Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Atentie evrei! EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Atentie evrei! EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Atentie evrei! EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Atentie evrei! EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Atentie evrei! EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Atentie evrei! EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Atentie evrei! EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Atentie evrei! EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Atentie evrei! EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Atentie evrei! EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Atentie evrei! EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Atentie evrei! EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Atentie evrei! EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Atentie evrei! EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Atentie evrei! EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Atentie evrei! EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Atentie evrei! EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Atentie evrei! EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Atentie evrei! EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Atentie evrei! EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Atentie evrei! EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Atentie evrei! EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Atentie evrei! EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Atentie evrei! EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Atentie evrei! EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Atentie evrei! EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 4 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 4 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Atentie evrei!

5 participan?i

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Atentie evrei! Empty Atentie evrei! Mar Mai 27, 2008 8:12 pm

Dorstor

Dorstor
-

Nu se viziteaza mormintele rudelor:
1In zilele de sambata si de sarbatori(inclusiv Hol-Hamoed).
2Toata luna Nian.
Se recomnda vizitarea acestor morminte :
1In zilele de iartait
2La Tisa be Av
3In luna Elul
Se pot vizita aceste morminte si in alte perioade dar nu in cele aratate mai sus ca oprite.

2Atentie evrei! Empty Re: Atentie evrei! Mier Mai 28, 2008 7:44 am

Der Bedeu

zeu

Afara ca ai cam mototolit lunile,tot este in regula. Inteleg ca tu esti rabi la sinagoga din Falticeni.... Ah ce oras frumos.... Dorstor ,unde-i Falticeni?
Serios, ce faci tu acolo? Dece bandana, esti chel? Ai nevasta, copii, pisica? Povestestene ceva ca fetele aci sunt nerebdatoare sa afle.

3Atentie evrei! Empty Re: Atentie evrei! Mier Mai 28, 2008 8:16 am

Der Bedeu

zeu

Adminule, cred ca e o persoana care zambeste mult. Ai nevoie de ca istia aci. Numai sa nu il stricam cu citatele fara sfarsit...

4Atentie evrei! Empty Re: Atentie evrei! Mier Mai 28, 2008 2:33 pm

Cris

inger

"Nu se viziteaza mormintele rudelor:

De ce nu se viziteaza Dorstor?
De ce simbata daca Elohim si-a " incetat creatia si a contemplat-o de sabath?"Stii ca nunta din Cana a fost de sabath?
Stii ca pamintul pe care calcam si mincam din roadele lui este mormintul celor dinaintea noastra? Stii ca locuind pe pamint,stam pe un mormint imens?De ce sa nu vizitez cind vreau eu un mormint?
Pina la urma de ce sa-l vizitez?Ce sa vizitez ,un corp mort? Sufletul oricum s-a dus.Explica-mi ce stii.

5Atentie evrei! Empty Re: Atentie evrei! Mier Mai 28, 2008 2:51 pm

Der Bedeu

zeu

Cris a scris:"Nu se viziteaza mormintele rudelor:

De ce nu se viziteaza Dorstor?
De ce simbata daca Elohim si-a " incetat creatia si a contemplat-o de sabath?"Stii ca nunta din Cana a fost de sabath?
Stii ca pamintul pe care calcam si mincam din roadele lui este mormintul celor dinaintea noastra? Stii ca locuind pe pamint,stam pe un mormint imens?De ce sa nu vizitez cind vreau eu un mormint?
Pina la urma de ce sa-l vizitez?Ce sa vizitez ,un corp mort? Sufletul oricum s-a dus.Explica-mi ce stii.

Cris,dilema ta este intr`adevar grea. Dece sa nu se viziteze mormintele si dece sa se viziteze....Grea intrebare.

Tu iti amintesti de CANA ? Atuncia desigur ca iti amintesti si de zeci de sinucigasi arabi care s`au explozat omorand civili nevinovati?In autobuze in drum la lucru si la scoala sau in restorante sau la masa traditionala de Pesah la un mare hotel.
La toate animalele criminale s`au promis de catre alte animale salbatice la fiecare 72 de fete virgine care vor astepta in rai.
Face impresia ca vor ramane vaduve ca in rai nu vor ajunge...Cana. Dece minti? ce s`a intamplat la Cana nu a fost nunta si nu ingropare. Hizbala a tras cu catiuse de langa o casa unde s`au adapostit vecini ca in acel timp A FOST RAZBOI CU Hizbala.
Casa a fost lovita numai ca a servit ca pozitie la teroristi.

6Atentie evrei! Empty Re: Atentie evrei! Mier Mai 28, 2008 6:57 pm

Dorstor

Dorstor
-

Nu se viziteaza mormintele sambata in amintirea regulei vechi care permitea evreului sa faca doar un anume numar de pasi in sabat!
NU sunt evreu,nu sunt calugar,nu sunt paranormal!
Cris daca esti evreu te supui.Daca nu esti evreu care este problema ta?
Da ,am vazut.trebuia Nisan.gresela de ortografie sau eram in post fortat si trebuia sa ma alimentez cu ceva.dar nu ma musrati domule Der Bedeu.AVETU D-VOASTRA 73 ANI DAR NU ESTE CAZUL SA CREDETI CA ACUM ESTE HOSANOT,si ca eu as fi Am Haaret si sa-mi faceti final de Hosana Raba:,,Lemaan daat kol Am Haaret...'' ;Eu ma consider etrog nu-mi place sa fiu arava!
taduceti d-voastra daca vreti!

7Atentie evrei! Empty Re: Atentie evrei! Mier Mai 28, 2008 6:59 pm

Dorstor

Dorstor
-

Nu sunt chel ;sunt paros peste tot >de ce va intereseasa,?Sunteti proprietarul unei fabrici de prelucrare a lanei?

8Atentie evrei! Empty Re: Atentie evrei! Joi Mai 29, 2008 11:10 am

Ada_Pal

inger

Imi explicati si mie diferenta si/sau legatura intre Sionistii zilelor noastre (evreii ortodocshi)si religiaebraica propriu-zisa,,,,legea lui Moshe???

Multumesc!

9Atentie evrei! Empty Re: Atentie evrei! Joi Mai 29, 2008 11:11 am

Ada_Pal

inger

Imi explicati si mie diferenta si/sau legatura intre Sionistii zilelor noastre (evreii ortodocshi)si religia ebraica propriu-zisa,,,,legea lui Moshe???

Multumesc!

10Atentie evrei! Empty Re: Atentie evrei! Joi Mai 29, 2008 2:03 pm

Cris

inger

"Cris,dilema ta este intr`adevar grea. Dece sa nu se viziteze mormintele si dece sa se viziteze....Grea intrebare.

Tu iti amintesti de CANA ? Atuncia desigur ca iti amintesti si de zeci de sinucigasi arabi care s`au explozat omorand civili nevinovati?In autobuze in drum la lucru si la scoala sau in restorante sau la masa traditionala de Pesah la un mare hotel.
La toate animalele criminale s`au promis de catre alte animale salbatice la fiecare 72 de fete virgine care vor astepta in rai.
Face impresia ca vor ramane vaduve ca in rai nu vor ajunge...Cana. Dece minti? ce s`a intamplat la Cana nu a fost nunta si nu ingropare. Hizbala a tras cu catiuse de langa o casa unde s`au adapostit vecini ca in acel timp A FOST RAZBOI CU Hizbala.
Casa a fost lovita numai ca a servit ca pozitie la teroristi."

Der Bedeu,daca eu as fi barbat nu m-as incurca nici cu mine,dar cu cele 72 de virgine-orgolioase " din rai" .Haida de! Virginele din rai!Ce fantasma!
Nunta din Cana nu este nunta,este altceva,mai sus de o initere mistica.Nunta din Cana are loc de sabath.Este un eveniment care " prefigureaza".
Der Bedeu,cu sinucigasii si teroristii...n-au nevoie de motiv,dar gasesc repede unul,asa cum inchizitia a gasit o gramada.

11Atentie evrei! Empty Re: Atentie evrei! Joi Mai 29, 2008 2:13 pm

Cris

inger

"Nu se viziteaza mormintele sambata in amintirea regulei vechi care permitea evreului sa faca doar un anume numar de pasi in sabat!
NU sunt evreu,nu sunt calugar,nu sunt paranormal!
Cris daca esti evreu te supui.Daca nu esti evreu care este problema ta?
Da ,am vazut.trebuia Nisan.gresela de ortografie sau eram in post fortat si trebuia sa ma alimentez cu ceva.dar nu ma musrati domule Der Bedeu.AVETU D-VOASTRA 73 ANI DAR NU ESTE CAZUL SA CREDETI CA ACUM ESTE HOSANOT,si ca eu as fi Am Haaret si sa-mi faceti final de Hosana Raba:,,Lemaan daat kol Am Haaret...'' ;Eu ma consider etrog nu-mi place sa fiu arava!
taduceti d-voastra daca vreti!"

Nu se viziteaza morminte in amintirea regulei vechi?Pai da,avem altceva acum.
Evreii pot face citi pasi vor daca vor.Daca nu,nu.
Eu nu sint evreu,nici nimic,sint om ,fiinta umana ,frate cu orice fiinta umana alba sau neagra ,frate cu planta,cu cainele,cu inima care bate in univers.
Scrierile vechi sint minunat de initiatice dar nu inlocuiesc inima din mine,din tine...o carte e carte,o inima e vie .Cartea nu e vie,ea mucegaieste,arde...e moarta.

Nu sint evreu-definti evreul
nu sint paranormal-definiti paranormalul
nu sint calugar-definiti calugarul

12Atentie evrei! Empty Re: Atentie evrei! Joi Mai 29, 2008 7:21 pm

Dorstor

Dorstor
-

cris am mai auzit propaganda asta,dar este o simpla vrajeala.Aici suntem pe un topic despre iudaism!daca vrei sa discutam despre rebuturi budiste deschie un subiect nou si discutam.
Nu vad de ce as defini ceea ce nu sant!
despre pasii din sabat trebuie sa cititi ceva despre templu!Care inima bate in univers?Ofi o exprimare teribilista da r este oarecum deplasata pt o fiinta ganditoare.

13Atentie evrei! Empty Re: Atentie evrei! Joi Mai 29, 2008 8:57 pm

Anticristul

eliberat

Diferenta nu vei gasi ,dar legatura sigur.Cred ca legea lui mose o cunosti oarecum din Tora ,ca este si baza coranului.Iar ce legatura au Sionisti cu asta,este tot in tora.Este scris "Daca nu veti asculta etc.va voi imprastia orintre popoare.Si pe urma va voi aduce inapoi,la vremea hotarita.Iata dar Sionisti sint cei ce se intorc dupa 2555 de ani acasa.Chiar daca a trecut mult timp de atunci si de casa noastra sau folosit alti intre timp.Casa asta este a noastra ,nu o poate contesta nimeni,chiar dac intre timp alti sau folosit de ea,si acum pretind ca e a lor.Dar nu am luat nimic cu forta,desi a fost a noastra ,am recumparat totul ca si cum nu am fi avut nimic.Si Sionisti nu sint evrei ortodocsi ci sint evrei pur si simplu.

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum