Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Tora(Vechiul Testament) verset cu verset-offtpice EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Tora(Vechiul Testament) verset cu verset-offtpice EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Tora(Vechiul Testament) verset cu verset-offtpice EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Tora(Vechiul Testament) verset cu verset-offtpice EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Tora(Vechiul Testament) verset cu verset-offtpice EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Tora(Vechiul Testament) verset cu verset-offtpice EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Tora(Vechiul Testament) verset cu verset-offtpice EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Tora(Vechiul Testament) verset cu verset-offtpice EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Tora(Vechiul Testament) verset cu verset-offtpice EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Tora(Vechiul Testament) verset cu verset-offtpice EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Tora(Vechiul Testament) verset cu verset-offtpice EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Tora(Vechiul Testament) verset cu verset-offtpice EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Tora(Vechiul Testament) verset cu verset-offtpice EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Tora(Vechiul Testament) verset cu verset-offtpice EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Tora(Vechiul Testament) verset cu verset-offtpice EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Tora(Vechiul Testament) verset cu verset-offtpice EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Tora(Vechiul Testament) verset cu verset-offtpice EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Tora(Vechiul Testament) verset cu verset-offtpice EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Tora(Vechiul Testament) verset cu verset-offtpice EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Tora(Vechiul Testament) verset cu verset-offtpice EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Tora(Vechiul Testament) verset cu verset-offtpice EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Tora(Vechiul Testament) verset cu verset-offtpice EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Tora(Vechiul Testament) verset cu verset-offtpice EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Tora(Vechiul Testament) verset cu verset-offtpice EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Tora(Vechiul Testament) verset cu verset-offtpice EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Tora(Vechiul Testament) verset cu verset-offtpice EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 13 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 13 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Tora(Vechiul Testament) verset cu verset-offtpice

5 participan?i

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 2]

Puiu.T

Puiu.T
inger

Admin a scris:Cred, Simah, ca interventiile tale sunt esentiale, la fel ca si ale Anticristului(desi ale lui din alta persectiva). Lipseste Dorstor si Adi Baruch... si inca cineva: EON.
Personal ma bucur de deschiderea acestui topic si o sa imi completez cunostintele din scrierile lui Sorin Rosen si Talmud, pe care il am intr-o versiune restransa. Pacat ca nu cunosc ivrit si nici nu stiu daca sunt in stare sa studiez.

Vedeti aici ceva completari: https://spiritliber.forumgratuit.ro/o-alta-viziune-f16/adevarata-biblie-t65.htm

O a incerc sa il aduc si pe Eon, desi cred ca e bosumflat ca nu l-am lasat sa faca "curatenie" pe forum si sa alunge pe cei cu vibratii joase. iconsmile
O sa incerc, asemeni, sa mai invit cateva persoane interesate de Iudaism.
il vrem pe EON!!!!!!! Embarassed

Simah

Simah
djin

Eon ma curata prima data pe mine, pt ca eu acopar tot spevtru de ,,vibratii'', sau poate facea o concesie!

Anticristul

eliberat

Nu ti face griji. Daca Eon apare pe forum se completeaza multe lipsuri.

Simah

Simah
djin

asta este dupa biblia crestina nu dupa Talmud!

Mihai

vrajitor

Simah a scris:asta este dupa biblia crestina nu dupa Talmud!
Dupa Talmud cum e? hmm

Simah

Simah
djin

M-am referit la postarile tale cu rosu!In talmud sunt comentarii doar!

Anticristul

eliberat

Tanahul este o scisoare cifrata.La suprafata este o simpla poveste,adica o intimplare banala.Asta bse numeste pardessau paradis.Adica o livada frumoasa.Literele din aceasta poveste aranjate matematic dau un anumit cod .Codul acesta aranjat matematic dau un cod mai secret.Acest cod secret Aranjat matematic dau cheia tainelor care la cuprinde textul.Abia a cincia treapta de decriptare a textului dezvaluie adevarata fata a problemei.Dar cu cine poti sa discuti astfel de probleme?

Simah

Simah
djin

Cu mine!

Anticristul

eliberat

Bine.Cum citesti tu biblia?Esti crestin?Din ce text al bibliei?

Simah

Simah
djin

Nu sunt nici crestin nici iudeu!
Voi incepe cam de la coada cu analiza cifrata si voi incepe cu o faza din crestinism :nr 666 si voi afirma ca acest numar este codificat prin litera Tet in cananitica moderna (ivrit).As dori sa
transpui asta in alfabetul dialectului fenician folosit de Moise si daca stii, are rost sa discutam,iar daca nu poti, vezi ca sunt in Ierusalim niste evrei religiosi(care ueori se mai ocupa si de ploaie)care te pot instrui si apoi vom discuta serios!

Anticristul

eliberat

Cunosc problema rabinilor care se ocupa de ploaie.Dar litera Tet este 9 si nu 6.Iar Apocalipsa este parte a scrieri lui Ezechiel si numai compilata de Crestinism.Depinde ce vrei sa stii.Nu zic ca eu nu invat tot timpul.

Simah

Simah
djin

exact tet este cifra 9 dar de ca nr 666 este codificat in Tet am intrebat.m-am referit la apoclipsa pt ca este mai explicita si mai usor de abordat pt decodificare!
Iar daca ai inceput cu bershit ,spune-mi care sunt cele doua inceputuri!

Anticristul

eliberat

Eu nu am spus ca sint 2 inceputuri.Eu stiu ca sint doua capuri,directii sau scopuri.Or ca sa le disecam in citeva cuvinte pe forum este imposibil.Despre asta vorbesc intelepti in capitole intregi.

Simah

Simah
djin

si atunci cum vrei sa discuti despre codificarile din Torah pe Forum cand fiecare litera este parte a unui cod!

Eu Unul

admin

Anticristul a scris:Eu nu am spus ca sint 2 inceputuri.Eu stiu ca sint doua capuri,directii sau scopuri.Or ca sa le disecam in citeva cuvinte pe forum este imposibil.Despre asta vorbesc intelepti in capitole intregi.
Nu ne grabeste nimeni. Eu nu inteleg cum e cu aceste doua directii! Adica, are doua sensuri ce scrie in Tora?

Anticristul

eliberat

O litera poate intra in combinatie la mai multe coduri.Nu am spus ca o litera apartine numai unui singur cod.Am spus ca pe forum este foarte greu sa expui ceea ce reprezinta Torah.Ca trebuie fiecare cuvint ,decodificat si detailat in toate partile componente si trebuie stiut bine ivrit ,si necesita o gramada de explicatii din Gmara.

Eu Unul

admin

Poti da cateva exemple. Altfel sterg topicul. Cred ca e mai util sa faci asta decat sa vorbesti la Crestinism. iconsmile

Anticristul

eliberat

Pai m am molipsit de crestinism.Nu vezi ce dulce e?Uite la Emanuel ca doarme in picioare,si nu-l trage nimeni la raspundere.
Pacatul este lipsa iubiride Dumnezeu,si intrecerea masuri.Dar si masura e pacat ca e limitata .Ce frumos ,clar si logic e crestinismul,dar numai cel ortodox care se manifesta pe dealul mitropoliei.
Hai ca o sa vin si cu argumente.Despre ce vrei sa stii?

Eu Unul

admin

Nu stiu ce sa iti cer, deoarece nu am idee cum e cu aceste demonstratii. Incepe, asadar, cu inceputul!

Anticristul

eliberat

Pai daca nu este un inceput ,cu ce sa incep?Am mai spus ca acolo nu scrie:La inceput.Asa au trdus alti dar nu asta este adevarul.

Simah

Simah
djin

Nu poate si nu are voie sa dea amanunte daca este ce banuiesc eu!poate doar discuta cu mine chestiuni generale.Daca ne intalnim undeva doar noi doi, are voie sa spuna amanunte.De ce te iei de el daca nu-i vinovat?Eu am stiut de la inceput pana unde poate merge!

Eu Unul

admin

Cum adica?

Eu Unul

admin

Anticristule, evreii au avut obligatia de a face cunoscuta Tora celorlalte popoare.

Anticristul

eliberat

Admin a scris:Anticristule, evreii au avut obligatia de a face cunoscuta Tora celorlalte popoare.
...................................................................
Si tu ai dreptate,a zis Rabinul.
Da noi trebuie sa facem cunoscuta legea.dar noi nu facem prozeliti.Adica......Daca te intereseaza ceva ,tu trebuie sa intrebi si el (eu)trebuie sa ti raspund.Dar numai daca te intereseaza in mod serios.Cum as putea eu insa sa expun pe forum margaritare si uni sa zica ca sint neveritabile.Vrei exemple?Nu cred ca e cazul.

Simah

Simah
djin

Sunt lucruri pe care nu le vei invata de la el chiar daca le stie!Lasa-l sa posteze atat cat ii este permis!Eu stiu ce-am spus si el stie ce am pus si poate sunt s altii aici care stiu ce am spus,dar nimeni dintre cei ce stiu ce am spus nu va explica in public exact ce am spus!

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 2]

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum