Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
Ultimele subiecte
» Mai este cineva pe aici?
Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
În total sunt 2 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 2 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan!

5 participan?i

In jos  Mesaj [Pagina 1 din 1]

1Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Empty Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Mier Oct 08, 2008 10:42 am

Tudorel666

eliberat

M-am saturat sa tot aud cum crestinii il tot iau in tarbaca pe Satan si-l dau afara de peste tot, de parca le-ar puti. Cand ii vad facand asta, nu ma pot gandi decat la pilda cu robul caruia Stapanul ii iarta datoria, iar el, imediat ce ajunge liber, il ia de gat pe cel care ii datora lui mult mai putini bani, si il baga la inchisoare!
Asa sunt si crestinii: gresesc enorm in fata lui Dumnezeu, acesta isi trimite insusi Fiul, ca sa le ierte pacatele, iar ei apoi striga in fata lui Dumnezeu ca Satan le-a furat gaina sau le-a ascuns portmoneul cu bani si, pentru asta, trebuie sa stea vesnic in iad!
M-am saturat si de moliftele Sfantului Vasile care, nu stiu daca alunga ceva sau pe cineva, dar sigur sunt o capodopera de rautate si de batjocura la adresa unui fiu al lui Dumnezeu!
Eu il iubesc pe Satan. Din toata inima si din tot sufletul. Si raman crestin in continuare si credincios lui Hristos, chiar de ei ar fi nu frati, ci dusmani de moarte! Ambii sunt mai mari ca mine. Sa ma bag intre ei si in presupusa lor cearta, ar fi dovada de ingamfare si prostie!
Sa fiti iubiti si sa iubiti pe toata lumea! Si pe Satan!
O zi buna!

http://lazarmariantudorel.blogsite.ro

2Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Empty Re: Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Mier Oct 08, 2008 1:35 pm

Simah

Simah
djin

Vezi sa nu pierzi iubirea lui Dumnezeu,care te-a salvat odata!

3Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Empty Re: Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Mier Oct 08, 2008 1:39 pm

Tudorel666

eliberat

Simah a scris:Vezi sa nu pierzi iubirea lui Dumnezeu,care te-a salvat odata!

Ce iti daruieste Dumnezeu , nu iti mai ia inapoi. Ba iti mai da si in plus!

4Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Empty Re: Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Mier Oct 08, 2008 1:43 pm

Simah

Simah
djin

Daca il iubesti numai pe El si legea lui!

5Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Empty Re: Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Mier Oct 08, 2008 1:47 pm

Tudorel666

eliberat

Simah a scris:Daca il iubesti numai pe El si legea lui!

Legea lui spune sa ne iubim aproapele, iar Satan a fost mereu aproapele meu, ca nu s-a departat nici o clipa de langa mine, cu bataia Sa!

6Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Empty Re: Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Mier Oct 08, 2008 1:49 pm

Simah

Simah
djin

Cine este aproapele nostru?

7Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Empty Re: Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Mier Oct 08, 2008 1:55 pm

Tudorel666

eliberat

Simah a scris:Cine este aproapele nostru?

Nu a spus Hristos clar? Cel care este cazut! Si Satan se spune ca este de mult cazut, pe pamant! Ridica-l, unge-i ranile si vei implini cuvantul lui Isus despre ce inseamna iubirea aproapelui. Daca tie ti-a sila sau nu te crezi in stare, macar ridica-l si du-l la cel care il poate vindeca, platind de la tine pentru ingrijirea lui. Dar nu da cu piciorul, trecand mai departe.

8Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Empty Re: Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Mier Oct 08, 2008 2:10 pm

Simah

Simah
djin

Satan nu stie sa puna Doamne milueste!de aceea nu ai voie nici macar sa te rogi pt el!dar nu am voie sa intru in polemica cu tine asa ca o voi lasa balta!

9Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Empty Re: Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Mier Oct 08, 2008 6:14 pm

Heruer

inger

Simah a scris:Satan nu stie sa puna Doamne milueste!de aceea nu ai voie nici macar sa te rogi pt el!dar nu am voie sa intru in polemica cu tine asa ca o voi lasa balta!
Dogma, dogma si iar dogma. Tudorel a dat o ultra-eleganta mostra de ce inseamna "adevarata putere a celor mari" si cam ce reprezentam noi in acest "joc" si drept raspuns o tinem langa cu Biblia in brate, cand, de fapt, pana acum, nimeni n-a afirmat si probat ca stie cine este autorul Bibliei.

10Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Empty Re: Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Mier Oct 08, 2008 6:16 pm

Simah

Simah
djin

Biblia nu are un autor!Si dogma prostiei exista!

11Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Empty Re: Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Mier Oct 08, 2008 6:22 pm

Heruer

inger

Simah a scris:Biblia nu are un autor!Si dogma prostiei exista!
Ei na ... ca doar nu s-o fi materializat singura, asa, "pe nepusa masa" ...
Subscriu la afirmatia privind dogma prostiei, indiferent de ce ai urmarit tu sa spui.

12Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Empty Re: Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Mier Oct 08, 2008 6:43 pm

Simah

Simah
djin

Biblia are mai multi autori!Iar dogma prostiei este conditia obisnuita a omului modern!Om primitiv avea dogma revelatiei.Om modern vrand sa fie mai sagace decat ere de fapt, ajuns sa opereze cu dogma prostiei.Cam asta am vrut sa spun.Nu era ceva personal!Credeam ca cunosti aceasta tema actuala in filozofie!

13Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Empty Re: Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Mier Oct 08, 2008 7:01 pm

Heruer

inger

Simah a scris:Biblia are mai multi autori!Iar dogma prostiei este conditia obisnuita a omului modern!Om primitiv avea dogma revelatiei.Om modern vrand sa fie mai sagace decat ere de fapt, ajuns sa opereze cu dogma prostiei.Cam asta am vrut sa spun.Nu era ceva personal!Credeam ca cunosti aceasta tema actuala in filozofie!
Deci are autor/autori anonimi (tu ai spus ca nu are, fara alte precizari)
Banuiam la ce te referi (vis-a-vis de dogma prostiei), dar numai banuiam. In continuare subscriu.

14Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Empty Re: Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Mier Oct 08, 2008 7:19 pm

Tudorel666

eliberat

Simah a scris:Satan nu stie sa puna Doamne milueste!de aceea nu ai voie nici macar sa te rogi pt el!dar nu am voie sa intru in polemica cu tine asa ca o voi lasa balta!

Eu vorbesc cu el si mi-a spus ca stie sa spuna "doamne miluieste".
Dar ce nevoie ar avea?!

15Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Empty Re: Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Joi Oct 09, 2008 1:17 pm

Ivan

Ivan
muritor de rand

EVIL

Asa o sa va faca voua Satan. Cool

16Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Empty Re: Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Joi Oct 09, 2008 2:00 pm

Vizitato

Vizitator

Ivan a scris:EVIL

Asa o sa va faca voua Satan. Cool

Serios? Cand? Evil or Very Mad

Ala parca-s io cand parlesc copanele de pui la aragaz... rolf

17Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Empty Re: Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Joi Oct 09, 2008 6:25 pm

Ivan

Ivan
muritor de rand

Tu esti asta vrajitoare si o sa fii bagat/a la cazan pacatos

18Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Empty Re: Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Joi Oct 09, 2008 6:30 pm

Vizitato

Vizitator

Ivan a scris:Tu esti asta vrajitoare si o sa fii bagat/a la cazan pacatos

rolf rolf rolf misto iconuri!

19Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Empty Re: Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Joi Oct 09, 2008 6:59 pm

Anticristul

eliberat

Ce sursa de energie va folosi Satan la cazan ,ca se cam epuizeaza.Apocacalipsa parca afirma ca si el o sa fie prajit nitel.Sa nu intelegem snitel.

20Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Empty Re: Sunt crestin, dar il iubesc pe Satan! Joi Oct 09, 2008 7:03 pm

Vizitato

Vizitator

Anticristul a scris:Ce sursa de energie va folosi Satan la cazan

Pai el stie.... gaze, butelie sau poate foc la gratar.... Laughing

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 1 din 1]

Subiecte similare

-

» Romania
» DIABOLICON
» Si sunt din nou

Permisiunile acestui forum: