Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
    Ultimele subiecte
    » Mai este cineva pe aici?
    Au furat tricolorul romanesc EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
    Au furat tricolorul romanesc EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
    Au furat tricolorul romanesc EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
    Au furat tricolorul romanesc EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
    Au furat tricolorul romanesc EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
    Au furat tricolorul romanesc EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
    Au furat tricolorul romanesc EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
    Au furat tricolorul romanesc EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
    Au furat tricolorul romanesc EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
    Au furat tricolorul romanesc EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
    Au furat tricolorul romanesc EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
    Au furat tricolorul romanesc EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
    Au furat tricolorul romanesc EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
    Au furat tricolorul romanesc EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
    Au furat tricolorul romanesc EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
    Au furat tricolorul romanesc EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
    Au furat tricolorul romanesc EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
    Au furat tricolorul romanesc EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
    Au furat tricolorul romanesc EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
    Au furat tricolorul romanesc EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
    Au furat tricolorul romanesc EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
    Au furat tricolorul romanesc EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
    Au furat tricolorul romanesc EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
    Au furat tricolorul romanesc EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
    Au furat tricolorul romanesc EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
    Au furat tricolorul romanesc EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
    În total sunt 5 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 5 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
    Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Au furat tricolorul romanesc

3 participan?i

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Au furat tricolorul romanesc Empty Au furat tricolorul romanesc Mier Sept 03, 2008 11:08 am

Zyraxes

demon

No Comment: La sărbătoarea Limbii Române a fost furat tricolorul

http://www.jurnaltv.md/?article=749

2Au furat tricolorul romanesc Empty Re: Au furat tricolorul romanesc Mier Sept 03, 2008 9:29 pm

Der Bedeu

zeu

ca de obicei, aci se arunca cu nisip in ochii forumistilor.

16. Der Bedeu
    Tricolorul se poate prezenta in Romania fara nici o restrictie insa intr`o alta tara,ca de exemplu Republica Moldoveneasca care dupa cum se stie nu face parte din Romania,manifestatie cu drapelul altei tari nu este permis.
    Sa fiu mai precis: in Rep. Moldova nu este majoritate la unirea cu Romania asa ca fiecare act de opunere la decizia majoritatii se traduce la revolutie si asta-i dreptul lor.
    Asa ca domnul Zyraxes starneste furtuna intr`un pahaqr cu apa.

3Au furat tricolorul romanesc Empty Re: Au furat tricolorul romanesc Joi Sept 04, 2008 4:32 am

Zyraxes

demon

Der Bedeu a scris:ca de obicei, aci se arunca cu nisip in ochii forumistilor.

16. Der Bedeu
    Tricolorul se poate prezenta in Romania fara nici o restrictie insa intr`o alta tara,ca de exemplu Republica Moldoveneasca care dupa cum se stie nu face parte din Romania,manifestatie cu drapelul altei tari nu este permis.
    Sa fiu mai precis: in Rep. Moldova nu este majoritate la unirea cu Romania asa ca fiecare act de opunere la decizia majoritatii se traduce la revolutie si asta-i dreptul lor.
    Asa ca domnul Zyraxes starneste furtuna intr`un pahaqr cu apa.

[...]Ai voie sa arborezi steagul oricarei tari, nimeni nu-ti poate interzice asta.

Ultima editare efectuata de catre Tudorel666 in Joi Sept 04, 2008 8:34 am, editata de 1 ori (Motiv : Daca va place sa va jigniti, de ce nu va dati id-urile de mess? E mai distractiv si nu mai exista pericolul ca voi sa dati cu batul in balta si sa sara in ochii altuia...)

4Au furat tricolorul romanesc Empty Re: Au furat tricolorul romanesc Joi Sept 04, 2008 7:41 am

Der Bedeu

zeu

[...] steagul unei tari reprezinta patrimoniul tarii de care depinde steagul. Daca transilvanieni au sa faca parada cu steagul Ungariei, si atuncia vei crede la fel, [...]?

Ultima editare efectuata de catre Tudorel666 in Joi Sept 04, 2008 2:32 pm, editata de 3 ori (Motiv : limbaj neadecvat)

5Au furat tricolorul romanesc Empty Re: Au furat tricolorul romanesc Joi Sept 04, 2008 9:31 am

Zyraxes

demon

Der Bedeu a scris:[...] steagul unei tari reprezinta patrimoniul tarii de care depinde steagul. Daca transilvanieni au sa faca parada cu steagul Ungariei, si atuncia vei crede la fel, [...]?

ai vrut sa zici de unguri si nu de transilvaneni, ca in Transilvania traisc in majoritate, rom^ni, dar si germani sau tigani. si ungurii fac de ani de zile manifestatii cu staegul ungariei, il au pus la case si la institutii oficiale chiar.

mai du-te pe la scoala

6Au furat tricolorul romanesc Empty Re: Au furat tricolorul romanesc Joi Sept 04, 2008 2:22 pm

Der Bedeu

zeu

A "discuta "cu tine este ca si cum ai amesteca apa in galeata. in plus i-mi strica bunul nume asa ca de aci te las sa [vorbesti] singur.

Ultima editare efectuata de catre Alice Bailey in Joi Sept 04, 2008 3:57 pm, editata de 2 ori (Motiv : sunt convins ca amandoi aveti lucruri interesante de spus, dupa ce va mai calmati nitel)

7Au furat tricolorul romanesc Empty Re: Au furat tricolorul romanesc Joi Sept 04, 2008 6:59 pm

Cocorul

Cocorul
    djin

Relaxati-va si voi :
    Cassa Loco - Eterna si Fascinanta Romanie

https://www.youtube.com/watch?v=vxy-t3lrhQA&NR=1

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Subiecte similare

-

» Sistemul de invatamant romanesc

Permisiunile acestui forum: