Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
cat de "uman" este sistemul islamic EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
cat de "uman" este sistemul islamic EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
cat de "uman" este sistemul islamic EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
cat de "uman" este sistemul islamic EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
cat de "uman" este sistemul islamic EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
cat de "uman" este sistemul islamic EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
cat de "uman" este sistemul islamic EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
cat de "uman" este sistemul islamic EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
cat de "uman" este sistemul islamic EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
cat de "uman" este sistemul islamic EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
cat de "uman" este sistemul islamic EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
cat de "uman" este sistemul islamic EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
cat de "uman" este sistemul islamic EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
cat de "uman" este sistemul islamic EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
cat de "uman" este sistemul islamic EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
cat de "uman" este sistemul islamic EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
cat de "uman" este sistemul islamic EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
cat de "uman" este sistemul islamic EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
cat de "uman" este sistemul islamic EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
cat de "uman" este sistemul islamic EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
cat de "uman" este sistemul islamic EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
cat de "uman" este sistemul islamic EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
cat de "uman" este sistemul islamic EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
cat de "uman" este sistemul islamic EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
cat de "uman" este sistemul islamic EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
cat de "uman" este sistemul islamic EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 6 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 6 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

cat de "uman" este sistemul islamic

+8
Alex
Yahiya
Der Bedeu
Neica Nimeni
Ada_Pal
Naeema
Remussatala
SPRS
12 participan?i

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 2]

2cat de "uman" este sistemul islamic Empty Re: cat de "uman" este sistemul islamic Sam Iul 12, 2008 1:40 pm

Remussatala

Remussatala
demon

Păi nu știu dacă e uman dar animalic nu este sigur pentru că animalale ucid doar cât pentru a se hrăni sau a se apara dacă se simt în pericol în momentul respectiv.
oh boy
Poate că asta se cheamă sfințenie.
smileywar

http://win9x.forum-free.org/

3cat de "uman" este sistemul islamic Empty Re: cat de "uman" este sistemul islamic Sam Iul 12, 2008 9:27 pm

Naeema

Naeema
muritor de rand

Incercati sa invatati ceva despre islam inainte sa va expuneti opinii bazate pe filmulete youtube. Daca voi credeti ca stiti ce e islamul doar de la stiri si youtube,va inselati.

4cat de "uman" este sistemul islamic Empty Re: cat de "uman" este sistemul islamic Sam Iul 12, 2008 10:46 pm

Remussatala

Remussatala
demon

Naeema a scris:Incercati sa invatati ceva despre islam inainte sa va expuneti opinii bazate pe filmulete youtube. Daca voi credeti ca stiti ce e islamul doar de la stiri si youtube,va inselati.
Ai dreptate.
M-am uitat și eu prin Coran și am văzut că e mult mai violent și cu mai multe amenințări decât putem auzi la știri sau vedea pe filmulețe youtube.
bom

http://win9x.forum-free.org/

5cat de "uman" este sistemul islamic Empty Re: cat de "uman" este sistemul islamic Dum Iul 13, 2008 10:34 am

SPRS

demon

Naeema a scris:Incercati sa invatati ceva despre islam inainte sa va expuneti opinii bazate pe filmulete youtube. Daca voi credeti ca stiti ce e islamul doar de la stiri si youtube,va inselati.

Folosesc aceeasi sursa de informatii precum coreligionarul tau Yahiva.
Vrei sa spui ca Youtube este o sursa nedemna si incredibila?
Inseamna ca tot ce posteaza el, preluat de acolo, este fals? crazy

6cat de "uman" este sistemul islamic Empty Re: cat de "uman" este sistemul islamic Dum Iul 13, 2008 8:14 pm

Ada_Pal

inger

Inseamna ca fiecare serveste ceea ce=l ajuta in discreditarea sau convingerea altora......inseamna ca uscaturi exista de partea tuturor religiilor cu diferenta ca Evreii "traduc si comenteaza" vorbele Quranului dupa cum vor muschii lor spre a=si putea continua in voie planul satanic de distrugere in masa asupra musulmanilor la ei acasa pe cind musulmanii "inca dorm in puful fals oferit de Vestici si-au uitat sa lupte cu creierele nu doar cu muschii . harhar

7cat de "uman" este sistemul islamic Empty Re: cat de "uman" este sistemul islamic Dum Iul 13, 2008 8:23 pm

Ada_Pal

inger

Remussatala a scris:
M-am uitat și eu prin Coran și am văzut că e mult mai violent și cu mai multe amenințări decât putem auzi la știri sau vedea pe filmulețe youtube.
bom

Fiecare gaseste ce cauta si vede ceea ce doreste............insa sa fii sigur ca daca mori la stadiul in care te afli acum vei fi pierdut.
Iti pot parea aberanta,timpita,sclerozata,,,,,,,,,,,,,,,,,,prea putin ma intereseaza parerile altora necredinciosi.....eu te avertizez sa CITESTI QURANUL in intregime ;cu siguranta iti vei schimba parerile daca "cineva acolo sus te iubeste" iconsmile
Succes si iluminare spre stiinta celor drepti!

8cat de "uman" este sistemul islamic Empty Re: cat de "uman" este sistemul islamic Dum Iul 13, 2008 11:52 pm

SPRS

demon

Ada_Pal a scris:

thanks but no thanks.
Nu-mi place sa ma rog mirosind dorsalul celui din fata mea.

9cat de "uman" este sistemul islamic Empty Re: cat de "uman" este sistemul islamic Lun Iul 14, 2008 7:34 pm

Ada_Pal

inger

SPRS a scris:
Ada_Pal a scris:

thanks but no thanks.
Nu-mi place sa ma rog mirosind dorsalul celui din fata mea.

Eu m-as simti SUPER ONORATA sa ma rog mirosind dorsalul dumitale,tinind cont de faptul ca la rugaciune trebuie sa te speli inainte atit in zonele intime cit mai ales pe picioare .Si cum un evreu este intotdeauna "alb de atita curatenie" imi inchipui cum ar fi un evreu convertit la islam Basketball

10cat de "uman" este sistemul islamic Empty Re: cat de "uman" este sistemul islamic Lun Iul 14, 2008 8:37 pm

SPRS

demon

Te poti spala de 1000 de ori daca ai nesansa sa stai in spatele cuiva care a mancat linte si te "parfumeaza".

11cat de "uman" este sistemul islamic Empty Re: cat de "uman" este sistemul islamic Mar Iul 15, 2008 6:34 am

Ada_Pal

inger

1.Sfat culinar: Evitarea "aerelor parfumate" prin folosirea camun-ului la mincarurile de linte,fasole,samd.
2. "parfumarea"de catre musulmanul pregatit sa -si faca rugaciunea sau in timpul rugaciunii anuleaza WUDUU(spalarea rituala deci si rugaciunea trebuie oprita si repetata dupa o noua spalare.

Rolling Eyes

12cat de "uman" este sistemul islamic Empty Re: cat de "uman" este sistemul islamic Vin Iul 18, 2008 2:20 pm

Naeema

Naeema
muritor de rand

Remussatala a scris:
Ai dreptate.
bom

Acelasi lucru se poate spune citind Biblia sau Torah,dar stai ca am uitat ca voi crestinii nu mai considerati Vechiul Testament ca fiind valabil din moment ce vi l-ati confectionat pe ala Nou. Putem sa ne asteptam la un al treilea Testament in curind,cind asta Nou va fi desconsiderat? Laughing
Faptul ca alegi sa mentionezi doar ce ti se pare tie violent in Quran da dovada ca nu esti obiectiv ci bias. Vrei sa spui ca nu ai citit absolut nimic bun acolo ? Eu cred ca nu l-ai citit deloc si ca ceea ce stii tu despre ce scrie in Quran sunt chestii adunate de pe internet de pe siteuri care scot si selecteaza versete din context ca sa le serveasca in propaganda anti-islamica.

13cat de "uman" este sistemul islamic Empty Re: cat de "uman" este sistemul islamic Mar Iul 29, 2008 11:29 am

Neica Nimeni

Naeema a scris:
Remussatala a scris:
Ai dreptate.
bom

Acelasi lucru se poate spune citind Biblia sau Torah,dar stai ca am uitat ca voi crestinii nu mai considerati Vechiul Testament ca fiind valabil din moment ce vi l-ati confectionat pe ala Nou. Putem sa ne asteptam la un al treilea Testament in curind,cind asta Nou va fi desconsiderat? Laughing
Faptul ca alegi sa mentionezi doar ce ti se pare tie violent in Quran da dovada ca nu esti obiectiv ci bias. Vrei sa spui ca nu ai citit absolut nimic bun acolo ? Eu cred ca nu l-ai citit deloc si ca ceea ce stii tu despre ce scrie in Quran sunt chestii adunate de pe internet de pe siteuri care scot si selecteaza versete din context ca sa le serveasca in propaganda anti-islamica.
Corect.
Lor li se pare violent Quranul pentru ca asa vor sa li se para si pentru ca asa le-a bagat in cap propaganda americana extrema.
Sunt anumite interese care vor sa-i demonizeze pe arabi pentru a ascunde anumite interese reale ale imperiului american.

14cat de "uman" este sistemul islamic Empty Re: cat de "uman" este sistemul islamic Mar Iul 29, 2008 11:36 am

Der Bedeu

zeu

Ma nimeni, Ai adus si steagul rosu? welcome1

Americanii, au furat totii dolari lor din Romania. Ei si evreii sau mai bine zis americanii sunt evrei.
Chiama-i o data la tine acasa si citestele lor din Coran...

Da ce-i adevarat este ca nume potrivit ti-ai ales. Nimeni

Ultima editare efectuata de catre Der Bedeu in Mar Iul 29, 2008 11:42 am, editata de 1 ori

15cat de "uman" este sistemul islamic Empty Re: cat de "uman" este sistemul islamic Mar Iul 29, 2008 11:39 am

Yahiya

Yahiya
zeu

da si mai e nevoie si de cel american si ceva insemne masonice ups am uitat ca tu venisi cu steagul israelian

16cat de "uman" este sistemul islamic Empty Re: cat de "uman" este sistemul islamic Mier Iul 30, 2008 3:08 pm

Alex

Alex
djin

Inainte de a arunca cu pietre in islam pentru ca e crud si inuman, aruncati o privire la sistemul crestin: cruciade sangeroase pentru bani si teritorii (pentru a elibera Ierusalimul de pagani si a aduce raiul pe pamant), inchizitii ( te ard pe rug pentru ca traiesti singura si ai o pisica acasa, deci esti vreajitoare... si multe alte prostii. BTW, iata de unde vine si tortura...) si multe alte modalitati, de la ascunse la strigatoare la cer de stoarcere de bani (nu uitati de eliberarea de pacate in schimbul unor bunuri sau servicii), secte de tot felu (de la utopice pana la totalitare), neintelegere intre biserici (mi`e groza de lupta dintre patriarhia moscovei ce controleaza mitropolia Chisinaului si a intregii moldove [ fiti atenti la formulare] si patriarhia rom^na careia i se subordoneaza mitropolia Basarabiei, lupta in cadrul careia se ameninta unii pe altii de tot felul de erezii) .....
Sistemul islamic, dupa mine, educa mai sofisticat, dar poate si mai dur, individul.

Spoiler:

http://paranoictimes.blogspot.com/

17cat de "uman" este sistemul islamic Empty Re: cat de "uman" este sistemul islamic Mier Iul 30, 2008 3:12 pm

Yahiya

Yahiya
zeu

ee lasa ca ei nu vad ce fac americanii si israelienii

18cat de "uman" este sistemul islamic Empty Re: cat de "uman" este sistemul islamic Mier Iul 30, 2008 4:46 pm

Cris

inger

Basarabiacenzurata a scris:Inainte de a arunca cu pietre in islam pentru ca e crud si inuman, aruncati o privire la sistemul crestin: cruciade sangeroase pentru bani si teritorii (pentru a elibera Ierusalimul de pagani si a aduce raiul pe pamant), inchizitii ( te ard pe rug pentru ca traiesti singura si ai o pisica acasa, deci esti vreajitoare... si multe alte prostii. BTW, iata de unde vine si tortura...) si multe alte modalitati, de la ascunse la strigatoare la cer de stoarcere de bani (nu uitati de eliberarea de pacate in schimbul unor bunuri sau servicii), secte de tot felu (de la utopice pana la totalitare), neintelegere intre biserici (mi`e groza de lupta dintre patriarhia moscovei ce controleaza mitropolia Chisinaului si a intregii moldove [ fiti atenti la formulare] si patriarhia rom^na careia i se subordoneaza mitropolia Basarabiei, lupta in cadrul careia se ameninta unii pe altii de tot felul de erezii) .....
Sistemul islamic, dupa mine, educa mai sofisticat, dar poate si mai dur, individul.

Spoiler:

Mda,nu ma mira ce zici de lupta intre biserici,totul in numele iubirii de aproape ,desigur.
Quranul este o invatatura spirituala .Luptele ,sunt karmice.Cine a ucis va fi ucis si invers.Fiecare are ce seamana .

19cat de "uman" este sistemul islamic Empty Re: cat de "uman" este sistemul islamic Joi Iul 31, 2008 8:39 am

Ada_Pal

inger

Si iata cum 2-3 evrei aci pe forum au reusit sa elimine majoritatea musulmanilor satui de atitea preconceptii nesanatoase inconstiente ........Felicitari der bedeului si sprs-ului care nu fac decit sa arunce noroi sionist in altii si sa se "faleasca".
Sincer,imipare rau ca s-a ajuns sa se apere islamul in schimbul expunerii largi a invataturilor sale minunate pt. OM.

20cat de "uman" este sistemul islamic Empty Re: cat de "uman" este sistemul islamic Vin Aug 29, 2008 5:08 pm

Naeema

Naeema
muritor de rand

Ada_Pal a scris:Si iata cum 2-3 evrei aci pe forum au reusit sa elimine majoritatea musulmanilor satui de atitea preconceptii nesanatoase inconstiente ........Felicitari der bedeului si sprs-ului care nu fac decit sa arunce noroi sionist in altii si sa se "faleasca".
Sincer,imipare rau ca s-a ajuns sa se apere islamul in schimbul expunerii largi a invataturilor sale minunate pt. OM.

Ada,lasa-i incolo ca nu merita sa le dam atentie.Mai ales acum in apropierea Ramadanului,hai sa ne purificam gandurile si atitudinea.Cel putin eu o sa incerc,cu toate ca atunci cand vine vorba de unii evrei ca astia de pe forum...o sa fie mai greu.Sunt totusi convinsa ca exista si evrei cumsecade chiar daca sunt pe cale de disparitie.Dar la atita razboi si ura ce s-a semanat in Israel si Teritoriile Ocupate nici nu ma mai mir ca se urasc asa mult unii pe altii.Pacat,ca doar intr-un fel suntem inruditi cu ei etnic....arabii si israelienii.

21cat de "uman" este sistemul islamic Empty Re: cat de "uman" este sistemul islamic Lun Sept 01, 2008 12:54 pm

Yahiya

Yahiya
zeu

RAMADAN KARIM

22cat de "uman" este sistemul islamic Empty Re: cat de "uman" este sistemul islamic Mier Sept 03, 2008 1:08 am

Naeema

Naeema
muritor de rand

Yahiya a scris:RAMADAN KARIM

Ramadan Kareem si tie si tuturor "fratilor si surorilor" de pe forum.

Postesti Yahiya?

23cat de "uman" este sistemul islamic Empty Re: cat de "uman" este sistemul islamic Mier Sept 03, 2008 8:07 am

Yahiya

Yahiya
zeu

da si nu imi e greu decat cu cafeau care eram obisnuit sa beau multa .in rest nu simt foamea sau setea .

24cat de "uman" este sistemul islamic Empty Re: cat de "uman" este sistemul islamic Vin Dec 12, 2008 12:19 am

Fay

vrajitor

Sunt anumite interese care vor sa-i demonizeze pe arabi pentru a ascunde anumite interese reale ale imperiului american.

Din dictionar:
"DEMONIZÁ vb. tr. a da caracter demonic"
Intelegeti acum?
Americanii ii invata pe arabi sa fie violenti...,pentru ca altminteri, ei ar face acte de terorism, omorind in trenuri, metrouri sau cum erau pregatiti acum sa o faca, la samit, la Bruxell, cu multa, multa mila si fara violenta.
Normal ca fiind asa dreptcredincios curat, teroristul arestat la Bruxell (un tanar si fraier sinucigas!), isi lua fericit ramas bun de la rude spunindu-le ca le asteapta in ceruri. Din respect pentru virsta rudelor, cred, nu a amintit si de cele 70 de fecioare care-l asteptau...tot fecioare(caci se pare ca ultimii sinucigasi au coborit, in loc sa urce!).

25cat de "uman" este sistemul islamic Empty Re: cat de "uman" este sistemul islamic Vin Dec 12, 2008 8:28 am

Garrybaldi

vrajitor

In primul rand ...RAMADAN KARIM.
...si dupa ce va trece nu ma lamuriti ce este de fapt Islamul ? Smile

Curiozitatea asta a venit cand am vazut in casa unui marochin, pe perete, auriu pe fond negru, in rama, cateva caractere arabe care ( banuiesc) ca trebuie sa fi fost un citat din Coran.Am intrebat ce inseamna dar nu a vrut sa-mi spuna desii am insistat.
Si de atunci pana acum ma tot intreb daca m-a considerat prea prost pentru a intelege sau prea pacatos pentru a-mi fi dezvaluit. hmm
Ciudat este si faptul ca atunci cand intrebi -ce v-au facut, mai, americanii de v-ati apucat sa le daramati turnurile - raspunsul nu vine in mod explicit ci eventual ceva de genul " 'mericani bastardi" (rostit cu dintii stransi) dar nici o alta explicatie? hmm

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 2]

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum