Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
    Ultimele subiecte
    » Mai este cineva pe aici?
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 2 EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 2 EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 2 EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 2 EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 2 EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 2 EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 2 EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 2 EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 2 EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 2 EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 2 EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 2 EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 2 EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 2 EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 2 EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 2 EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 2 EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 2 EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 2 EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 2 EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 2 EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 2 EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 2 EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 2 EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 2 EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
    Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene? - Pagina 2 EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
    În total sunt 2 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 2 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
    Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Ce au crestinii cu homosexualii si cu lesbiene?

+7
    ISIHAST
    Mefisto_666
    No Name
    Dorstor
    Diana
    Puiu.T
    Der Bedeu
    11 participan?i

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 2 din 3]

Der Bedeu

zeu

Domnilor, suntem in al 21 secol, nu in evul mediu! Inca putin incepeti sa ardeti "demonii" pe rug !
    Ceea ce No Name scrie este un lucru inadmisibil in timpurile noastre. Trebuie No Name sa inteleaga ca pe timpul lui Isus Pamantul era plat. Azi, nici biserica nu va pretinde asa ceva. E dovedit ca Pamantul e rotund. Asa si cu cei care au alte preferinte sexuale. Daca ei se simt bine cu asta, sa fiu sanatosi! Tu nu trebuie sa te insori/mariti cu ei. Sigur este ca si ei sunt fiinte ca toti altii.
    No Name se pune in rang cu musulmani in privinta problemei si asta nu-i un compliment.
    Si religiosii evrei nu sunt fericiti cu homo si lesbi, insa, pentru nimic in lume, nu ar lovi in ei in nici un chip.

SPRS

demon

No Name a scris:
    Puiu.T a scris:cam brutala logica ta
    daca homosexualitatea e un demon...
    nebunia ce e ?
    cancerul ce e?
    sinuzita ce e?
    dar durerea de cap?
    eu as accepta homosexualitatea ca pe o alta inclinatie sexuala, altfel decat majoritatea
    daca-s demoni ii ucidem cu pietre?...hmmmm

Homosexualitatea este un DEMON ....si nu este de sorginte animalica ...caci animalele isi cunosc mai bine menirea !Tot ce este impotriva firii dumnezeisti este prin inspiratie DEMONICA !Am vazut acesti demoni iesind din oameni care au dorit din toata inima sa scape de acest viciu !

toate bolile au fost denumite si numite de catre oameni...dar toate acestea sunt provocate de catre demoni ...ele doar o denumire generica ...cancer ...sida ...lepra ...etc!
    Demonul homosexualitatii este de fapt o legiune ,sunt de fapt mai multi !

Te rog sa ma scuzi ca te contrazic.
    Homosexualitatea este de sorginte animalica, specia umana nefiind singura care practica acest tip de relatie sexuala.
    Pentru conformitate, vizitati link ul.
    http://www.news-medical.net/?id=20718

ISIHAST

ISIHAST
    -

domle , a ars sau nu DUMNEZEU sodoma si gomora de pe fata pamantului ? apoi daca le-a ars , vreti si voi sa fiti arsi la fel ca si acele cetati ? credeti ca Dumnezeu poate suporta asemenea pacate ? va spun eu ca nu le pote suporta ... ii sunt foarte nesuferite ... deci sa avem grija ce atitudine avem fata de homo ... nu zic ca trebuie sa ii uram , dar nu trebuie nicidecum sa le aprobam faptele ... un crestin nu poate arpoba asemenea fapte ... desigur , nu poti nici sa nu i tolerezi ... EI EXISTA , si nu putem sa ii exterminam sau sa ii pedepsim ca pe niste infractori ... dar nici nu putem sa zicem vreodata ca e bine ce fac aia ... sunt niste rataciti mai rai decat niste animale ... nu au minte deloc ... sunt niste oameni fara minte , nu au minte nici cat niste animale ... de fapt , insasi psihologia , nu cred ca va considera vreodata homosexualitatea ca fiind ceva natural sau sanatos ... din punctul de vedere al psihologiei homosexualitatea este o boala psihica ... daca esti homo si te duci la psihiatru el iti va spune ca te poate VINDECA daca vrei ... este o boala ... pentru crestin insa este un demon , un mare pacat ...

SPRS

demon

Ca nu este ceva sanatos sunt perfect de acord, ca este ceva natural, ti-am dovedit deja.
    Ca sa te pui un pic la punct despre subiect, iti recomand http://www.narth.com/docs/hom101.html

HIRAN

demon

Emanuel a scris:domle , a ars sau nu DUMNEZEU sodoma si gomora de pe fata pamantului ? apoi daca le-a ars , vreti si voi sa fiti arsi la fel ca si acele cetati ? credeti ca Dumnezeu poate suporta asemenea pacate ? va spun eu ca nu le pote suporta ... ii sunt foarte nesuferite ... deci sa avem grija ce atitudine avem fata de homo ... nu zic ca trebuie sa ii uram , dar nu trebuie nicidecum sa le aprobam faptele ... un crestin nu poate arpoba asemenea fapte ... desigur , nu poti nici sa nu i tolerezi ... EI EXISTA , si nu putem sa ii exterminam sau sa ii pedepsim ca pe niste infractori ... dar nici nu putem sa zicem vreodata ca e bine ce fac aia ... sunt niste rataciti mai rai decat niste animale ... nu au minte deloc ... sunt niste oameni fara minte , nu au minte nici cat niste animale ... de fapt , insasi psihologia , nu cred ca va considera vreodata homosexualitatea ca fiind ceva natural sau sanatos ... din punctul de vedere al psihologiei homosexualitatea este o boala psihica ... daca esti homo si te duci la psihiatru el iti va spune ca te poate VINDECA daca vrei ... este o boala ... pentru crestin insa este un demon , un mare pacat ...

Daca nu mancai din rodul pomului cunostintei binelui si raului nu ai fi scris ce ai scris.
    Dar si acum inca poti sa te reorientezi si sa renunti la a mai manca din acel rod.
    Incearca sa mananci din pomul Vietii si vei trai, tu si homosexualii, altfel veti pieri impreuna.

Luca 13:2 "Credeti voi", le-a raspuns Isus, "ca acesti Galileeni au fost mai pacatosi decat toti ceilalti Galileeni, pentru ca au patit astfel?
    3 Eu va spun: nu; ci, daca nu va pocaiti, toti veti peri la fel.
    4 Sau acei optsprezece insi, peste care a cazut turnul din Siloam, si i-a omorat, credeti ca au fost mai pacatosi decat toti ceilalti oameni, care locuiau in Ierusalim?
    5 Eu va spun: nu; ci, daca nu va pocaiti, toti veti pieri la fel".

Intrebare:
    Credeti voi cei care ii osanditi pe homosexuali ca sunteti mai putin pacatosi decat ei ?

No Name

inger

Intrebare:
    Credeti voi cei care ii osanditi pe homosexuali ca sunteti mai putin pacatosi decat ei ?

9. Nu știți că cei nedrepți nu vor moșteni Împărăția lui Dumnezeu? Nu vă înșelați în privința aceasta: nici curvarii, nici închinătorii la idoli, nici preacurvarii, nici malahii, nici sodomiții,
    10. nici hoții, nici cei lacomi, nici bețivii, nici defăimătorii, nici hrăpăreții nu vor moșteni Împărăția lui Dumnezeu.

Leviticul 18:22
    Să nu te culci cu un bărbat cum se culcă cineva cu o femeie. Este o urâciune.

Leviticul 20:13
    Dacă un om se culcă cu un om cum se culcă cineva cu o femeie, amândoi au făcut un lucru scârbos; să fie pedepsiți cu moartea, sângele lor să cadă asupra lor.

Romani cap 1 cu vers 18

18. Mânia lui Dumnezeu se descoperă din cer împotriva oricărei necinstiri a lui Dumnezeu și împotriva oricărei nelegiuiri a oamenilor, care înăbușe adevărul în nelegiuirea lor.

26. Din pricina aceasta, Dumnezeu i-a lăsat în voia unor patimi scârboase; căci femeile lor au schimbat întrebuințarea firească a lor într-una care este împotriva firii;
    27. tot astfel și bărbații, au părăsit întrebuințarea firească a femeii, s-au aprins în poftele lor unii pentru alții, au săvârșit parte bărbătească cu parte bărbătească lucruri scârboase, și au primit în ei înșiși plata cuvenită pentru rătăcirea lor.
    28. Fiindcă n-au căutat să păstreze pe Dumnezeu în cunoștința lor, Dumnezeu i-a lăsat în voia minții lor blestemate, ca să facă lucruri neîngăduite.

HIRAN

demon

Faptul ca stie cineva ceva il obliga, nu il face mai sfant.
    Si apoi cand nu stiai acele versete iubeai pe pacatosi, dar acum ii detesti.

Isaia 8:14 Si atunci El va fi un locas sfant, dar si o piatra de poticnire, o stanca de pacatuire pentru cele doua case ale lui Israel, un lat si o cursa pentru locuitorii Ierusalimului!
    15 Multi se vor poticni, vor cadea si se vor sfarama, vor da in lat si vor fi prinsi". -

In ce am scris nu am contrazis Cuvantul ci voiam sa explic ca fiecare pasare pe limba ei piere.
    Matei 12:37 Caci din cuvintele tale vei fi scos fara vina, si din cuvintele tale vei fi osandit".
    si
    Matei 7:2 Caci cu ce judecata judecati, veti fi judecati; si cu ce masura masurati, vi se va masura.

In Scriptura este pomul cunostintei binelui si raului, si pomul vietii. De aceea cei mai multi aleg moartea.
    Lectura Scripturilor il ajuta pe om sa-si vada culorile interioare, sa se cunoasca pe sine asa cum este fara masca sociala. De aceea cu cat se avanseaza in cunoasterea ei unii dau dovada de rautate intransigenta, iar altii cresc in dragostea lui Dumnezeu.
    Tocmai cu acest scop Biblia este plina de contradictii si paradoxuri, pentru ca omul sa nu poata umbla pe doua cai.
    Totusi fatarnicii impaca si capra si varza.

No Name

inger

HIRAN a scris:Faptul ca stie cineva ceva il obliga, nu il face mai sfant.
    Si apoi cand nu stiai acele versete iubeai pe pacatosi, dar acum ii detesti.

Isaia 8:14 Si atunci El va fi un locas sfant, dar si o piatra de poticnire, o stanca de pacatuire pentru cele doua case ale lui Israel, un lat si o cursa pentru locuitorii Ierusalimului!
    15 Multi se vor poticni, vor cadea si se vor sfarama, vor da in lat si vor fi prinsi". -

In ce am scris nu am contrazis Cuvantul ci voiam sa explic ca fiecare pasare pe limba ei piere.
    Matei 12:37 Caci din cuvintele tale vei fi scos fara vina, si din cuvintele tale vei fi osandit".
    si
    Matei 7:2 Caci cu ce judecata judecati, veti fi judecati; si cu ce masura masurati, vi se va masura.

In Scriptura este pomul cunostintei binelui si raului, si pomul vietii. De aceea cei mai multi aleg moartea.
    Lectura Scripturilor il ajuta pe om sa-si vada culorile interioare, sa se cunoasca pe sine asa cum este fara masca sociala. De aceea cu cat se avanseaza in cunoasterea ei unii dau dovada de rautate intransigenta, iar altii cresc in dragostea lui Dumnezeu.
    Tocmai cu acest scop Biblia este plina de contradictii si paradoxuri, pentru ca omul sa nu poata umbla pe doua cai.
    Totusi fatarnicii impaca si capra si varza.

4. Oricine face păcat, face și fărădelege; și păcatul este fărădelege.
    5. Și știți că El S-a arătat ca să ia păcatele; și în El nu este păcat.
    6. Oricine rămâne în El, nu păcătuiește; oricine păcătuiește, nu L-a văzut, nici nu L-a cunoscut.
    7. Copilașilor, nimeni să nu vă înșele! Cine trăiește în neprihănire, este neprihănit, cum El însuși este neprihănit.
    8. [color:18b8=red]Cine păcătuiește, este de la diavolul, căci diavolul păcătuiește de la început. Fiul lui Dumnezeu S-a arătat ca să nimicească lucrările diavolului.
    9. [color:18b8=black]Oricine este născut din Dumnezeu, nu păcătuiește, pentru că sămânța Lui rămâne în el; și nu poate păcătui, fiindcă este născut din Dumnezeu.

SPRS

demon

Homosexualitatea a fost considerata, de catre evrei, o amenintare prin care le putea scadea numarul.
    Logica elementara iti spune ca acest popor avea nevoie de cati mai multi membri si chiar daca Dumnezeu n-ar fi spus asta, sunt convins ca "liderii spirituali" ar fi avut grija sa-i puna aceste cuvinte in gura.

HIRAN

demon

No Name, apreciez faptul ca ai citit cartile lui Branham (sau doar i-ai ascultat casetele audio), pacat ca nu l-ai inteles. Daca continui la modul acesta te afli in pericolul de a face din el, ceea ce au facut ortodoxii din fecioara Maria si adventistii din Helen White.

Cand o sa ajungi cu lectiile la versetul acesta poate vei vedea si altceva:
    1 Ioan 5:16 Daca vede cineva pe fratele sau savarsind un pacat care nu duce la moarte, sa se roage; si Dumnezeu ii va da viata, pentru cei ce n-au savarsit un pacat care duce la moarte. Este un pacat care duce la moarte; nu-i zic sa se roage pentru pacatul acela.

Trebuie sa te mai instiintez ca te-ai departat de Ierusalim si Domnul iti spune sa te intorci, ca altfel nu vei primi ceea ce astepti.

No Name

inger

HIRAN a scris:No Name, apreciez faptul ca ai citit cartile lui Branham (sau doar i-ai ascultat casetele audio), pacat ca nu l-ai inteles. Daca continui la modul acesta te afli in pericolul de a face din el, ceea ce au facut ortodoxii din fecioara Maria si adventistii din Helen White.

Cand o sa ajungi cu lectiile la versetul acesta poate vei vedea si altceva:
    1 Ioan 5:16 Daca vede cineva pe fratele sau savarsind un pacat care nu duce la moarte, sa se roage; si Dumnezeu ii va da viata, pentru cei ce n-au savarsit un pacat care duce la moarte. Este un pacat care duce la moarte; nu-i zic sa se roage pentru pacatul acela.

Trebuie sa te mai instiintez ca te-ai departat de Ierusalim si Domnul iti spune sa te intorci, ca altfel nu vei primi ceea ce astepti.

Slujba binecuvântată a lui W. M. Branham a adus la Hristos mii de necredincioși, a fost dovedită prin prezența puternică a Duhului Sfânt în multe adunări pe toată durata celor 40 de ani ai slujbei lui. Mulți oameni au fost vindecați de cele mai grele boli și multe minuni au avut loc. Unii oameni decedați au fost aduși la viață.

Nu a mai existat o altă slujbă ca aceasta din vremea apostolilor. Niciunul din oamenii binecuvântați ai lui Dumnezeu care s-au ridicat în secolele trecute nu au fost așa de înzestrați în slujba lor așa cum a fost in slujba fr. Branham.

De ce s-a întâmplat?

Importanța timpului în care trăim este atât de mare încât Dumnezeu a hotărât să viziteze omenirea în același mod ca la început când apostolii sub porunca directă a Domnului au fost trimiși pentru a răspândi Cuvântul salvării. Ca și apostolilor, la fel și fratelui Branham i-au fost dăruite multe minuni pentru a atrage atenția oamenilor dar acest lucru nu a fost miezul serviciului divin. Oamenii au fost salvați mulțumită Cuvântului original predicat de apostoli. Așa și acum, la sfârșitul timpului, Dumnezeu nu a dăruit numai minunile ci și mesajul către omenire:

Ieșiți afară din Babilon, voi care credeți Cuvântul Meu!

A socoti pe păcătos neprihănit, nu înseamnă a găsi o scuză pentru păcat. Doar aceia care se folosesc de oferta de har a lui Dumnezeu, și care o primesc în mod personal, doar ei experimentează mântuirea și recunosc faptul că sunt chemați și aleși. Dacă cineva respinge oferta lui Dumnezeu, el va fi respins. Numai aceia care Îl primesc, vor fi apoi primiți de El. Sfânta Scriptură este categorică în toate afirmațiile sale. Neclaritate există doar în ceea ce spun oamenii despre aceasta. De aceea, noi respingem orice tălmăcire, pentru că iubim adevărul Cuvântului descoperit.

Învățătura apostolilor este numai ceea ce ne-au lăsat apostolii în scrierile lor. Biblic este numai ceea ce mărturisește Biblia. De natură creștină este doar ceea ce-și are originea în Hristos. Hotărârile luate în diferite concilii în decursul istoriei bisericii, sunt respinse, deoarece este evident că prin aceste hotărâri s-a adăugat și s-a falsificat Cuvântul original.

HIRAN

demon

No Name a scris:
    A socoti pe păcătos neprihănit, nu înseamnă a găsi o scuză pentru păcat. Doar aceia care se folosesc de oferta de har a lui Dumnezeu, și care o primesc în mod personal, doar ei experimentează mântuirea și recunosc faptul că sunt chemați și aleși. Dacă cineva respinge oferta lui Dumnezeu, el va fi respins. Numai aceia care Îl primesc, vor fi apoi primiți de El. Sfânta Scriptură este categorică în toate afirmațiile sale. Neclaritate există doar în ceea ce spun oamenii despre aceasta. De aceea, noi respingem orice tălmăcire, pentru că iubim adevărul Cuvântului descoperit.

Învățătura apostolilor este numai ceea ce ne-au lăsat apostolii în scrierile lor. Biblic este numai ceea ce mărturisește Biblia. De natură creștină este doar ceea ce-și are originea în Hristos. Hotărârile luate în diferite concilii în decursul istoriei bisericii, sunt respinse, deoarece este evident că prin aceste hotărâri s-a adăugat și s-a falsificat Cuvântul original.

Atunci de ce umblati cu jumatati de Adevar. Explicati clar pentru toti:
    Homosexualitatea este pacat, dar Dumnezeu socoteste pe homosexuali neprihaniti prin Iisus Hristos, fara faptele legii.

si ca: Neprihanirea care vine din credinta mantuieste si nu cea care vine din fapte.

ISIHAST

ISIHAST
    -

Dumnezeu nu socoteste neprihaniti pe homo nicidecum ... neprihanierea inseamna nimic altceva decat curatie trupeasca adica sa nu mai ai deloc patima desflanrii in tine ... aceasta virtute foarte inalta nu au atins-o decat rari sfinti : cuviosii ... neprihanirea inseamna sa nu mai ai nici in timpul somnului scurgere , iar pentru femei inseamna sa nu mai aiba ciclu deloc ... ori odata ce Dumnezeu a pedepsit cu foc homosexualitatea inseamna ca ea este un pacat ... iar ca homosexualitatea este ceva nenatural , ceva nefiresc , asta se poate vedea si din cuvintele prin care Dumnezeu a instituit unirea sexuala : " cresteti si va inmultiti " ... de aici se vede ca scopul unirii sexuale nu are ca scop placerea pur si simplu , ci mai ales procearea speciei ... acesta este rolul instituit de Dumnezeu inca de la inceput , deci orice act sexual care nu are ca scop procrearea speciei este un non-sens din punctul de veder al credintei ... de unde rezulta ca impreunarile pe care le fac cei care filmeaza filme porno , sau homosexualitatea , care nu au ca scop nicidecum inmultirea , sunt niste aberatii si deci lucruri nefiresti si pacate ... oricine stie ca impreunarea sexuala tine de inmultire , asta este valabil la absolut toate animalele ... deci un lucru este sigur : homosexualitatea este nefireasca si pacat ...

totusi nici ceea ce fac multi crestini in ziua de azi nu este un lucru bun : anume ca ii judeca pe homosexuali ... ei trebuie tolerati si lasati in pace sa traiasca ca si niste oameni cu drepturi depline , caci si ei sunt oameni ca si noi toti ... si nimeni nu stie daca nu cumva va ajunge si el sa cada in asemenea pacate nefiresti vreodata , cacai daca ii judecam , va ingadui Dumnezeu sa cadem si noi in pacatele lor sau altele si mai rele ... sa nu para absurd acest lucru , caci daca omul judeca isi intuneca mintea , si mintea lui devine ca si a animalelor - " fara minte " , daca pot sa zic asa ... si atunci omul poate sa ajunga la tot felul de crime si faradelegi ... deci nu este crestineste nici sa judecam nici pe homo , nici pe lesbi , nici pe nimeni de pe fata pamantului , caci un adevarat crestin SE CONSIDERA MAI RAU DECAT TOTI OAMENII , se pune mai prejos decat toata faptura , ca sa nu mai judece pe nimeni ... este adevarat ca bine ar fi fost sa nu existe pacate nici homo , cu atat mai mult cu cat homosexualitatea este un mare pacat , dar daca Dumnezeu ingaduie si crestinul trebuie sa ingaduie ... era bine daca in societatea noastra nu ar fi existat nici prostitutie , nici homosexualitate , nici satanism , dar daca acei oameni au decis sa faca acele pacate , atunci treaba lor ... crestinul nu are dreptul sa ii pedepseasca , ci numai Dumnezeu are dreptul acesta ... sa ne amintim de Lot : el statea in cetatea sodoma si vedea acele pacate oribile chiar si pe strada , si il ispiteau si pe el locuitorii cetatii , caci stiau ca era un om curat ... dar el ce a facut ? a dat cu pietre in ei ? nu ... ci a lasat totul in seama lui dumnezeu , sa pedepseeasca El cand va voi acele pacate ... bineinteles ca pedeapsa nu se putea sa nu vina caci toate pacatele mari sunt pedepsite de Dumnezeu in mod exemplar , dar Lot a lasat pedeapsa in mana Domnului ... deci este de stiut ca si homo de la noi din tara atrag mania lui Dumnezeu asupra tarii noastre , dar nu ai ce-i face ... trebuie sa nu ii judecam , caci si pacatul judecarii este la fel de mare ca si homosexualitatea si atrage la fel de mutl mania lui Dumnezeu ... sa lasam totul in mana lui Dumnezeu si daca va voi El sa ne scape de pedeapsa inevitabila care va veni pentru aceste pacate bine , daca nu , iarasi bine : vom suferi ca si Iisus pentru pacatele altora ...

HIRAN

demon

Potrivit doctrinei expuse daca un cuplu face sex si femeia nu ramane insarcinata este pacat.
    Vai de voi care puneti astfel de sarcini pe umerii oamenilor nestiutori si creduli, sarcini pe care nu le puteti duce nici voi sau pe care voi nici nu le luati.

In practica cotidiana se intalnesc o multime de pareri si doctrine printre care unele spun ca nu poti fi neprihanit daca nu tii Sambata si mananci carne de porc. Alta ca nu poti fi neprihanit daca femeia nu poarta batic iar barbatul nu are voie blugi. Altii zic ca nu esti neprihanit daca nu vorbesti in limbi, altii ca nu ai voie sa bei absolut deloc ceva care contine alcool, altii ca nu ai voie sa te casatoresti, altii zic ca nu poti fi mantuit daca nu-ti faci semnul crucii si nu pupi icoane si oase, si exemplele pot continua pe sute de pagini.

Dar toti acestia nu fac altceva decat sa ascunda ADEVARUL. S-au facut lideri de religii, secte si grupari, au pus mana pe cheile cunostintei, nici ei nu intra in Imparatia cerurilor, dar nici pe altii nu-i lasa sa intre.
    IATA CUM ARATA ADEVARUL:
    Romami 3:21 Dar acum s-a aratat o neprihanire, pe care o da Dumnezeu, fara lege - despre ea marturisesc Legea si proorocii. - 22. si anume, neprihanirea data de Dumnezeu, care vine prin credinta in Iisus Hristos, pentru toti si peste toti cei care cred in El. Nu este nici o deosebire. 23. Caci toti au pacatuit, si sunt lipsiti de slava lui Dumnezeu. 24. Si sunt socotiti neprihaniti, prin harul Sau, prin rascumpararea care este in Hristos Iisus.

Diana

inger

HIRAN
    Potrivit doctrinei expuse daca un cuplu face sex si femeia nu ramane insarcinata este pacat.

nu este pacat, cuplul nu este de vina ca femeia nu a ramas insarcinata
    este pacat atunci cand cuplul utilizeaza metode contraceptive, dorind doar placere si nu copii

HIRAN
    S-au facut lideri de religii, secte si grupari, au pus mana pe cheile cunostintei, nici ei nu intra in Imparatia cerurilor, dar nici pe altii nu-i lasa sa intre.

asta nu ai cum sa sti, nici un om nu poate sti, doar Dumnezeu

HIRAN

demon

Studenta_87 a scris:HIRAN

1. nu este pacat, cuplul nu este de vina ca femeia nu a ramas insarcinata
    este pacat atunci cand cuplul utilizeaza metode contraceptive, dorind doar placere si nu copii

HIRAN
    S-au facut lideri de religii, secte si grupari, au pus mana pe cheile cunostintei, nici ei nu intra in Imparatia cerurilor, dar nici pe altii nu-i lasa sa intre.

2. asta nu ai cum sa sti, nici un om nu poate sti, doar Dumnezeu

1. Inseamna ca triburile de rromi intra inaintea voastra in imparatia cerurilor.

2. pai cum sa nu stiu daca se vede clar ca toti abereaza in parerile lor si nici unul nu arata ADEVERUL asa cum sta scris.
    Sa nu invoci clauza sf Taine, ca la mine nu tine. Evanghelia lui Iisus Hristos este acoperita doar pentru cei a caror minte mecredincioasa a orbit-o dumnezeul veacului acestuia.

ISIHAST

ISIHAST
    -

este laudabil ca romii nu folosesc metodele contraconceptive ... dar oare este asa ?? apoi acesta este un pacat , iar daca omul se spovedeste si se pocaieste se poate mantui ... deci nu are rost sa ii judecam pe cei care se pocaiesc de pacatele lor ...

chestia cu liderul de religie care a pus mana pe cheile cunostintei dar nu lasa pe altii sa intre in imparatie se potriveste la sectanti care se inseala in credintele lor , insa la ortodocsi care pastreaza inacta acea credinta care a ramas de la Mantuitorul Iisus Hristos nu au cum sa se insele ...

Diana

inger

HIRAN a scris:2. pai cum sa nu stiu daca se vede clar ca toti abereaza in parerile lor si nici unul nu arata ADEVERUL asa cum sta scris.

si care este "ADEVARUL"?

Someone

este pacat: vezi Sodoma si Gomora si multe alte pasaje biblice.

Der Bedeu

zeu

"Adevarul" este ca crestinii habotnici nu prea stiu ce sa faca cu cartoful ista fierbinte care a fost scos din foc in ultimele decenii. Nu pentru ca inainte nu exista ci pentru ca in ultimul timp este moda "a iesi din dulap" si afisa in libertate preferinta sexuala.
    Bisericii ia fost greu sa afirme ca pamantul este rotund dar la sfarsit nu o sa gasesti vre`un preot sa pretinda ca pamantul e plat si Ierusalimul este buricul lui. Asa si ci homolesb.Invet dar sigur bisericile diferite vor intelege situatia si nu vor inota contra curentului.

Cat despre ce este scris in Biblie,bine, este scris dar este scris de tinut ziua de sambata ca zi sfanta de odihna si crestinii nu o tin. Scrie sa nu mananci carne impreuna cu lapte si crestinii mananca. Scrie sa nu-ti faci statui si imagini si crestinii fac. Atuncia nu-i grozav daca homosexualii si lesbienele se vor lua in consideratie ca finte umane create si ele de acelas Dumnezeu.

No Name

inger

chestia cu liderul de religie care a pus mana pe cheile cunostintei dar nu lasa pe altii sa intre in imparatie se potriveste la sectanti care se inseala in credintele lor , insa la ortodocsi care pastreaza inacta acea credinta care a ramas de la Mantuitorul Iisus Hristos nu au cum sa se insele ...

Cele mai mari secte sunt CATOLICISMUL si ORTODOXISMUL ..care au aparut dupa 300 de ani de BISERICA PRIMARA APOSTOLICA SI BIBILICA ...iar in anul 1054 aceste secte s-au despartit pe motive de suprematie religioasa ascunsa de fapt sub motivul unor neintelegeri dogmatice !

ISIHAST

ISIHAST
    -

Iisus a desfiintat sambata si a intituit duminica ...
    ortodoxia pastreaza invatatura apostolica intacta ...

HIRAN

demon

Studenta_87 a scris:
    HIRAN a scris:2. pai cum sa nu stiu daca se vede clar ca toti abereaza in parerile lor si nici unul nu arata ADEVERUL asa cum sta scris.

si care este "ADEVARUL"?

Cuvantul lui Dumnezeu este ADEVARUL, si in nici un caz cuvintele oamenilor fie ei si teologi sau sfinti de conjunctura de interese.

Diana

inger

vreau sa va intreb, dar nu intr-un mod sarcastic sau rautacios Smile cum stiti care este cuvantul Lui Dumnezeu, daca nu credeti in evanghelii?

HIRAN

demon

Pai, Evanghelia lui IIsus Hristos este una, iar celelalte evanghelii cu mos Craciun si iepurasi sunt altceva.
    Nu poti sa fii mireasa Domnului Iisus Hristos si sa mai umbli dupa toate evangheliile de larga circulatie, caci asta se cheama prostitutie duhovniceasca.

Sus  Mesaj [Pagina 2 din 3]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3  Urmatorul

Subiecte similare

-

» Ce au dat crestinii omenirii ?

Permisiunile acestui forum:
    Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum