Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Practici speciale din sistemul YOGA EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Practici speciale din sistemul YOGA EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Practici speciale din sistemul YOGA EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Practici speciale din sistemul YOGA EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Practici speciale din sistemul YOGA EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Practici speciale din sistemul YOGA EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Practici speciale din sistemul YOGA EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Practici speciale din sistemul YOGA EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Practici speciale din sistemul YOGA EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Practici speciale din sistemul YOGA EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Practici speciale din sistemul YOGA EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Practici speciale din sistemul YOGA EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Practici speciale din sistemul YOGA EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Practici speciale din sistemul YOGA EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Practici speciale din sistemul YOGA EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Practici speciale din sistemul YOGA EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Practici speciale din sistemul YOGA EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Practici speciale din sistemul YOGA EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Practici speciale din sistemul YOGA EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Practici speciale din sistemul YOGA EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Practici speciale din sistemul YOGA EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Practici speciale din sistemul YOGA EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Practici speciale din sistemul YOGA EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Practici speciale din sistemul YOGA EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Practici speciale din sistemul YOGA EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Practici speciale din sistemul YOGA EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 5 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 5 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Practici speciale din sistemul YOGA

+2
Mahadarshan
Sunna
6 participan?i

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Practici speciale din sistemul YOGA Empty Practici speciale din sistemul YOGA Vin Iun 27, 2008 4:50 pm

Sunna

Sunna
vrajitor

CHAYA UPASANA este una dintre cele mai speciale practici din sistemul SVARA YOGA.
CHAYA = umbra
UPASANA = metoda de concentrare intensa

CHAYA UPASANA este o tehnica in fond simpla dar foarte speciala de intensa concentrare mentala DHARANA.
Ca rezultat al acestei tehnici practicate, yoghinul obtine informatii precise asupra starii sale vitale, psihice sau mentale si poate sa isi cunoasca cu anticipatie momentul mortii, ce va putea astfel sa fie amanat prin anumite procedee YOGA secrete de compensare sau anihilare a rezonantelor karmice, care in mod normal, daca el nu ar fi intervenit, l-ar fi condus in mod ireversibil catre parasirea planului fizic.
CHAYA UPASANA este de asemeni o modalitate sigura de cunoastere a lui ATMAN si de aceea este pastrata secreta cu mare grija, intrucat eficienta sa este data de faptul de a fi practicata riguros, asadar sub supraveghere, recomandabil...

SHIVA SVARODAYA afirma ca, in general, sunt necesare 6 luni unui incepator pentru a atinge maiestria in acesata tehnica secreta prin care poate fi obtinuta cu exactitate cunoasterea momentului mortii...

Ultima editare efectuata de catre Sunna in Dum Iun 29, 2008 9:32 am, editata de 1 ori

2Practici speciale din sistemul YOGA Empty Re: Practici speciale din sistemul YOGA Dum Iun 29, 2008 9:22 am

Sunna

Sunna
vrajitor

CHAYA UPASANA(continuare)

SHIVA SVARODAYA sustine ca momentul propice pentru practica lui CHAYA UPASANA este dimineata intre 7 si 8, ore considerate in stransa legatura cu rasaritul Soarelui.. Astfel, ca regula de baza, este bine sa practicum CHAYA UPASANA cu o ora - o ora si jumatate dupa rasaritul Soarelui, calculat cu precizie dupa Anuarul Astronomic pentru anul in curs, potrivit locului in care ne aflam.

Tratatul SHIVA SVARODAYA, arata ca e important ca Soarele sa nu fie prea arzator si cerul sa nu fie innorat. In plus, procedeul mai poate fi practicat la lumina Lunii, in noptile senine cu Luna.

MODUL DE EXECUTIE

1.Stam in picioare, cu spatele la Soare, astfel ca sa ne putem privi umbra din fata noastra, fie pe sol direct, fie pe un perete alb, fara pete. Avem grija ca ca sa avem corpul drept, relaxat, coloana dreapta, talpile paralele si bratele relaxate pe langa corp.

2.Ne concentram apoi intens atentia si privirea asupra zonei gatului umbrei noastre(mai precis in zona centrului VISHUDDHA al umbrei)

3.Vom rosti de 108 mantra secreta a puterii cosmice a spatiului BHUVANESHWARI.

4.Dupa aceasta JAPA mentala corect realizata(intr-un ritm adecvat, nici prea repede, nici prea rar), inchidem ochii si ne fixam atentia in CIDAKASHA(spatiul in care de obicei ne concentram sa apara obiectul ales pentru SHAMBHAVI MUDRA, cand facem concentrare pe flacara lumanarii ori alt obiect, in zona lui Ajna, in mijlocul fruntii, in afara corpului fizic). In mod normal, cand vom inchide ochii, imaginea umbrei noastre va apare fulgerator in spatiul subtil CIDAKASHA.

5.Imediat dupa ce ne-am vazut cu claritate umbra in CIDAKASHA, deschidem ochii si privim cu atentie cerul.
Daca tehnica a fost corect realizata, umbra noastra va trebui atunci sa reapara in fata ochilor, proiectata pe cer. Daca ea nu este vizibila, inseamna ca trebuie sa ne dezvoltam, intr-un antrenament constant, capacitatea de a ne vedea imaginea umbrei.

Cu toate ca tratatul SHIVA SVARODAYA afirma ca, in general, sunt necesare 6 luni unui incepator pentru a atinge maiestria in acesata tehnica secreta, din experienta altora spun ca este relativ usor de realizat.

(va continua)

3Practici speciale din sistemul YOGA Empty Chaya Upasana Lun Mar 16, 2009 9:59 am

Mahadarshan

Te crezi destept sau inteligent prin faptul ca postezi pe acest site tehnici secrete ? Esti un amarit...A carui egou are nevoie de a iesi in evidenta....

4Practici speciale din sistemul YOGA Empty Re: Practici speciale din sistemul YOGA Mier Mai 13, 2009 3:09 pm

D

D
vrajitor

Foarte complicat si periculos!

5Practici speciale din sistemul YOGA Empty Re: Practici speciale din sistemul YOGA Mier Mai 13, 2009 6:57 pm

Soimos

admin

D a scris:Foarte complicat si periculos!
Si eu gasesc ca e foarte periculos!

Gandeste-te ....sa stai in soare pana zici de 108 ori povestea cu Mos Cocos ... cred ca se lasa cu insolatie si cu internare ...adica asa cum am spus ...periculos!

Unii pot sa si capieze de atata stat in soare ...si privit la umbra!

6Practici speciale din sistemul YOGA Empty Re: Practici speciale din sistemul YOGA Joi Mai 14, 2009 11:42 am

Eu Unul

admin

La fel ca si tehnica aia in care manaci numai oriez fiert 4 luni si apoi stai nemancat trei zile, in final te uiti si intr-o oglinda si vezi vietile anterioare. stuart

7Practici speciale din sistemul YOGA Empty Re: Practici speciale din sistemul YOGA Joi Mai 14, 2009 11:45 am

Cactus

Cactus
inger

Eu Unul a scris:La fel ca si tehnica aia in care manaci numai oriez fiert 4 luni si apoi stai nemancat trei zile, in final te uiti si intr-o oglinda si vezi vietile anterioare. stuart

pe bune ????

8Practici speciale din sistemul YOGA Empty Re: Practici speciale din sistemul YOGA Joi Mai 14, 2009 11:49 am

Eu Unul

admin

Da...Pai, m-ai bruiat, Cactus, ca tocmai scrisesem un mesaj precum ca nu e nevoie sa stai nemancat daca ai disponibilitati din vietile anterioare. Exemplu Tudorel 666(Dumnezeu sa il aiba in paza sa oriunde s-ar ascunde acum!), spunea ca el a fost Cleopatra Rolling Eyes

Unde e dl Bulache?

9Practici speciale din sistemul YOGA Empty Re: Practici speciale din sistemul YOGA Joi Mai 14, 2009 11:51 am

Eu Unul

admin

Cred ca nu exista halucinatii, ci un alt mod de perceptie, ori rezonanta cu alte planuri. grin

10Practici speciale din sistemul YOGA Empty Re: Practici speciale din sistemul YOGA Joi Mai 14, 2009 2:47 pm

D

D
vrajitor

Ce este yoga?

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum