Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Ce au dat crestinii omenirii ? EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Ce au dat crestinii omenirii ? EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Ce au dat crestinii omenirii ? EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Ce au dat crestinii omenirii ? EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Ce au dat crestinii omenirii ? EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Ce au dat crestinii omenirii ? EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Ce au dat crestinii omenirii ? EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Ce au dat crestinii omenirii ? EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Ce au dat crestinii omenirii ? EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Ce au dat crestinii omenirii ? EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Ce au dat crestinii omenirii ? EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Ce au dat crestinii omenirii ? EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Ce au dat crestinii omenirii ? EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Ce au dat crestinii omenirii ? EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Ce au dat crestinii omenirii ? EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Ce au dat crestinii omenirii ? EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Ce au dat crestinii omenirii ? EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Ce au dat crestinii omenirii ? EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Ce au dat crestinii omenirii ? EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Ce au dat crestinii omenirii ? EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Ce au dat crestinii omenirii ? EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Ce au dat crestinii omenirii ? EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Ce au dat crestinii omenirii ? EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Ce au dat crestinii omenirii ? EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Ce au dat crestinii omenirii ? EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Ce au dat crestinii omenirii ? EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 16 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 16 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Ce au dat crestinii omenirii ?

+13
Garrybaldi
Puiu.T
Habibi
George1
Ignorantul
Anticristul
Tudorel666
Artistu
Cris
No Name
Delta
Yahiya
Der Bedeu
17 participan?i

Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 3]

1Ce au dat crestinii omenirii ? Empty Ce au dat crestinii omenirii ? Mier Iul 09, 2008 8:40 am

Der Bedeu

zeu

Membrii forumului sunt invitati sa aduca aci parerile lor. Rog frumos, fara psalmi din carti.

2Ce au dat crestinii omenirii ? Empty Re: Ce au dat crestinii omenirii ? Vin Iul 25, 2008 1:20 pm

Yahiya

Yahiya
zeu

eu cand zic crestini ma refer la cei pana in constantin . si ei au adus iubirea apropelui si spiritul de sacrificiu . cei dupa constantin dumnezeu sa ii ierte !

3Ce au dat crestinii omenirii ? Empty Re: Ce au dat crestinii omenirii ? Vin Iul 25, 2008 1:57 pm

Delta

Delta
demon

"Ce au dat crestinii omenirii ?" Shok
Ăia credincioși?
Aplicarea sloganului "Iubește-ți aproapele" - prin Inchiziție
Pământ nou - prin "eliberarea" continentului american de băștinași
Tehnici medicale "alternative" - prin metoda "Tanacu" de tratare a epilepsiei

4Ce au dat crestinii omenirii ? Empty Re: Ce au dat crestinii omenirii ? Lun Iul 28, 2008 4:53 pm

No Name

inger

Delta a scris:"Ce au dat crestinii omenirii ?" Shok
Ăia credincioși?

ai facut o analogie logica ..demna de un betiv mahmur ..dupa ce a baut o damigeana de motorina !

pai daca tatal tau e violator in serie ...inseamna ca si tu vei devenii ?

daca mama ta este prostituata ...tu vei deveni automat "peste "?

iar daca sora ta este schioapa ...tu esti ciung ?

5Ce au dat crestinii omenirii ? Empty Re: Ce au dat crestinii omenirii ? Lun Iul 28, 2008 5:01 pm

Der Bedeu

zeu

No Name a scris:
Ăia credincioși?

ai facut o analogie logica ..demna de un betiv mahmur ..dupa ce a baut o damigeana de motorina !

I-ai dat peste nas din cauza ca nu ai nimic sa scri despre ce au dat omenirii crestinii?

6Ce au dat crestinii omenirii ? Empty Re: Ce au dat crestinii omenirii ? Lun Iul 28, 2008 5:49 pm

No Name

inger

Der Bedeu a scris:
No Name a scris:
Ăia credincioși?

I-ai dat peste nas din cauza ca nu ai nimic sa scri despre ce au dat omenirii crestinii?

nu i-am dat peste nas ...
am judecat dupa logica rabinica beton ! harhar

7Ce au dat crestinii omenirii ? Empty Re: Ce au dat crestinii omenirii ? Lun Iul 28, 2008 8:21 pm

Cris

inger

Crestinii ...sincer nu-i cunosc,cum nu cunosc iudei ,sau negri sau chinezi sau piei rosii .Dar cunosc din istorie oameni animati de ura izvorata din forul lor launtric si care-si spun in fel si chip ,care de care mai " venerabil" ,mai " sfant" .
Iata si oameni numiti " nimeni" ,oameni care emotioneaza profund prin manifestare ,oameni care doi bani nu dau pe etnie ,religie ,barfa,culoare si care salveaza alti oameni .
Daca eu as fi trait pe vremea sinistra a " epurarii" ,as fi riscat orice sa salvez o viata ,cat de micuta si neinsemnata ,dar pretioasa ptr mine,o vietisoara nevinovata speriata si cu ochii disperati.
Nici o religie n-a dat nimic,totusi au existat oameni si exista, care ,animati de suflul iubirii pun pret pe ceva nepretuit :viata.Viata este cea de pret,un moment egal intre nastere si moarte,un moment care ne egalizeaza pe toti.

8Ce au dat crestinii omenirii ? Empty Re: Ce au dat crestinii omenirii ? Joi Sept 11, 2008 5:16 pm

Artistu

demon

Ce au dat crestinii omenirii? Si bune si rele. La alea rele trec distrugerea unor civilizatii si distrugerea unor documente cu valoare inestimabila pentru omenire. La alea bune, as zice ca au dat Renasterea - in zona artelor, nu teologie.

9Ce au dat crestinii omenirii ? Empty Re: Ce au dat crestinii omenirii ? Joi Sept 11, 2008 5:24 pm

Tudorel666

eliberat

Sunt convins ca nu numai crestinii, dar si budistii, musulmanii si toate celelalte populatii religioase au dat multe lucruri de valoare umanitatii.
Pentru ca s-a dorit insa sa se vorbeasca despre crestini, eu as incepe cu ziua de odihna, duminica, pe care guvernantii si toti conducatorii au fost initial obligati sa o acorde, constienti fiind ca nu te poti juca cu sentimentul religios, indiferent de faptul ca exista sau nu exista Dumnezeu.

http://lazarmariantudorel.blogsite.ro

10Ce au dat crestinii omenirii ? Empty Re: Ce au dat crestinii omenirii ? Joi Sept 11, 2008 6:01 pm

Artistu

demon

Tudorel666 a scris:Sunt convins ca nu numai crestinii, dar si budistii, musulmanii si toate celelalte populatii religioase au dat multe lucruri de valoare umanitatii.
Pentru ca s-a dorit insa sa se vorbeasca despre crestini,eu as incepe cu ziua de odihna, duminica , pe care guvernantii si toti conducatorii au fost initial obligati sa o acorde, constienti fiind ca nu te poti juca cu sentimentul religios, indiferent de faptul ca exista sau nu exista Dumnezeu.

N-au dat-o ei. Era deja si doar au preluat-o pe cea existenta si au zis ca e a lor. Stergi toate disputele pe "ziua de odihna e sambata vs duminica" cand spui asta.

11Ce au dat crestinii omenirii ? Empty Re: Ce au dat crestinii omenirii ? Joi Sept 11, 2008 6:07 pm

Tudorel666

eliberat

Artistu a scris:
Tudorel666 a scris:Sunt convins ca nu numai crestinii, dar si budistii, musulmanii si toate celelalte populatii religioase au dat multe lucruri de valoare umanitatii.
Pentru ca s-a dorit insa sa se vorbeasca despre crestini,eu as incepe cu ziua de odihna, duminica , pe care guvernantii si toti conducatorii au fost initial obligati sa o acorde, constienti fiind ca nu te poti juca cu sentimentul religios, indiferent de faptul ca exista sau nu exista Dumnezeu.

N-au dat-o ei. Era deja si doar au preluat-o pe cea existenta si au zis ca e a lor. Stergi toate disputele pe "ziua de odihna e sambata vs duminica" cand spui asta.

Nu are importanta faptul ca ziua de odihna a lui Dumnezeu este sambata sau duminica (si eu sunt de acord cu faptul ca este sambata!), ci are importanta faptul ca crestinii au reusit sa impuna aceasta zi, ca zi de odihna legala, pe care nu a putut-o desfiinta nici comunismul, cu toata lupta lui impotriva religiei.

12Ce au dat crestinii omenirii ? Empty Re: Ce au dat crestinii omenirii ? Joi Sept 11, 2008 6:23 pm

Artistu

demon

Tudorel666 a scris:Nu are importanta faptul ca ziua de odihna a lui Dumnezeu este sambata sau duminica (si eu sunt de acord cu faptul ca este sambata!), ci are importanta faptul ca crestinii au reusit sa impuna aceasta zi, ca zi de odihna legala, pe care nu a putut-o desfiinta nici comunismul, cu toata lupta lui impotriva religiei.

Exista deja. Crestinii n-au impus niciodata zile, au transformat sarbatori si evenimente pagane in sarbatori crestine.

13Ce au dat crestinii omenirii ? Empty Re: Ce au dat crestinii omenirii ? Vin Sept 12, 2008 12:49 pm

Der Bedeu

zeu

Shalom Artistu.Bun venit.
Ziua de odihna apare in cele zece porunci scrise original in ebraica.
Ziua de sambata este numita ziuasfanta de odihna.Asa ca nu este inventie crestina.
Ai dreptate cu sarbatorile si se poate observa multe sarbatori evreiesti care sunt paralele la sarbatori crestine.
Despre traditii pagane care au fost adoptate de crestini se pot enumera statuile, icoanele, apa si painea sfanta si chiar schimbarea ziuei de odihna din Sambata la Duminica

14Ce au dat crestinii omenirii ? Empty Re: Ce au dat crestinii omenirii ? Vin Sept 12, 2008 1:04 pm

Anticristul

eliberat

Renasterea
....................................................................................
Renasterea au dat-o doar acei ce au reusit sa se sustraga intr-u citva inafara crestinismului.Multi au fost urmariti de inchizitie si arsi pe rug.
Aristotel a fost socotit parintele biserici.Iar cei ce au incercat sa demonstreze anumite lucruri erau dusmani biserici.
Deci ce a u dat crestini ,omeniri?Ura ,razboaie ,crime,vinatori de vrajitoare,antisemitism,si holocaust.
Cu stima .

15Ce au dat crestinii omenirii ? Empty Re: Ce au dat crestinii omenirii ? Sam Sept 13, 2008 12:28 pm

Ignorantul

Ignorantul
vrajitor

Ăia credincioși?
Din pacate ai dreptate!

16Ce au dat crestinii omenirii ? Empty Re: Ce au dat crestinii omenirii ? Sam Sept 13, 2008 12:36 pm

Ignorantul

Ignorantul
vrajitor

Der Bedeu a scris:Shalom Artistu.Bun venit.
Ziua de odihna apare in cele zece porunci scrise original in ebraica.
Ziua de sambata este numita ziuasfanta de odihna.Asa ca nu este inventie crestina.
Ziua de Sambata este ziua a saptea a saptamanii si trebuie sa fie zi de odihna si de sfanta adunare pentru DUMNEZEU!

17Ce au dat crestinii omenirii ? Empty Re: Ce au dat crestinii omenirii ? Sam Sept 13, 2008 3:25 pm

Der Bedeu

zeu

Adevarul este ca arta in general s`a desvoltat multumit ca crestinitatea a favorizat statuile ,picturile si la inceput muzica religioasa care s`a developat din rugaciuni cu melodii.Se stie cu siguranta ca importantii clienti de picturi au fost bisericele si prin asta au facut ca arta sa prospere.
Si Islamul a favorizat o arta dar numai una specifica care se baza pe desene geometrica cunoscute ca arabice.
Evreii s`au multumit numai cu impodobitul templelor,sinagoagele si sululire de Tora nu ca au fost lenesi ci ca au fost hartuiti nu putin de cei care nu i-au iubit. In muzica si literatura au fost mai vioi.

18Ce au dat crestinii omenirii ? Empty Re: Ce au dat crestinii omenirii ? Sam Sept 13, 2008 6:18 pm

Ignorantul

Ignorantul
vrajitor

Der Bedeu a scris:Adevarul este ca arta in general s`a desvoltat multumit ca crestinitatea a favorizat statuile ,picturile si la inceput muzica religioasa care s`a developat din rugaciuni cu melodii.Se stie cu siguranta ca importantii clienti de picturi au fost bisericele si prin asta au facut ca arta sa prospere.
Si Islamul a favorizat o arta dar numai una specifica care se baza pe desene geometrica cunoscute ca arabice.
Evreii s`au multumit numai cu impodobitul templelor,sinagoagele si sululire de Tora nu ca au fost lenesi ci ca au fost hartuiti nu putin de cei care nu i-au iubit. In muzica si literatura au fost mai vioi.
Ai dreptate!Din pacate falsii crestini ortodocsi se inchina la picturile lor cu infatisari de barbati sau femei,fecioare,etc.De ce evreii nu cred ca Iisus este Mesia?

19Ce au dat crestinii omenirii ? Empty Re: Ce au dat crestinii omenirii ? Sam Sept 13, 2008 6:22 pm

George1

Ignorantul a scris:
De ce evreii nu cred ca Iisus este Mesia?
Tu numai intrebari stii sa pui? Ce ar fi sa iti pui si mintea la contributie si sa nu mai astepti de la altii?! Mai mult de 2 randuri stii sa concepi?

20Ce au dat crestinii omenirii ? Empty Re: Ce au dat crestinii omenirii ? Sam Sept 13, 2008 6:32 pm

Ignorantul

Ignorantul
vrajitor

Hangiul a scris:
Ignorantul a scris:
Tu numai intrebari stii sa pui? Ce ar fi sa iti pui si mintea la contributie si sa nu mai astepti de la altii?! Mai mult de 2 randuri stii sa concepi?
Numai paganii si betivii bolborosesc cuvinte in sir.Am pus o intrebare unui evreu si vreau un raspuns!Ce-ai sarit ca ars?Mai trage o dusca si dormi in pace si in ignoranta!Eu nu vreau sa mai fiu ignorant!Eu vreau sa stiu! hi

21Ce au dat crestinii omenirii ? Empty Re: Ce au dat crestinii omenirii ? Sam Sept 13, 2008 6:38 pm

Habibi

muritor de rand

Ignorantul a scris:
Hangiul a scris:
Ignorantul a scris:
Numai paganii si betivii bolborosesc cuvinte in sir.Am pus o intrebare unui evreu si vreau un raspuns!Ce-ai sarit ca ars?Mai trage o dusca si dormi in pace si in ignoranta!Eu nu vreau sa mai fiu ignorant!Eu vreau sa stiu! hi
Ce sa mai stii, daca crezi in povesti cu intrupari in care Doamne-Doamne a umblat pe la fetele oamenilor si le-a lasat bortoase, apoi s-a nascut pe el insusi? Esti filosof sau ce esti, matali, bree? bataita

22Ce au dat crestinii omenirii ? Empty Re: Ce au dat crestinii omenirii ? Sam Sept 13, 2008 6:54 pm

Ignorantul

Ignorantul
vrajitor

Habibi a scris:
Ignorantul a scris:
Hangiul a scris:
Ignorantul a scris:
Ce sa mai stii, daca crezi in povesti cu intrupari in care Doamne-Doamne a umblat pe la fetele oamenilor si le-a lasat bortoase, apoi s-a nascut pe el insusi? Esti filosof sau ce esti, matali, bree? bataita
Tu crezi in povesti eretice scarboase scrise de atei si masoni si francmasoni! hi [...]

Ultima editare efectuata de catre Tudorel666 in Dum Sept 14, 2008 3:08 pm, editata de 1 ori (Motiv : limbaj jignitor)

23Ce au dat crestinii omenirii ? Empty Re: Ce au dat crestinii omenirii ? Dum Sept 14, 2008 8:01 am

Der Bedeu

zeu

Va rog frumos sa nu va ciorovaiti aci. Si daca vreti sa va ciorovaiti ,atuncia NUMAI IN LEGATURA CU SUBIECTUL DISCUTIEI.
Asta este ultima replica care nu este in subiectul discutat,sa va amintesc: Ce a dat crestinitatea omenirii. Punct.

24Ce au dat crestinii omenirii ? Empty Re: Ce au dat crestinii omenirii ? Dum Sept 14, 2008 10:31 am

Ignorantul

Ignorantul
vrajitor

Der Bedeu a scris:Va rog frumos sa nu va ciorovaiti aci. Si daca vreti sa va ciorovaiti ,atuncia NUMAI IN LEGATURA CU SUBIECTUL DISCUTIEI.
Asta este ultima replica care nu este in subiectul discutat,sa va amintesc: Ce a dat crestinitatea omenirii. Punct.
........ Laughing

25Ce au dat crestinii omenirii ? Empty Re: Ce au dat crestinii omenirii ? Dum Sept 14, 2008 3:10 pm

Tudorel666

eliberat

Habibi a scris: Ce sa mai stii, daca crezi in povesti cu intrupari in care Doamne-Doamne a umblat pe la fetele oamenilor si le-a lasat bortoase, apoi s-a nascut pe el insusi? Esti filosof sau ce esti, matali, bree? bataita

Si eu m-am nascut pe mine insumi, de doua ori, in fiecare dintre cei doi copii ai mei. Si nu este nici o minune!

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 3]

Mergi la pagina : 1, 2, 3  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum