Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 8 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 8 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Cum am scapat de hemoroizi

4 participan?i

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

26Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Mier Oct 29, 2008 6:03 pm

Vasile Barsan

Vasile Barsan
vrajitor

Simah a scris:De aia te si compatimesc,pt ca nu treceti inca de stadiul de experimentare.Ionel si Ioana experientau si ei,da'la gradinita!
Vad bini, bree, ca esti un tip plin de prejudecati, ori pre jun. Pune manuta pe o carte de educatie sexuala si mergi mai rar pe la biserica. Mai bini treci mata la satanisti. Evil or Very Mad

27Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Mier Oct 29, 2008 6:14 pm

Vizitato

Vizitator

Vasile Barsan a scris:
Simah a scris:De aia te si compatimesc,pt ca nu treceti inca de stadiul de experimentare.Ionel si Ioana experientau si ei,da'la gradinita!
Vad bini, bree, ca esti un tip plin de prejudecati, ori pre jun. Pune manuta pe o carte de educatie sexuala si mergi mai rar pe la biserica. Mai bini treci mata la satanisti. Evil or Very Mad

Adica vrei sa zici ca noi suntem poponari?????????? EVIL

28Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Mier Oct 29, 2008 6:20 pm

Tudorel666

eliberat

Anton_LaVey a scris:

Poate vrea sa spuna doar ca nu aveti prejudecati sa fiti orice, chiar si...poponari.

http://lazarmariantudorel.blogsite.ro

29Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Mier Oct 29, 2008 6:23 pm

Vizitato

Vizitator

Tudorel666 a scris:
Anton_LaVey a scris:

Poate vrea sa spuna doar ca nu aveti prejudecati sa fiti orice, chiar si...poponari.

Pai sa stii ca nu avem, da' nu inseamna ca toti suntem gay.... Smile

30Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Mier Oct 29, 2008 6:28 pm

Tudorel666

eliberat

Anton_LaVey a scris:

Ma bucur ca nu aveti. Dar toti satanistii, la fel ca si toti crestinii, sunt gay, ca il au ca "barbat" pe Satan, respectiv pe Dumnezeu.
Asa ca, daca esti satanist si nu esti gay, ramane o singura posibilitate: esti femeie!

http://lazarmariantudorel.blogsite.ro

31Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Mier Oct 29, 2008 6:33 pm

Vizitato

Vizitator

Tudorel666 a scris:
Anton_LaVey a scris:

Ma bucur ca nu aveti. Dar toti satanistii, la fel ca si toti crestinii, sunt gay, ca il au ca "barbat" pe Satan, respectiv pe Dumnezeu.
Asa ca, daca esti satanist si nu esti gay, ramane o singura posibilitate: esti femeie!

Stai linistit ca nu am luat de barbat pe nimeni!

32Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Mier Oct 29, 2008 6:35 pm

Vasile Barsan

Vasile Barsan
vrajitor

Ai luat insa de nevasta pe Lavey. El e unicul. Crezi ca exista vreun Vasile sau Tudorel care l-ar putea inlocui?

33Cum am scapat de hemoroizi - Pagina 2 Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Mier Oct 29, 2008 6:36 pm

Vizitato

Vizitator

Vasile Barsan a scris:Ai luat insa de nevasta pe Lavey. El e unicul. Crezi ca exista vreun Vasile sau Tudorel care l-ar putea inlocui?

Pai sa fii sigur ca NU il inlocuieste nimeni! kisses1

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum