Informatia se transmite direct -un mare adevar.
Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4
Draga Eon,Eon a scris:
* In rimul rand ... limbajul ebraic este unul matematic , in care fiecare litera are un corespondent numeric ...
* Practic , vechiul testament in ebraica , este o matrice de coduri binare ... care , la fel ca si softurile dezvoltate in sec. XX si XXI ... creaza anumite "perspective akashice" ...
* Exista diferite coduri-cheie de rearanjare sau de citire a matricei vechiul testament , in care revelatiile depasesc cu mult chiar si cele mai oculte minti...
.
Dar ce atâta logică stimate Dorstor? Dacă sună poetic merge așa!Dorstor a scris:pe Dumnezeu nu-l cunoaste nimeni in intregime.nuDumnezeu este matematica pura ci Dumnezeu a creat si matematica pura!
Opinia mea este ca Dumnezeu nu a creat nimic. El este (inclusiv matematica pura). Daca am accepta ideea ca a creat ceva, numai subiectivismul nostru ne impiedica sa continuam rationamentul pana ajungem la concluzia ca exista si ceva necreat de Dumnezeu si exista si creatori "mai mari" decat Dumnezeu.Dorstor a scris:pe Dumnezeu nu-l cunoaste nimeni in intregime.nuDumnezeu este matematica pura ci Dumnezeu a creat si matematica pura!
Azazel a scris:de fapt niste experimente adevaratul dumnezeu are cu totul alta fata decit cea descrisa in biblie daca priviti la creatia lui mai atent poate incepeti sa va ingroziti de el
eu cred ca biblia nu trebuie luata in seama draga EON cu atit mai mult nu trebuie sa faci analize pe ea,mai bine ai studia textele sumeriene despre anunaki cei veniti din cer care ne-au creat si o sa vezi ca sumerieni au o teorie mult mai interesanta decit evrei se pare ca nu suntem decit niste experimente si atit
Eon a scris:Adevaratul Dumnezeu a "transmis" Existenta. El nu vorbeste , el nu este moral , el nu creaza rase , el nu este ceva accesibil decat din prisma trairii constiente clipa de clipa. Shamanii il numesc Incogniscibilul , deoarece se afla dincolo de limitele timp-spatiului in care se poate concepe si gandi. Oricine se apropie prea mult de acest Incogniscibil , se arde si se dizolva in Vid.
Ultima editare efectuata de catre La Trobe-Bateman in Lun Iun 02, 2008 10:43 am, editata de 2 ori
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4
Subiecte similare
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum