Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
    Ultimele subiecte
    » Mai este cineva pe aici?
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 3 EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 3 EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 3 EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 3 EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 3 EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 3 EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 3 EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 3 EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 3 EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 3 EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 3 EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 3 EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 3 EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 3 EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 3 EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 3 EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 3 EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 3 EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 3 EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 3 EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 3 EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 3 EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 3 EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 3 EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 3 EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 3 EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
    În total sunt 6 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 6 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
    Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene?

+7
    ISIHAST
    Mefisto_666
    No Name
    Dorstor
    Diana
    Puiu.T
    Der Bedeu
    11 participan?i

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

In jos  Mesaj [Pagina 3 din 3]

ISIHAST

ISIHAST
    -

pai care este acea evangelie una , si care sunt acelea cu mos craciun si cu iepurasi ?

No Name

inger

Este necesară o privire generală asupra epocilor și asupra desfășurărilor care au avut loc, este necesară o comparație cu creștinismul primar. Numai din gura apostolilor am primit „ învățătura apostolilor” . O scriere care a fost găsită în anul 1883 într-o mănăstire și care a fost datată, cu aproximație, în perioada de timp 80-120 d. Hr., purtînd denumirea „ Învățătura celor 12 apostoli” sau „ Didahie” , nu are nimic comun cu apostolii Domnului. Nici „ mărturia apostolică ”, care a fost discutată și formulată la diferite concilii în sec. al IV-lea, nu poate fi atribuită apostolilor. Astfel au apărut falsuri și răstălmăciri neintenționate, care sînt considerate acum ca autentice. Numai în Faptele apostolilor și în epistolele scrise de apostoli, care sînt încadrate în Noul Testament, găsim învățătura adevărată. Apostolii au fost bărbați care au auzit Cuvîntul din gura Domnului și l-au dat mai departe prin însărcinarea Sa. Prin ei a primit Biserica noutestamentară Cuvîntul curat, nefalsificat, al lui Dumnezeu, care singur poartă pecetea divină.

Pavel, care a fost chemat într-un mod supranatural și a fost rînduit pentru a fi o unealtă aleasă, a fost adăugat de către Domnul la numărul apostolilor. El era cel care, pe baza însărcinării directe a putut spune: „ Căci am primit de la Domnul ce v-am învățat ” (1 Cor. 11, 23). El a scris cea mai mare parte din epistole, exact 100 de capitole cu 2.325 de versete, în timp ce, de exemplu, Petru a scris numai 8 capitole cu 166 de versete. Pavel a primit Evanghelia în același mod ca și proorocii din Vechiul Testament - prin descoperire (Gal. 1, 11-12), de aceea și avertismentul lui, care ne trece prin măduva oaselor: „ Dar chiar dacă noi înșine sau un înger din cer ar veni să vă propovăduiască o Evanghelie, deosebită de aceea pe care v-am propovăduit-o noi, să fie anatema! ” (Gal 1, Cool. Ceea ce nu corespunde cu Evanghelia originară și cu primii apostoli ai Domnului, se află sub blestem. Astfel privite lucrurile, avem de-a face de fapt cu un creștinism falsificat, aflat sub blestem, pe care criticii l-au avut în vedere în expunerile lor.

HIRAN

demon

Emanuel a scris:pai care este acea evangelie una , si care sunt acelea cu mos craciun si cu iepurasi ?

Evanghelia lui Dumnezeu a fost propovaduita de Domnul Iisus si de apostoli.
    Dar chiar din timpul cand lucrau ei sa puna aceasta temelie au aparut potrivnici, care nu numai ca zideau temelii false, dar se incumetau pana acolo ca se trudeau sa demoleze zidirea apostolilor.
    Gal 1:6 Ma mir ca treceti asa de repede de la Cel ce v-a chemat prin harul lui Hristos, la o alta Evanghelie.
    7 Nu doar ca este o alta Evanghelie; dar sunt unii care va tulbura, si voiesc sa rastoarne Evanghelia lui Hristos.

sau
    2Cor 11:4 In adevar, daca vine cineva sa va propovaduiasca un alt Iisus pe care noi nu l-am propovaduit, sau daca este vorba sa primiti un alt duh pe care nu l-ati primit, sau o alta Evanghelie, pe care n-ati primit-o, oh cum il ingaduiti de bine !
    Iata deci ca nu numai Evanghelii erau(sunt) mai multe, dar si Isusi erau(sunt) mai multi si de asemenea duhuri pe care le primeau oamenii erau (sunt) mai multe.

Cat despre celebrarea si aducerea de ode si osanale lui mos Craciun si iepurasului care vopseste oua, cred ca sunt lucruri cunoscute tuturor deoarece sunt obiceiuri si porunci omenesti ascunse sub eticheta "apostolic" contemporane noua.

ISIHAST

ISIHAST
    -

nimeni nu spune ca iepurasii si mos craciun este apostolic , da ce importanta are ? este erezie asta ? nu , este un simplu obicei omenesc , care nu are importanta ... cine te obliga pe tine la iepurasi si mos craciun ? ortodoxia nu pune nici un pret pe acest obicei lumesc ...

HIRAN

demon

Cum am mai spus-o si alta data, atata timp cat marmota inveleste ciocolata in staniol si noi o mancam, chiar ca nimic nu mai are importanta.

Chiar nu se observa cum mediile teologice ortodoxe propaga aceste obiceiuri si multe altele ca sa distraga atentia oamenilor de la Cel ce i-ar putea mantui ?

Ieremia 2:13 Caci poporul Meu a savarsit un indoit pacat: M-au parasit pe Mine, Izvorul apelor vii, si si-au sapat puturi, puturi crapate, care nu tin apa.

Diana

inger

crazy cum ati ajuns fratilor de la homosexualitate la iepurasi si mos craciuni?

No Name

inger

simplu ....mosii sunt poponari ..mai ales cei din SUA ! uta

Vizitato

Vizitator

No Name a scris:simplu ....mosii sunt poponari ..mai ales cei din SUA ! uta

lol2 lol2 lol2 lol2 lol2 lol2

ISIHAST

ISIHAST
    -

de ce sa iti distraga mos craciun si iepurasii atentia de la Dumnezeu ? chiar atat de cncentrat esti tu in Dumnezeu ca nu ai timp nici o zi pe an sa te gandesti la niste iepurasi si la mos craciun ? consideri ca asta este o distragere a atentiei ? apoi asta ar insemna ca tu nici nu muncesti , nici nimic altceva nu faci decat sa te gandesti la Dumnezeu ... unde traiesti , in pustie , esti cumva mare pustnic si nu stiu eu ?

HIRAN

demon

Atunci de ce in popor nu se cunoaste Cuvantul lui Iisus Hristos, dar toti stiu povesti cu Craciun si oua rosii de la sangele Domnului ?
    De cand a ajuns Sangele Domnului vopsea de oua ?

ISIHAST

ISIHAST
    -

pentru ca poporul nu este decat in mica parte cu adevarat ortodox ; marea majoritate nu sunt decat falsi ortodocsi , numai cu numele , caci traiesc departe de ortodoxie si habar nu au cu ce se manaca ortodoxia asta ... multi chemati ( botezati ) putini alesi ( care traiesc cu adevarat ortodoxia si o pun in practica )... nu e de vina chestia cu mosu sau cu iepurasii ci e de vina ca oamenii care sunt ortodocsi cu numele nu ii intereseaza cu adevarat de ortodoxie si de mantuire ci vor sa isi traiasca viata in pacate si apostazie ... de aceea cei mai multi " ortodocsi " sunt de fapt neortodocsi ...

HIRAN

demon

Si cine i-a facut "falsi ortodocsi" ? Ca nu s-au nascut asa din burta mamelor.

Vizitato

Vizitator

Ortodox cu numele sunt si io...... dar cu sufletu' sunt in alta parte! Majoritatea suntem cu numele, da' conteaza unde ne afiliem atunci cand incepem sa si gandim si sa alegem locul care ni se potriveste cel mai bine!

ISIHAST

ISIHAST
    -

pai ortodoxia presupune anumite lucruri pe care trebuie sa le intelegi si sa le faci ... daca nu accepti asta , esti liber sa faci ce vrei , dar ortodox nu mai esti ... asta o decide orice alt ortodox care vede ca viata sau trairea spirituala a celui in cauza ( care nu traieste ortodox ) , deci celalti ortodocsi care il vad pe acela ca nu face ce trebuie il exclud din comunitatea ortodoxa ... deci din momentul in care cel in cauza nu mai respecta invatatura ortodoxa se autoexclude din radul ortodocsilor care sunt nevoiti astfel sa recunoasca ca acela nu mai este in comunitatea lor ...

Cris

inger

Emanuel a scris:pai ortodoxia presupune anumite lucruri pe care trebuie sa le intelegi si sa le faci ... daca nu accepti asta , esti liber sa faci ce vrei , dar ortodox nu mai esti ... asta o decide orice alt ortodox care vede ca viata sau trairea spirituala a celui in cauza ( care nu traieste ortodox ) , deci celalti ortodocsi care il vad pe acela ca nu face ce trebuie il exclud din comunitatea ortodoxa ... deci din momentul in care cel in cauza nu mai respecta invatatura ortodoxa se autoexclude din radul ortodocsilor care sunt nevoiti astfel sa recunoasca ca acela nu mai este in comunitatea lor ...

Nu e chiar asa ,ortodoxia presupune sa faci ,treaba ta ce intelegei.(e greu de spus ce intelege fiecare ,e aproape imposibil).
    " ceilalti ortodocsi exclud " -cum? pe cine? in ce calitate?
    Care invatatura " ortodoxa" ?
    Un om poate fi in multe feluri : criminal ,redus mintal (trist,dar e o boala) ,infantil , sau inocent ,iubitor ,milos etc.
    Acestea sunt insusiri,restul( ortodox,presedinte,director,etc) sunt titluri sociale .
    Mai exista blonzi,negri,galbeni etc ,acestea sunt caracteristici personale dupa adn.
    Fiecare om este ceea ce el este ,un cumul de insusiri personale,unice.

Sus  Mesaj [Pagina 3 din 3]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3

Subiecte similare

-

» Ce au dat crestinii omenirii ?

Permisiunile acestui forum:
    Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum