Membrii forumului sunt invitati sa aduca aci parerile lor. Rog frumos, fara psalmi din carti.
Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă
Mergi la pagina : 1, 2, 3
Delta a scris:"Ce au dat crestinii omenirii ?"
Ăia credincioși?
Aplicarea sloganului "Iubește-ți aproapele" - prin Inchiziție
Pământ nou - prin "eliberarea" continentului american de băștinași
Tehnici medicale "alternative" - prin metoda "Tanacu" de tratare a epilepsiei
No Name a scris:Delta a scris:"Ce au dat crestinii omenirii ?"
Ăia credincioși?
ai facut o analogie logica ..demna de un betiv mahmur ..dupa ce a baut o damigeana de motorina !
pai daca tatal tau e violator in serie ...inseamna ca si tu vei devenii ?
daca mama ta este prostituata ...tu vei deveni automat "peste "?
iar daca sora ta este schioapa ...tu esti ciung ?
Der Bedeu a scris:No Name a scris:Delta a scris:"Ce au dat crestinii omenirii ?"
Ăia credincioși?
ai facut o analogie logica ..demna de un betiv mahmur ..dupa ce a baut o damigeana de motorina !
pai daca tatal tau e violator in serie ...inseamna ca si tu vei devenii ?
daca mama ta este prostituata ...tu vei deveni automat "peste "?
iar daca sora ta este schioapa ...tu esti ciung ?
I-ai dat peste nas din cauza ca nu ai nimic sa scri despre ce au dat omenirii crestinii?
Tudorel666 a scris:Sunt convins ca nu numai crestinii, dar si budistii, musulmanii si toate celelalte populatii religioase au dat multe lucruri de valoare umanitatii.
Pentru ca s-a dorit insa sa se vorbeasca despre crestini,eu as incepe cu ziua de odihna, duminica , pe care guvernantii si toti conducatorii au fost initial obligati sa o acorde, constienti fiind ca nu te poti juca cu sentimentul religios, indiferent de faptul ca exista sau nu exista Dumnezeu.
Artistu a scris:Tudorel666 a scris:Sunt convins ca nu numai crestinii, dar si budistii, musulmanii si toate celelalte populatii religioase au dat multe lucruri de valoare umanitatii.
Pentru ca s-a dorit insa sa se vorbeasca despre crestini,eu as incepe cu ziua de odihna, duminica , pe care guvernantii si toti conducatorii au fost initial obligati sa o acorde, constienti fiind ca nu te poti juca cu sentimentul religios, indiferent de faptul ca exista sau nu exista Dumnezeu.
N-au dat-o ei. Era deja si doar au preluat-o pe cea existenta si au zis ca e a lor. Stergi toate disputele pe "ziua de odihna e sambata vs duminica" cand spui asta.
Tudorel666 a scris:Nu are importanta faptul ca ziua de odihna a lui Dumnezeu este sambata sau duminica (si eu sunt de acord cu faptul ca este sambata!), ci are importanta faptul ca crestinii au reusit sa impuna aceasta zi, ca zi de odihna legala, pe care nu a putut-o desfiinta nici comunismul, cu toata lupta lui impotriva religiei.
Din pacate ai dreptate!Delta a scris:"Ce au dat crestinii omenirii ?"
Ăia credincioși?
Ziua de Sambata este ziua a saptea a saptamanii si trebuie sa fie zi de odihna si de sfanta adunare pentru DUMNEZEU!Der Bedeu a scris:Shalom Artistu.Bun venit.
Ziua de odihna apare in cele zece porunci scrise original in ebraica.
Ziua de sambata este numita ziuasfanta de odihna.Asa ca nu este inventie crestina.
Ai dreptate!Din pacate falsii crestini ortodocsi se inchina la picturile lor cu infatisari de barbati sau femei,fecioare,etc.De ce evreii nu cred ca Iisus este Mesia?Der Bedeu a scris:Adevarul este ca arta in general s`a desvoltat multumit ca crestinitatea a favorizat statuile ,picturile si la inceput muzica religioasa care s`a developat din rugaciuni cu melodii.Se stie cu siguranta ca importantii clienti de picturi au fost bisericele si prin asta au facut ca arta sa prospere.
Si Islamul a favorizat o arta dar numai una specifica care se baza pe desene geometrica cunoscute ca arabice.
Evreii s`au multumit numai cu impodobitul templelor,sinagoagele si sululire de Tora nu ca au fost lenesi ci ca au fost hartuiti nu putin de cei care nu i-au iubit. In muzica si literatura au fost mai vioi.
Tu numai intrebari stii sa pui? Ce ar fi sa iti pui si mintea la contributie si sa nu mai astepti de la altii?! Mai mult de 2 randuri stii sa concepi?Ignorantul a scris:
De ce evreii nu cred ca Iisus este Mesia?
Numai paganii si betivii bolborosesc cuvinte in sir.Am pus o intrebare unui evreu si vreau un raspuns!Ce-ai sarit ca ars?Mai trage o dusca si dormi in pace si in ignoranta!Eu nu vreau sa mai fiu ignorant!Eu vreau sa stiu!Hangiul a scris:Tu numai intrebari stii sa pui? Ce ar fi sa iti pui si mintea la contributie si sa nu mai astepti de la altii?! Mai mult de 2 randuri stii sa concepi?Ignorantul a scris:
Ce sa mai stii, daca crezi in povesti cu intrupari in care Doamne-Doamne a umblat pe la fetele oamenilor si le-a lasat bortoase, apoi s-a nascut pe el insusi? Esti filosof sau ce esti, matali, bree?Ignorantul a scris:Numai paganii si betivii bolborosesc cuvinte in sir.Am pus o intrebare unui evreu si vreau un raspuns!Ce-ai sarit ca ars?Mai trage o dusca si dormi in pace si in ignoranta!Eu nu vreau sa mai fiu ignorant!Eu vreau sa stiu!Hangiul a scris:Tu numai intrebari stii sa pui? Ce ar fi sa iti pui si mintea la contributie si sa nu mai astepti de la altii?! Mai mult de 2 randuri stii sa concepi?Ignorantul a scris:
Tu crezi in povesti eretice scarboase scrise de atei si masoni si francmasoni! [...]Habibi a scris:Ce sa mai stii, daca crezi in povesti cu intrupari in care Doamne-Doamne a umblat pe la fetele oamenilor si le-a lasat bortoase, apoi s-a nascut pe el insusi? Esti filosof sau ce esti, matali, bree?Ignorantul a scris:Numai paganii si betivii bolborosesc cuvinte in sir.Am pus o intrebare unui evreu si vreau un raspuns!Ce-ai sarit ca ars?Mai trage o dusca si dormi in pace si in ignoranta!Eu nu vreau sa mai fiu ignorant!Eu vreau sa stiu!Hangiul a scris:Tu numai intrebari stii sa pui? Ce ar fi sa iti pui si mintea la contributie si sa nu mai astepti de la altii?! Mai mult de 2 randuri stii sa concepi?Ignorantul a scris:
Ultima editare efectuata de catre Tudorel666 in Dum Sept 14, 2008 3:08 pm, editata de 1 ori (Motiv : limbaj jignitor)
........Der Bedeu a scris:Va rog frumos sa nu va ciorovaiti aci. Si daca vreti sa va ciorovaiti ,atuncia NUMAI IN LEGATURA CU SUBIECTUL DISCUTIEI.
Asta este ultima replica care nu este in subiectul discutat,sa va amintesc: Ce a dat crestinitatea omenirii. Punct.
Habibi a scris: Ce sa mai stii, daca crezi in povesti cu intrupari in care Doamne-Doamne a umblat pe la fetele oamenilor si le-a lasat bortoase, apoi s-a nascut pe el insusi? Esti filosof sau ce esti, matali, bree?
Mergi la pagina : 1, 2, 3
» RELIGIE, ATEISM, ANTIRELIGIE » RELIGIE, ATEISM, ANTIRELIGIE » Polemici intre religii » Ce au dat crestinii omenirii ?
Subiecte similare
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum