Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
"Marele Licurici" si tortura EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
"Marele Licurici" si tortura EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
"Marele Licurici" si tortura EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
"Marele Licurici" si tortura EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
"Marele Licurici" si tortura EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
"Marele Licurici" si tortura EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
"Marele Licurici" si tortura EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
"Marele Licurici" si tortura EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
"Marele Licurici" si tortura EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
"Marele Licurici" si tortura EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
"Marele Licurici" si tortura EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
"Marele Licurici" si tortura EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
"Marele Licurici" si tortura EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
"Marele Licurici" si tortura EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
"Marele Licurici" si tortura EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
"Marele Licurici" si tortura EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
"Marele Licurici" si tortura EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
"Marele Licurici" si tortura EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
"Marele Licurici" si tortura EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
"Marele Licurici" si tortura EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
"Marele Licurici" si tortura EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
"Marele Licurici" si tortura EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
"Marele Licurici" si tortura EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
"Marele Licurici" si tortura EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
"Marele Licurici" si tortura EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
"Marele Licurici" si tortura EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 5 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 5 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

"Marele Licurici" si tortura

+4
Azazel
Ada_Pal
SPRS
Zyraxes
8 participan?i

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1"Marele Licurici" si tortura Empty "Marele Licurici" si tortura Mar Iul 15, 2008 8:15 am

Zyraxes

demon

"Marele Licurici" care ne invata despre drepturile oamenilor, ale minoritatilor, si care ne da tot felul de lectii aplica TORTURA:

Fostul șofer al liderului Al Qaeda, Salin Hamdan, un yemenit în vârstă de aproximativ 30 de ani, a fost privat de somn 50 de zile în penitenciarul Guantanamo Bay, afirmă avocații acestuia, citând un document declasificat recent.

Sursa: Ziarul Gandul
http://www.gandul.info/flux/soferul-lui-ben-laden-torturat-sistematic-la-guamtanamo-bay.html?3996;2782728

2"Marele Licurici" si tortura Empty Re: "Marele Licurici" si tortura Mar Iul 15, 2008 8:33 am

SPRS

demon

Intr-adevar, trebuia sa-i fi taiat capul cu un cutit de bucatarie, asa cum au procedat ei cu ostatecii americani. Ar fi fost mai "uman".

3"Marele Licurici" si tortura Empty Re: "Marele Licurici" si tortura Mar Iul 15, 2008 8:59 am

Ada_Pal

inger

"marele Licurici" sclipeste de pe urma Torturii fizice dar mai ales psihice impuse la nivel mondial sustinind shobolani sionisti criminali care viseaza doar la tortura si distrugerea celor slabi. Sad

Zyraxes, dar de alimentarea detinutilor din Guantenamo, prin furtune introduse in stomac ai auzit? Dar de lumina continua pentru a nu recunoaste ziua de noapte si a-i da peste cap ritmul biologic,ori zgomotele infernale ce-i duc la nebunie? Urmareste Al Jazeera TV post .....sa te convingi cine sunt adevaratii teroristi si fanatici dictatori. Oricum realizez ca nu poti fi dezinformat sau manipulat dupa postarile tale.

4"Marele Licurici" si tortura Empty Re: "Marele Licurici" si tortura Mar Iul 15, 2008 6:42 pm

Azazel

demon

Trebuie s-a fim atenti la marele licurici pentru ca economia lui e in colaps,mai nou se prabusesc si bancile ,sigur va face un gest disperat sa distraga atentia populatiei-mare atentie

5"Marele Licurici" si tortura Empty Re: "Marele Licurici" si tortura Mar Iul 15, 2008 7:16 pm

Radu161

Radu161
muritor de rand

SPRS a scris:Intr-adevar, trebuia sa-i fi taiat capul cu un cutit de bucatarie, asa cum au procedat ei cu ostatecii americani. Ar fi fost mai "uman".

Macar ei nu sustin sus si tare drepturile omului si democratia.

6"Marele Licurici" si tortura Empty Re: "Marele Licurici" si tortura Mar Iul 15, 2008 7:22 pm

Ada_Pal

inger

Tare as vrea sa vad cum ar proceda orice alt popor ocupat, cu 20 % din populatie ucisa in doar 4 ani de catre "Super Licuricii americani" in momentul cind ar lua ostateci dintre ei.....e cert ca SPRS i=ar invita la o cafea sau poate un ceai dementa?! Idea

7"Marele Licurici" si tortura Empty Re: "Marele Licurici" si tortura Mar Iul 15, 2008 7:48 pm

SPRS

demon

Nu uita ca asasinarea ostatecilor prin decapitare cu un cutit s-a intamplat la inceputul conflictului, nu dupa 4 ani de "ocupatie".
Deh poale lungi si minte scurta, cum bine zice o zicala romaneasca.
Mai rau ca sunt si dintre cei ce poarta pantaloni printre cei ce te sustin, cred ca ar trebuii sa poarte fusta si ei ca sa se incadreze in zicala. Smile

Azazel, cand America face guturai, Europa temperatura.
Nu uita ca in 1929 America nu avea asa mare influenta in economia mondiala si totusi crahul de la bursa din NY a generat o criza economica mondiala.
Ideea este ca America si-a revenit de doua ori mai repede decat orice alta tara afectata.

8"Marele Licurici" si tortura Empty Re: "Marele Licurici" si tortura Joi Iul 24, 2008 8:01 pm

Azazel

demon

9"Marele Licurici" si tortura Empty Re: "Marele Licurici" si tortura Joi Iul 24, 2008 10:03 pm

SPRS

demon

Am inteles, de fapt Bush vrea sa fure descoperirile Iraq ului apropo de Anunaki. Laughing

10"Marele Licurici" si tortura Empty Re: "Marele Licurici" si tortura Vin Iul 25, 2008 3:52 am

Azazel

demon

Daca tot a venit sa-i ia petrolul mai gaseste si alte chesti interesante

11"Marele Licurici" si tortura Empty Re: "Marele Licurici" si tortura Vin Iul 25, 2008 10:07 pm

Azazel

demon

De fapt pe unde a fost si se duce face atrocitati
https://www.youtube.com/watch?feature=user&v=L_CtuOHgdhU
Vietnam

12"Marele Licurici" si tortura Empty Re: "Marele Licurici" si tortura Vin Iul 25, 2008 10:16 pm

Azazel

demon

13"Marele Licurici" si tortura Empty Re: "Marele Licurici" si tortura Vin Iul 25, 2008 10:30 pm

Azazel

demon

Daca stam si ne gindim ca de fapt AMERICA a pierdut razboiul cu
VIETNAMUL,si toate atrocitatile comise de americani puteau sa nu aibe
loc ,de ce au murit atitia oameni nevinovati ,pentru ca erau
vietnamezi,si locuiau acolo,de ce omorau americani copii si femei
nevinovate,va spun eu germani au fost mici copii,pe linga America
,atrocitatile nemtilor a fost nimic ,astazi 1,6 milioane de irakieni
morti,degeaba,SADAM a murit fara sa-i gaseasca arme chimice,razboiul
totusi continua-poate va veni vremea sa-i judece si pe ei cineva-daca
nu rusine noua celor prezenti pentru toti copii morti

14"Marele Licurici" si tortura Empty Re: "Marele Licurici" si tortura Vin Iul 25, 2008 11:29 pm

SPRS

demon

Azazel, nu contest ca America, prin guvernul ei a facut greseli, multe greseli, ce nu inteleg eu este de ce te iei numai de America?
Rusii n-au fost mai breji, China nici ea, ambele state au participat activ, unul in cazul Vietnamului, celelalt in Korea, avand si ei multi nevinovati pe constiinta.
Nu crezi ca ar fi mai corect si mai elegant sa te iei de toate partile beligerante?
Sau anumite frustrari personale te fac sa nu vezi decat o fata a medaliei?

15"Marele Licurici" si tortura Empty Re: "Marele Licurici" si tortura Sam Iul 26, 2008 11:55 am

Azazel

demon

Pai sti care-i problema RUSIA si CHINA nu se considera tari democratice
si nici nu fac propaganda ca doresc sa instaureze democratia in lume
sti cel mai rau este ca AMERICA iti ride in fata te ucide spunind ca
iti vrea binele

16"Marele Licurici" si tortura Empty Re: "Marele Licurici" si tortura Sam Iul 26, 2008 9:14 pm

SPRS

demon

Iar ceilalti doi te ocupa justificand ca te apara de imperialismul american. Smile

17"Marele Licurici" si tortura Empty Re: "Marele Licurici" si tortura Dum Iul 27, 2008 7:35 pm

Azazel

demon

Deocamdata singura care mai ocupa si duce razboaie este AMERICA
Hai sa vedem ce face si cu proprii cetateni ,americani
https://www.youtube.com/watch?v=ieB1BPXYAsc&feature=related

18"Marele Licurici" si tortura Empty Re: "Marele Licurici" si tortura Dum Iul 27, 2008 7:44 pm

Azazel

demon

De ce nu-l prinde pe BIN LADEN,din ce cauza l-a lasat pe YASSER ARAFAT
sa conduca ,PENTRU CA ARE NEVOIE DE TERORISTI,TRIST DAR ADEVARAT

19"Marele Licurici" si tortura Empty Re: "Marele Licurici" si tortura Dum Iul 27, 2008 9:40 pm

SPRS

demon

Azazel, trezeste-te pana nu e prea tarziu, timpul fuge.

20"Marele Licurici" si tortura Empty Re: "Marele Licurici" si tortura Lun Iul 28, 2008 12:39 pm

Yahiya

Yahiya
zeu

Azazel a scris:De ce nu-l prinde pe BIN LADEN,din ce cauza l-a lasat pe YASSER ARAFAT
sa conduca ,PENTRU CA ARE NEVOIE DE TERORISTI,TRIST DAR ADEVARAT
pai ei protejeaza lumea de bau baul creat tot de ei rolf .
cum iti explici atentatele asupra gemenilor? nu au putut sa isi dea seama ca avionele au luat alta traiectorie aia de la norad cred ca dormeau in ziua aia sau isi luasera liber Laughing
se lauda ca pot vedea mingea de golf pe teren , probabil ca osama e mai mic decat mingea de golf de nu reusesc sa il prinda ulala

21"Marele Licurici" si tortura Empty Re: "Marele Licurici" si tortura Sam Aug 02, 2008 6:26 am

Murfatlar

Murfatlar

marele licurici are creerul in chiloteii d-nei Rice;nu credeti a fi creerul Americii?

22"Marele Licurici" si tortura Empty Re: "Marele Licurici" si tortura Sam Aug 02, 2008 10:39 am

Yahiya

Yahiya
zeu

mda pacat ca nu poate scoate capul de acolo Very Happy

23"Marele Licurici" si tortura Empty Re: "Marele Licurici" si tortura Sam Aug 02, 2008 10:45 am

Delta

Delta
demon

Murfatlar a scris:marele licurici are creerul in chiloteii d-nei Rice;nu credeti a fi creerul Americii?
O fi acel creier prin lenjerii intime, dar măcar avem habar de locul în care se află - spre deosebire de gramatica limbii române din mesajele tale: asta nu știm pe unde este... Laughing

24"Marele Licurici" si tortura Empty Re: "Marele Licurici" si tortura Dum Aug 03, 2008 6:29 am

Murfatlar

Murfatlar

Delta a scris:
Murfatlar a scris:marele licurici are creerul in chiloteii d-nei Rice;nu credeti a fi creerul Americii?
O fi acel creier prin lenjerii intime, dar măcar avem habar de locul în care se află - spre deosebire de gramatica limbii române din mesajele tale: asta nu știm pe unde este... Laughing

slabeste-ma,ti-am explicat de mii de ori ,scriu telegrafic, in pauza.

25"Marele Licurici" si tortura Empty Re: "Marele Licurici" si tortura Mier Aug 06, 2008 7:25 pm

Azazel

demon

Pai ce vroiai Mulfatlar , nu sti ca in AMERICA sunt promovati negri acum au trecut blondele ca MARLEEN MONROE si pustoicele MONICA LEVINSKI,stau si ma intreb oare de ce o cistiga OBAMA,are vreo legatura cu doamna RICE
Sa sti MULFATLAR ca sunt presedinti lor afemeiati dar tot banul primeaza,o mare parte din creer tot dolari viseaza

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum