Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
REGULI, PACATE si AFIRMATII Sataniste. Ce parere aveti despre ele? Cum vi se par? Realiste sau "vrajeli"? EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
REGULI, PACATE si AFIRMATII Sataniste. Ce parere aveti despre ele? Cum vi se par? Realiste sau "vrajeli"? EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
REGULI, PACATE si AFIRMATII Sataniste. Ce parere aveti despre ele? Cum vi se par? Realiste sau "vrajeli"? EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
REGULI, PACATE si AFIRMATII Sataniste. Ce parere aveti despre ele? Cum vi se par? Realiste sau "vrajeli"? EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
REGULI, PACATE si AFIRMATII Sataniste. Ce parere aveti despre ele? Cum vi se par? Realiste sau "vrajeli"? EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
REGULI, PACATE si AFIRMATII Sataniste. Ce parere aveti despre ele? Cum vi se par? Realiste sau "vrajeli"? EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
REGULI, PACATE si AFIRMATII Sataniste. Ce parere aveti despre ele? Cum vi se par? Realiste sau "vrajeli"? EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
REGULI, PACATE si AFIRMATII Sataniste. Ce parere aveti despre ele? Cum vi se par? Realiste sau "vrajeli"? EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
REGULI, PACATE si AFIRMATII Sataniste. Ce parere aveti despre ele? Cum vi se par? Realiste sau "vrajeli"? EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
REGULI, PACATE si AFIRMATII Sataniste. Ce parere aveti despre ele? Cum vi se par? Realiste sau "vrajeli"? EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
REGULI, PACATE si AFIRMATII Sataniste. Ce parere aveti despre ele? Cum vi se par? Realiste sau "vrajeli"? EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
REGULI, PACATE si AFIRMATII Sataniste. Ce parere aveti despre ele? Cum vi se par? Realiste sau "vrajeli"? EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
REGULI, PACATE si AFIRMATII Sataniste. Ce parere aveti despre ele? Cum vi se par? Realiste sau "vrajeli"? EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
REGULI, PACATE si AFIRMATII Sataniste. Ce parere aveti despre ele? Cum vi se par? Realiste sau "vrajeli"? EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
REGULI, PACATE si AFIRMATII Sataniste. Ce parere aveti despre ele? Cum vi se par? Realiste sau "vrajeli"? EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
REGULI, PACATE si AFIRMATII Sataniste. Ce parere aveti despre ele? Cum vi se par? Realiste sau "vrajeli"? EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
REGULI, PACATE si AFIRMATII Sataniste. Ce parere aveti despre ele? Cum vi se par? Realiste sau "vrajeli"? EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
REGULI, PACATE si AFIRMATII Sataniste. Ce parere aveti despre ele? Cum vi se par? Realiste sau "vrajeli"? EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
REGULI, PACATE si AFIRMATII Sataniste. Ce parere aveti despre ele? Cum vi se par? Realiste sau "vrajeli"? EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
REGULI, PACATE si AFIRMATII Sataniste. Ce parere aveti despre ele? Cum vi se par? Realiste sau "vrajeli"? EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
REGULI, PACATE si AFIRMATII Sataniste. Ce parere aveti despre ele? Cum vi se par? Realiste sau "vrajeli"? EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
REGULI, PACATE si AFIRMATII Sataniste. Ce parere aveti despre ele? Cum vi se par? Realiste sau "vrajeli"? EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
REGULI, PACATE si AFIRMATII Sataniste. Ce parere aveti despre ele? Cum vi se par? Realiste sau "vrajeli"? EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
REGULI, PACATE si AFIRMATII Sataniste. Ce parere aveti despre ele? Cum vi se par? Realiste sau "vrajeli"? EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
REGULI, PACATE si AFIRMATII Sataniste. Ce parere aveti despre ele? Cum vi se par? Realiste sau "vrajeli"? EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
REGULI, PACATE si AFIRMATII Sataniste. Ce parere aveti despre ele? Cum vi se par? Realiste sau "vrajeli"? EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 13 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 13 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

REGULI, PACATE si AFIRMATII Sataniste. Ce parere aveti despre ele? Cum vi se par? Realiste sau "vrajeli"?

5 participan?i

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 2]

LaVey

Vizitator

CELE 11 REGULI SATANISTE ALE PAMANTULUI:

1. Nu-ti da opiniile sau sfatul decat daca esti rugat.

2. Nu-ti povesti necazurile altora decat daca esti sigur ca acestia vor sa le auda.

3. Cand te afli in lacasul altuia arata-i respect, altfel nu te duce acolo.

4. Daca un invitat in lacasul tau te enerveaza, trateaza-l cu cruzime si fara mila.

5. Nu face avansuri sexuale decat daca ai primit semnalul de imperechere.

6. Nu lua ceea ce nu-ti apartine decat daca este o povara pentru cealalta persoana si aceasta cere sa fie eliberat de povara.

7. Recunoaste puterea magiei daca ai folosit-o cu succes pentru a-ti indeplini dorintele. Daca negi puterea magiei dupa ce ai chemat-o cu succes, vei pierde tot ce ai obtinut.

8. Nu te plange de nimic din ceea ce nu esti implicat direct.

9. Nu face rau copiilor mici.

10. Nu ucide animale neumane decat daca esti atacat sau pentru mancarea ta.

11. Cand mergi pe teritoriu deschis, nu deranja pe nimeni. Daca cineva te deranjeaza, roaga-l sa se opreasca. Daca nu se opreste, distruge-l.

CELE 9 PACATE SATANISTE:

1. PROSTIA - prima pe lista pacatelor sataniste. Pacatul principal in satanism. Este pacat ca prostia nu e dureroasa. Nu mai poate fi vorba doar de ignoranta intr-o societate care creste considerabil in stupiditate. Aici se incadreaza si cei care isi urmeaza drumul tinand cont de absolut tot ce li se spune. Mijloacele de informare promoveaza o prostie cultivata ca atitudine, care nu este doar acceptata ci si laudabila. Satanistii trebuie sa invete sa vada prin 'trucuri' si nu-si pot permite sa fie atinsi de prostie.

2. INFATUAREA - o astfel de atitudine poate fi iritanta si nu este in conformitate cu Legile fundamentale ale Magiei Inferioare. La egalitate cu prostia, prin modul in care sunt pastrati banii in circulatie in zilele noastre. Natura fiecaruia impune un anumit sentiment de superioritate indiferent daca acesta este justificat sau nu.

3. SOLIPSISMUL - [doctrina filozoficã conform cãreia eul si perceptiile sale constituie singura realitate existenta]: poate fi foarte periculos pentru satanisti; a te destainui cuiva care este de departe in dezacord cu tine. Este greseala de a astepta ca oamenii sa te rasplateasca cu aceeasi consideratie, politete si respect, pe care tu le oferi in mod natural. Asteptarile tale vor fi in zadar. In schimb, satanistii trebuie sa lupte pentru dictonul : ' "Fa celorlalti ceea ce iti fac si ei tie". Este o preocupare pentru majoritatea dintre noi si solicita vigilenta constanta pentru a nu cadea prada iluziei ca toti sunt ca tine. Cum s-a mai spus, unele utopii ar fi ideale intr-o natiune de filosofi, dar din nefericire (sau poate din fericire, din punct de vedere Machiavelian) suntem departe de acel punct.

4. AUTOAMAGIREA - Este prezenta si in cele 9 afirmatii satanice, dar merita sa fie mentionata si aici. Este un alt pacat important. Nu trebuie sa omagiem nici una din vacile considerate sacre, tinand cont si de rolurile pe care suntem nevoiti sa le jucam noi insine. Singura data cand trebuie folosita propria inselatorie este atunci cand intervine distractia, si suntem constienti de ceea ce facem. Dar atunci nu mai poate fi vorba de autoamagire!

5. CONFORMISMUL - evident, din punct de vedere satanic. Este bine sa te conformezi dorintzelor altuia, daca in final vei beneficia tu. Dar numai prostii urmeaza 'turma', lasand o entitate impersonala sa dicteze. Cheia este sa-ti alegi cu intelepciune Stapanul, decat sa te lasi inrobit de nascocirile majoritatii.

6. LIPSA DE PERSPECTIVA - Din nou, acest pacat poate aduce multa suferinta pentru un satanist. Niciodata nu trebuie sa pierzi din vedere cine esti, ce esti si ce amenintzare poti fi prin simpla ta existenta. Noi facem istoria acum, in fiecare zi. Pastreaza intotdeauna in minte o ampla imagine istorica si sociala. . Aceasta este o cheie estentiala atat in Magia Inferioara cat si in Magia Superioara. Observa structura si imbina lucrurile dupa bunul plac. Nu te lasa niciodata constrans si intelege ca actiunile tale se desfasoara pe un nivel total diferit de restul lumii.

7. UITAREA TRECUTULUI ORTODOXIEI - fii constient ca aceasta este o metoda de indoctrinare fortata a lumii prin acceptarea a ceva nou si diferit, cand de fapt acest lucru a fost deja acceptat pe scara larga, iar acum imbraca o alta forma. Se asteapta de la noi sa laudam excesiv geniul Creatorului, si sa uitam de original. Astfel societatea tinde sa devina dispensabila.

8. ORGOLIUL NEPRODUCTIV - Cel de-al doilea cuvant prezinta importanta majora. Orgoliul nu dauneaza, pana in momentul in care incepi sa arunci copilul odata cu apa de baie. Regula Satanismului este: daca merge pentru tine, foarte bine. Cand inceteaza sa mai mearga, te trezesti incoltit si singura cale de scapare este sa spui: ' Imi pare rau, am facut o greseala, sper ca o putem rezolva cumva' , atunci spune-o.

9. LIPSA DE ESTETICA - Este aplicatia fizica a Factorului de Echilibru (vezi Biblia Satanista). Estetica este importanta in Magia Inferioara si trebuie cultivata. Este evident ca nimeni nu poate obtine bani folosind standardele clasice de frumusete, si astfel apare descurajarea in aceasta societate de consum; dar un ochi bine dezvoltat pentru frumos, pentru echilibru, este un instrument satanic esential si eficace care trebuie sa fie folosit. Nu este vorba despre ceea ce ar trebuit sa fie placut, ci despre ceea ce este placut. Estetica este ceva personal, reflecta propriul caracter, dar exista si sensuri universal-valabile ale placutului si frumosului care nu pot fi negate.

CELE 9 AFIRMATII:

1. Satana reprezinta indulgenta, in loc de abstinenta!

2. Satana reprezinta existenta vitala, in loc de promisiuni spirituale irealiste!

3. Satana reprezinta inteligenta pura, in loc de ipocrizia in care oamenii se complac!

4. Satana reprezinta bunatate pentru cei ce merita, in loc de dragoste irosita pe ingrati!

5. Satana reprezinta razbunare in loc de intoarcerea celuilalt obraz!

6. Satana reprezinta responsabilitate pentru responsabili in loc de ingrijorare pt vampiri psihici!

7. Satana reprezinta omul ca un animal printre animale; uneori mai bun, alteori mai rau decat cele ce merg pe patru picioare, si care datorita > a devenit cel mai vicios dintre ele.

8. Satana reprezinta toate asa-zisele pacate, pentru ca ele duc la multumirea fizica mentala sau emotionala!

9. Satana reprezinta cel mai bun prieten al Bisericii, pentru ca a tinut-o in afaceri in tot acest timp!

Remussatala

Remussatala
demon

Regulile ăstea au in vedere o conduită prea de suprafață. E ca și cum ai vrea ca o plantă să crească fără rădăcină.

http://win9x.forum-free.org/

No Name

inger

Radacina este in cuvantul diabolis ..adica creatorul de dezordine ! :face:

LaVey

Vizitator

No Name a scris:Radacina este in cuvantul diabolis ..adica creatorul de dezordine ! :face:

Daca citesti teoria asta atent, ai sa observi ca ea ghideaza omul nu la dezordine, ba chiar la ordine! E un fel de set de idei pe care depinde cum le respecti si cum pe intelegi... fiecare le interpreteaza in felul lui...

Remussatala

Remussatala
demon

Anton_LaVey a scris:Daca citesti teoria asta atent, ai sa observi ca ea ghideaza omul nu la dezordine, ba chiar la ordine! E un fel de set de idei pe care depinde cum le respecti si cum pe intelegi... fiecare le interpreteaza in felul lui...
Păi stimate Anton_LaVey
Ordinea știu că poate să fie: fie simetrică; fie ierarhică; fie prioritară; fie cronologică; fie geometrică sau fie rețelară.
Tu ce propui în acest sens din punct de vedere satanist? Smile

http://win9x.forum-free.org/

LaVey

Vizitator

Remussatala a scris:
Anton_LaVey a scris:Daca citesti teoria asta atent, ai sa observi ca ea ghideaza omul nu la dezordine, ba chiar la ordine! E un fel de set de idei pe care depinde cum le respecti si cum pe intelegi... fiecare le interpreteaza in felul lui...
Păi stimate Anton_LaVey
Ordinea știu că poate să fie: fie simetrică; fie ierarhică; fie prioritară; fie cronologică; fie geometrică sau fie rețelară.
Tu ce propui în acest sens din punct de vedere satanist? Smile

Este vorba de ordinea sociala, mai pe romaneste: de cat de civilizat e omul respectiv.

Cris

inger

"Satana reprezinta indulgenta, in loc de abstinenta! "

Satana inseamna adversar.Adversar a ce?
Ce este indulgenta?Si ce este abstinenta?Abstinenta la sex,bautura ,injuraturi?

Sau satana este adversarul bisericii si institutionalizarii?

LaVey

Vizitator

Cris a scris:"Satana reprezinta indulgenta, in loc de abstinenta! "

Satana inseamna adversar.Adversar a ce?
Ce este indulgenta?Si ce este abstinenta?Abstinenta la sex,bautura ,injuraturi?

Sau satana este adversarul bisericii si institutionalizarii?

Abstinenta la orice placere a vietii, indiferent care ar fi ea!

Sunna

Sunna
vrajitor

Cum adica? Explica prin fapte ce inseamna indulgenta!

Sunna

Sunna
vrajitor

Apoi, eu consider ca e doar o problema de mentalizare. Daca ati auzit cumva de o cale spirituala care presupune sa fii mereu multumit... sa faci exact ceea ce simti, un fel de Instinctoterapie... Si nu e deloc calea lui Satana!

Ultima editare efectuata de catre Sunna in Mar Mai 27, 2008 3:56 pm, editata de 1 ori

LaVey

Vizitator

Sunna a scris:Cum adica? Explica prin fapte ce inseamna indulgenta!
Adica sa faci tot ce vrei si simti fara sa ai retineri. Mai pe romaneste: sa iti traiesti viata asa cum vrei, dar fara sa afecteze societatea.

LaVey

Vizitator

Sunna a scris:Apoi, eu consider ca e doar o problema de mentalizare. Daca ati auzit cumva de o cale spirituala care presupune sa fii mereu multumit... sa faci exact ceea ce simti, un fel de Instinctoterapie... Si nu e deloc calea lui Satan!

E calea propriilor tale instincte, pentru ca doar tu decizi asupra soartei si actiunilor tale, nu Satan sau mai stiu io ce dumnezei!

Sunna

Sunna
vrajitor

Ce cred satanistii despre suflet si ceea ce se intampla cu el dupa moarte?

LaVey

Vizitator

Sunna a scris:Ce cred satanistii despre suflet si ceea ce se intampla cu el dupa moarte?
Continua sa traiasca :star: E vorba de spiritism :!:

Sunna

Sunna
vrajitor

Este o alta viziune decat cea pe care o descriu religiile? Majoritatea sustin ca, in functie de fapte, ori nivelul vibratoriu, sufletul merge in iad, rai...Ori, daca nu, asteapata invierea(neoprotestantii)... Voi cum considerati ca traieste spiritul si unde? Sunt anumite spirite mai avantajate decat altele? Care anume si de ce?

Avand in vedere ca enumerai printre pacatele capitale prostia, te intreb, intrucat nu toti ne nastem egali, un om prost din nascare este condamnat pentru totdeauna sau mai are o sansa, dpv al conceptiei sataniste?
Friends

LaVey

Vizitator

Sunna a scris:Este o alta viziune decat cea pe care o descriu religiile? Majoritatea sustin ca, in functie de fapte, ori nivelul vibratoriu, sufletul merge in iad, rai...Ori, daca nu, asteapata invierea(neoprotestantii)... Voi cum considerati ca traieste spiritul si unde? Sunt anumite spirite mai avantajate decat altele? Care anume si de ce?

Avand in vedere ca enumerai printre pacatele capitale prostia, te intreb, intrucat nu toti ne nastem egali, un om prost din nascare este condamnat pentru totdeauna sau mai are o sansa, dpv al conceptiei sataniste?
Friends

Nu este nimeni avantajat sau dezavantajat, pentru ca nu are de cine sa fie pedepsit! Unde traieste spiritul? Oriunde in lume, nu are un loc anume, el isi alege locul in care sa stea! Cat despre "prosti", au o sansa..... poate se recupereaza, cu toate ca unii saracii..... Cine sa-i judece....... se condamna singuri dupa modul de actiune si conceptie!

Sunna

Sunna
vrajitor

Anton_LaVey a scris:CELE 11 REGULI SATANISTE ALE PAMANTULUI:

1. Nu-ti da opiniile sau sfatul decat daca esti rugat.

Foarte corect! Uneori sfaturile noastre jignesc pe celalat. Fiecare are liberatea sa aleaga. Daca pana la majorat depindem de parinti, spre exemplu, apoi trebuie sa stam pe propriile picioare. Chiar ma gandeam uneori cata lipsa de bun simt au cei care ne terorizeza cu sfaturile lor de care nu avem nevoie!

Anton_LaVey a scris:
2. Nu-ti povesti necazurile altora decat daca esti sigur ca acestia vor sa le auda.

Unii isi povestesc necazurile ca sa se descarce de ele, in schimb ii impovareaza pe altii.
Apoi, orice secret spus cuiva, nu mai e secret.
Cand vom avea putin respect fata de noi insine, nu vom mai miorlai pe umarul altuia si vom suporta suferinta cu noblete!

Anton_LaVey a scris:

5. Nu face avansuri sexuale decat daca ai primit semnalul de imperechere.

Cum adica? Sa astepte un barbat sa ii arate o femeie ca il doreste? Nu, mai degraba, barbatii ar trebui sa le faca curte? Privind la specia animala, vedem ca toti masculii danseaza muuult in jurul femelei pana o cuceresc!Laughing

Vrei sa explici cum sta treaba si care e semnul mai exact? Rolling Eyes

Cris

inger

"Nu este nimeni avantajat sau dezavantajat, pentru ca nu are de cine sa fie pedepsit! Unde traieste spiritul? Oriunde in lume, nu are un loc anume, el isi alege locul in care sa stea! Cat despre "prosti", au o sansa..... poate se recupereaza, cu toate ca unii saracii..... Cine sa-i judece....... se condamna singuri dupa modul de actiune si conceptie!"

Se condamna singuri...da,cred ca asa e. Basketball
Iata legea karmei:dupa fapta si rasplata.
Prosti...sau nepesh ...

Poate se recupereaza (prin vointa proprie) sau " unii saracii" sint opriti din evolutia spirituala de chiar vointa lor.
Povesti,mister,povesti.

" semnal de imperechere" -ca la animale,mare bucurie alminteri .
Semnal de imperechere ce este ? Inima,mintea,fundul?

Sunna

Sunna
vrajitor

Cris a scris:

Probabil ca este vorba despre o anumita atractie intre cele doua persoane, nu neaparat sexuala...

LaVey

Vizitator

Sunna a scris:
Cris a scris:

Probabil ca este vorba despre o anumita atractie intre cele doua persoane, nu neaparat sexuala...

Exact! E vorba de compatibilitatea dintre cele doua persoane! E vorba de energii, care, daca nu se atrag nu "iese" nimic, adica relatia.

Sunna

Sunna
vrajitor

6. Nu lua ceea ce nu-ti apartine decat daca este o povara pentru cealalta persoana si aceasta cere sa fie eliberat de povara.

Poti da un exemplu clar, please?

Sunna

Sunna
vrajitor

Anton_LaVey a scris:
Sunna a scris:
Cris a scris:

Exact! E vorba de compatibilitatea dintre cele doua persoane! E vorba de energii, care, daca nu se atrag nu "iese" nimic, adica relatia.

Mult mai corect decat principiile asa zis crestinesti, unde se aduna dupa alte considerente, zicand ca..."Domnul i-a unit", apoi se inseala unii pe altii, ori sufera ca "divorul" nu este permis. Chiar citeam ca la neoprotestanti dragostea, erosul nu este pe primul loc(chiar poate lipsi), ci respectul pentru relatie, aceasta presupunand un fel de sado-masochism de a il/o suporta sau a te face suportabil celuilalt...
Ce groaznic trebuie sa fie sa te prostituezi intr-o relatie care este pe departe spirituala, intrucat atributele divine nu au de a face cu suferinta... Parerea mea!

LaVey

Vizitator

Sunna a scris:

Poti da un exemplu clar, please?

Adica iti face cadou obiectul ala..... nu mai are nevoie de el, indiferent ce ar fi!

Sunna

Sunna
vrajitor

Principiile acestea sunt valabile doar pentru satanismul LaVey?

Lavey, cultul uratului tine de blasfemie si este promovat de satanism, ca o ofensa adusa frumusetii divine, satanismul fiind implicat in curentul antihristic!

???

Cris

inger

"E vorba de energii"

Este vorba de energii,dar energiile acestea ,cum se numesc ele?
Ce energii si cine din puterile satanice raspunde de ele?
Compatibilitatea intre persoane este ce? Impuls fizic? Intelectual?Iubire ?...

La Vey,ce scrii aici sint toate niste chestii orgolios-sociale,privind conceptele,privind sursa cauza...care este cauza -prima a satanismului?

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 2]

Mergi la pagina : 1, 2  Urmatorul

Subiecte similare

-

» Nume si organizatii sataniste

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum