Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Ce inseamna iubirea? - Pagina 2 EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Ce inseamna iubirea? - Pagina 2 EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Ce inseamna iubirea? - Pagina 2 EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Ce inseamna iubirea? - Pagina 2 EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Ce inseamna iubirea? - Pagina 2 EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Ce inseamna iubirea? - Pagina 2 EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Ce inseamna iubirea? - Pagina 2 EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Ce inseamna iubirea? - Pagina 2 EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Ce inseamna iubirea? - Pagina 2 EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Ce inseamna iubirea? - Pagina 2 EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Ce inseamna iubirea? - Pagina 2 EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Ce inseamna iubirea? - Pagina 2 EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Ce inseamna iubirea? - Pagina 2 EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Ce inseamna iubirea? - Pagina 2 EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Ce inseamna iubirea? - Pagina 2 EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Ce inseamna iubirea? - Pagina 2 EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Ce inseamna iubirea? - Pagina 2 EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Ce inseamna iubirea? - Pagina 2 EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Ce inseamna iubirea? - Pagina 2 EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Ce inseamna iubirea? - Pagina 2 EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Ce inseamna iubirea? - Pagina 2 EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Ce inseamna iubirea? - Pagina 2 EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Ce inseamna iubirea? - Pagina 2 EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Ce inseamna iubirea? - Pagina 2 EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Ce inseamna iubirea? - Pagina 2 EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Ce inseamna iubirea? - Pagina 2 EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 11 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 11 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Ce inseamna iubirea?

2 participan?i

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

In jos  Mesaj [Pagina 2 din 2]

26Ce inseamna iubirea? - Pagina 2 Empty Re: Ce inseamna iubirea? Dum Oct 19, 2008 9:44 am

Tudorel666

eliberat

Admin a scris: Invata sa treci dincolo de cuvinte. Oamenii denumesc in mod diferit multe lucruri.

Daca o cale nu da roade sau o luam pe o cale gresita, inseamna ca acea cale nu este pentru noi. Dar poate fi buna pentru altcineva.

Mai greu e ca uneori nu discernem ce e binele si ce e raul, dar cred ca cerand sa ni se reveleze si sa fim indrumati, cu toata sinceritatea, vom fi indrumati spre calea cea buna. Eu asa procedez. Smile

Domnul meu, eu sunt destul de intelept incat sa recunosc ca nu stiu ce este binele si raul...
Te-am intrebat doar daca Buda a afirmat cumva ca poate conduce pe cineva la Dumnezeu! Nirvana este o stare, cel mult o imparatie, Imparatia lui Dumnezeu, dar nu inseamna Dumnezeu.
Sau, sa inteleg ca domnia ta consideri ca Nirvana este Dumnezeu?

http://lazarmariantudorel.blogsite.ro

27Ce inseamna iubirea? - Pagina 2 Empty Re: Ce inseamna iubirea? Dum Oct 19, 2008 9:54 am

Tudorel666

eliberat

Admin a scris: Starea de Nirvana este starea in care ai ajuns deja la Dumnezeu.

Dumnezeu este o stare?

28Ce inseamna iubirea? - Pagina 2 Empty Re: Ce inseamna iubirea? Dum Oct 19, 2008 10:14 am

Tudorel666

eliberat

Admin a scris: Daca m-ai deranja, ti-as sterge postarile sau ti-as spune. Eu imi spun doar parerea si fiecare are dreptul sa o faca.

Nu vreau sa tac din cauza replicilor pe care le-am primit sau a reactiei create, ci din cauza faptului ca sunt convins ca unele lucruri fac rau daca sunt spuse, iar altele degeaba le spui, ca nu le pricepe nimeni.
Iar privitor la comportamentul meu, o fac pentru ca vreau sa aflu ce a vrut sa ne spuna Hristos si vreau sa gasesc acea dragoste descrisa de el. Si El a spus ceva ciudat, ne-a dat un fel de spirala a cunoasterii, rupand alergarea in cercul vicios de pana atunci.
Astfel, a spus ca cine nu isi uraste sotia si copii, nu poate sa-l urmeze. A spus ca sotia si copiii, care stau in casa cu omul, sunt dusmanii lui. Dar tot el a spus : "SA NE IUBIM DUSMANII"!
Este pur si simplu un silogism, un minunat silogism prin care se se pleaca de la indemnul de a-ti uri sotia pentru a ajunge la indemnul de...a-ti iubi sotia!
Este aceasta o contradictie? Nu, nu este! Caci spune sa nu-ti iubesti sotia pentru ca-ti este sotie, adica pentru faptul ca te ajuta, ci sa o iubesti ca pe un dusman, pentru faptul ca-ti pune bete in roate si iti face rau!
Da, Hristos a dus dragostea omeneasca la apogeu, pentru ca, daca oricine isi poate iubi sotia pentru ca-i este de ajutor, doar sfintii pot iubi o sotie care nu le mai este sotie, ci un adevarat dusman!

Tocmai de aceea fug de cate ori vad ca tind sa cad in vechile sentimente de sot.
Religia mea, prin Vechiul Testament, imi permite sa am mai multe sotii, chiar sa am sotii si ibovnice, dar Noul Testament ma invata ca voi avea doar de suferit si voi darui doar suferinta daca le iubesc numai pentru ajutorul dat de ele! Trebuie sa le iubesc mai ales pentru raul pe care mi-l fac! De ce? Stie Hristos de ce! Iar, daca nu stie nici el, macar vreau sa aflu ca nici el nu stie!

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 2 din 2]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum