Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Cum am scapat de hemoroizi EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Cum am scapat de hemoroizi EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Cum am scapat de hemoroizi EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Cum am scapat de hemoroizi EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Cum am scapat de hemoroizi EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Cum am scapat de hemoroizi EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Cum am scapat de hemoroizi EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Cum am scapat de hemoroizi EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Cum am scapat de hemoroizi EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Cum am scapat de hemoroizi EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Cum am scapat de hemoroizi EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Cum am scapat de hemoroizi EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Cum am scapat de hemoroizi EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Cum am scapat de hemoroizi EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Cum am scapat de hemoroizi EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Cum am scapat de hemoroizi EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Cum am scapat de hemoroizi EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Cum am scapat de hemoroizi EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Cum am scapat de hemoroizi EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Cum am scapat de hemoroizi EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Cum am scapat de hemoroizi EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Cum am scapat de hemoroizi EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Cum am scapat de hemoroizi EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Cum am scapat de hemoroizi EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Cum am scapat de hemoroizi EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Cum am scapat de hemoroizi EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 6 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 6 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Cum am scapat de hemoroizi

4 participan?i

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 2]

1Cum am scapat de hemoroizi Empty Cum am scapat de hemoroizi Mier Oct 22, 2008 1:41 pm

Tudorel666

eliberat

Pentru ca sunt un lenes si stau mai mult sa citesc, decat sa fac o activitate fizica, si mai ales pentru ca in ultima vreme am stat prea mult la calculator, pe scaun, m-am trezit intr-o "buna" zi cu o durere destul de neplacuta in fund. Am dus mana, acolo unde ma durea, am pipait si am realizat ca o frumusete de hemoroid tocmai imi zicea "hello". Sunt eu masochist, dar o durere permanenta in fund, nu prea imi placea, asa ca am luat hotararea sa fac neaparat ceva. Pana sa ma duc la medic, am luat insa niste unguent de galbenele, ca asa mi-a trasnit mie prin cap, si am inceput sa ma masez in dreptul anusului, introducand si degetul in interior si masand hemoroidul, care nu este altceva decat o vena dilatata, pe toata lungimea lui. M-am simtit destul de repede mai bine si recunosc ca senzatia unui deget introdus in anus, cand degetul este uns si aluneca usor, nu mi-a displacut deloc, ba chiar m-a convins sa mai incerc si a doua zi masajul acesta antihemoroidic!
A doua zi, hemoroidul era deja mai mic, a treia zi si mai mic si, dupa circa o saptamana, se mai simtea la deget doar ca un bob de orez. Asa ca am continuat cu masajul pana cand am simtit ca nu a mai ramas nimic si am de gand sa continui, preventiv, pana cand va mai disparea si vaga durere simtita uneori, chiar daca nu se mai umfla nimic.
Deci, dragii mei, daca aveti curajul sa va bagati degetul in fund, puteti verifica si voi cat de eficient este acest tratament impotriva lor, ca de ieftin va asigur eu ca este mai mult decat ieftin: eu am cumparat o cutie de unguent de la farmacie, de 250 de ml. cu vreo 8 lei, si am toate sansele sa ma tina cateva luni, chiar daca imi fac masaj nu numai pentru hemoroizi, ci si pe talpi si oriunde reusesc sa ajunc cu mainile mele.
Sper ca am fost de folos. O zi buna!

http://lazarmariantudorel.blogsite.ro

2Cum am scapat de hemoroizi Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Mier Oct 22, 2008 1:46 pm

Vasile Barsan

Vasile Barsan
vrajitor

rolf rolf rolf

Drept sa spun, ma intrebam cum arata un hemoroid. rolf

Asadar, ai sesizat ca sexul anal e sanatos, ori masturbarea in fund?!!! lol2 lol2 lol2

O sa fac si io. Ce zici LaVEY? lol2

3Cum am scapat de hemoroizi Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Mier Oct 22, 2008 1:59 pm

Tudorel666

eliberat

Vasile Barsan a scris:rolf rolf rolf

Drept sa spun, ma intrebam cum arata un hemoroid. rolf

Asadar, ai sesizat ca sexul anal e sanatos, ori masturbarea in fund?!!! lol2 lol2 lol2

O sa fac si io. Ce zici LaVEY? lol2

Este comic, intradevar, dar m-am convins ca acest masaj este extrem de eficient. Privitor la sexul anal, fara lubrifiant, risca sa provoace hemoroizi, nu sa-i vindece. De vreme insa ce mai toti folosesc lubrifianti si eu m-am convins ca un astfel de masaj este mai mult decat benefic, chiar as fi curios sa aflu daca este posibil ca vreun homosexual sa mai sufere de hemoroizi. Aproape ca as pune pariu ca nu!

4Cum am scapat de hemoroizi Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Mier Oct 22, 2008 5:26 pm

Vizitato

Vizitator

Vasile Barsan a scris:rolf rolf rolf

Ce zici LaVey? lol2
Io nu zic nimic, ca nu am hemoroizi! Smile

5Cum am scapat de hemoroizi Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Joi Oct 23, 2008 8:37 am

Bulache

Bulache
demon

Si nici homo nu esti? rolf

6Cum am scapat de hemoroizi Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Joi Oct 23, 2008 12:08 pm

Vizitato

Vizitator

Bulache a scris:Si nici homo nu esti? rolf

Ma intrebi pe mine sau pe Tudorel? Daca e vorba de mine, raspunsul este NU!

7Cum am scapat de hemoroizi Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Joi Oct 23, 2008 12:14 pm

Vasile Barsan

Vasile Barsan
vrajitor

Eu vreau sa pun foto, ca sa stie toata lumea cum arata hemoroizii. Am voie? huh

8Cum am scapat de hemoroizi Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Joi Oct 23, 2008 12:30 pm

Vizitato

Vizitator

Vasile Barsan a scris:Eu vreau sa pun foto, ca sa stie toata lumea cum arata hemoroizii. Am voie? huh

Intreaba-l pe Admin..... Smile

9Cum am scapat de hemoroizi Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Joi Oct 23, 2008 12:35 pm

Vasile Barsan

Vasile Barsan
vrajitor

Nu o sa pun foto. Pun ceva mai interesant: adresa unui blog. In partea de jos puteti urmari un filmulet despre cum trateaza hemoroizii cei care nu fac masaj:

http://hemoroidnedir.blogspot.com/2007/12/hemoroid-nedir-drmehmet-kaplan-anlatyor.html

harhar

Asadar, faceti masaj, ca e mai sanatos si faceti si preventiv! rolf

10Cum am scapat de hemoroizi Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Joi Oct 23, 2008 12:37 pm

Vizitato

Vizitator

Vasile Barsan a scris:Nu o sa pun foto. Pun ceva mai interesant: adresa unui blog. In partea de jos puteti urmari un filmulet despre cum trateaza hemoroizii cei care nu fac masaj:

http://hemoroidnedir.blogspot.com/2007/12/hemoroid-nedir-drmehmet-kaplan-anlatyor.html

harhar

Asta cred ca o sa-l intereseaze pe Tudorel! Laughing

PS: Aia sunt hemoroizi turcesti? rolf

11Cum am scapat de hemoroizi Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Joi Oct 23, 2008 1:32 pm

Bulache

Bulache
demon

Anton_LaVey a scris:

Atunci fii fericit ,cica iadul e plin de ei si nu te poti apleca sa pui pe foc. rolf rolf

12Cum am scapat de hemoroizi Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Joi Oct 23, 2008 1:51 pm

Vasile Barsan

Vasile Barsan
vrajitor

Bulache a scris:
Anton_LaVey a scris:

Atunci fii fericit ,cica iadul e plin de ei si nu te poti apleca sa pui pe foc. rolf rolf
Ar trebui sa fie nefericit, ca el nu vrea la RAI, ci la IAD. crazy Si o sa-l puna Dracu sa munceasca si sa sparga lemne, sa le care si va trebui sa se aplece. rolf

Sa vezi atunci imbulzeala! clap

13Cum am scapat de hemoroizi Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Joi Oct 23, 2008 3:48 pm

Vizitato

Vizitator

Vasile Barsan a scris:
Bulache a scris:
Anton_LaVey a scris:

Ar trebui sa fie nefericit, ca el nu vrea la RAI, ci la IAD. crazy Si o sa-l puna Dracu sa munceasca si sa sparga lemne, sa le care si va trebui sa se aplece. rolf

Sa vezi atunci imbulzeala! clap

Adica vrei sa zici ca "Sefu'" e poponar sau ce? crazy .... stai linistit ca la crestini colcaie de poponari printre calugarii lor....

14Cum am scapat de hemoroizi Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Joi Oct 23, 2008 4:42 pm

Tudorel666

eliberat

Vasile Barsan a scris:Nu o sa pun foto. Pun ceva mai interesant: adresa unui blog. In partea de jos puteti urmari un filmulet despre cum trateaza hemoroizii cei care nu fac masaj:

harhar

Asadar, faceti masaj, ca e mai sanatos si faceti si preventiv! rolf

Ma bucur ca am descoperit metoda asta de tratament inainte ca si fundul meu sa ajunga sa arate ca al respectivilor. Si prefer sa-mi bag degetul in fund, facand masaj, decat sa ajung intr-un astfel de stadiu!

15Cum am scapat de hemoroizi Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Mier Oct 29, 2008 4:19 pm

Simah

Simah
djin

Interesanta discutie,dar mai intersant ar fi sa stiu daca are cineva hemoroizi in loc de amigdale!

16Cum am scapat de hemoroizi Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Mier Oct 29, 2008 5:20 pm

Vasile Barsan

Vasile Barsan
vrajitor

Eu o sa incerc in acest weekend. Dar numai cu strap-on purtat de EA, ca nu sunt homo. Cool

17Cum am scapat de hemoroizi Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Mier Oct 29, 2008 5:22 pm

Simah

Simah
djin

Despre amigdale era vorba!?

18Cum am scapat de hemoroizi Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Mier Oct 29, 2008 5:24 pm

Vasile Barsan

Vasile Barsan
vrajitor

Simah a scris:Despre amigdale era vorba!?
O sa fac si ptr amigdale, nu ma deranjeaza. Ea imi face cu strap on si eu pe viu rolf

19Cum am scapat de hemoroizi Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Mier Oct 29, 2008 5:28 pm

Simah

Simah
djin

Sa postezi filmuletul!sau te temi sa filmezi, ca vad ca in avatar porti fusta!?

20Cum am scapat de hemoroizi Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Mier Oct 29, 2008 5:33 pm

Vasile Barsan

Vasile Barsan
vrajitor

Simah a scris:Sa postezi filmuletul!sau te temi sa filmezi, ca vad ca in avatar porti fusta!?
Avatarul e fain, dar nu ma caracterizeza prea mult. Visul meu e sa gasesc o tipa care sa ma puna sa ma travestesc si ea sa ma violeze. Very Happy

M-as simti fain sa imi ridice fusta in sus si sa ma bruscheze, eventual sa aiba si ceva aparate cu socuri electrice rolf

21Cum am scapat de hemoroizi Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Mier Oct 29, 2008 5:39 pm

Simah

Simah
djin

Daca esti in Romania gasesti asa ceva in Constanta(Desigur contracost)Nu pot sa folosesc forumul sau mp pt adresa pt ca este reclama interzisa,dar la primavara imi dai un nr de telefon si te pun in paine!

22Cum am scapat de hemoroizi Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Mier Oct 29, 2008 5:41 pm

Vasile Barsan

Vasile Barsan
vrajitor

Tu nu ai inteles nimic! Nu sunt homo si imi place sa fac asta doar cu amica mea. Si ei ii place asemeni. Nu insel si nu imi place sa fiu inselat.

23Cum am scapat de hemoroizi Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Mier Oct 29, 2008 5:43 pm

Simah

Simah
djin

Atunci te rog sa primesti sincera mea compasiune!

24Cum am scapat de hemoroizi Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Mier Oct 29, 2008 5:50 pm

Vasile Barsan

Vasile Barsan
vrajitor

Simah a scris:Atunci te rog sa primesti sincera mea compasiune!
Decat sa imi caut mereu alte femei, prefer una cu care sa experimentez mereu ceva nou. harhar

25Cum am scapat de hemoroizi Empty Re: Cum am scapat de hemoroizi Mier Oct 29, 2008 5:58 pm

Simah

Simah
djin

De aia te si compatimesc,pt ca nu treceti inca de stadiul de experimentare.Ionel si Ioana experientau si ei,da'la gradinita!

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 2]

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum