Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Zionism - "metastaze " cu impact mondial EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Zionism - "metastaze " cu impact mondial EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Zionism - "metastaze " cu impact mondial EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Zionism - "metastaze " cu impact mondial EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Zionism - "metastaze " cu impact mondial EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Zionism - "metastaze " cu impact mondial EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Zionism - "metastaze " cu impact mondial EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Zionism - "metastaze " cu impact mondial EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Zionism - "metastaze " cu impact mondial EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Zionism - "metastaze " cu impact mondial EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Zionism - "metastaze " cu impact mondial EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Zionism - "metastaze " cu impact mondial EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Zionism - "metastaze " cu impact mondial EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Zionism - "metastaze " cu impact mondial EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Zionism - "metastaze " cu impact mondial EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Zionism - "metastaze " cu impact mondial EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Zionism - "metastaze " cu impact mondial EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Zionism - "metastaze " cu impact mondial EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Zionism - "metastaze " cu impact mondial EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Zionism - "metastaze " cu impact mondial EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Zionism - "metastaze " cu impact mondial EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Zionism - "metastaze " cu impact mondial EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Zionism - "metastaze " cu impact mondial EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Zionism - "metastaze " cu impact mondial EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Zionism - "metastaze " cu impact mondial EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Zionism - "metastaze " cu impact mondial EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 1 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 1 Vizitator

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Zionism - "metastaze " cu impact mondial

2 participan?i

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Zionism - "metastaze " cu impact mondial Empty Zionism - "metastaze " cu impact mondial Joi Mai 22, 2008 8:36 pm

Ada_Pal

inger

Zionism - "metastaze " cu impact mondial Davidduke

Marea Minciuna
Adevaratul motiv al atacului de la 11 septembrie
De David Duke, Presedinte National
Organizatia pentru Unitatea si Drepturile Europeano-Americane
European-American Unity and Rights Organization (EURO)

Mass-media au spus poporului american o Mare Minciuna despre atacul de la 11 septembrie. Au mintit intentionat in legatura cu mtoivele pentru care s-a intamplat, pentru a acoperi adevaratele semnificatii ale atacului. Neintelegerea movitelor reale pentru care am fost atacati va costa America pierderea altor vieti omenesti, a prosperitatii si a libertatii noastre.

Nici un american nu va uita vreodata momentele in care a vazut la televizor macelul aproape incredibil din ziua de 11 septembrie a acestui an. Spectacolul ororii a parut la inceput sa fie o secventa de film, nu din realitate. Apoi, pe masura ce acceptam faptul ca totul era real, a inceput sa ma cuprinda emotia. La fel ca atat de multi alti americani, ma straduiam sa-mi stapanesc lacrimile pentru poporul si tara noastra. De asemenea, aproape imediat, mi-am dat seama ca acest terorism ar putea sa ne coste si mai mult decat cumplitele pierderi de proprietati si vieti omenesti suferite numai in acea zi. Am stiut ca avea sa initieze o serie de evenimente care puteau ameninta insesi temeliile Americii.

Pe langa faptul ca americanii se confrunta acum cu spectrul terorismului in crestere, oroarea de la 11 septembrie ar putea sa declanseze si o dezastruoasa depresiune economica.

De asemenea, in cele din urma, ar putea sa ne coste insesi libertatile noastre. Si, dupa cum stiti, inca nu se uscase sangele din muntii de moloz, cand liderii guvernamentali au inceput sa cheme la distrugerea celor mai sacre dintre drepturile noastre constitutionale.

Intrebarea cea mai importanta pe care tebuie sa ne-o punem acum in legatura cu terorismul este: de ce? Caci, fara a sti de ce, nu putem spera sa prevenim repetarea in viitor a unor acte de acest gen.

Este important sa stim cine a facut-o, dar si mai important e sa aflam de ce au facut-o. Sa nu ma intelegeti gresit, trebuie in orice caz sa-i identificam si sa-i anihilam pe cei direct responsabili de aceste atacuri. Sustin din toata inima acest lucru.

.....................................va urma

Ada_Pal

inger

Totusi, e esential sa intelegem adevarate motivatii care ii anima pe acesti oameni. De ce s-a ajuns in situatia ca atatea milioane de oameni din intreaga lume sa urasca atat de mult America? De ce creste numarul celor dispusi sa-si sacrifice vietile ca sa ne loveasca? Chiar daca-i vanam si ucidem pe toti cei raspunzatori fie si indirect de teroarea din septembrie, daca nu gasim cai de a reduce ura mondiala crescanda la adresa noaastra, voi aparea alti kamikaze care sa le ia locul. America se va scufunda intr-un tot mai intens ciclu al violentei si al fricii.

E posibil ca armata sa nu ne poata apara

Multi americani, inclusiv fruntasii politici, sufera de o iluzie periculoasa - si anume, ca ne putem apara de terorism pe cale militara.

Acesti oameni nu-si dau seama ca evenimentele din 11 septembrie ne-au propulsat intr-o noua era a istoriei mondiale.

In aceasta noua era, armata in sine ar putea sa nu mai reprezinte o garantie de protectie. Natiunile puternice nu le mai pot ataca pe cele slabe cu impunitate. Cea mai mica natiune sau entitate politica se poate razbuna cu usurinta, folosind teroarea de masa. Nici o natiune nu este ivulnerabila in fata terorismului - nici chiar cea mai puternica natiune de pe Pamant.

Datorira progresului descoperirilor stiintifice, urmatoarea faza a terorii ar putea fi mult mai ucigatoare decat ceea ce s-a intamplat in 11 septembrie. Urmatorul context al ororii ar putea nici macar sa nu mai implice o explozie de orice fel, ci moartea tacuta, in masa, de pe urma unui atac biologic, toxic sau radioactiv.

Este necesar numai un numar redus de oameni, o suma mica de bani si doar un nivel de liceu al cunostintelor stiintifice, pentru a crea arme de distrugere in masa. Acestea pot fi fabricata in pivnita oricui de acasa. Cel mai important factor este motivatia pe care o au oamenii pentru a comite asemenea fapte.

Teroristii din 11 septembrie au dovedit ca teama de pedeapsa nu poate stopa terorismul in acelasi mod in care reduce criminalitatea de strada. La ce foloseste amenintarea cu pedepsirea a unor oameni care sunt gata sa-si sacrifice propriile vieti?

Cu siguranta, amenintarea cu pedeapsa capitala nu i-a descurajat pe teroristii din 11 septembrie. Partea proasta este ca, oricate miliarde de dolari ar cheltui guvernul, sau oricate mii de bombe ar atunca, ne este imposibil sa ne aparam complet contra terorismului. De fapt, cu cat lansam mai multe bombe si raspandim distrugeri mai mari, cu atat creste si riscul ca pe viitor sa suferim noi si noi reactii teroriste. Aceasta se va intampla pentru ca fiecare bomba pe care o aruncam provoaca si mai multa ura impotriva noastra si noi motivatii de a ne lovi.

Din pacate, masacrul din 11 septembrie le va da curaj acelor milioane de oameni care ne urasc tot mai mult, caci acum ei stiu ca pot lovi in mod spectaculos chiar si cele mai sacrosante simboluri ale Americii.

Impreuna cu Patrick Buchanan, Ramsey Clark si alti cativa oameni politici incoruptibili, am incercat ani de zile sa impiedicam tragediile de acest gen. Am avertizat impotriva implicarii necugetate a Americii in numeroase razboaie si discordii sangeroase din lume. Am insistat ca poporul american sa urmeze sfatul parintelui natiunii. In cuvantarea lui de ramas-bun, George Washington ne-a prevenit sa nu ne amestecam in treburile strainatatii.

Am avertizat ca, daca America varsa sange peste hotare, in cele din urma se va varsa sange si in tara noastra. Nu gasesc nici o satisfactie in faptul ca am avut dreptate. Confirmarea prevestirii mele nu-mi alunga durerea pentru aceasta uriasa pierdere de vieti ale americanilor.

Voi fi brutal de onest in aceasta scrisoare, iar franchetea mea ii poate ofensa pe unii, dar actuala criza are nevoie numai de adevar, de tot adevarul si de nimic altceva decat adevarul. Numai adevarul intreg ne poate ajuta sa construim un viitor sigur si prosper pentru natiunea noastra.
[b]

Der Bedeu

zeu

De ne crezut ca o persoana echilibrata ar fi putut sa dea asa un titlu la asa un gunoi ce s`a scris.
De fapt,nu s`a scris nimic cu valoare informativa.
Eu am deschis un topic care explica ca terorismul face parte din mentalitatea religiei Islamice. Aci in ce s`a scris,am citit clar asentiment ca teroare este arma Islamului. Ada, cu saraca ei logica si cu moralul islamic pe care l`a adoptat, nu gaseste nici un lucru negativ a omora cetateni pasnici si nevinovati prin acte teroriste.

Bravo Ada.

Ada_Pal

inger

Ragazul introspectiei

Noi, americanii, avem tot dreptul sa fim revoltati impotriva teroristilor. Dar trebuie sa ne distantam de revolta cu un pas, caci atunci cand in viata unei persoane, sau chiar a unei natiuni, se intampla un lucru ingrozitor de anormal, este necesar un ragaz de gandire. Trebuie sa avem curajul de a ne intreba oare ce am facut ca sa devenim vulnerabili in fata unor atacuri de o asemenea atrocitate. Iar gandirea de acest gen presupune, uneori, curaj.

Lumea functioneaza dupa un principiu simplu: acela al cauzei si al efectului. In situatia de fata, trebuie sa examinam posibilele cauze ale motivatiei acelor oameni de a lovi America.

Orice natiune care bombardeaza o alta isi creeaza in mod firesc milioane de dusmani furiosi. In ultimii ani, America a facut acest lucru in repetate randuri. Ne-am implicat de o parte sau alta in conflicte din strainatate, am oferit arme si asistenta militara, ba chiar am si bombardat alte natiuni. Actiunile noastre au cauza pierderea a mii si mii de vieti omenesti, printre care si mii de civili. Multe dintre natiunile pe care le-am bombardat n-au facut niciodata rau unui singur american, nici nu au actionat in vreun fel impotriva intereselor Statelor Unite.

De exemplu, acum dam partial vina pe Afghanistan pentru ceea ce s-a intamplat in 11 septembrie. Ne e foarte comod sa uitam ca am bombardat Afghanistanul (ucigand multi civili nevinovati) in urma cu trei ani, cand am incercat sa-l omoram pe Osama Bin Laden. Afghanistanul este condus de aceiasi oameni pe care in trecut i-am ajutat impotriva sovieticilor. Pe-atunci, am sprijinit efectiv activitatile teroriste ale lui Osama Bin Laden contra sovieticilor si a colaboratorilor acestora. Mai tarziu, cand Osama Bin Laden s-a intors impotriva noastra, am incercat sa-l ucidem, bombardand Afghanistanul.

Am vazut reactia intensa a americanilor fata de atacul asupra World Trade Center. Care ar fi reactia americanilor fata de orice natiune care ar trage cu rachete de croaziera si ar arunca mii de bombe asupra Americii? Dupa ce Clinton a bombardat Afghanistanul, talibanii au jurat razbunare impotriva Americii. Atacul de la 11 septembrie poate fi aceasta razbunare.

Am bombardat Irakul dupa ce invadase Kuweitul, si totusi l-am sprijinit pe Sadaam HuSein cu bani si arme cand era in razboi cu Iranul. Prin contrast, am continuat sa ajutam financiar si militar Israelul, chiar si dupa ce a invadat Libanul, ucigand zeci de mii de civili libanezi. Am sustinut statul sionist cu toate ca acesta tortureaza mii de detinuti politici in inchisorile sale. Sprijinul american a ajutat Israelul sa se auto-purifice etnic de sapte sute de mii de palestinieni.

Bush afirma ca trebuie sa-i doboram pe teroristi oriunde s-ar afla, in lumea intreaga, ar a baut ceai la aceeasi masa cu primul ministru al Israelului, Ariel Sharon, unul dintre cei mai brutali si mai sangerosi teroristi ai lumii. Sharon a comis un numar de crime contra umanitatii, printre care si masacrarea a doua mii de barbati, femei si copii in lagarele de refugiati de la Sabra si Shatila, in Liban. Domnul Bush nu l-a doborat pe domnul Sharon, ci i-a strans mana.

America le-a furnizat arme si bombe separatistilor musulmani din Kosovo, impotriva crestinilor iugoslavi, dupa care am bombardat orasle iugoslave pline de civili, cand tara lor a incercat sa reprime pe cale militara revolta pe care noi o incurajaseram.

Va rog sa intelegeti: nu cred ca aceste acte de razboi ale Americii au reprezentat vointa poporului american. Dimpotriva, marea majoritate a americanilor, cel putin pana la 11 septembrie, s-au opus aproape tuturor implicarilor americane in razboaie din strainatate. De exemplu, o majoritate covarsitoare a populatiei americane s-a impotrivit recentei interventii militare din Iugoslavia. Dar America este tinuta strans in mana de liota Noii Ordini Mondiale, care o foloseste pentru a-si pune in aplicare politica de hegemonie globala.

Moartea a cinci sute de mii de copii

Cred ca majoritatea americanilor ar fi coplesiti daca ar cunoaste masura deplina a suferintelor cauzate de politica externa a Americii. De exemplu, cei mai multi americani nu stiu nimic despre efectele embargoului nostru asupra alimentelor si medicamentelor pentru Irak. Am cauzat moartea a cel putin o jumatate de milion de copii. Asa e, repet: suntem direct responsabili de moartea a cinci sute de mii de copii. Unii dintre dumneavoastra s-ar putea sa nu credeti ce va spun. Ei bine, pentru aceia care nu cred, iata un extras dintr-o intrevedere intre Leslie Stahl, de la C.B.S., si Madeline Albright, pe vremea cand aceasta din urma era Secretarul de Stat al S.U.A. Segmentul se intitula PEDEPSIREA lui Saddam, iar Stahl intreba daca moartea a cinci sute de mii de copii era un pret onorabil pentru a pedepsi un singur om.

Leslie Stahl, vorbind despre sanctiunile S.U.A. impotriva Irakului: "Am auzit ca au murit o jumatate de milion de copii. Ce sa spun, sunt mai multi copii decat cei morti la Hiroshima. Si... si, ma intrem: oare merita pretul?"

Madeline Albright: "Cred ca este o alegere foarte grea, dar pretul - credem ca pretul merita."

Ce parere aveti despre o persoana dispusa sa cauzeze moartea a cinci sute de mii de copii pentru a pedepsi un singur om?

Cum de nu putem intelege de ce atat de multi oameni urasc Statele Unite, cand propriul nostru Secretar de Stat spune ca asasinarea a cinci sute de mii de copii, citez, "merita"?

Marea Minciuna din 11 septembrie

Este important sa stim cine a comis actele teroriste din 11 septembrie, dar si mai important e sa aflam de ce au facut-o.

Si totusi, in mod ciudat, in maS-media s-a discutat foarte putin despre motivele pentru care a avut loc atacul. Oamenii politici si personalitatile mediatice ne-au oferit explicatii complet inadecvate asupra motivului pentru care doua duzini de tineri s-au dat prada mortii de buna-voie, pentru a ne lovi. Mai mult, ne-au spus o serie de minciuni absurde, pentru a-i impiedica pe americani sa inteleaga adevaratul motiv al atacatorilor.

Ni s-a spus ca atacatorii nu erau decat niste nebuni lasi care au comis, citez, un "atac neprovocat". Mijloacele de informare si purtatorii de cuvant ai guvernului ne-au asigurat in repetate randuri ca aceste atacuri "nu au avut nici o legatura cu sprijinul acordat de America Israelului". Opinia oficiala, asa cum a exprimat-o Presedintele in fata Congresului S.U.A., este aceea ca teroristii ne-au atacat pentru ca urasc libertatea noastra! Iata un extras din domentariile lui in Congres:

Americanii intreaba: "De ce ne urasc?"

Urasc ceea ce vad chiar aici, in aceasta camera: un guvern ales democratic. Liderii lor sunt auto-numiti. Urasc libertatile noastre (...).

Nu incerc sa fiu nerespectuos, insa ceea ce a spus el este atat de ridicol, incat nici chiar acest Presedinte, contestat intelectual, nu poate sa creada cu adevarat asa ceva. Chiar crede Bush ca o banda de tineri si-ar abandona familiile si caminele si s-ar auto-incinera intr-un imens glob de flacari, numai fiindca ne urasc democratia? Tot inainte, domnule Presedinte! Data viitoare, vom auzi ca niste kamikaze islamici s-au prabusit cu avioanele in Islanda, cea mai veche democratie de durata din lume.

Domnul Bush ii cere Americii sa sustina un razboi masiv in urmatorii zece ani. Ni se cere sa sprijinim un conflict enorm, ale carui costuri imense vor aduce America la faliment, provocand pierderea unui mare numar de vieti americane. Inainte de a putea lua o decizie atat de cruciala, meritam sa stim tot adevarul cu privire la acest eveniment catastrofic.

Desigur, domnul Bush nu ne-a spus adevarul; n-a facut decat sa repete Marea Minciuna avansata de maS-media americane.

Afirmatia ca aceste acte s-au nascut din ura la adresa libertatii noastre este o minciuna calculata pentru a ne abate gandul dinspre asocierea dezastrului din 11 septembrie cu sprijinul acordat de noi Israelului.

Intelegeti dumneavoastra, a asocia atacul cu politica noastra din Israel ar fi o atitudine negativa de public relations cu Israelul si cu lobby-ul evreiesc. Ultimul lucru pe care-l doresc ei este ca poporul american sa-si dea seama ca sprijinul neconditionat pe care l-am acordat si il acordam Israelului a dus in mod direct la acest dezastru.

Daca poporul american poate intelege clar acest lucru, oamenii ar putea incepe sa puna o intrebare similara cu aceea formulata de Leslie Stahl: "Oare sprijinul nostru pentru Israel chiar merita?" Pentru a-i impiedica pe oameni sa puna aceasta intrebare evidenta, maS-media au scornit Marea Minciuna ca teroristii de la 11 septembrie nu erau decat niste nebuni lasi care ne urau libertatea si democratia!

Ada_Pal

inger

Adevaratul motiv al atacului

Pana si data aleasa de teroristi pentru acest atac arata adevaratele lor motivatii.

Atacul a avut loc in 11 septembrie. Aceasta este aniversarea proclamarii Mandatului Britanic in Palestina, de catre Liga Natiunilor, in 1922. Data de 11 septembrie 1922 reprezinta prima masura concreta luata spre a implementa Declaratia Balfour si infiintarea statului Israel.

De ce au ascuns maS-media poporului american acest amanunt esential?

Adevarul este ca faptul a fost suprimat pentru ca mijloacele de informare americane sunt complet dominate de evrei. Multi americani suspecteaza ca evreii detin o influenta disproportionata in presa, dar actuala lor putere este incomparabil mai mare decat isi imagineaza majoritatea oamenilor. Daca doriti dovezi atestate documentar despre enorma lor putere mediatica, vizitati pagina mea de web, www.davidduke.com, si cititi capitolul "Who Runs the Media" din cartea mea, "My Awakening"<$F - "Cine conduce mijloacele de informare", in editia romaneasca a partii a treia, "The Jewish Problem", din "My Awakening": David Duke, "Trezirea la realitate - Problema evreiasca", Editura Samizdat, Bucuresti, 2001 (n.tr.)>.

La fel cum evreii adepti ai suprematiei Israelului domina maS-media, Congresul si Presedintele sunt si ei influentati de lobby-ul israelian. Oricare american s-ar infuria sa afle ca cel mai puternic lobby din Congres este in serviciul unei natiuni straine. Si totusi, imensa putere a lobby-ului evreiesc este o realitate dovedita si nimeni din Capitol Hill n-ar indrazni sa sfideze acest lobby atotputernic. Chiar si unul dintre cei mai puternici senatori din istoria americana, William Fulbright, a afirmat fara menajamente, in emisiunea "Face the Nation"<$F - "In fata natiunii" (n.tr.)> de la C.B.S., ca "Israelul controleaza Senatul S.U.A.".

Recent, in data de 3 octombrie, un post de radio ebraic din Israel, Kol Yisrael, a transmis ca in timpul unei discutii contradictorii, cu ocazia unei intruniri a cabinetului israelian, Shimon Peres l-a avertizat pe primul ministru Ariel Sharon ca, daca nu accepta cererile americanilor pentru un acord de incetare a focului cu palestinienii, ar putea face America sa se intoarca impotriva Israelului. Intr-un acces de furie, Sharon i-a raspuns lui Peres:

"Ori de cate ori facem cate ceva, imi spui ca America va face cutare si cutare (...). Vreau sa-ti spun foarte clar un lucru: nu-ti mai face griji cu presiunile americane asupra Israelului. Noi, poporul evreu, controlam America, iar americanii o stiu."

Magnatii presei si politicienii vanduti Israelului cunosc adevaratele motive de la baza acestor acte teroriste. Au citit interviurile lui Osama Bin Laden. Si el, si aproape toti ceilalti adversari islamici ai Americii, au pus sprijinul american pentru Israel in fruntea celor zece motive de a uri America. Laden si milioane de oameni din lumea musulmana acuza atacurile contra Libanului, Libiei, Iranului, Afghanistanului si Sudanului ca reprezentand un rezultat direct al controlului exercitat de Israel asupra Americii.

Acesti oameni subliniaza ca numeroasele masacrari ale palestinienilor de catre israelieni, torturarea continua a miilorde prizonieri, folosirea asasinarii adversarilor politici, bombardarea lagarelor de refugiati si razboaiele costisitoare lansate de Israel impotriva vecinilor sai arabi, toate aceste crime ale israelienilor, sunt complet dependente de ajutorul american neconditionat. De asemenea, ei considera moartea celor cinci sute de mii de copii irakieni, asa cum a recunoscut-o fostul nostru Secretar de Stat (de origine evreiasca), un rezultat direct al controlului exercitat de evrei asupra Americii.

Cetatenii americani, aflati sub bombardamentul unor multimedia subiective, pot sa nu-si dea seama de controlul evreiesc asupra politicii externe a Statelor Unite, dar palestinienii si aliatii lor, ca Bin Laden, il inteleg cu totii - si, din acest motiv, ne urasc.

De fapt, aceleasi maS-media care propaga Marea Minciuna conform careia motivatia teroristilor ar fi "ura contra libertatii" sunt in mod clar constiente de adevaratele motivatii ale lui Bin Laden. Pot sa dovedesc cu usurinta adevarata motivatie a lui Bin Laden si pot dovedi ca maS-media au stiut tot timpul adevarul. In luna mai a anului 1998, Bin Laden a fost interviewat de reporterul John Miller, de la A.B.C. In acest interviu, Bin Laden vorbeste despre motivul pentru care cauta sa atace America. Il puteti gasi pe website-urile A.B.C. sau P.B.S. Iata cateva citate textuale din declaratiile lui Bin Laden:

"De peste o jumatate de secol, musulmanii din Palestina sunt macelariti, asaltati si jefuiti de proprietatile si onoarea lor. Casele lor au fost spulberate, culturile le-au fost distruse..."

"Acesta este mesajul meu pentru poporul american: sa caute un guvern serios, care sa se ocupe de propriile lui interese si sa nu atace tarile altor popoare sau onoarea acestora. Iar ziaristilor americani le spun sa nu intrebe de ce am facut-o, ci sa se intrebe ce a facut guvernul lor pentru a ne sili sa ne aparam (...)."

"Prin urmare, le spunem americanilor, ca popor, si le spunem mamelor de soldati si mamelor americane in general ca, daca pretuiesc vietile lor si pe ale copiilor lor, sa-si gaseasca un guvern patriotic, care va sluji interesele lor, nu pe ale evreilor (...)."

"Le spun ca s-au pus la discretia unui guvern neloial, iar acest lucru se vede cel mai limpede in administratia lui Clinton (...). Consideram ca aceasta administratie reprezinta Israelul in interiorul Americii. Observati unele institutii decisive, ca Secretariatul de Stat, Secretariatul Apararii si C.I.A., si veti constata ca sunt dominate de evrei. Ei se folosesc de America, spre a-si pune in aplicare planurile pentru intreaga lume (...)."

Ada_Pal

inger

Der Bedeu

zeu

Ca de obicei,Arabii si ucenicii lor se servesc de minciuna ca arma in pressa mondiala.
Declaratia Balfur a fost anuntata pe data 2 noembrie 1917 si nu cum mincinoasa a scris

Ada_Pal

inger

https://www.youtube.com/watch?v=j405gNc_IGU

https://www.youtube.com/watch?v=vQY60tN9yL8&feature=related

Rabbi Weiss clarifies media lies

https://www.youtube.com/watch?v=ffUTRjQSihk&feature=related

Jewish group says Israel (Zionism) should not exist.

SA MOARA MINCINOSUL????VREI ,DERBEDEULE...????

Ada_Pal

inger

https://www.youtube.com/watch?v=uUpmWCQRui0&feature=related

URMARITI CU ATENTIE strategia interlocutorului TV de a acoperi discursul rabbi-ului Weiss.......si in final il intrerupe sustinind ca nu a mai ramas timp!!!!

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum