Anton_LaVey a scris:Studenta_87 a scris:serios? nu prea se vede tinand cont ca postezi mai mult la crestinism, ciudat, nu?
Fiindca imi place sa imi fac adeverasul praf si pulbere! Ador sa-i vad cum se oftica de faptul ca eu il fac pe preferatu' si adoratu' lor isus cu ou si otet + ca plasarile mele contin si multe adevaruri despre organizatia lor inselatoare!!! Ador sa vad cum ii arde cand aud tot ce zic io de individul ala.... Cum dracu' le-o placeea sa se uite la moaca lui numai ei stiu..... oare nu au noaptea cosmaruri????
16. Fiindcă atât de mult a iubit Dumnezeu lumea, că a dat pe singurul Lui Fiu, pentru ca oricine crede în El, să nu piară, ci să aibă viața veșnică.
17. Dumnezeu, în adevăr, n-a trimis pe Fiul Său în lume ca să judece lumea, ci ca lumea să fie mântuită prin El.
18. Oricine crede în El, nu este judecat; dar cine nu crede, a și fost judecat, pentru că n-a crezut în Numele singurului Fiu al lui Dumnezeu.
19. Și judecata aceasta stă în faptul că, odată venită Lumina în lume, oamenii au iubit mai mult întunericul decât lumina, pentru că faptele lor erau rele.