Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă
Mergi la pagina : 1, 2
Ai dreptate.Naeema a scris:Incercati sa invatati ceva despre islam inainte sa va expuneti opinii bazate pe filmulete youtube. Daca voi credeti ca stiti ce e islamul doar de la stiri si youtube,va inselati.
Naeema a scris:Incercati sa invatati ceva despre islam inainte sa va expuneti opinii bazate pe filmulete youtube. Daca voi credeti ca stiti ce e islamul doar de la stiri si youtube,va inselati.
Remussatala a scris:
M-am uitat și eu prin Coran și am văzut că e mult mai violent și cu mai multe amenințări decât putem auzi la știri sau vedea pe filmulețe youtube.
Ada_Pal a scris:
Succes si iluminare spre stiinta celor drepti!
SPRS a scris:Ada_Pal a scris:
Succes si iluminare spre stiinta celor drepti!
thanks but no thanks.
Nu-mi place sa ma rog mirosind dorsalul celui din fata mea.
Remussatala a scris:Ai dreptate.Naeema a scris:Incercati sa invatati ceva despre islam inainte sa va expuneti opinii bazate pe filmulete youtube. Daca voi credeti ca stiti ce e islamul doar de la stiri si youtube,va inselati.
M-am uitat și eu prin Coran și am văzut că e mult mai violent și cu mai multe amenințări decât putem auzi la știri sau vedea pe filmulețe youtube.
Corect.Naeema a scris:Remussatala a scris:Ai dreptate.Naeema a scris:Incercati sa invatati ceva despre islam inainte sa va expuneti opinii bazate pe filmulete youtube. Daca voi credeti ca stiti ce e islamul doar de la stiri si youtube,va inselati.
Acelasi lucru se poate spune citind Biblia sau Torah,dar stai ca am uitat ca voi crestinii nu mai considerati Vechiul Testament ca fiind valabil din moment ce vi l-ati confectionat pe ala Nou. Putem sa ne asteptam la un al treilea Testament in curind,cind asta Nou va fi desconsiderat?
Faptul ca alegi sa mentionezi doar ce ti se pare tie violent in Quran da dovada ca nu esti obiectiv ci bias. Vrei sa spui ca nu ai citit absolut nimic bun acolo ? Eu cred ca nu l-ai citit deloc si ca ceea ce stii tu despre ce scrie in Quran sunt chestii adunate de pe internet de pe siteuri care scot si selecteaza versete din context ca sa le serveasca in propaganda anti-islamica.
Ultima editare efectuata de catre Der Bedeu in Mar Iul 29, 2008 11:42 am, editata de 1 ori
Basarabiacenzurata a scris:Inainte de a arunca cu pietre in islam pentru ca e crud si inuman, aruncati o privire la sistemul crestin: cruciade sangeroase pentru bani si teritorii (pentru a elibera Ierusalimul de pagani si a aduce raiul pe pamant), inchizitii ( te ard pe rug pentru ca traiesti singura si ai o pisica acasa, deci esti vreajitoare... si multe alte prostii. BTW, iata de unde vine si tortura...) si multe alte modalitati, de la ascunse la strigatoare la cer de stoarcere de bani (nu uitati de eliberarea de pacate in schimbul unor bunuri sau servicii), secte de tot felu (de la utopice pana la totalitare), neintelegere intre biserici (mi`e groza de lupta dintre patriarhia moscovei ce controleaza mitropolia Chisinaului si a intregii moldove [ fiti atenti la formulare] si patriarhia rom^na careia i se subordoneaza mitropolia Basarabiei, lupta in cadrul careia se ameninta unii pe altii de tot felul de erezii) .....
Sistemul islamic, dupa mine, educa mai sofisticat, dar poate si mai dur, individul.
- Spoiler:
eu sunt crestin
Ada_Pal a scris:Si iata cum 2-3 evrei aci pe forum au reusit sa elimine majoritatea musulmanilor satui de atitea preconceptii nesanatoase inconstiente ........Felicitari der bedeului si sprs-ului care nu fac decit sa arunce noroi sionist in altii si sa se "faleasca".
Sincer,imipare rau ca s-a ajuns sa se apere islamul in schimbul expunerii largi a invataturilor sale minunate pt. OM.
Yahiya a scris:RAMADAN KARIM
Sunt anumite interese care vor sa-i demonizeze pe arabi pentru a ascunde anumite interese reale ale imperiului american.
Naeema a scris:Incercati sa invatati ceva despre islam inainte sa va expuneti opinii bazate pe filmulete youtube. Daca voi credeti ca stiti ce e islamul doar de la stiri si youtube,va inselati.
Mergi la pagina : 1, 2
» RELIGIE, ATEISM, ANTIRELIGIE » RELIGIE, ATEISM, ANTIRELIGIE » ISLAM » cat de "uman" este sistemul islamic
Subiecte similare
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum