Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Forum de spiritualitate

Subiecte similare
    Ultimele subiecte
    » Mai este cineva pe aici?
    Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 EmptyDum Aug 11, 2013 8:58 am Scris de Tudorel666

» CRESTINI fara denominatiune
    Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 EmptySam Mar 09, 2013 7:18 pm Scris de crestinul

» Cine este in realitate Isus!
    Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 EmptyDum Iul 08, 2012 2:11 pm Scris de Fairy

» NOSTALGII...poezii de Mihai LEONTE
    Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 EmptyDum Iul 08, 2012 2:06 pm Scris de Fairy

» Ok
    Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 EmptyMier Iun 16, 2010 11:37 am Scris de Tudorel666

» ARMONII MAJORE 2010...autor Mihai LEONTE
    Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 EmptyMar Iun 15, 2010 3:42 am Scris de Mihai LEONTE

» vizitati
    Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 EmptyLun Iun 14, 2010 9:59 am Scris de padawanu

» REVERII ADVERSE...poezii de Mihai LEONTE
    Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 EmptyJoi Iun 10, 2010 4:16 am Scris de Mihai LEONTE

» SCRIERI INOCENTE...de Mihai LEONTE
    Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 EmptyVin Iun 04, 2010 4:05 pm Scris de Mihai LEONTE

» Cenzura istoriei!!!
    Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 EmptyJoi Iun 03, 2010 6:37 pm Scris de Ancuta

» Distihurile lui Bujor...autor Mihai LEONTE
    Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 EmptyMar Mai 25, 2010 3:28 am Scris de Mihai LEONTE

» Despre crestinismul originar
    Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 EmptyLun Mai 24, 2010 11:41 am Scris de Tudorel666

» Dorurile mele
    Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 EmptySam Mai 22, 2010 11:39 am Scris de Tudorel666

» VALENTE MEDII...poezii de Mihai LEONTE
    Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 EmptyMier Mai 19, 2010 4:24 am Scris de Mihai LEONTE

» MIRAJELE ALBASTRE...poezii de Mihai LEONTE
    Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 EmptyMier Mai 12, 2010 4:18 pm Scris de Mihai LEONTE

» APOGEUL METAFORIC...poezii de Mihai LEONTE
    Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 EmptyDum Mai 09, 2010 7:04 am Scris de Mihai LEONTE

» RENASTEREA ZAMOLXIANISMULUI RELIGIA STRABUNILOR ROMANILOR
    Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 EmptyMier Mar 24, 2010 12:01 pm Scris de HareKrishna

» Vishnuism-monoteismul hindus
    Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 EmptyMier Mar 24, 2010 11:59 am Scris de HareKrishna

» Despre capitalismul salbatic
    Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 EmptyMar Mar 02, 2010 2:54 pm Scris de wima2203

» Ce nu se spune despre Miscarea Legionara?
    Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 EmptyMar Mar 02, 2010 2:39 pm Scris de wima2203

» E Omul urmasul lui Adam?
    Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 EmptyDum Ian 31, 2010 9:46 pm Scris de Anticristul01

» Bine v-am gasit!
    Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 EmptyDum Ian 31, 2010 8:13 pm Scris de Anticristul01

» POZE USERI
    Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 EmptyJoi Ian 28, 2010 3:37 pm Scris de IrinucaM

» Inaugurarea celei mai inalte cladiri din lume-DUBAI 2009
    Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 EmptyMar Ian 12, 2010 9:06 pm Scris de Anticristul

» Arte martiale
    Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 EmptyLun Ian 11, 2010 4:00 am Scris de IrinucaM

» Scrisoare adresata FEDERATIEI RUSE
    Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 EmptyLun Ian 11, 2010 3:19 am Scris de IrinucaM

Cine este conectat?
    În total sunt 6 utilizatori conectati: 0 Înregistrati, 0 Invizibil si 6 Vizitatori

Nici unul

[ Vizualizeaza toata lista ]

Recordul de utilizatori conectati a fost de 28, Joi Oct 02, 2014 3:20 am
    Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Nu sunteti conectat. Conectati-vă sau înregistrati-vă

Ce mi-a placut azi?

+17
    Histrion
    Eu Unul
    Anticristul
    Emir
    Bagherra
    Bulache
    Vasile Barsan
    Rus-Gal
    Azumix
    Rhini
    Silva
    Alex
    Cactus
    Puiu.T
    Diana
    Ada_Pal
    Khaarsha
    21 participan?i

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

In jos  Mesaj [Pagina 2 din 4]

26Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 Empty Re: Ce mi-a placut azi? Mier Oct 22, 2008 9:56 am

Vizitato

Vizitator

Vasile Barsan a scris:Moaamaaaaaaaaaaaaaa ce tipe!!! Boobies Au tot ce trebuie ca sa te faca fericit. Ce spui LaVey? daca ne luam cate o nevasta din aia, dormim la perete si ne tine numai in palme. Asa nu mai trebuie sa muncesc, munceste ea si eu sunt sclavul ei in pat. Asa stapana mai zic si io! ulala

img]https://i.servimg.com/u/f77/12/57/23/94/krispy10.jpg[/img]

Daca tie iti plac grasanele alea.... vezi sa nu te faca afis in pat! rolf

27Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 Empty Re: Ce mi-a placut azi? Mier Oct 22, 2008 9:57 am

Vasile Barsan

Vasile Barsan
    vrajitor

Une o fi Puiu? I-o dau pe prima sa il bage in marsupiu. rolf

28Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 Empty Re: Ce mi-a placut azi? Mier Oct 22, 2008 9:59 am

Vizitato

Vizitator

Iti incipui ce da intampla daca astea ar manca FSOLE????? Bombe biologice neica...... rolf rolf

Apinzi un chibrit explodeaza tot cartieru rolf

29Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 Empty Re: Ce mi-a placut azi? Mier Oct 22, 2008 10:01 am

Vasile Barsan

Vasile Barsan
    vrajitor

Anton_LaVey a scris:Daca tie iti plac grasanele alea.... vezi sa nu te faca afis in pat! rolf

Ma si visez protezat:"Vasilica, hai la mama sa iti dea sa papi! Spune, ce vrea puisorul lu mamaica sa pape astazi?" smille

30Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 Empty Re: Ce mi-a placut azi? Mier Oct 22, 2008 10:03 am

Vizitato

Vizitator

Vasile Barsan a scris:
    Ma si visez protezat:"Vasilica, hai la mama sa iti dea sa papi! Spune, ce vrea puisorul lu mamaica sa pape astazi?" smille

bbq papa

31Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 Empty Re: Ce mi-a placut azi? Mier Oct 22, 2008 10:13 am

Bagherra

Bagherra
    vrajitor

Anton_LaVey a scris:
    Vasile Barsan a scris:

bbq papa
    Si puisoru' zice:"tzitza,mami".Si "mami" ai pune un sin pe gura si ...ne lasa fara Vasilica fiindca,moare sufocat! rolf

32Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 Empty Re: Ce mi-a placut azi? Mier Oct 22, 2008 10:31 am

Vizitato

Vizitator

Bagherra a scris:
    Anton_LaVey a scris:
    Vasile Barsan a scris:

bbq papa
    Si puisoru' zice:"tzitza,mami".Si "mami" ai pune un sin pe gura si ...ne lasa fara Vasilica fiindca,moare sufocat! rolf

Pai la cum arata huidumele alea...... daca esti in pat cu una te face afis daca se intoarce si se pune pe tine..... rolf

33Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 Empty Re: Ce mi-a placut azi? Mier Oct 22, 2008 10:39 am

Puiu.T

Puiu.T
    inger

Bagherra a scris:
    Anton_LaVey a scris:
    Vasile Barsan a scris:

bbq papa
    sper ca nu faci confuzii.....Smile)

34Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 Empty Re: Ce mi-a placut azi? Lun Oct 27, 2008 5:01 pm

Emir

am intrat intr-un forum ca om liber, de voie buna si nesilit de nimeni.

35Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 Empty Re: Ce mi-a placut azi? Lun Oct 27, 2008 5:49 pm

Anticristul

eliberat

Speram sa si ramii in aceleasi conditii.
    Bine ai venit la noi.

36Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 Empty Re: Ce mi-a placut azi? Lun Oct 27, 2008 5:55 pm

Eu Unul

admin

Emir a scris:am intrat intr-un forum ca om liber, de voie buna si nesilit de nimeni.
    Fii binevenit! iconsmile

37Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 Empty Re: Ce mi-a placut azi? Lun Oct 27, 2008 6:07 pm

Anticristul

eliberat

De ce in Oradea?Emir inseamna Oradea?
    Pe mine ma intereseaza vremea in Satu mare,cine mi poate spune?

38Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 Empty Re: Ce mi-a placut azi? Lun Oct 27, 2008 6:10 pm

Eu Unul

admin

Anticristul a scris:De ce in Oradea?Emir inseamna Oradea?
    Atunci, te intrebam si pe tine cum este vremea la Ierusalem. Nu cumva esti gelos? Rolling Eyes

39Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 Empty Re: Ce mi-a placut azi? Lun Oct 27, 2008 6:14 pm

Anticristul

eliberat

Ei vezi?Acuma vii de acasa.L aIerusalaym se apropie ploile de toamna.Chiar azi a fost o rafala frumoasa.Da doamne ca e vremea.
    Toda raba.

40Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 Empty Re: Ce mi-a placut azi? Lun Oct 27, 2008 6:50 pm

Emir

Anticristul a scris:De ce in Oradea?Emir inseamna Oradea?
    nu inteleg, ce-i cu emir inseamna oradea...?

41Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 Empty Re: Ce mi-a placut azi? Lun Oct 27, 2008 7:03 pm

Anticristul

eliberat

Scuze Emir,ca fara sa te cunosc te-am amestecat in ceva dar fara o rea intentie.Adminul a spus Bine ai venit.Cum e vremea in Oradea?Eu nestiind ca esti din Oradea am intrebat dar ce Emir inseamna Oradea?Ca adminul nu a spus ca Emir e din Oradea.Doar bine ai venit si tronc cum e vremea in Oradea.Scuze.A fost fara intentie.

42Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 Empty Re: Ce mi-a placut azi? Lun Oct 27, 2008 7:05 pm

Emir

Anticristul a scris:Scuze Emir,ca fara sa te cunosc te-am amestecat in ceva dar fara o rea intentie.Adminul a spus Bine ai venit.Cum e vremea in Oradea?Eu nestiind ca esti din Oradea am intrebat dar ce Emir inseamna Oradea?Ca adminul nu a spus ca Emir e din Oradea.Doar bine ai venit si tronc cum e vremea in Oradea.Scuze.A fost fara intentie.
    voi v-ati euforizat pe aicea ? Laughing

43Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 Empty Re: Ce mi-a placut azi? Lun Oct 27, 2008 7:06 pm

Eu Unul

admin

Anticristul a scris:Scuze Emir,ca fara sa te cunosc te-am amestecat in ceva dar fara o rea intentie.Adminul a spus Bine ai venit.Cum e vremea in Oradea?Eu nestiind ca esti din Oradea am intrebat dar ce Emir inseamna Oradea?Ca adminul nu a spus ca Emir e din Oradea.Doar bine ai venit si tronc cum e vremea in Oradea.Scuze.A fost fara intentie.

Anticristule, cred ca ai avut o "viziune". Unde am scris eu ca "Emir e din Oradea"? Fa trimitere la replica respectiva! iconsmile

44Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 Empty Re: Ce mi-a placut azi? Lun Oct 27, 2008 7:14 pm

Anticristul

eliberat

Eu nu am spus asta. Eu am facut legatura doar. Ca anticrist imi permit putin mai mult, pe urma imi cer scuze si totul se rezolva. Cu stima Anticristul.

45Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 Empty Re: Ce mi-a placut azi? Mier Oct 29, 2008 12:05 pm

Histrion

Histrion
    vrajitor

Oradea ? Cine O radea? Emirul? Si ea cine era ?

46Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 Empty Re: Ce mi-a placut azi? Mier Oct 29, 2008 6:10 pm

Anticristul

eliberat

Asta am vrut sa stiu si eu cine era rasa.Sau ce fel de rasa era.

47Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 Empty Re: Ce mi-a placut azi? Joi Oct 30, 2008 10:58 am

Kidda

Kidda
    muritor de rand

cel mai mult mi-au placut primele raze de soare....

http://ghuitarista.blogspot.com/

48Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 Empty Re: Ce mi-a placut azi? Joi Oct 30, 2008 11:03 am

Vasile Barsan

Vasile Barsan
    vrajitor

Kidda a scris:cel mai mult mi-au placut primele raze de soare....
    Te-ai nascut din nou astazi? Wink

49Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 Empty Re: Ce mi-a placut azi? Joi Oct 30, 2008 11:11 am

Vasile Barsan

Vasile Barsan
    vrajitor

Unde ai fugit, frumusico, nu cumva te-am speriat? huggles

50Ce mi-a placut azi? - Pagina 2 Empty Re: Ce mi-a placut azi? Joi Oct 30, 2008 12:29 pm

Kidda

Kidda
    muritor de rand

pai in fiecare zi renastem..la viata.....si ce poate fi mai frumos decat sa vezi cum primele raze de soare iti inunda camera si privirea...

http://ghuitarista.blogspot.com/

Continut sponsorizat

Sus  Mesaj [Pagina 2 din 4]

Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Subiecte similare

-

» Ce nu mi-a placut astazi

Permisiunile acestui forum:
    Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum