Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Cum il vedeti pe Satan? EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Cum il vedeti pe Satan? EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Cum il vedeti pe Satan? EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Cum il vedeti pe Satan? EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Cum il vedeti pe Satan? EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Cum il vedeti pe Satan? EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Cum il vedeti pe Satan? EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Cum il vedeti pe Satan? EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Cum il vedeti pe Satan? EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Cum il vedeti pe Satan? EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Cum il vedeti pe Satan? EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Cum il vedeti pe Satan? EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Cum il vedeti pe Satan? EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Cum il vedeti pe Satan? EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Cum il vedeti pe Satan? EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Cum il vedeti pe Satan? EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Cum il vedeti pe Satan? EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Cum il vedeti pe Satan? EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Cum il vedeti pe Satan? EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Cum il vedeti pe Satan? EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Cum il vedeti pe Satan? EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Cum il vedeti pe Satan? EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Cum il vedeti pe Satan? EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Cum il vedeti pe Satan? EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Cum il vedeti pe Satan? EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Cum il vedeti pe Satan? EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 2 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Cum il vedeti pe Satan?

+8
Phoenixxx
Cris
Delta
Hecate
SPRS
Ena21990
Fresh
Daniela6
12 participan?i

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Cum il vedeti pe Satan? Empty Cum il vedeti pe Satan? Sam Iul 05, 2008 5:46 pm

LaVey

Vizitator

Care este imaginea voastra despre Satan? Cum i-l vedeti? Cum credeti ca e si cum arata? Cum i-l percepeti ca entitate: rau sau bun?

2Cum il vedeti pe Satan? Empty Re: Cum il vedeti pe Satan? Sam Iul 05, 2008 6:10 pm

Daniela6

muritor de rand

Entitatea noastra principala este Satan/Lucifer(dar si demonii sunt importanti pentru noi). Desi are doua nume, noi il consideram aceiasi entitate.
Satan fiind forma demonica a acestei entitati care apare ca o umbra de fum , inconjurat de intuneric si ochii ca doua flacari si Lucifer forma angelica care apare ca un inger cu parul portocaliu, fiind inconjurat de o lumina puternica. Dupa cum bine se stie satanismul nu poate fi privit decat subiectiv, asa ca fiecare satanist are parerea lui desre Satan, dar in general pentru noi el reprezinta vointa libera , putere , cunoastere , libertate , intelepciune, etc.
Satan/Lucifer fiind o entitate duala reprezentand echilibrul perfect dintre distrugere(Satan-partea demonica) si intelepciune(Lucifer -partea angelica).

3Cum il vedeti pe Satan? Empty Re: Cum il vedeti pe Satan? Sam Iul 05, 2008 6:21 pm

Fresh

muritor de rand

Crestinii considera ca Satan este orice se pune in locul lui Dumnezeu, dandu-se drept Dumnezeu, de la Sarpele initial si pana la Nimrod si Niceea; orice doctrina falsa aparuta in lume. Cum locul lui DUMNEZEU este in templul inimii, ca Duh Sfant, ceea ce se aseaza in locul lui si in care noi credem este Anticrist(=Satan)...

4Cum il vedeti pe Satan? Empty Re: Cum il vedeti pe Satan? Sam Iul 05, 2008 6:29 pm

Daniela6

muritor de rand

Antichrist-ul nu este Satan.

5Cum il vedeti pe Satan? Empty Re: Cum il vedeti pe Satan? Sam Iul 05, 2008 9:20 pm

Ena21990

satan e un individ si atat

6Cum il vedeti pe Satan? Empty Re: Cum il vedeti pe Satan? Sam Iul 05, 2008 9:22 pm

Daniela6

muritor de rand

Satan nu este un individ, este o entitate.

7Cum il vedeti pe Satan? Empty Re: Cum il vedeti pe Satan? Dum Iul 06, 2008 1:07 am

SPRS

demon

In 3D exista + si -.
La nivelul Dumnezeirii nu exista asa ceva.

8Cum il vedeti pe Satan? Empty Re: Cum il vedeti pe Satan? Dum Iul 06, 2008 12:50 pm

Hecate

Hecate

SPRS ...te rog sa dezvolti pentru ca eu una nu am inteles mare lucru. Argumenteaza!

9Cum il vedeti pe Satan? Empty Re: Cum il vedeti pe Satan? Mar Iul 22, 2008 3:38 pm

Delta

Delta
demon

Anton_LaVey a scris:Care este imaginea voastra despre Satan? Cum i-l vedeti?
Cum i-l vedem?
Poate mai degrabă: cum i-o vedem?
rolf
Anton_LaVey a scris:Cum credeti ca e si cum arata? Cum i-l percepeti ca entitate: rau sau bun?
La fel de corect era dacă scriai: Cum i-o percepeți ca entitate: rea sau bună?
Păi, dacă este de sex femnin, probabil că este bună rău! rolf

10Cum il vedeti pe Satan? Empty Re: Cum il vedeti pe Satan? Mar Iul 22, 2008 3:55 pm

LaVey

Vizitator

Delta a scris:
Anton_LaVey a scris:Care este imaginea voastra despre Satan? Cum i-l vedeti?
Cum i-l vedem?
Poate mai degrabă: cum i-o vedem?
rolf
Anton_LaVey a scris:Cum credeti ca e si cum arata? Cum i-l percepeti ca entitate: rau sau bun?
La fel de corect era dacă scriai: Cum i-o percepeți ca entitate: rea sau bună?
Păi, dacă este de sex femnin, probabil că este bună rău! rolf

Daca maiscrii inca un mesaj dasta unde NU trebuie ti-l STERG! Sau TI_O sterg..........

11Cum il vedeti pe Satan? Empty Re: Cum il vedeti pe Satan? Dum Iul 27, 2008 8:23 am

Cris

inger

Ptr mine termenul satan este generic si desemneaza orice fapta de crima ,rautate ,ura ,extremism .Nu este legat de un curent religios sau spiritual,este un for interior diferit de la o persoana la alta.Nu exista un satan care nu stiu ce face cuiva din afara persoanei.
Pe langa aceasta,exista asa-numitii demoni,spirite diverse aflate in diverse situatii si trepte spirituale .

12Cum il vedeti pe Satan? Empty Re: Cum il vedeti pe Satan? Lun Aug 18, 2008 10:27 am

Phoenixxx

Phoenixxx

Daniela6 a scris:Entitatea noastra principala este Satan/Lucifer(dar si demonii sunt importanti pentru noi). Desi are doua nume, noi il consideram aceiasi entitate.
Satan fiind forma demonica a acestei entitati care apare ca o umbra de fum , inconjurat de intuneric si ochii ca doua flacari si Lucifer forma angelica care apare ca un inger cu parul portocaliu, fiind inconjurat de o lumina puternica. Dupa cum bine se stie satanismul nu poate fi privit decat subiectiv, asa ca fiecare satanist are parerea lui desre Satan, dar in general pentru noi el reprezinta vointa libera , putere , cunoastere , libertate , intelepciune, etc.
Satan/Lucifer fiind o entitate duala reprezentand echilibrul perfect dintre distrugere(Satan-partea demonica) si intelepciune(Lucifer -partea angelica).

Sa inteleg ca esti satanista ? Evil or Very Mad
Daca da pot sa te intreb ce te face sa fii adepta satanismului ?

13Cum il vedeti pe Satan? Empty Re: Cum il vedeti pe Satan? Vin Oct 03, 2008 9:25 am

TheRealMallzebuth

Daniela6, amuzanta parerea ta despre satan...
Daniela6 a scris:Satan/Lucifer fiind o entitate duala reprezentand echilibrul perfect dintre distrugere
Daca vorbesti de dualism, trebuie sa integrezi si cealalta jumatate pe undeva, asta daca vrei o ideologie completa.

Satan nu este creat si nu a tradat pe nimeni pentru simplul fapt ca s-ar fi tradat singur. Este vorba de Unul ce se manifesta Dual. Dualismul nu este decat dorinta de echilibru a Universului, un imens perpetuum - mobile. Puteti da ce nume doriti la aceste energii, Dumnezeu, Satan... Sunt doar simple nume date unor energii care se pot "materializa".

Iar tu Antoane, iar vorbesti pe langa... Si pe aici dau de tine? grin

http://www.adeptiisatanei.com

14Cum il vedeti pe Satan? Empty Re: Cum il vedeti pe Satan? Vin Oct 03, 2008 9:33 am

Vasile Barsan

Vasile Barsan
vrajitor

Sa intelegem ca Satan este cealalta fata a lui Dumnezeu? Cum se impaca aceasta cu Biblia si crearea Universului si a fiintelor celeste, caderea lui Lucifer si a celorlalti ingeri? Rolling Eyes

LaVey-ienii sunt doar pseudosatanisti, am inteles. Adevaratii adepti sunt cei traditionali...secret

15Cum il vedeti pe Satan? Empty Re: Cum il vedeti pe Satan? Vin Oct 03, 2008 8:12 pm

Simah

Simah
djin

Las-o balta cu stersul ...ca asta miroase a curat si curat inseamna sfant!

16Cum il vedeti pe Satan? Empty Re: Cum il vedeti pe Satan? Sam Oct 04, 2008 9:50 am

TheRealMallzebuth

Eu asa cred, ca este cealalta fata a lui Dumnezeu. Asta ar explica multe.
Pai cam toate religiile se impaca cu biblia. Stii de ce? Pentru ca au luat din toate, si au pus la un loc. Cam asta e crestinismul. Daca e sa vorbim despre fiintele celeste, sa ne intoarcem in trecut putin, la Jainism, una din cele mai vechi religii si filozofii ale lumii. Fiintele celeste erau cea mai fericita forma pe care o putea lua Jiva (sufletul, sau singura entitate a universului dotata cu putere, cunoastere si simtire) in lumea reala. E buna si mitologia asta la ceva, dar doar de studiat. Dar ne-am cam indepartat de subiect.

Despre caderea lui Lucifer... aici e mai mult de povestit. In latina, lux= lumina si ferre = a purta. De aici puteti trage fiecare concluzii.

N-am spus care sunt adeptii adevarati. Fiecare om are zeul lui. Mie mi se pare doar prosteasca ideologia lui Anton LaVey. iconsmile

17Cum il vedeti pe Satan? Empty Re: Cum il vedeti pe Satan? Sam Oct 04, 2008 10:00 am

Vasile Barsan

Vasile Barsan
vrajitor

Situati pe o axa, egal departati de punctul 0, Dumnezeu si Satan se afla la aceeasi distanta. Omul, in functie de nivelul sau de evolutie spirituala, poate urca si cobori, egal departat de acest punct 0. Urcarea(+) sau Coborarea(-) sunt egale ca marime, diferind doar directia. Cine este mai aproape de Dumnezeu, este(are posibilitatea sa fie) la fel de aproape si de Satan si invers.

18Cum il vedeti pe Satan? Empty Re: Cum il vedeti pe Satan? Sam Oct 04, 2008 12:27 pm

TheRealMallzebuth

Singura problema e ca matematica nu tine loc de spiritualitate. Wink

19Cum il vedeti pe Satan? Empty Re: Cum il vedeti pe Satan? Sam Oct 04, 2008 12:32 pm

LaVey

Vizitator

TheRealMallzebuth a scris: ... Mie mi se pare doar prosteasca ideologia lui Anton LaVey. iconsmile

Te rog sa dai si argumente! Cum argumentezi tu ca teoria aia e prosteasca? De ce?

20Cum il vedeti pe Satan? Empty Re: Cum il vedeti pe Satan? Sam Oct 04, 2008 12:38 pm

Vasile Barsan

Vasile Barsan
vrajitor

TheRealMallzebuth a scris:Singura problema e ca matematica nu tine loc de spiritualitate. Wink
Nu m-a preocupat matematica pe cat m-a preocupat spiritualitatea! Voiam doar sa intaresc ideea cu cele doua fatete ale aceleiasi monede si capacitatea noastra de a avea acces la ele.

Un geniu al raului este la fel de competent cu un geniu al binelui. Un mare filosof poate fi materialist sau idealist, obiectiv sau subiectiv. Aprecierea este dincolo de ideile pe care le sustine.

In plan personal, cu cat urcam mai sus, suntem amenintati cu caderi mai mari.

21Cum il vedeti pe Satan? Empty Re: Cum il vedeti pe Satan? Sam Oct 04, 2008 1:15 pm

TheRealMallzebuth

Anton, stii foarte bine pozitia mea fata de acest curent... nici nu stiu cum sa-l numesc. Numai filozofic nu. Este intradevar o doza imensa de anti-crestinism presarata cu darwinism, dar nimic original. Anton Szandor LaVey doar a plagiat unele curente filozofice si idei ale unor mari scriitori. Chiar ai specificat tu intr-un topic (tot pe la satanismul LaVey-an) cartea Might is Right a lui Ragnar Redbeard.
La baza scrierilor lui Anton LaVey, stau cele 11 reguli. Reguli, care prin definitie, contrazic satanismul. Satanismul nu are nevoie de reguli. Daca ar avea... ne intoarcem inapoi la dogma, iar satanismul prin ideologia sa ar vrea sa elibereze omul, nu sa-l incatuseze.

Intradevar, sunt niste legi morale, pe care trebuie sa le respectam, dar asta nu tine de religie. Desi "regulile satanice" sunt unele cat se poate de adevarate, eu cred - ca adepti ai iluminismului si cunoasterii - ca nu avem nevoie de reguli (precum cipuri implementate in creier) ca sa ne dam seama de ce trebuie si ce nu sa facem. N-avem nevoie nici de carje (dumnezeu de ex.) ca sa ne ajute sa mergem mai departe. Ele stanjenesc sanatatea.
Fii liber, si gandeste liber. Un sfat al meu: nu-l mai diviniza pe Lavey ala atata, eu inteleg ca e idolul tau, dar...

22Cum il vedeti pe Satan? Empty Re: Cum il vedeti pe Satan? Dum Oct 05, 2008 1:48 pm

Simah

Simah
djin

Anton LaVey,eu totusi cred ca faci numai parada aici, dar in fond ai alt stil de viata!Eu asociez instinctual figurile oamenilor cu diferite melodii.Avatarul d-tale il asociez (fara voia mea)cu o melodie retro care im place mie foarte mult si am descoperit-o prin primavara si care nu avea pt mine persoana asociata pana acum.Cum eu nu-s satanist, dar atmosfera acelei melodii imi place ,rezulta ca nici d-ta nu esti satanist! Idea Ce era de demonstrat! ulala

Video Muzica - Ginghis Han - Apulanta
Ginghis Han - Apulantawww.trilulilu.ro/5dada/63138953e8fd65 - 88k - În Cache - Pagini similare

23Cum il vedeti pe Satan? Empty Re: Cum il vedeti pe Satan? Dum Oct 05, 2008 6:25 pm

Anticristul

eliberat

caderea lui Lucifer si a celorlalti ingeri?
..........................................................................
Nu exista o cadere a lui Lucifer.Citeste cu atentie.Acest cuvint nu exista.Iar textul care l-ai citit cu neatentie nu vorbeste de Satan..Satan nu facea comert maritim de anvergura.
Acest personaj era om ,si a fost mincaty de viermi .A avut un Palat de sticla in inima mari si un cer cu stele,asemanator boltei ceresti.Ac olo avea asezat tronul imparatesc.
Imparatul Nebucadnetar a darimat acest palat din Tir.
Asadar ,nu a fost Lucifer.ci a fost asemanat cu Luceafarul din cauza strtaluciri slavei lui,dar a fost doborit ca orice om.

24Cum il vedeti pe Satan? Empty Re: Cum il vedeti pe Satan? Mar Oct 07, 2008 12:45 pm

Simah

Simah
djin

exemplificana cu o axa: Dumnezeu poseda axa iar Satan scrasneste din dinti dupa ceva ciolane!

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Subiecte similare

-

» Invocation to Satan

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum