Pentru ca sunt un lenes si stau mai mult sa citesc, decat sa fac o activitate fizica, si mai ales pentru ca in ultima vreme am stat prea mult la calculator, pe scaun, m-am trezit intr-o "buna" zi cu o durere destul de neplacuta in fund. Am dus mana, acolo unde ma durea, am pipait si am realizat ca o frumusete de hemoroid tocmai imi zicea "hello". Sunt eu masochist, dar o durere permanenta in fund, nu prea imi placea, asa ca am luat hotararea sa fac neaparat ceva. Pana sa ma duc la medic, am luat insa niste unguent de galbenele, ca asa mi-a trasnit mie prin cap, si am inceput sa ma masez in dreptul anusului, introducand si degetul in interior si masand hemoroidul, care nu este altceva decat o vena dilatata, pe toata lungimea lui. M-am simtit destul de repede mai bine si recunosc ca senzatia unui deget introdus in anus, cand degetul este uns si aluneca usor, nu mi-a displacut deloc, ba chiar m-a convins sa mai incerc si a doua zi masajul acesta antihemoroidic!
A doua zi, hemoroidul era deja mai mic, a treia zi si mai mic si, dupa circa o saptamana, se mai simtea la deget doar ca un bob de orez. Asa ca am continuat cu masajul pana cand am simtit ca nu a mai ramas nimic si am de gand sa continui, preventiv, pana cand va mai disparea si vaga durere simtita uneori, chiar daca nu se mai umfla nimic.
Deci, dragii mei, daca aveti curajul sa va bagati degetul in fund, puteti verifica si voi cat de eficient este acest tratament impotriva lor, ca de ieftin va asigur eu ca este mai mult decat ieftin: eu am cumparat o cutie de unguent de la farmacie, de 250 de ml. cu vreo 8 lei, si am toate sansele sa ma tina cateva luni, chiar daca imi fac masaj nu numai pentru hemoroizi, ci si pe talpi si oriunde reusesc sa ajunc cu mainile mele.
Sper ca am fost de folos. O zi buna!
A doua zi, hemoroidul era deja mai mic, a treia zi si mai mic si, dupa circa o saptamana, se mai simtea la deget doar ca un bob de orez. Asa ca am continuat cu masajul pana cand am simtit ca nu a mai ramas nimic si am de gand sa continui, preventiv, pana cand va mai disparea si vaga durere simtita uneori, chiar daca nu se mai umfla nimic.
Deci, dragii mei, daca aveti curajul sa va bagati degetul in fund, puteti verifica si voi cat de eficient este acest tratament impotriva lor, ca de ieftin va asigur eu ca este mai mult decat ieftin: eu am cumparat o cutie de unguent de la farmacie, de 250 de ml. cu vreo 8 lei, si am toate sansele sa ma tina cateva luni, chiar daca imi fac masaj nu numai pentru hemoroizi, ci si pe talpi si oriunde reusesc sa ajunc cu mainile mele.
Sper ca am fost de folos. O zi buna!