Empty Re: Cum a mers Isus pe apa. Mier Aug 13, 2008 4:09 pm

Vizitato

Vizitator

Cris a scris:Nu fi sigur ca nu urmezi pe lista ... kisses1
dar privind adevaratii monstri ,ei, aici ai dreptate...

Pe lista cui urmez? Si cine sunt adevaratii monstrii? fingers

38Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 Empty Re: Cum a mers Isus pe apa. Dum Aug 17, 2008 7:10 pm

Samael

Samael
muritor de rand

D-le moderator Anton_LaVey:

A produce discordie e un lucru elementar,si a influenta persoanele suspecte de"frica"ca mai apoi sa influentezi in directia hotarata de tine e un lucru usor.In lumea aceasta au existat curajosi ca si tine ce se ascunde in spatele unei"masti",nu inseamna caci daca esti un moderator trebuie ca comportamentul tau sa existe doar in "limitele impuse de tine".Dupa cuvintele scrise de tine in expunerile de mai sus confirma ca nu se manifesta un interes inspre acest subiect ci a unor termeni fara nici un scop precis.Atunci care este nemultumirea ta? Din ce sursa iti extragi antipatia?
Acest"show"al tau numit si talmes-balmes are diferite persoane care adera la convigerile tale ilicite si impure incat persisti in cerbicie-http://anton-lavey.forumgratuit.ro .Caci necredinta unei persoane nu desfiinteaza Adevarurile revelatoare a dumnezeirii care a fost transmise din generatie in generatie cu scopul ca persoana(ele) sa experimenteze concret si real printr-o transformare interioara bogatiile Sale infinite.Absenta experientei in viata spirituala orienteaza persoana spre alte cai ireale si nerealizabile cu un grad ridicat de evolutie materialista."De aceea vă zic: Orice păcat și orice hulă se va ierta oamenilor, dar hula împotriva Duhului Sfant nu se va ierta(Ev.dupa Matei cap 12-31).Diminuezi importanta lui Iisus Hristos in avantajul cui?cine si ce este pentru tine Iisus ca persoana?

P.S.Nu cred ca o sa fiu singurul atentionat cu privire la continutul subiectului si indepartat de pe acest forum.

39Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 Empty Re: Cum a mers Isus pe apa. Lun Aug 18, 2008 5:32 am

Leo Luke

Leo Luke
muritor de rand

Samael a scris:D-le moderator Anton_LaVey:

A produce discordie e un lucru elementar,si a influenta persoanele suspecte de"frica"ca mai apoi sa influentezi in directia hotarata de tine e un lucru usor.In lumea aceasta au existat curajosi ca si tine ce se ascunde in spatele unei"masti",nu inseamna caci daca esti un moderator trebuie ca comportamentul tau sa existe doar in "limitele impuse de tine".Dupa cuvintele scrise de tine in expunerile de mai sus confirma ca nu se manifesta un interes inspre acest subiect ci a unor termeni fara nici un scop precis.Atunci care este nemultumirea ta? Din ce sursa iti extragi antipatia?
Acest"show"al tau numit si talmes-balmes are diferite persoane care adera la convigerile tale ilicite si impure incat persisti in cerbicie-http://anton-lavey.forumgratuit.ro .Caci necredinta unei persoane nu desfiinteaza Adevarurile revelatoare a dumnezeirii care a fost transmise din generatie in generatie cu scopul ca persoana(ele) sa experimenteze concret si real printr-o transformare interioara bogatiile Sale infinite.Absenta experientei in viata spirituala orienteaza persoana spre alte cai ireale si nerealizabile cu un grad ridicat de evolutie materialista."De aceea vă zic: Orice păcat și orice hulă se va ierta oamenilor, dar hula împotriva Duhului Sfant nu se va ierta(Ev.dupa Matei cap 12-31).Diminuezi importanta lui Iisus Hristos in avantajul cui?cine si ce este pentru tine Iisus ca persoana?

P.S.Nu cred ca o sa fiu singurul atentionat cu privire la continutul subiectului si indepartat de pe acest forum.

.........din pacate si sustinatorii acestui demn de mila ......lavey.....ungur pare-se......au
aceeasi ,,boala,, ca si inchizitorii.......adica cum zic ei ......sa zica si altii...... No

40Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 Empty Re: Cum a mers Isus pe apa. Lun Aug 18, 2008 8:01 am

HIRAN

demon

Samael a scris:D-le moderator Anton_LaVey:
"De aceea vă zic: Orice păcat și orice hulă se va ierta oamenilor, dar hula împotriva Duhului Sfant nu se va ierta(Ev.dupa Matei cap 12-31).

Apropo, defineste te rog ce este HULA IMPOTRIVA DUHULUI SFANT.

Iti doresti sa pozezi in martir. Dar nu-i asa de simplu si nu atarna de om.

41Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 Empty Re: Cum a mers Isus pe apa. Sam Aug 23, 2008 11:20 am

Samael

Samael
muritor de rand

ptr Hiran.

crezi ca sunt un dictionar ptr acei care nu inteleg anumite cuvinte? sau nu ai o Biblie acasa ca sa citesti din ea? sau esti cumva avocat?

42Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 Empty Re: Cum a mers Isus pe apa. Sam Aug 23, 2008 8:36 pm

HIRAN

demon

Da draga Samael, am porunca de la Tatal sa apar pe orfan si sa fac dreptate vaduvei.

Asa ca nu mai folosi impotriva lor notiuni pe care nu le intelegi.
Anton a vorbit impotriva lui Iisus (Fiului), iar Scripturile atesta ca aceasta i se va ierta.

Suntem in sec 21 si in curand nu vor mai fi analfabeti care sa nu stie sa citeasca, asa ca nu mai tine chestia cu bau-bau sau cu dumnezeul care te urgiseste daca nu pupi crucita si nu te temi de smecherii in sutane.

43Cum a mers Isus pe apa. - Pagina 2 Empty Re: Cum a mers Isus pe apa. Dum Aug 24, 2008 11:10 am

Samael

Samael
muritor de rand

Mi se pare ca trebuie sa te speli pe ochi si in urechi „draga” HIRAN. Ce porunca ai tu de la Tatal in secolul 21??? Imediat o sa spui ca tu esti cel de`al `nshpelea fiu al lui Dumnezeu si te proclami Maitreya. Ti`am mai spus. Esti cumva un avocat? Daca are cineva sa spuna ceva sa spuna el personal! Si inca o chestie. Cu toate dedesupturile si pacturile lui cu tot, viermii il mananca pe Anton Lavey. Notiuni care nu le inteleg mai tartacutza? Eu chiar am scoala terminata in domeniu. Si nu, Dumnezeu are lucruri mai bune de facut in Univers decat sa urmareasca looseri, sa`i oblige sa „pupe crucita si sa se teama de smecherii in sutane”. Ba inca sade in ceruri si rade! Credinta nu consta in frica orbeasca. Si daca tu consideri ca oricare dintre cele trei persoane ale Trinitatii sunt hartie igienica si poti sa-I hulesti dupa bunul plac, mult noroc. Mai exista si fii de curvie care orice rau fac, nu primesc niciun semn sa se opreasca din ceea ce fac. Cel putin in viata asta nu patesc nimic. Pentru a vedea mai detaliat ce inseamna hula consulta mai multe carti. Cu aceasta ocazie vei afla si despre hula impotriva Duhului Sfant, cand este de neiertat si cand se poate ierta sau indicii ca acest pacat a fost sau nu savarsit de o anumita persoana. Si acum, sa revin „putin” la subiectul „Cum a mers Iisus pe apa”. In orice caz nu a mers pe teava ca in unele bancuri. Mai exista pe lumea asta fel si fel de iluzionisti care zic „daca Iisus a mers, si eu pot”. Oricum acei iluzionisti sunt niste sarlatani. Dar lumea uita ca niciunul din ei nu poate face un orb sa vada. Raspunsul la „cum a mers Iisus pe apa” nu il vom gasi niciodata cu adevarat. Se poate spune ca prin natura lui divina si credinta Lui nestramutata in Tatal. Dumnezeu nu e un tip plictisit care isi piaptana barba jucand zaruri. Altfel lumea ar ajunge in haos si legile fizicii ar fi date peste cap. Noapte buna!

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum