Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
    Ultimele subiecte
    » Mai este cineva pe aici?
    <Adevarata Biblie> - Pagina 3 EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
    <Adevarata Biblie> - Pagina 3 EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
    <Adevarata Biblie> - Pagina 3 EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
    <Adevarata Biblie> - Pagina 3 EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
    <Adevarata Biblie> - Pagina 3 EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
    <Adevarata Biblie> - Pagina 3 EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
    <Adevarata Biblie> - Pagina 3 EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
    <Adevarata Biblie> - Pagina 3 EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
    <Adevarata Biblie> - Pagina 3 EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
    <Adevarata Biblie> - Pagina 3 EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
    <Adevarata Biblie> - Pagina 3 EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
    <Adevarata Biblie> - Pagina 3 EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
    <Adevarata Biblie> - Pagina 3 EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
    <Adevarata Biblie> - Pagina 3 EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
    <Adevarata Biblie> - Pagina 3 EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
    <Adevarata Biblie> - Pagina 3 EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
    <Adevarata Biblie> - Pagina 3 EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
    <Adevarata Biblie> - Pagina 3 EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
    <Adevarata Biblie> - Pagina 3 EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
    <Adevarata Biblie> - Pagina 3 EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
    <Adevarata Biblie> - Pagina 3 EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
    <Adevarata Biblie> - Pagina 3 EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
    <Adevarata Biblie> - Pagina 3 EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
    <Adevarata Biblie> - Pagina 3 EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
    <Adevarata Biblie> - Pagina 3 EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
    <Adevarata Biblie> - Pagina 3 EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
    În total sunt 17 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 17 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
    Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

<Adevarata Biblie>

+19
    Delta
    Pippo
    Om
    Alice Bailey
    Azazel
    Freud
    Heruer
    Ada_Pal
    Dorstor
    Marayna
    Yahiya
    Cris
    Remussatala
    Sunna
    Hades
    Lucretia
    SAVIN
    No Name
    Eon
    23 participan?i

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 3 din 4]

51<Adevarata Biblie> - Pagina 3 Empty Re: <Adevarata Biblie> Lun Mai 26, 2008 8:03 pm

Cris

inger

Informatia se transmite direct -un mare adevar.

52<Adevarata Biblie> - Pagina 3 Empty Re: <Adevarata Biblie> Mar Mai 27, 2008 7:09 pm

Freud

muritor de rand

Eon a scris:
    * In rimul rand ... limbajul ebraic este unul matematic , in care fiecare litera are un corespondent numeric ...
    * Practic , vechiul testament in ebraica , este o matrice de coduri binare ... care , la fel ca si softurile dezvoltate in sec. XX si XXI ... creaza anumite "perspective akashice" ...
    * Exista diferite coduri-cheie de rearanjare sau de citire a matricei vechiul testament , in care revelatiile depasesc cu mult chiar si cele mai oculte minti...
    .
    Draga Eon,
    # Scuza-ma daca nu cred ca limbajul ebraic este unul matematic. Dupa opinia mea umila literele alfabetului ebraic au primit si semnificatia numerica si nu invers. Probabil pentru acelas scop cu care romanii au folosit in numerotatie majusculele V, I, C. etc, sistem pe care il foloseste toata lumea(de ex : Secolul XXI ).
    # Daca fiecarui cuvant din Geneza i se va atasa si valoarea lui numerica(sa zicem prin insumare, pentru ca se poate opta si ca produs al valorilor fiecarei litere sau ca medie aritmetica a lor, etc), se poate usor vedea ca de pilda numarul 376 rezultat din insumarea caracterelor cuvantului SHALOM se regaseste si in "traducerea" altor cuvinte. Si cand softul/programul citeste vectorul/matricea si in celula respectiva intalneste numarul 376 va avea de "tradus" nu numai ca Shalom ci si ca alt cuvant. De aceea se poate traduce si altfel Torah decat asa cum cunoastem noi. Orice alfabet se poate traduce in coduri binare. Dar probabil ca vechea ebraica era mult mai omogena si nu era atat de parazitata de neologisme cum sunt majoritatea limbilor de astazi. De aceea cred ca Torah poate oferi surprize prin acest mod de cercetare cu mult mai multe decat orice alta carte de pe acest pamant.
    # Dar ... ! Nu te opri din acest drum al cercetarii. Nu poti sa stii ce surpriza, poate placuta, te va astepta la capat de drum. Noroc ! study

53<Adevarata Biblie> - Pagina 3 Empty Re: <Adevarata Biblie> Mar Mai 27, 2008 8:03 pm

Dorstor

Dorstor
    -

Vechea scriere ebraica folosea numai consoane!

54<Adevarata Biblie> - Pagina 3 Empty Re: <Adevarata Biblie> Mier Mai 28, 2008 2:26 pm

Cris

inger

"Nu te opri din acest drum al cercetarii."

Drumul cercetarii este cautarea.Cautarea este "energetica" ,in jos sau sus.Cautarea este animata de vointa.Vointa este determinata de alegere.Aceasta este libertatea : alegerea si vointa alegerii.
    Ebraica este aglutinanta,adica " magica".
    Si da,D-zeu este matematica pura.Acesta este un misteriu.

55<Adevarata Biblie> - Pagina 3 Empty Re: <Adevarata Biblie> Mier Mai 28, 2008 7:32 pm

Dorstor

Dorstor
    -

pe Dumnezeu nu-l cunoaste nimeni in intregime.nuDumnezeu este matematica pura ci Dumnezeu a creat si matematica pura!

56<Adevarata Biblie> - Pagina 3 Empty Re: <Adevarata Biblie> Mier Mai 28, 2008 9:56 pm

Remussatala

Remussatala
    demon

Dorstor a scris:pe Dumnezeu nu-l cunoaste nimeni in intregime.nuDumnezeu este matematica pura ci Dumnezeu a creat si matematica pura!
    Dar ce atâta logică stimate Dorstor? Dacă sună poetic merge așa!
    Wink

http://win9x.forum-free.org/

57<Adevarata Biblie> - Pagina 3 Empty Re: <Adevarata Biblie> Joi Mai 29, 2008 12:39 pm

Cris

inger

Corect,Dorstor,pr D-zeu nu-l cunoaste nimeni,daca nu merita.
    D-zeu este totul si are multe nume: este iubire,manifestare,intentie,vointa,puritate si perfectiune,este mutitudine din unul.Este esenta eterna si mutiplitatea esentei...
    Cele de mai sus exista in matematica,in fizica,in genetica...

58<Adevarata Biblie> - Pagina 3 Empty Re: <Adevarata Biblie> Sam Mai 31, 2008 11:21 pm

Eon

Eon
    muritor de rand

in continuare...

Baereshit - Versetul 9

יאמראלהיםיקווהמיםמתחתַׁמיםאל־מקוםאחדותראההישהוַ
    ַיהי־כן׃

traducerea de balta...

9. Și a zis Dumnezeu: "Să se adune apele cele de sub cer la un loc și să se arate uscatul!" Și a fost așa. și s-au adunat apele cele de sub cer la locurile lor și s-a arătat uscatul.

traducerea gasita ... sensurile a si b ...

9.a Si Acestia/Zeii au spus in Salut! oricarui semit din din Cer si Ocean sa se uneasca intr-un loc uscat. Si un frate a intrebat , unde pe pamant?

9.b Si prima reflectare micro a marelui/macro(ului) a aranjat dedesubt spatiul unitar/unitatea spatiului prin "uscare" ( calmarea condensarii ).

Baereshit - Versetul 10

‏‏‏ויקראאלהים׀ליבשהארץולמקוההמיםקראימיםויראאלהיםכיטוב׃

traducerea de balta...

10. Uscatul l-a numit Dumnezeu pământ, iar adunarea apelor a numit-o mări. Și a văzut Dumnezeu că este bine.

traducerea gasita...

10.a Si Acestia/Zeii au citit ( scanat ) oceanul si uscatul , si au indicat tara unde zilele respecta/reflecta bunatatea lui Dumnezeu.

10.b Si Dumnezeu a animat prin impuls ordinea (spatiului), fiecare linie/rand de racire/condensare reflectand armonia Lui.

-------------

As vrea sa adaug faptul ca de multe ori gasesc lipsuri in versete si anumite cuvinte sunt lovite de pierderea originalului. In general sar peste astfel de lipsuri , dar daca ar fi complete , traducerile ar prinde de multe ori o coerenta mai mare prin adaugarea conceptelor lipsa.

59<Adevarata Biblie> - Pagina 3 Empty Re: <Adevarata Biblie> Dum Iun 01, 2008 11:12 am

Heruer

inger

Dorstor a scris:pe Dumnezeu nu-l cunoaste nimeni in intregime.nuDumnezeu este matematica pura ci Dumnezeu a creat si matematica pura!
    Opinia mea este ca Dumnezeu nu a creat nimic. El este (inclusiv matematica pura). Daca am accepta ideea ca a creat ceva, numai subiectivismul nostru ne impiedica sa continuam rationamentul pana ajungem la concluzia ca exista si ceva necreat de Dumnezeu si exista si creatori "mai mari" decat Dumnezeu.
    Daca vrem sa vorbim in termeni de creatori si creatiile lor, putem sa ne referim la demiurgi/zei/Dumnezei locali.

60<Adevarata Biblie> - Pagina 3 Empty Re: <Adevarata Biblie> Dum Iun 01, 2008 2:52 pm

Yahiya

Yahiya
    zeu

exista ceva necreat? tot ceea ce ne putem imagina deja exista

61<Adevarata Biblie> - Pagina 3 Empty Adevarata biblie Dum Iun 01, 2008 7:43 pm

Azazel

demon

eu cred ca adevaratul dumnezeu nu avem cum sa-l cunoastem
    nu suntem decit niste specii mai evoluate pe acest pamint,de fapt niste experimente adevaratul dumnezeu are cu totul alta fata decit cea descrisa in biblie daca priviti la creatia lui mai atent poate incepeti sa va ingroziti de el
    eu cred ca biblia nu trebuie luata in seama draga EON cu atit mai mult nu trebuie sa faci analize pe ea,mai bine ai studia textele sumeriene despre anunaki cei veniti din cer care ne-au creat si o sa vezi ca sumerieni au o teorie mult mai interesanta decit evrei se pare ca nu suntem decit niste experimente si atit ,nici tu suflet nici pacate si ce mai scrie in biblie,existam ,murim si cu asta gata,am facut si noi parte din distractiile lui dumnezeu,adevarul ca se distreaza tipul in tot ceea ce face asta este

62<Adevarata Biblie> - Pagina 3 Empty Re: <Adevarata Biblie> Dum Iun 01, 2008 7:49 pm

Alice Bailey

Alice Bailey
    vrajitor

Bine ai venit, Azazel!
    Poate deschizi tu topic despre textele sumeriene, la "Alte religii", ca mi se pare interesant ceea ce sustii!

63<Adevarata Biblie> - Pagina 3 Empty Re: <Adevarata Biblie> Dum Iun 01, 2008 8:12 pm

Azazel

demon

o sa incerc sa fac un forum pe acest subiect sper sa am timp
    cei interesati intrati pe youtube si da-ti cautare dupa cuvintul anunaki si ve-ti vedea ceva foarte interesant si mai discutam

64<Adevarata Biblie> - Pagina 3 Empty Re: <Adevarata Biblie> Dum Iun 01, 2008 8:18 pm

Azazel

demon

dar si mai interesant da-ti cautare pe youtube dupa cuvintul nasa si ve-ti vedea postate citeva filmulete surărinse de nasa cu navele lor spatiale ,filmulete in care nasa filmeaza ozn uri dar nu au vrut sa le dea publicitati acestea au fost facute public de un tip din canada care le -a interceptat transmisiile catre baza se pare ca anunaki adica cei care vin din cer se reintorc

65<Adevarata Biblie> - Pagina 3 Empty Re: <Adevarata Biblie> Dum Iun 01, 2008 8:54 pm

Eon

Eon
    muritor de rand

Azazel a scris:de fapt niste experimente adevaratul dumnezeu are cu totul alta fata decit cea descrisa in biblie daca priviti la creatia lui mai atent poate incepeti sa va ingroziti de el
    eu cred ca biblia nu trebuie luata in seama draga EON cu atit mai mult nu trebuie sa faci analize pe ea,mai bine ai studia textele sumeriene despre anunaki cei veniti din cer care ne-au creat si o sa vezi ca sumerieni au o teorie mult mai interesanta decit evrei se pare ca nu suntem decit niste experimente si atit

In primul rand abordarea corecta ar fi ... "Eon , tu ai auzit de tablitele sumeriene si descrierea facuta in ele , legata de < Cei Veniti din Cer pe Pamant > = Annunaki ?"

Da am auzit ... si asta acum vreo 4 ani de cand ii tot studiez. Daca nu se vede , topicul este legat de TRADUCEREA primelor 5 carti din Tanach ... sau "Pentateuch" ... mostenire de la rasa ebraica ... creata de cu totul alti Zei ... si anume cei de pe Sirius B ... acum aproximativ 80.000 de ani. Genetica rasei ebraice ( a nu se confunda cu evreii ) este o genetica aleasa ca si intermediara intre Zeii Ari-(rasa felina) si planeta Pamant. Aceasta rasa a fost plasata pe una dintre insulele Atlantidei/Aztlan ... cu numele real!!! de KAMALY'YAEYN ... nume care practic desemneaza coordonatele energetice din grila planetara a zonei respectiva.

De-alungul zecilor de milenii aceasta rasa a existat ca si parte componenta a "familiei umane" de pe Pamant ( mai multe rase , mai multe origini , mai multe subconstiente genetice ce au influentat trecutul , prezentul si viitorul ). Aceasta rasa ebraica , dupa "asa numitul potop biblic"/cicluri planetare combinate cu razboaie planetare ... s-a stabilit intr-una dintre coloniile atlante ... si anume Imperiul Khem ( pamant negru ). Perioada pre-faraonica ... si anume ... perioada khemita ... a tinut aproximativ 25.000 de ani ... pana acum aprox. 10.000 de ani.

Triburi rasfirate apartinand mai multor culturi din nordul continetului African ... au evoluat social si cultural bazandu-se pe cunoasterea si ramasitele Imperiului Khemit. Cateva dintre aceste triburi erau formate din descendentii rasei ebraice originale. Un alt trib/alte triburi au incercat reconstruirea pe baza ramasitelor Khemite ... unui nou imperiu ... mult mai inferior ... numit Egipt si perioada faraonica.

Pentateuchul original era tiparit in caracterele ebraicii originale ( ebraica noua este o mare pervertire a lui ) ... pe tablite create dintr-un anumit quartz alchimic capabil de a proiecta prin tipare holografice o adevarata baza infomationala si legatura cu principala grila genetica/akasha a acestei rase. Mai tarziu ele au fost transcrise pe tabilite din quartz normal luat din anumite parti ale nordului Africii ... si cu timpul au fost transcrise pe tablite de piatra si papirusuri. Sensul lor s-a pierdut cu timpul deoarece generatiile din vremurile "faraonice si a imperiilor" nu mai detineau conceptele de tehnologie si cunoasterea matematica/alchimica/gemetrica/reala a Existentei. Au devenit incetul cu incetul din ce in ce mai prost interpretate si traduse ... pana cand s-a ajuns la discrepanta dezgustatoare a vechiului testament asa cum este el cunoscut in lumea moderna.

---------------

Istoria descrisa de tablitele sumeriene este o alta istorie a unei alte rase si a unor alte evenimente. Logic ele pot fi adaugate la ramasitele informationale pe care umanitatea le mai are , legate de istoria reala a acestei planete. Un topic dedicat lor ar fi binevenit ... si as da cu cea mai mare placere o mana de ajutor prin ceea ce cunosc eu din ele si despre ele.

Rasa umana actuala ... este o ramasita/mixtura a mai multor experimente ce au fost facute de-alungul unei perioade de timp impresionante. Unele rase au venit , unele rase au fost create , unele rase au degenerat si unele rase au disparut.

66<Adevarata Biblie> - Pagina 3 Empty Re: <Adevarata Biblie> Dum Iun 01, 2008 9:17 pm

Azazel

demon

da foarte interesant ce spui tu
    dar mie vechiul testament mi se pare pllin de controverse si nu cred ca merita efortul tau sa-l descrifrezi ca nu prea ai cecind spune ca exista un dumnezeu unic apoi spune ca avea fii care s-au dat la pamintence ,si defapt am fost creati dupa chipul si asemanarea lor adica erau mai multi

67<Adevarata Biblie> - Pagina 3 Empty Re: <Adevarata Biblie> Dum Iun 01, 2008 9:23 pm

Marayna

Marayna
    muritor de rand

Azazel, tu acum vorbesti despre vechiul testament tradus gresit si manipulat special pentru a-i ascunde adevarata valoare. Vechiul testament original a fost scris in ebraica veche, aceasta din urma fiind un imbaj matematic ce permite mai multe nivele de interpretare si analiza.
    Eon nu s-a chinuit sa analizeze traducerea de balta a vechiului testament ci l-a tradus din varianta lui originala ebraica, in romana si versetele pe care le-ai citit sunt traducerea reala a bibliei si ceea ce zice ea de fapt.

68<Adevarata Biblie> - Pagina 3 Empty Re: <Adevarata Biblie> Lun Iun 02, 2008 6:54 am

Azazel

demon

ce nu inteleg eu este ce treba are matematica cu povestioarele din biblie ,sau de ce crezi ca niste oameni de acum citeva mii de ani se chinuiau sa cripteze niste chestii sub forma povestilor din biblie si de ce ar fi facut-o ,daca ar fi avut ceva de spus ar fi spus-o direct,chiar dumnezeu adevarat daca chiar vroia sa ne transmita ceva ar fi facut-o mai personalizat sa inteleaga tot poporul de ce sa teansmita ceva numai pentru unii ,crede-ma nu il caracterizeaza asta, nu e hot,
    adevaratul dumnezeu inca nu ne-atransmis nimic inca, ne-a conceput si atit ,suntem liberi sa facem ce dorim daca vroia intradevar sa ne opreasca de la ceva ,sau sa ne spuna ceva ar fi facut-o direct fara anagrame.

69<Adevarata Biblie> - Pagina 3 Empty Re: <Adevarata Biblie> Lun Iun 02, 2008 7:08 am

Eon

Eon
    muritor de rand

Se pare ca nu poti sa treci de limitarea bibliei manipulate.
    Trebuie sa se inteleaga ca de-alungul mileniilor au fost investite tone de aur in "pierderea intentionata" a adevaratului inteles din Pentateuch. Restul Vechiului Testament sunt adaugiri , iar noul testament este o jucarie de manipulare a copiilor.

Transmiterea cunoasterii si misticismului se face in general la un nivel la care pot intelege doar initiatii ... deoarece profanii nu sunt admisi in cunoasterea unor secrete. Ceeea ce eu fac este sa traduc pentateuchul original asa cum este el scris in ebraica veche. Dar actiunea mea nu face decat sa zgarie suprafata unei baze de date impresionante , deoarece sunt nivele peste nivele de decriptare a primelor 5 carti. Si chiar si la primul nivel de evidenta a textului , intelesul este destul de evident. Poate ca ar trebui sa citesti mai atent traducerile , "gasite" dincolo de manipularea fratiilor masonice impuse in asa fel incat masele sa ramana oarbe in fata Adevarului. Versiunile actuale de traducere cu care oamenii "religiosi" sunt obisnuiti , nu au nici o treaba cu realitatea textului.

Adevaratul Dumnezeu a "transmis" Existenta. El nu vorbeste , el nu este moral , el nu creaza rase , el nu este ceva accesibil decat din prisma trairii constiente clipa de clipa. Shamanii il numesc Incogniscibilul , deoarece se afla dincolo de limitele timp-spatiului in care se poate concepe si gandi. Oricine se apropie prea mult de acest Incogniscibil , se arde si se dizolva in Vid.

70<Adevarata Biblie> - Pagina 3 Empty Re: <Adevarata Biblie> Lun Iun 02, 2008 9:27 am

Cris

inger

Eon a scris:Adevaratul Dumnezeu a "transmis" Existenta. El nu vorbeste , el nu este moral , el nu creaza rase , el nu este ceva accesibil decat din prisma trairii constiente clipa de clipa. Shamanii il numesc Incogniscibilul , deoarece se afla dincolo de limitele timp-spatiului in care se poate concepe si gandi. Oricine se apropie prea mult de acest Incogniscibil , se arde si se dizolva in Vid.

Adevaratul D-zeu eu il vad static.Nu vorbeste,nu "bate" sau "judeca"pe nimeni.Bine zis Incognoscibilul!
    "Trairea clipa de clipa " - iata un subiect demn de a fi dezvoltat!

Ps: nu scrii si despre nephilim ?

71<Adevarata Biblie> - Pagina 3 Empty Re: <Adevarata Biblie> Lun Iun 02, 2008 10:19 am

Azazel

demon

Da EON ,si dupa ce te chinui sa o traduci cine crezi ca iti va da dreptate ,sau chiar tu crezi ca ai adus adevarul in fata oamenilor,si oricum nu prea mai are mare relevanta ce a fost in timpuri trecute,important este sa prezentam oamenilor ca dumnezeul adevarat nu este cel din biblie, ci este asa cum ai spus si tu Incogniscibil,si ca oameni trebuie sa se bucure de existenta si de creatia lui fara sa le frie frica de judecata de apoi ,de tot felul de biserici,de curente iudaiste ,crestiniste,budiste,toate acestea sunt create de oameni si nu au a face cu dumnezeu

72<Adevarata Biblie> - Pagina 3 Empty Re: <Adevarata Biblie> Lun Iun 02, 2008 10:29 am

Alice Bailey

Alice Bailey
    vrajitor

Eu cred ca inainte de a comenta ceva, este mai util ca acel ceva merita atentia cuvenita! De unde stim noi ca Biblia nu este o carte pentru oameni, scrisa de oameni? Daca nu reusim sa demonstram ca este de inspiratie divina, nimeni nu va acorda nici o atentie spuselor noastre, nu credeti?

Si pentru aceasta trebuie sa ne bazam pe demonstratii logice, sustinute de dovezi, de practica, si nu pe ceea ce noi sau altul a "simtit" ca ar fi adevar, iar altii sa creada orbeste...

Ultima editare efectuata de catre La Trobe-Bateman in Lun Iun 02, 2008 10:43 am, editata de 2 ori

73<Adevarata Biblie> - Pagina 3 Empty Re: <Adevarata Biblie> Lun Iun 02, 2008 10:44 am

Azazel

demon

La Trobe-bateman ai dreptate biblia este o carte pentru oameni scrisa de oameni,la fel ca si coranul ,si alte texte antice dar din pacate toate sustin ca sunt de inspiratie divina ,de la dumnezeu ,dar sunt asa de diferite si de fapt nu au a face nimic cu adevaratul dumnezeu

74<Adevarata Biblie> - Pagina 3 Empty Re: <Adevarata Biblie> Lun Iun 02, 2008 2:18 pm

Eon

Eon
    muritor de rand

In primul rand ... cine o mai arde aiurea ... si nu isi argumenteaza parerile strict legate de topicul in discutie ... i se sterge mesajul automat. Atacurile la adresa mea pe p.m. va rog , ca sa putem vorbi in legea talionului asa cum ne-a invatat sistemul.

Nu am afirmat niciodata ca Pentateuchul ( SI NU IL MAI CONFUNDATI CU INTREAGA BIBLIE! ) este scris sau inspirat de Dumnezeu. Este o baza infomationala ce apartine rasei ebraice , si practic reprezinta relatarea cunoasterii si istoriei lor.

Eu nu vreau sa fac pe nimeni sa creada daca nu vrea ... pentru ca am postat ceea ce nu o sa gasiti nicaieri in alta parte ... cu scopul de a lasa Pentateuchul ( cunoastere obiectiva fata de mine ) sa vorbeasca de la sine.

Daca considerati ca nu va convine ceva , argumentele sunt cele ce ar trebui sa le scoate-ti in evidenta ... si nu sa repetati aceasi morala de 2 lei conturata in atacuri. Eu imi prezint informatiile in mod logic si la nivelul de cunoastere cogniscibila.

Mai mult , efortul meu este interpretat gresit. Nu sunt crestin , nu sunt evreu , nu am nici o dogma in care sa ma catalogati si in nici un caz nu sustin afirmatiile de judecata de apoi , pacat si alte aberatii moral-religioase.

Pentru mine religia ramana ceea ce inseamna ... latinescul religio = a lega. Sunt un suflet liber si tin la libertatea mea mai mult ca la orice altceva.

75<Adevarata Biblie> - Pagina 3 Empty Re: <Adevarata Biblie> Lun Iun 02, 2008 2:51 pm

Cris

inger

Efortul tau este interpretat gresit si poate te-ai asteptat la asa ceva.Acesta este si motivul ptr care eu deocamdata nu am sa scriu ceea ce intentionam.Dar sa stii ca eu apreciez efortul tau si sigur mai sint si altii ca mine.Speram sa zic mai multa experienta spirituala si mai multe mistere de discutat aici pe forum,dar e vreme ptr toate.
    Si chiar uitasem de la ce vine religio- a lega.Chiar uitasem ,dar asa e ,legatura.Ha.
    Eu ma bucur ca scrii ceea ce scrii aici.

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 3 din 4]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:
    Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum